argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.772
- Πόντοι
- 9.297
Στα Νότια ναι,στα Βόρεια μάλλον όχι...
Η ζαμπονοτυρόπιτα είχε και σάλτσα;
Στα Νότια ναι,στα Βόρεια μάλλον όχι...
Η ζαμπονοτυρόπιτα είχε και σάλτσα;
Τις ποιές?Μαρκήσιε,είδες τις Παταπουφες στην Τεχνόπολη στο Γκάζι στην έκθεση vintage toys;
Κάτι κουκλάκια που έχουν μια αμυδρή ομοιότητα με αυτό που έβγαλες στο βιδεακι.Μαρκήσιε,είδες τις Παταπουφες στην Τεχνόπολη στο Γκάζι στην έκθεση vintage toys;
Μόνο εσύ με καταλαβαίνεις.Κρίσιμο ερώτημα..
Καλησπερα Φιλε μου....κατεβηκε απο επανω να σου ανοιξει????καλα...τι ωρα πηγες????ανεβηκες η εφυγες τρεχοντας???Τ να σου περιγράψω ρε τυπε άμα είσαι για χαρντ κορρ κατάσταση με γκιλφ πήγαινε.. 58 για κανένα λόγο σίγουρα 68 τ λιγότερο μέχρι και αραίωση στα μαλλιά είχε κοντή πολλά κιλά είχε κατέβει να μ ανοίξει με ένα νυχτικό νόμιζα πως ήταν η καθαριστήρια να σ πω τν αλήθεια.. ήταν η πρώτη και η μόνη φορά που κολωσα και έχω πάει και με οβερ 100 κιλα.. Το πιο σωστό το είπε ο montiliani είναι για σκληρούς παίχτες
Ατλαντις που ειναι;Στη Θεσσαλονίκη είχε ένα μπαρ το "μπλα μπλα" που είχε αυτό που ψάχνεις αλλά έκλεισε..
Νομίζω στο "Ατλαντίς" Πάρομοιο μπαρ ίσως "γίνεις"..
Στο μπλα μπλα είχα πάει μια φορά πριν χρόνια.. ήπια δύο μπύρες, κερασα κι ένα ποτό μια αξιόλογη γκιλφ, τα είπαμε λίγο κι έφυγα.. δεν κοίταξα πίσω..
Όπως κατεβαίνεις από Μαρτίου, στρίβεις αριστερά στην Παπανδρέου, πρώην Ανθέων.. νομίζω βρίσκεται στον κάθετο δρόμο του πρώτου φαναριού που θα συναντήσεις..δεν μπήκα ποτέ.. αλλά διάβασα στο αντίστοιχο νήμα κι έλεγε διάφορα σχετικά νομίζω (για γκολφ)Ατλαντις που ειναι;
Ψυχομαμα που σκοτώνει τα αγόρια τηςΓριά πουτάνα που ξυρίζει τα πόδια της
Καλημέρα αγαπητέ καλλιτέχνη είχα πάει γύρω στς 3 τ απόγευμα και ναι είχε κατέβει να ανοίξει κάνω δύο βήματα μετά βγάζω το κινητό και μίλαγα μόνος μου απλά τα είχα χάσει και ήθελα να εξαφανιστω αν θυμάμαι καλά κατευθύνθηκα προς προς τν θεία Ελένη της Πατησίων μετάΚαλησπερα Φιλε μου....κατεβηκε απο επανω να σου ανοιξει????καλα...τι ωρα πηγες????ανεβηκες η εφυγες τρεχοντας???
Φίλε εισαι μεγαλος,επειδή είμαι και εγω fan των γριων,να πω ότι μας κατατοπίσες αψογαΝα απαντήσω στο ερώτημα του φίλου:
Αλίκη Διδύμου 16, περίπου 72 ετών,
Ανδριάνα Αγκύρας 12, περίπου 70 ετών
Ελένη Τροφωνίου 13, περίπου 68 ετών
Όλγα (θεία Όλγα) Τροφωνίου 13, περίπου 72 ετών
Αλιόνα Διδύμου 18, περίπου 65+ ετών
Ειρήνη Έλλης 3, περίπου 60 ετών
Ελένη Ιάσονος 43, περίπου 70++ ετών
Εύα Κολωνού 48, περίπου 70 ετών
Νίκη Παρασίου 36, περίπου 62+ ετών
Νάνσυ Βέργας 6, περίπου 60+ ετών
Αλίνα Αλκαμένους 113, περίπου 62+ ετών
Ντιάνα Μαγνησίας 1, περίπου 65+ ετών
Ειρήνη Περγάπου 27, περίπου 65 ετών.
Σίγουρα υπάρχουν και άλλες αλλά δεν μου ερχονται τώρα στο μυαλό. Καλό θα είναι να μας πει κάποιος αν γνωρίζει κυρίες αυτής της ηλικίας που να δέχονται στον χώρο τους.
Kαλησπερα Φιλε μου....κριμα.....επρεπε να δωθεις στο "Κουκλι"....ειναι δυνατη εμπειρια....μετα δεν θα χαμπαριαζες τιποτα....εχει κα μια φωτο οταν ηταν στα 50...ομορφη παρουσια...θα σκεφτοσουν"καλα....πως αλλαξε ετσι?????"Καλημέρα αγαπητέ καλλιτέχνη είχα πάει γύρω στς 3 τ απόγευμα και ναι είχε κατέβει να ανοίξει κάνω δύο βήματα μετά βγάζω το κινητό και μίλαγα μόνος μου απλά τα είχα χάσει και ήθελα να εξαφανιστω αν θυμάμαι καλά κατευθύνθηκα προς προς τν θεία Ελένη της Πατησίων μετά
Ατλάντικ λέγεταιΑτλαντις που ειναι;
Κατατοπιστικος!Θα περασω μια βολταΑτλάντικ λέγεται
Οδός Λασκαράτου
Κάθετος δρόμος στην Ανθέων
Όπως είσαι παραλιακή δλδ και στρίβεις αριστερά στη διχαλα, αριστερά στο δεύτερο φανάρι
Mαλλον θα αποφύγω το βρωμοΜεταξο για να μην βγάλω κάνα δερματικό νόσημα εκεί αλλά ο,τι είναι σε άλλη περιοχή έχει περαστεί στο ραντάρ μου για να χτυπηθεί με την πρώτη ευκαιρία .Φίλε εισαι μεγαλος,επειδή είμαι και εγω fan των γριων,να πω ότι μας κατατοπίσες αψογα
Καλημέρα αγαπητέ αναφέρομαι στη Ελενα στην Πατησίων που έχει δικό της χώρο και συνήθως έχει και κάποια φίλη παρέα. Βέβαια δεν είναι κατηγορία γκιλφ ακόμαυσ.Η θεια Ελενη ποια ειναι παλι????αλλο ''κουκλι"??
πανω απο 55 ειναι, εχει κανει πλαστικεςΚαλημέρα αγαπητέ αναφέρομαι στη Ελενα στην Πατησίων που έχει δικό της χώρο και συνήθως έχει και κάποια φίλη παρέα. Βέβαια δεν είναι κατηγορία γκολφ ακόμα