Μπανάκι και χειμώνα και με γιαγιές....να είναι και το κρύο, να μην γίνει κούκου με τίποτα...Θα μπορούσε να τις εντοπίσει κάποιος τώρα το χειμώνα σε κάποια παραλία!! Πηγαίνετε και εσείς να κάνετε μπανάκι μαζί τους υπάρχουν πολλά γιαγιονια που το παίζουν φιτ σουιμερς το χειμώνα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γριές πουτάνες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 161
- Εμφανίσεις 72K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
Καλησπερα Φιλε μου.....το εχω παρει το "Κουκλι"......μονο για σκληρους παιχτες...ευαισθητουληδες γουτσου-γουτσου δεν.....θα βαλουν τα κλαμματα......Καλημέρα τύποι μη μου αρχίσετε μετά ότι είναι 297 χρόνων και χοντρή ζητήσατε γριουλα χώρο έχει στην Αχαρνών χαμηλά ένα 30 μου είχε πει έφτασα αλλά ήταν πολύ σκληρό κασκαντεριλικι οπότε αποχώρησαΧαλαρωτικό μασάζ - Love List
Πάρε με τηλέφωνο 6980887824. Για σου ,φιλέ μου,είμαι Ελένα 60 ετον, ρωσίδα. Σε προσφέρω ηρεμιστικό μασάζ μαζι με εκτόνωσης στο χορό μου. Δεν είμαι βιαστικά […]www.lovelist.com.gr
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.458
- Πόντοι
- 27.261
@px75Για πειτε ρε παιδια...που θα βρουμε γκιλφαρες γριες σε μπουρδελο? ΜΙλαμε για ηλικιες 60-70 χρονων
μιλαμε για εγγυημενη ψωλορουφιχτρα με περγαμηνες.
Pitsirikosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.887
- Πόντοι
- 1.191
Καλησπέρα και σε σένα φιλαράκι μου όντως είσαι σκληρός παίχτης εγώ δε μπορούσα να πω ψέματα ότι προχώρησα κατούρησα καθιστόςΚαλησπερα Φιλε μου.....το εχω παρει το "Κουκλι"......μονο για σκληρους παιχτες...ευαισθητουληδες γουτσου-γουτσου δεν.....θα βαλουν τα κλαμματα......
Φίλε μου μπορείς να την περιγράψεις;Καλησπέρα και σε σένα φιλαράκι μου όντως είσαι σκληρός παίχτης εγώ δε μπορούσα να πω ψέματα ότι προχώρησα κατούρησα καθιστός
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
τυπε αν με αυτα τα λιγα δεδομενα που εχεις μεχρι τωρα το συζητας ακομα, απλα πηγαινε....Φίλε μου μπορείς να την περιγράψεις;
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.288
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε τα έχουμε τεράστια ανάγκη τα σουιμερς γκρανι. Το πρωί βέβαια κάποιοι κοιμόμαστε αλλά ίσως βρούμε κάτι στο σούρουπο.Θα μπορούσε να τις εντοπίσει κάποιος τώρα το χειμώνα σε κάποια παραλία!! Πηγαίνετε και εσείς να κάνετε μπανάκι μαζί τους υπάρχουν πολλά γιαγιονια που το παίζουν φιτ σουιμερς το χειμώνα. Επίσης τα καλοκαίρια εμφανίζονται νωρίς το πρωί πάλι για μπανάκι!!!!
Pookierock
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2023
- Like
- 225
- Πόντοι
- 21
Δυνατό φαινετε ..Καλησπερα Φιλε μου.....το εχω παρει το "Κουκλι"......μονο για σκληρους παιχτες...ευαισθητουληδες γουτσου-γουτσου δεν.....θα βαλουν τα κλαμματα......
Pitsirikosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.887
- Πόντοι
- 1.191
Τ να σου περιγράψω ρε τυπε άμα είσαι για χαρντ κορρ κατάσταση με γκιλφ πήγαινε.. 58 για κανένα λόγο σίγουρα 68 τ λιγότερο μέχρι και αραίωση στα μαλλιά είχε κοντή πολλά κιλά είχε κατέβει να μ ανοίξει με ένα νυχτικό νόμιζα πως ήταν η καθαριστήρια να σ πω τν αλήθεια.. ήταν η πρώτη και η μόνη φορά που κολωσα και έχω πάει και με οβερ 100 κιλα.. Το πιο σωστό το είπε ο montiliani είναι για σκληρούς παίχτεςΦίλε μου μπορείς να την περιγράψεις;
Μπεταντινάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2022
- Like
- 170
- Πόντοι
- 1
Φίλε μου έχει τύχει, όντως τέτοια εποχή παίζει. Μάλιστα έχω πετύχει (Χαλκιδική) και τόπλες.Θα μπορούσε να τις εντοπίσει κάποιος τώρα το χειμώνα σε κάποια παραλία!! Πηγαίνετε και εσείς να κάνετε μπανάκι μαζί τους υπάρχουν πολλά γιαγιονια που το παίζουν φιτ σουιμερς το χειμώνα. Επίσης τα καλοκαίρια εμφανίζονται νωρίς το πρωί πάλι για μπανάκι!!!!
εγω θυμαμε μεχρι πριν λιγα χρονια μια γιαγια περιπου 80 που ερχοταν στο αρτοποιειο για ψωνια πρωι πρωι και ειχε βαμμενα μπλε τα νυχια της,
λεω δεν μπορει, αυτη σιγουρα ψαχνετε αλλα εγω σαν αμαμητος δεν εκανα καμμια κινηση
λεω δεν μπορει, αυτη σιγουρα ψαχνετε αλλα εγω σαν αμαμητος δεν εκανα καμμια κινηση
Πες μας και ότι σου ζητούσε "μπαγκέτα", όλο νόημα...εγω θυμαμε μεχρι πριν λιγα χρονια μια γιαγια περιπου 80 που ερχοταν στο αρτοποιειο για ψωνια πρωι πρωι και ειχε βαμμενα μπλε τα νυχια της,
συμφορουμιτη εγω πελατης ημουν και αγοραζα κατι κουλουρακια με μια ζαμπονοτυροπιττα.Πες μας και ότι σου ζητούσε "μπαγκέτα", όλο νόημα...
απλα ερχοταν σταθερα την ιδια ωρα που πηγαινα και εγω στον φουρνο πριν φυγω για την δουλεια.
συμφορουμιτη εγω πελατης ημουν και αγοραζα κατι κουλουρακια με μια ζαμπονοτυροπιττα.
απλα ερχοταν σταθερα την ιδια ωρα που πηγαινα και εγω στον φουρνο πριν φυγω για την δουλεια.
Η ζαμπονοτυρόπιτα είχε και σάλτσα;
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Κρίσιμο ερώτημα..
Η ζαμπονοτυρόπιτα είχε και σάλτσα;
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Στη Θεσσαλονίκη είχε ένα μπαρ το "μπλα μπλα" που είχε αυτό που ψάχνεις αλλά έκλεισε..Για πειτε ρε παιδια...που θα βρουμε γκιλφαρες γριες σε μπουρδελο? ΜΙλαμε για ηλικιες 60-70 χρονων
Νομίζω στο "Ατλαντίς" Πάρομοιο μπαρ ίσως "γίνεις"..
Στο μπλα μπλα είχα πάει μια φορά πριν χρόνια.. ήπια δύο μπύρες, κερασα κι ένα ποτό μια αξιόλογη γκιλφ, τα είπαμε λίγο κι έφυγα.. δεν κοίταξα πίσω..
Τελευταία τροποποίηση:
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Αν λέει 58, τότε είναι 68..58 ειναι καλα
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.988
- Πόντοι
- 9.297
Μαρκήσιε,είδες τις Παταπουφες στην Τεχνόπολη στο Γκάζι στην έκθεση vintage toys;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K