Νέα

GrannyPussyΘρίλερ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
929
Πόντοι
96
μάλλον της πουτάνες δεν της γέμισαν οι ussr όπως λες αλλά μερικά συχάματα που εμεις βαφτίσαμε Έλληνες από εκείνα τα μέρη έφεραν αυτές της κοπέλες εδώ και με την βία της κάνανε πουτάνες επί κομμουνισμού στην ΕΣΣΔ είχες γαμήσει πολλές πουτάνες από εκεί? η μήπως αν είσαι και κάποιας ηλικίας έπαιρνες της πουτάνες της τρούμπας που περίσσευαν από τον 6ο στόλο.

Ειμαστε ΕΝΤΕΛΩΣ εκτος θέματος αλλα απο την Ρωσια (με αγάπη) ηρθαν 1) Οι Ποντιοι και 2) Πολεμιστες στον ΕΛΑΣ που ανεβηκαν προς την Ανατολή (Σκοπια-Βουλγαρια-Ρωσια) μετα τον πόλεμο!!!

οσο για επι κουμουνισμου στην ΕΣΣΔ το εχει πει ο Χαρρυ Κλυνν οτι με "με μια Kolynos βγαζεις γκόμενα"!!!!

Επισκέπτης
  Ειμαστε ΕΝΤΕΛΩΣ εκτος θέματος αλλα απο την Ρωσια (με αγάπη) ηρθαν 1) Οι Ποντιοι και 2) Πολεμιστες στον ΕΛΑΣ που ανεβηκαν προς την Ανατολή (Σκοπια-Βουλγαρια-Ρωσια) μετα τον πόλεμο!!!

οσο για επι κουμουνισμου στην ΕΣΣΔ το εχει πει ο Χαρρυ Κλυνν οτι με "με μια Kolynos βγαζεις γκόμενα"!!!!
δεν ήτανε στην πρόθεση μου να βγω εκτός θέματος εδώ απλά απάντηση έδωσα αλλά αν το τραβάει ο οργανισμός σου μιλάμε και για την κολινός.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545

Καλα ρε φιλε πλακα μας κανεις?
Αυτοι που ηρθαν ειναι Ποντιοι και κομουνιστες? Χαχαχαχαχα.
Καλα κρασα. Αυτοι ειναι το 1% των πρωην Σοβιετικων.

Εγω βεβαια αμφισβητω το ποσο Ελληνες ειναι οι Ποντιοι που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν εξω.

Επισκέπτης
Καλα ρε φιλε πλακα μας κανεις?
Αυτοι που ηρθαν ειναι Ποντιοι και κομουνιστες? Χαχαχαχαχα.
Καλα κρασα. Αυτοι ειναι το 1% των πρωην Σοβιετικων.

Εγω βεβαια αμφισβητω το ποσο Ελληνες ειναι οι Ποντιοι που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν εξω.
και γαμώ τους Έλληνες προδότες και συνεργάτες των Γερμανών και τώρα νταβατζήδες στην Ελλάδα.
τέλος πάντων να μην το γαμήσουμε το θέμα απλά μερικοί εδώ πολύ Παπαχελά βλέπουν.

APSOGOS

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Απλά εμετικότατο. Ούτε με παλάκο δεν θα μου σηκωνότανε

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ήξερα ότι στις ΗΠΑ υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την κοινωνική ασφάλιση και τις συντάξεις αλλά όχι και έτσι!
Πολλές από αυτές έχασαν την παρθενιά τους από κάποιον που σκοτώθηκε στη Νορμανδία ή στην Ιβοζίμα!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
μάλλον της πουτάνες δεν της γέμισαν οι ussr όπως λες αλλά μερικά συχάματα που εμεις βαφτίσαμε Έλληνες από εκείνα τα μέρη έφεραν αυτές της κοπέλες εδώ και με την βία της κάνανε πουτάνες επί κομμουνισμού στην ΕΣΣΔ είχες γαμήσει πολλές πουτάνες από εκεί? η μήπως αν είσαι και κάποιας ηλικίας έπαιρνες της πουτάνες της τρούμπας που περίσσευαν από τον 6ο στόλο.

Ναι πες μου οτι τις αναγκαζουν κιολας.

Ασε, παλια η καραμελα, και πλεον εχει πιπιλιστει τοσο που δεν πιανει ;)

Ετσι μουρχεται να κλαψω απο συγκινηση οταν διαβαζω κατι τετοια, καημενες, 1000 ευρω τη μερα και κλαιγονται κιολας  :'( :2funny:

Επισκέπτης
Ναι πες μου οτι τις αναγκαζουν κιολας.

Ασε, παλια η καραμελα, και πλεον εχει πιπιλιστει τοσο που δεν πιανει ;)

Ετσι μουρχεται να κλαψω απο συγκινηση οταν διαβαζω κατι τετοια, καημενες, 1000 ευρω τη μερα και κλαιγονται κιολας  :'( :2funny:
τότε να χαίρεσαι τους νταβατζήδες που χρηματοδοτείς.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
και γαμώ τους Έλληνες προδότες και συνεργάτες των Γερμανών και τώρα νταβατζήδες στην Ελλάδα.
τέλος πάντων να μην το γαμήσουμε το θέμα απλά μερικοί εδώ πολύ Παπαχελά βλέπουν.

Βλέπω εκφράζεσαι πολύ σκληρά για τους ελασίτες.

Επισκέπτης
Βλέπω εκφράζεσαι πολύ σκληρά για τους ελασίτες.
όχι τους Ελασίτες τους πόντιους που πριν το 1917 ήταν τσαρικοί και σκότωναν και βίαζαν χωρικούς, εν συνέχεια αυτοί και οι απόγονοι τους ήταν συνεργάτες των ναζι και τώρα νταβατζήδες εδώ στην Ελλάδα.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
To πολύ το τίκι τίκι κάνει το παιδάκι κνίτη.

Επισκέπτης
To πολύ το τίκι τίκι κάνει το παιδάκι κνίτη.
αν αμφιβάλεις για αυτό σου πάω ένα πολύ καλό στοίχημα και να πάμε σε βαρβάτες γειτονιές παλιννοστούντων να μιλήσεις με όλες της φάρες να μάθεις την αλήθεια. 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ποιά αλήθεια; Ότι η αιτία των δεινών της ρωσίας προ και μετά λένιν ήταν οι πόντιοι;

Επισκέπτης
Ποιά αλήθεια; Ότι η αιτία των δεινών της ρωσίας προ και μετά λένιν ήταν οι πόντιοι;
δεν σου λέω για αυτό το ζήτημα αλλά η ιστορία ξεκίνησε για της Ρωσίδες εδώ το πως βγήκαν στην πορνεία.
τώρα το τι έπαιζε στην ΕΣΣΔ είναι άλλο θέμα και το κουβεντιάζουμε σε άλλο ζήτημα.

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Εξαιρετικό σάιτ από πλευράς σαξουαλικού πληθωρισμού και πολύπλευρης ηδονικής διαφορετικότητας.
Ευχαριστούμε.
Προτείνω και το Ματς αγάπες μου.

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
μα τι καθοσαστε και συζητατε εδω ? για τα γουστα του καθενος ?
και γιατι οι γιαγιαδες να μην δημιουργησουν και αυτες τς φαντασιωσεις τους?
ανθρωποι ειναι και αυτες ! εχουν γουστα και ορεξεις . εχτες ρωταγα και ψαρεψα την γιαγιακα μου
και καταλαβα οτι και αυτη 92 χρονων θελει να ζησει.
μια φορα ακουγα δυο γερους περιπου 80αρηδες να λενε οενας στον αλλον΅  τι θα κανουμε ρε τωρα μαυτο το ειτσ ? ειτζ το λενε του απανταει ο αλλος ο μωρφομενος  . γερολυκοι?

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
εγω γουσταρω.  εχει και η τριτη ηλικια δικαιωμα στην ζωη

Stories

Νέο!

Stories