Νέα

Grannies

• Μέλος που άνοιξε το νήμα variemai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 202
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε εγω θα επαιρνα και μια Ελεινιδα σε GRANNY για να μπορουσα να τις λεω
τα δικα μου... ΗΓΕΤΙΚΑ  :uglystupid:

ειχα γαμησει καποτε την ΓΙΑΓΙΑ ΤΑΝΙΑ (Αλκιβιάδου) τυπε
και το τι της ειχα πει δεν λεγεται... βεβαια αυτη ηταν απο ουκρανια..

ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΦΟΒΕΡΗ ΠΙΠΑ ΤΥΠΕ ....

τωρα γυρισε στην ουκρανια γμτ :headbang:
η τανια ηταν καλτ μορφη τυπε :rockon:
αν εσκαγες μυτη αργα το βραδυ ηταν συνηθως λιαρδα :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αφου ρε συ ο Γιωργακης δεν ειπε οτι θα ανοιξει ολα τα επαγγελματα, αντε μπας και βρουμε κι εμεις το μελλον μας  :knockinb:  παντως δικε μου με απογοητευεις, εχεις τετοιο κονε και δεν το αξιοποιεις?
τυπε δεν ηταν φιλος μου
αλλα και ενας αλλος που του ειχε πει να τον μπασει στα κολπα εφαγε ακυρο
αυτοι οι ζιγγκολοι ειναι μοναχοφαηδες τυπε :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καυλη αυτη τυπε? Συμμετεχει στο γαμησι? Αντε να παρω κανα γιαγιονι  :knockinb:  διοτι με τις Ρουμανοξεπετες πιτσιρικες εχω μπαιλντισει  :headbang:
ρουμανοπιτσιρικες τυπε?
την εχεις και εσυ την ανωμαλια σου δικε μου :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Καυλη αυτη τυπε? Συμμετεχει στο γαμησι? Αντε να παρω κανα γιαγιονι  :knockinb:  διοτι με τις Ρουμανοξεπετες πιτσιρικες εχω μπαιλντισει  :headbang:
οχι τρελα πραγματα...αλλα οκ ειναι...

νιωθεις εντωμεταξει σα να γαμας πουτανα της εποχης του 50...ισως να δουλευει και απο τοτε δεν ξερω :2funny:

σου πιανει και κουβεντα μετα...εμενα μου λεγε οτι δεν ξερω να γαμαω και να κοιταξω να βελτιωθω γιατι θα λενε οι γυναικες "τι ειναι αυτος..." :2funny: :2funny: :2funny:

αλλα εχει κατι βυζομπαλα σφιχτα σαν 20χρονης :Sπολυ εντυπωσιακο :Sκαι με το νεγκλιζε που φοραει νομιζεις οτι ειναι πεσμενα...αλλα ειναι τουμπανα (φυσικα,οχι σιλικον) :Sειναι ακωλη ομως και στα 4 δε λεει καθολου...

Επισκέπτης

νιωθεις εντωμεταξει σα να γαμας πουτανα της εποχης του 50...ισως να δουλευει και απο τοτε δεν ξερω :2funny:

σου πιανει και κουβεντα μετα...εμενα μου λεγε οτι δεν ξερω να γαμαω και να κοιταξω να βελτιωθω γιατι θα λενε οι γυναικες "τι ειναι αυτος..." :2funny: :2funny: :2funny:

αλλα εχει κατι βυζομπαλα σφιχτα σαν 20χρονης :Sπολυ εντυπωσιακο :Sκαι με το νεγκλιζε που φοραει νομιζεις οτι ειναι πεσμενα...αλλα ειναι τουμπανα (φυσικα,οχι σιλικον) :Sειναι ακωλη ομως και στα 4 δε λεει καθολου...
αξιοσ τυπε  :rockon: :rockon:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
τυπε δεν ηταν φιλος μου
εγω ηξερα ενα τυπο 22-23 ηταν τοτε,που ειχε βαλει αγγελια σε εντυπο και ειχε γινει ζιγκολο κανονικοτατα...ενας λιγδας εντωμεταξει...τωρα που εβαλε την αγγελια κτλ δεν ξερω...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τοσο ασχετος εισαι ρε χοντρε? :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny:
χοντρη η γιαγια τυπε?λεει να δοκιμασουμε και μεις?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ρουμανοπιτσιρικες τυπε?
την εχεις και εσυ την ανωμαλια σου δικε μου :2funny:

μερικες φορες με πιανει και μενα η μαλακια μου  :S  αν και το εχω δηλωσει, δεν ξαναπαω με Ρουμανα που να μου καθεται τσαμπα  :tickedoff:

εμενα μου λεγε οτι δεν ξερω να γαμαω και να κοιταξω να βελτιωθω γιατι θα λενε οι γυναικες "τι ειναι αυτος..." :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny:  σου εκανε κανα ιδιαιτερο μαθημα τυπε? Σε ποιο κεφαλαιο σε επιασε αδιαβαστο?  :2funny: :2funny: :2funny:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
και τι αντιδρασεις παιρνεις σε τετοιες ηλικιες? :think:

Απλά αναφέρομαι σε μέρη που συχνάζουν τέτοιες γυναίκες , απαντώντας στην ερώτηση του συναδέλφου που άνοιξε το θρεντ . Βέβαια αυτά είναι πιο δύσκολα κόλπα και εξαρτάται το πόσο έμπειρος είναι κάποιος .. πχ ο Απόλυτος θα μπορούσε να κάνει παιχνίδι μιας και είναι δεκτικός.
Μιας και με ρώτησες , μου αρέσουν πολύ αυτές οι γυναίκες ανατολ. προέλευσης , λίγο πριν τα 50. Είναι γυναικάρες , τελείωσε. Είχα μια ας πούμε σχέση με κάποια , ήταν 48 ..πρόσωπο συμπαθές, τίποτα ιδιαίτερο , αλλά από σώμα , νταρντανομούνα εντελώς.  Χόρτασα πήδημα . Ούτε ευθύνες , ούτε αναστολές , τίποτα. Σκέτο πήδημα. Αμφιβάλλω αν ακόμα και με την γυναίκα μου (μελλοντικά) θα γαμήσω τόσο πολύ.
Αυτά.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τυπε δεν ηταν φιλος μου
αυτο το επαγγελμα θα γινει αναρπαστο τωρα τυπε... :rockon: :rockon:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

τυπε ειχα παει ενα απογευμα νωρις, και ηταν πολυ καυλωμενη η ΤΑΝΙΑ  :cheesy:
μου τον εκανε φυσαρμονικα λεμε,  με εστειλε ΤΥΠΕ  :uglystupid:
εκεινο το απογευμα ειχα τρελες καυλες και μετα τον πρωτο γυρο
πηγα και γαμησα και ενα κοντοπουτανο ρουμανακι (περιπου 25 Ετων) μετα.. αλλα εκανε μαπα ΠΙΠΑ..

Και απο την φρικη που ειχα φαει
ξαναγυρισα παλι στην ΤΑΝΙΑ..και την Ξανα ΠΙΠΩΣΑ και Ισιωσα τυπε  ;)

ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΤΑΝΕ ΛΕΜΕ  ;)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τοσο ασχετος εισαι ρε χοντρε? :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny:
χοντρη η γιαγια τυπε?λεει να δοκιμασουμε και μεις?
οχι...αδυνατη...

η κλασσικη που ειναι απογευμα τροφωνιου ισογειο,που ειναι λιγο σα γυφτισσα

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
εγω ηξερα ενα τυπο 22-23 ηταν τοτε,που ειχε βαλει αγγελια σε εντυπο και ειχε γινει ζιγκολο κανονικοτατα...ενας λιγδας εντωμεταξει...τωρα που εβαλε την αγγελια κτλ δεν ξερω...
εμαθες την εξελιξη τυπε?

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Τυπε μετα απο την Εμπειρια της ΤΑΝΙΑΣ.. Ποια αλλη υπαρχει στην ΠΙΑΤΣΑ που μπορει να την ανταγωνιστει επαξια

για δωσε φωτα ρε τυπε...

Για να βαλω στοχο  ;)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
πηγα και γαμησα και ενα κοντοπουτανο ρουμανακι (περιπου 25 Ετων) μετα.. αλλα εκανε μαπα ΠΙΠΑ..

ξαναγυρισα μετα παλι στην ΤΑΝΙΑ..και την Ξανα ΠΙΠΩΣΑ και Ισιωσα τυπε  ;)

ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΤΑΝΕ ΛΕΜΕ  ;)
αμα πετυχεις καυλωμενη πουτανα την εχεις κανει λαχειο  :headbang2:

Επισκέπτης
Απλά αναφέρομαι σε μέρη που συχνάζουν τέτοιες γυναίκες , απαντώντας στην ερώτηση του συναδέλφου που άνοιξε το θρεντ . Βέβαια αυτά είναι πιο δύσκολα κόλπα και εξαρτάται το πόσο έμπειρος είναι κάποιος .. πχ ο Απόλυτος θα μπορούσε να κάνει παιχνίδι μιας και είναι δεκτικός.
Μιας και με ρώτησες , μου αρέσουν πολύ αυτές οι γυναίκες ανατολ. προέλευσης , λίγο πριν τα 50. Είναι γυναικάρες , τελείωσε. Είχα μια ας πούμε σχέση με κάποια , ήταν 48 ..πρόσωπο συμπαθές, τίποτα ιδιαίτερο , αλλά από σώμα , νταρντανομούνα εντελώς.  Χόρτασα πήδημα . Ούτε ευθύνες , ούτε αναστολές , τίποτα. Σκέτο πήδημα. Αμφιβάλλω αν ακόμα και με την γυναίκα μου (μελλοντικά) θα γαμήσω τόσο πολύ.
Αυτά.
τυπε συναγωνιστη συμφωνουμε απολυτα ετσι ακριβωσ ειναι. πηδημα και μονο πηδημα

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

ξαναγυρισα μετα παλι στην ΤΑΝΙΑ..και την Ξανα ΠΙΠΩΣΑ και Ισιωσα τυπε  ;)

ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΤΑΝΕ ΛΕΜΕ  ;)
η γρια κοτα εχει το ζουμι  :rockon: :rockon:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μερικες φορες με πιανει και μενα η μαλακια μου  :S  αν και το εχω δηλωσει, δεν ξαναπαω με Ρουμανα που να μου καθεται τσαμπα  :tickedoff:

:2funny: :2funny:  σου εκανε κανα ιδιαιτερο μαθημα τυπε? Σε ποιο κεφαλαιο σε επιασε αδιαβαστο?  :2funny: :2funny: :2funny:
ναι κανονικα ιδιαιτερο!μου λεγε οτι εχω λαθος σταση και δεν τον βαζω και βαθια...και γαμαω εξω εξω :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom