Πήρα απόψε κοπέλα απο το γραφείο. Σημαντικό. Ο τιμοκατάλογος μάλλον άλλαξε. Η επίσκεψη πάλι στα 80€ αλλά τα έξτρα τα χρεώνουν πλέον με 20€ αντί για 15€.
Έχω γράψει κριτική για την κοπέλα και στο Ενημέρωση εφημερίδων Αθήνας, την οποία αντιγράφω και εδώ για να την δείτε πιό έυκολα:
Πήρα απόψε κοπέλα απο το 80/80. Μου πρότεινε η τηλέτσατσα να μου στείλει μια κοπέλα μεγαλούτσικη σε ηλικία γύρω στα 33 μου είπε, αλλά πολύ καλή με φούλ πρόγραμμα. Δέχτηκα και λέω ας δοκιμάσω και ενα μιλφ CG. Η κοπέλα ήρθε μετά απο περίπου 40 - 45 λεπτά.
Καταρχήν να ενημερώσω οτι άλλαξε ο τιμοκατάλογος του γραφείου. Έτσι είπε η κοπέλα τουλάχιστον. Η αλήθεια είναι οτι εγώ στο τηλέφωνο δε ρώτησα τιμές μιάς που ψωνίζω συχνά απο εκεί και υπέθεσα οτι δεν έχει αλλάξει κάτι. Η τιμή προσέλευσης παραμένει στα 80€, αλλά τα έξτρα χρεόνονται πλέον με 20€ αντί για 15€ που ήταν παλιά. Εκτός αν η κοπέλα το είπε ψέματα για να πάρει περισσότερα λεφτά, να και δε θέλω να το πιστεύω αυτό. Μα καλά σε τέτοια εποχή οικονομικής κρίσης αυτοί κάνουν αυξήσεις???
Στη πράξη τώρα. Η κοπέλα είναι ξανθιά, βαμμένο ξανθό για την ακρίβεια, σχεδόν πλατινέ. Μου είπε όνομα αλλά ρε παιδιά το ξέχασα... Κάτι σε Μιλένα νομίζω ή κάτι τέτοιο. Ηλικιακά εγώ θα την έκανα γύρω στα 35, αυτή βέβαια είπε 29. Είναι κοντούλα, σχετικά μικρόσωμη θα την έλεγες, με στήθος κάπου στο 2, όχι άσχημο παρόλο που όταν βγάλει το σουτιέν δείχνει τα χρόνια της κοπέλας. Στη φάτσα κλασσική Ρωσσίδα θα έλεγα, με μπλέ μάτια, με κάποιες ρυτίδες βέβαια λόγω ηλικίας. Για τους λάτρεις των μιλφ όμως θα την χρακτήριζα καλή. Ήρθε με ένα κοντό φορεματάκι, και κόκκινα ψιλοτάκουνα παπούτσια που με άναψαν πολύ. Επίσης φοράγε όχι το κανονικό καλτσόν, αλλά αυτό που φτάνει μέχρι τα μπούτια με το τελείωμα (καλτσοδέτες το λένε νομίζω).
Αρνητικό στοιχείο ότι δέ μιλάει παρά ελάχιστα Ελληνικά, και ελάχιστα Αγγλικά, οπότε στη συννενόηση υπήρχε κάποια δυσκολία.
Στη πράξη τώρα. Η κοπέλα είναι αρκετά χαμογελαστή και υπομονετική. Διάθεση να κάνει ότι παιχνιδάκια θέλεις (αρκεί να καταφέρεις να εξηγήσεις τι θέλεις με τα λίγα Ελληνικά που καταλαβαίνει). Παρά τα χρονάκια της την βρήκα αρκετά στενή, και μπορώ να πώ οτι δεν πέρασα άσχημα. Έδινε και φιλάκια στο στόμα, ενώ για πρωκτκό δεν ρώτησα. Η τηλετσατσά είπε οτι κάνει φούλ, αλλά όταν άκουσα την άυξηση τιμών δε ρώτησα γιατί ο προυπολογισμός θα ξέφευγε...
Κάτι που με χάλασε οτι ο οδηγός άρχισε να παίρνει τηλέφωνα αρκετά νωρίς. Και τελικά όταν κοίταξα το ρολόι μου έχω την εντύπωση οτι πρέπει να είχαμε κανέναδεκάλεπτο ακόμα χρόνο. Αλλά φανταστείτε ότι πήρε δυο τρείς φορές τηλέφωνο, και όχι την κλασσική μια και μετά να περιμένει την κοπέλα να κατέβει. Αυτό πρέπει να το προσέξει κάποιος. Εγώ δυστηχώς δε φορούσα το ρολόι μου και δε το διαπίστωσα εγκαίρως για να πώ κατι.
Σε γενικές γραμμές δε πέρασα άσχημα. και νομίζω οτι για κάποιον που δε θέλει μια πιτσιρίκα δεν είναι και άσχημη επιλογή.