Λοιπον συναντηση χτες με ενα 20χρονο Ρουμανακι απο γραφειο 80/80 με τηλ που τελειωνει σε ...36
Μακρια μαγκες η κοπελα απο εμφανιση μετρια στηθος 2αρακι το πολυ λεπτο κορμι δε θα ελεγα αδιαφορο δε γαμιεται λεω ελα μεσα 80 ειναι ειχα κλεισει και το δωματιο.
Αμ δε καλυτερα μια μαλακια απο αυτο το πραμα.
Πιπα σχετικα καλη αλλα σε αργο τεμπο στα γρηγορα δυσανασχετουσε και σε καποια στιγμη σταματαει και μου λεει χυσιμο στο στομα 20ευρω.
Καλα της λεω ελα να σε γαμησω γιατι τη πηρα πρεφα τη δουλεια.
Και εκει που τη γαμουσα στα τεσερα μου λεει πιο απαλα ποναω , γαμω τη πουτανα μου λεω πανε τα 80 στο βροντο, συνεχιζω μπας και χυσω τουλαχιστον δε γινοτανε με τιποτα της λεω χαιδεψε λιγο τα αρχιδια μου λεει εινα εξτρα καγκελο εγω η πουτσα αρχισε να μαραζωνει οποτε λεω εστω να τη χωσω με μαλακια.
Την εβαλα λοιπον απο κατω για να χυσω στα βυζια της ρε παιδια δε γινοτανε τιποτα ειχα ξενερωσει τρελα σκεφτομουνα και τα λεφτα που πεταξα και σταματαω και της λεω να ντυθει και να φυγει και ολα αυτα μεσα σε ενα τεταρτο.
Οχι ρε φιλε λεω να παει να γαμηθει οποτε την ωρα που εκανε μπανιο παιρνω τηλ. realdate kai ζηταω Ευα ηρθε μετα απο 20' και ευχαριστηθηκα γαμησι.
Οσο για την αλλη Μαιρη τη λενε μακρια μαγκες ουτε καν το κοπο να παρω το γραφειο να τους τα ψαλω δεν εκανα απλα μαυρο απο εμενα.