Megistanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
παιδια μπορω να εχω και εγω το τηλ αν γινετε?
κουλουρι δινουν οικαμιά καλή για πρωκτικό έχει αυτό το γραφείο? Πριν από κανα δυο εβδομάδες είχα πάρει μία Ευα η οποία δεν έλεγε και πολλά.. παχάκια, κυταρρίτιδα κτλ η οποία βέβαια σε συμμετοχή ήταν μέτρια. Μια άλλη φορά μου είχαν στείλει ένα μπάζο που ήταν σαν ανορεκτική με καμπούρα την οποία την έδιωξα με το που την είδα.
Είναι απογοήτευση δεν μπορείς πουθενά να βείς καμιά καλή εμφανισιακά που να κάνει πρωκτικό?
Πριν από μερικά χρόνια θυμάμαι είχα πάρει κάτι καταπληκτικές από κάποια γραφεία (μία ελληνίδα λεπτη με φοβερά βυζιά που έκανε τα πάντα και μία λιθουανή 180 που επίσης έκανε τα πάντα με περίπου 180-200 ευρώ όλα). Σήμερα υπάρχει καμία τέτοια????
μαυρο στην Ατζελα , εχει παρει πολυ ψηλα τον αμανε.
Μέγα λάθος που έδιωξες αυτή με την καμπούρα.Για να είχε καμπούρα σημαίνει οτι έκανε πολλά πρωκτικά (σκύψιμο).Εξ ου και η καμπούρα.......Μια άλλη φορά μου είχαν στείλει ένα μπάζο που ήταν σαν ανορεκτική με καμπούρα την οποία την έδιωξα με το που την είδα.
Είναι απογοήτευση δεν μπορείς πουθενά να βείς καμιά καλή εμφανισιακά που να κάνει πρωκτικό?
γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ..................5 5 5 5 7 290
οχι , αλλα πριν 5-6 χρονια ισως να ηταν,H Αντζελα ειναι ενα ξανθο αδυνατο γλυκο μουνακι μετριου αναστηματος γυρω στα 19-20 με tattoo ?
ζητα την, θα βαφτιστει καποιαΠαιζει καμοια Ιωαννα απο αυτο το γραφειο ?
οχι , αλλα πριν 5-6 χρονια ισως να ηταν,
και να εχει σβησει κ το τατου
ζητα την, θα βαφτιστει καποια
δεν τα ξερεις καλα,εχουν εφευρεθει και αλλες στασειςΜέγα λάθος που έδιωξες αυτή με την καμπούρα.Για να είχε καμπούρα σημαίνει οτι έκανε πολλά πρωκτικά (σκύψιμο).Εξ ου και η καμπούρα....
Αλλά κι εσύ ρε παιδί μου....Τι τη θες να είναι εμφνισιακή?Αφου στο πρωκτικό με πλάτη σου κάθετε και δεν τη βλέπεις.....
και γιατι δε γραφεις εδω?Απο το συγκεκριμένο γραφείο κουλούρι δίνει πλέον και η Μαρίνα.Δουλέυει νυχτερινή βάρδια. Την πήρα προχθές βράδυ. Θα γράψω τα σχόλια στην ενημέρωση αγγελιών εφημερίδων Αθήνας.
κουλουρι δινουν οι
Ευα,Τζινα,Αμαλια,Ατζελα,Σαντρα και αρκετες ακομα,
ορισμενες απο τις οποιες σταματησαν.
καλυτερα να το ζητας απο το γραφειο παντως,
με την κωδικη ονομασια "πρωκτικο"
το μπαζο δεν ειχε ονομα?καμιά καλή για πρωκτικό έχει αυτό το γραφείο? Πριν από κανα δυο εβδομάδες είχα πάρει μία Ευα η οποία δεν έλεγε και πολλά.. παχάκια, κυταρρίτιδα κτλ η οποία βέβαια σε συμμετοχή ήταν μέτρια. Μια άλλη φορά μου είχαν στείλει ένα μπάζο που ήταν σαν ανορεκτική με καμπούρα την οποία την έδιωξα με το που την είδα.
Πριν από μερικά χρόνια θυμάμαι είχα πάρει κάτι καταπληκτικές από κάποια γραφεία (μία ελληνίδα λεπτη με φοβερά βυζιά που έκανε τα πάντα και μία λιθουανή 180 που επίσης έκανε τα πάντα με περίπου 180-200 ευρώ όλα). Σήμερα υπάρχει καμία τέτοια????