πω πω..10ετια εχει εδω να κινηθει το νημα...αντε να κανω την αρχη...θελω μια βοηθεια για gps για φορτηγο [βαρέλα συγκεκριμενα]..υπαρχει καποιος ειδημων στα φορτηγα που να χρησιμοποιει τετοιο προγραμμα η να εχει συσκευη αναλογη gps?για το google maps οκ...το ξερουν και οι πετρες ..μην μου το αναφερετε...
Κατ εμε το καλυτερο προγραμμα ειναι το TomTom.
Δινεις ενα κατοσταρι (περιπου) η και λιγοτερα και παιρνεις την συσκευη, και ξεγνιαζεις μια για παντα.
Εγω κουβαλουσα μια τετοια συσκευη, κυριως εκτος Ελλαδος, διοτι στις εκδρομες μου παντα νοικιαζω αμαξι.
Υπαρχει και μια αλλη λυση. Κατεβαζεις στο κινητο το προγραμμα TomTom, και με καπου 20 ευρω το χρονο εχεις προσβαση σε παμπολους χαρτες, εντος και εκτος Ελλαδος.
Συμβουλη: Αν λαμβανεις πολλα τηλεφωνα, τοτε μη χρησιμοποιησεις το τηλεφωνο σου, αλλα ενα αλλο παλιο smart phone. Οταν χρησιμοποιουσα το κανονικο μου τηλεφωνο σαν συσκευη πλοηγησης, ο διαολος τοκανε και σε καθε κομβο που επρεπε να στριψω να κτυπαει το τηλεφωνο, μς αποτελεσμα 1-2 φορες να χασω την εξοδο. Αυτο σε κατι Γερμανιες σημαινει αλλα 20-30 χιλιομετρα επιπλεον για να ξαναρθω στο δρομο μου...