Νέα

GPS + Χάρτες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Swordmaster
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
σε κινισι τους δρομουσ προλαβενι να τους βγαλι???

κοιτα δεν θα πω μαλακιες.ποτε δεν περιμενω να βρει σημα και να ξεκινησω.ειναι μαλακια για μενα αυτο.ξεκιναω και όντως θελει 2-3 λεπτα μεχρι να βρει σημα.μετα ολα οκ.αλλα αυτο δεν με πειραζει.βασικα το gps δεν ειναι για να πας  απο δω στην κηφησια.πχ σου λενε ελα να δουμε ενα σινεμα στον πειραια, σαρανταπορου 10.εκει το χρειάζεσαι.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
κοιτα δεν θα πω μαλακιες.ποτε δεν περιμενω να βρει σημα και να ξεκινησω.ειναι μαλακια για μενα αυτο.ξεκιναω και όντως θελει 2-3 λεπτα μεχρι να βρει σημα.μετα ολα οκ.αλλα αυτο δεν με πειραζει.βασικα το gps δεν ειναι για να πας  απο δω στην κηφησια.πχ σου λενε ελα να δουμε ενα σινεμα στον πειραια, σαρανταπορου 10.εκει το χρειάζεσαι.
κολιτε για αφτο και δεν τα χριαζομε,με το χαρτι ινε καλιτερα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εντομεταξι αμα ινε το μεροσ διπλα σε βουνο δε βγανι σιμα χανετε

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
εντομεταξι αμα ινε το μεροσ διπλα σε βουνο δε βγανι σιμα χανετε

Τόσα πουλάκια είναι εκεί πάνω στο διάστημα, πως τυχαίνει σε εσένα και όλα κρύβονται πίσω από το βουνό;
Μήπως την αράζεις κάτω από κανένα πεύκο και γι' αυτό δεν έχει σήμα;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Τόσα πουλάκια είναι εκεί πάνω στο διάστημα, πως τυχαίνει σε εσένα και όλα κρύβονται πίσω από το βουνό;
Μήπως την αράζεις κάτω από κανένα πεύκο και γι' αυτό δεν έχει σήμα;
κολιτε τα πουλια τα αγαπο δε τα κινιγο,μονο κοτεσ τρογο αλα αφτεσ δεν ινε πουλια γιατι δε πετανε πεπατανε

ghost_rider

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας εχω ενα mio moov 200 το οποιο ξερω απο εναν γνωστο μου οτι ξεκλιδωνει και μπορουν να μπουν και αλλα προγραμματα πλοήγησης αλλα εγω θελω αν γινεται να του βαλω χαρτες και καταληλο προγραμμα για Αιγαιο (για σκαφος)  :helpplea: :helpplea:
Υπαρχει????????????

nikos9573

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Like
128
Πόντοι
1
πω πω..10ετια εχει εδω να κινηθει το νημα...αντε να κανω την αρχη...θελω μια βοηθεια για gps για φορτηγο [βαρέλα συγκεκριμενα]..υπαρχει καποιος ειδημων στα φορτηγα που να χρησιμοποιει τετοιο προγραμμα η να εχει συσκευη αναλογη gps?για το google maps οκ...το ξερουν και οι πετρες ..μην μου το αναφερετε...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
πω πω..10ετια εχει εδω να κινηθει το νημα...αντε να κανω την αρχη...θελω μια βοηθεια για gps για φορτηγο [βαρέλα συγκεκριμενα]..υπαρχει καποιος ειδημων στα φορτηγα που να χρησιμοποιει τετοιο προγραμμα η να εχει συσκευη αναλογη gps?για το google maps οκ...το ξερουν και οι πετρες ..μην μου το αναφερετε...

Κατ εμε το καλυτερο προγραμμα ειναι το TomTom.
Δινεις ενα κατοσταρι (περιπου) η και λιγοτερα και παιρνεις την συσκευη, και ξεγνιαζεις μια για παντα.
Εγω κουβαλουσα μια τετοια συσκευη, κυριως εκτος Ελλαδος, διοτι στις εκδρομες μου παντα νοικιαζω αμαξι.
Υπαρχει και μια αλλη λυση. Κατεβαζεις στο κινητο το προγραμμα TomTom, και με καπου 20 ευρω το χρονο εχεις προσβαση σε παμπολους χαρτες, εντος και εκτος Ελλαδος.
Συμβουλη: Αν λαμβανεις πολλα τηλεφωνα, τοτε μη χρησιμοποιησεις το τηλεφωνο σου, αλλα ενα αλλο παλιο smart phone. Οταν χρησιμοποιουσα το κανονικο μου τηλεφωνο σαν συσκευη πλοηγησης, ο διαολος τοκανε και σε καθε κομβο που επρεπε να στριψω να κτυπαει το τηλεφωνο, μς αποτελεσμα 1-2 φορες να χασω την εξοδο. Αυτο σε κατι Γερμανιες σημαινει αλλα 20-30 χιλιομετρα επιπλεον για να ξαναρθω στο δρομο μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom