Επισκέπτης
μιλφειγ ειναι γιατρε μου..35αρα με κορη 6χρονων..Χηρα ελληνα ναυτικου..την χυνω 5 χρονια..pleasura τι μωρο ειναι αυτο; δικιο εχεις σφιχτο κορμι ακομα και αν η γκομενα εχει πιασιματα μονο οι μαυρες ειναι ετσι, αρε τι μου θυμησες
μιλφειγ ειναι γιατρε μου..35αρα με κορη 6χρονων..Χηρα ελληνα ναυτικου..την χυνω 5 χρονια..pleasura τι μωρο ειναι αυτο; δικιο εχεις σφιχτο κορμι ακομα και αν η γκομενα εχει πιασιματα μονο οι μαυρες ειναι ετσι, αρε τι μου θυμησες
ε τοτε γιατι ανοιξες το θρεντ???για να τσεκαρεις τις γνωσεις μας???οταν ημουν φοιτητης στην αμερικη τα ειχα με μαυρουλα και μου ειχε πει σχετικα
για τα χοντρα & τις παρτουζες μια χαρα ειναι..απο τα αποτελεσματα που βλεπω πρεπει να σε εμπνεει παρα πολυ!
δεν γινεται να καρφωνω σουφρετο & να τραβαω φωτο ρε παιχτη..δεν με αφηνει η καυλα μου..σουφρετοσουβλιστη κανα anal θα μας δειξεις με το μιλφακι?
Μωρο μη δισταζεις. Θα φχαριστηθεις πουτσα.
αμα ειναι κανας ωραιος μπορει και νη μην με χαλαγε
Χθες το βραδυ ημουνα σε ενα R+B παρτυ σε μαγαζι στην παραλιακη. Ειχε πολλους μαυρους μεσα. Αυτο που παρατηρησα ηταν οτι καποιοι μαυροι πηγαιναν κοντα σε γκομενακια τα επιαναν και ψιλοχορευαν λιγο μαζι τους (χωρις να τις γνωριζουν!) και αυτες ανταπεδιδαν, κουνιοντουσαν κλπ! Αμα παει λευκος και ποιο συγκεκριμενα Ελληνας να το κανει αυτο σε γκομενακι (να το πιασει για να κουνηθουν παρεα) το λιγοτερο να φαει καμια τσαντια στο κεφαλι !
Βεβαια δεν ειδα καμια να δινει και ιδιαιτερη σημασια σε καποιον απο αυτους τους μαυρους τυπους εκτος απο μια αρχικη κουβεντουλα, μετα το μπουλο και αυτοι (αθανατες ελλεεινηδες )
τα συμπερασματα δικα σας...