Νέα

Γουστάρουν οι γυναίκες τους μαύρους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billgun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.372
Πόντοι
5.956
διαβαζω σε σαιτ του εξωτερικου οτι δυσκολευονται οι μαυροι ακομα και με πουτανες,τι ξερετε σχετικα?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
διαβαζω σε σαιτ του εξωτερικου οτι δυσκολευονται οι μαυροι ακομα και με πουτανες,τι ξερετε σχετικα?

Εγώ πάντως κάτι μαύρους που ξέρω να πουλάνε cd, τους έχω δει πολλές φορές να βγαίνουν μετά από ώρα, από διάφορα γραφεία εδώ στην γειτονία... βρε λες ???  :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
δυσκολευονται να κανουν τι? :-

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
αναλογως τον δεικτη μαυριλας!!!

OP
OP
billgun

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.372
Πόντοι
5.956
δυσκολευονται να πηδηξουν,δεν τους γουσταρουν

OP
OP
billgun

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.372
Πόντοι
5.956
αυτα για το μεγεθος ειναι μυθος,οσον αφορα την πλειοψηφια

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.966
Πόντοι
6.925
Δύο νεγροι κατουράνε στην άκρη του Μισσισίπη

-Κρύο το ποτάμι αδερφέ.
-Και βαθύ.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.170
Πόντοι
6.635
Χθες το βραδυ ημουνα σε ενα R+B παρτυ σε μαγαζι στην παραλιακη. Ειχε πολλους μαυρους μεσα. Αυτο που παρατηρησα ηταν οτι καποιοι μαυροι πηγαιναν κοντα σε γκομενακια τα επιαναν και ψιλοχορευαν λιγο μαζι τους (χωρις να τις γνωριζουν!) και αυτες ανταπεδιδαν, κουνιοντουσαν κλπ! Αμα παει λευκος και ποιο συγκεκριμενα Ελληνας να το κανει αυτο σε γκομενακι (να το πιασει για να κουνηθουν παρεα) το λιγοτερο να φαει καμια τσαντια στο κεφαλι  :2funny:!
Βεβαια δεν ειδα καμια να δινει και ιδιαιτερη σημασια σε καποιον απο αυτους τους μαυρους τυπους εκτος απο μια αρχικη κουβεντουλα, μετα το μπουλο και αυτοι (αθανατες ελλεεινηδες :jerking:)
τα συμπερασματα δικα σας... :headbang: :think: :idiot: :uglystupid:

Επισκέπτης
Χθες το βραδυ ημουνα σε ενα R+B παρτυ σε μαγαζι στην παραλιακη. Ειχε πολλους μαυρους μεσα. Αυτο που παρατηρησα ηταν οτι καποιοι μαυροι πηγαιναν κοντα σε γκομενακια τα επιαναν και ψιλοχορευαν λιγο μαζι τους (χωρις να τις γνωριζουν!) και αυτες ανταπεδιδαν, κουνιοντουσαν κλπ! Αμα παει λευκος και ποιο συγκεκριμενα Ελληνας να το κανει αυτο σε γκομενακι (να το πιασει για να κουνηθουν παρεα) το λιγοτερο να φαει καμια τσαντια στο κεφαλι  :2funny:!
Βεβαια δεν ειδα καμια να δινει και ιδιαιτερη σημασια σε καποιον απο αυτους τους μαυρους τυπους εκτος απο μια αρχικη κουβεντουλα, μετα το μπουλο και αυτοι (αθανατες ελλεεινηδες :jerking:)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το εχω δει κ εγω αυτο,περσυ,προπερσυ εκανε το galea καθε βδομαδα κ πηγαινα,αλλα εγω ειχα παρατηρησει οτι παιζανε μπαλα με τους μαυρους,οχι μονο δηλαδη αυτο που λες 2 κουβεντες κ μπουλο,κ χωρους κ πασπατεματα κ φιλουμπες κ μετα δεν ξερω τι αλλο,επισης σε αυτα τα παρτυ εχουν περαση αυτοι που ντυνοτσουσαν με φαρδια καπελα γυρισμενα κ ιστοριες...εμεις ειχαμε σκασει κουστουματοι ουτε για φτυσιμο δεν μας ειχαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.009
Πόντοι
606
"once you go black you never come back" λενε για τους μαυρους
:think: :think: :think:

Επισκέπτης
στα παπαρια μου τι κανουν οι μαυροι..
οι μαυρες παντως εχουν γαμω τις κωλαρες & γουσταρω τρελλα να τους ξεφτιλιζω το σουφρετο..

Συνημμένα

• Rosemary_Gate7.JPG
    Rosemary_Gate7.JPG
    57,1 KB · Εμφανίσεις: 77
  • Rosemary_sabania00.jpg
    Rosemary_sabania00.jpg
    116,5 KB · Εμφανίσεις: 84
  • Rosemary_sampania.jpg
    Rosemary_sampania.jpg
    77,8 KB · Εμφανίσεις: 92
  • RosemaryFUCKING.jpg
    RosemaryFUCKING.jpg
    38,9 KB · Εμφανίσεις: 46
  • RosemaryFUCKING01.jpg
    RosemaryFUCKING01.jpg
    42,6 KB · Εμφανίσεις: 54

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.170
Πόντοι
6.635
κοιτα λιγοι μαυροι ειχαν γκομενες μαζι τους χθες και οσοι ειχαν , ηταν μαυρες ;)

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
εγώ πάντως θυμάμαι πως κάναν κρα οι Αγγλίδες για μαύρους
νομίζω πάντως πως το έχουν και από περιέργεια γενικά οι λευκές να δουν πως είναι με μαύρο

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.170
Πόντοι
6.635
νομίζω πάντως πως το έχουν και από περιέργεια γενικά οι λευκές να δουν πως είναι με μαύρο
εχεις δικιο σε αυτο, το εχω ακουσει και γω σαν επιθυμια απο καποιες.
αν ημουνα γκομενα, θα το δοκιμαζα στανταρ!
αλλα για να μην ψαρωνουμε κιολας (μεγεθος κλπ) σε ποοοολλες κουβεντες που εχω κανει με μαυρες , οι οποιες σιγουρα κατι παραπανω θα ξερουν  :bigdick: μου εχουν τονισει οτι δεν τον εχουν ολοι οι μαυροι 20+ ποντους και μαλιστα πολλες απο αυτες ειχαν γκομενους λευκους!
σκεφτεσαι να εισαι κοπελα να γουσταρεις να πας με μαυρο κυριως για το θεμα μεγεθους και να σου βγαλει εξω 13 ποντους μαυρο εργαλειο  :2funny: :2funny: :2funny: τον εχεις στειλει κανονικα

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
pleasura τι μωρο ειναι αυτο; δικιο εχεις  σφιχτο κορμι ακομα και αν η γκομενα εχει πιασιματα μονο οι μαυρες ειναι ετσι, αρε τι μου θυμησες

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
με τι να κανουν κρα οι Αγγλιδες; με τους Αγγλους; μεγαλα παρταλια ειναι αυτες ασπρους μαυρους κοκκινους γκρι ολους

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.170
Πόντοι
6.635
pleasura απ οτι ειδα στις φωτο εισαι δυνατο πριονι "μπραβο"
οσο για την φωτο με τη σημαια του ολυμπιακου, ειναι ολα τα λεφτα  :rockon: :rockon: :rockon:
εκει τις στυνεις ολες για να πωρωνεσαι  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom