You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γουστάρουν οι γυναίκες τους μαύρους;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα billgun
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 47
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
διαβαζω σε σαιτ του εξωτερικου οτι δυσκολευονται οι μαυροι ακομα και με πουτανες,τι ξερετε σχετικα?
Εγώ πάντως κάτι μαύρους που ξέρω να πουλάνε cd, τους έχω δει πολλές φορές να βγαίνουν μετά από ώρα, από διάφορα γραφεία εδώ στην γειτονία... βρε λες ???
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.349
- Πόντοι
- 606
Εγω δε ξερω τιποτα.Ειμαι ασπροςδιαβαζω σε σαιτ του εξωτερικου οτι δυσκολευονται οι μαυροι ακομα και με πουτανες,τι ξερετε σχετικα?
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.349
- Πόντοι
- 606
εχω ακουσει πως παρολο το μεγεθος το εργαλειο παρουσιαζει δισλειτουργειες...δυσκολευονται να πηδηξουν,δεν τους γουσταρουν
Επισκέπτης
μιλας εκ πειρας???αυτα για το μεγεθος ειναι μυθος,οσον αφορα την πλειοψηφια
matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.170
- Πόντοι
- 6.635
Χθες το βραδυ ημουνα σε ενα R+B παρτυ σε μαγαζι στην παραλιακη. Ειχε πολλους μαυρους μεσα. Αυτο που παρατηρησα ηταν οτι καποιοι μαυροι πηγαιναν κοντα σε γκομενακια τα επιαναν και ψιλοχορευαν λιγο μαζι τους (χωρις να τις γνωριζουν!) και αυτες ανταπεδιδαν, κουνιοντουσαν κλπ! Αμα παει λευκος και ποιο συγκεκριμενα Ελληνας να το κανει αυτο σε γκομενακι (να το πιασει για να κουνηθουν παρεα) το λιγοτερο να φαει καμια τσαντια στο κεφαλι !
Βεβαια δεν ειδα καμια να δινει και ιδιαιτερη σημασια σε καποιον απο αυτους τους μαυρους τυπους εκτος απο μια αρχικη κουβεντουλα, μετα το μπουλο και αυτοι (αθανατες ελλεεινηδες )
τα συμπερασματα δικα σας...
Βεβαια δεν ειδα καμια να δινει και ιδιαιτερη σημασια σε καποιον απο αυτους τους μαυρους τυπους εκτος απο μια αρχικη κουβεντουλα, μετα το μπουλο και αυτοι (αθανατες ελλεεινηδες )
Επισκέπτης
Χθες το βραδυ ημουνα σε ενα R+B παρτυ σε μαγαζι στην παραλιακη. Ειχε πολλους μαυρους μεσα. Αυτο που παρατηρησα ηταν οτι καποιοι μαυροι πηγαιναν κοντα σε γκομενακια τα επιαναν και ψιλοχορευαν λιγο μαζι τους (χωρις να τις γνωριζουν!) και αυτες ανταπεδιδαν, κουνιοντουσαν κλπ! Αμα παει λευκος και ποιο συγκεκριμενα Ελληνας να το κανει αυτο σε γκομενακι (να το πιασει για να κουνηθουν παρεα) το λιγοτερο να φαει καμια τσαντια στο κεφαλι !
το εχω δει κ εγω αυτο,περσυ,προπερσυ εκανε το galea καθε βδομαδα κ πηγαινα,αλλα εγω ειχα παρατηρησει οτι παιζανε μπαλα με τους μαυρους,οχι μονο δηλαδη αυτο που λες 2 κουβεντες κ μπουλο,κ χωρους κ πασπατεματα κ φιλουμπες κ μετα δεν ξερω τι αλλο,επισης σε αυτα τα παρτυ εχουν περαση αυτοι που ντυνοτσουσαν με φαρδια καπελα γυρισμενα κ ιστοριες...εμεις ειχαμε σκασει κουστουματοι ουτε για φτυσιμο δεν μας ειχαν
Επισκέπτης
στα παπαρια μου τι κανουν οι μαυροι..Χθες το βραδυ ημουνα σε ενα R+B παρτυ σε μαγαζι στην παραλιακη. Ειχε πολλους μαυρους μεσα. Αυτο που παρατηρησα ηταν οτι καποιοι μαυροι πηγαιναν κοντα σε γκομενακια τα επιαναν και ψιλοχορευαν λιγο μαζι τους (χωρις να τις γνωριζουν!) και αυτες ανταπεδιδαν, κουνιοντουσαν κλπ! Αμα παει λευκος και ποιο συγκεκριμενα Ελληνας να το κανει αυτο σε γκομενακι (να το πιασει για να κουνηθουν παρεα) το λιγοτερο να φαει καμια τσαντια στο κεφαλι !
οι μαυρες παντως εχουν γαμω τις κωλαρες & γουσταρω τρελλα να τους ξεφτιλιζω το σουφρετο..
Συνημμένα
matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.170
- Πόντοι
- 6.635
εχεις δικιο σε αυτο, το εχω ακουσει και γω σαν επιθυμια απο καποιες.εγώ πάντως θυμάμαι πως κάναν κρα οι Αγγλίδες για μαύρους
νομίζω πάντως πως το έχουν και από περιέργεια γενικά οι λευκές να δουν πως είναι με μαύρο
αν ημουνα γκομενα, θα το δοκιμαζα στανταρ!
αλλα για να μην ψαρωνουμε κιολας (μεγεθος κλπ) σε ποοοολλες κουβεντες που εχω κανει με μαυρες , οι οποιες σιγουρα κατι παραπανω θα ξερουν μου εχουν τονισει οτι δεν τον εχουν ολοι οι μαυροι 20+ ποντους και μαλιστα πολλες απο αυτες ειχαν γκομενους λευκους!
σκεφτεσαι να εισαι κοπελα να γουσταρεις να πας με μαυρο κυριως για το θεμα μεγεθους και να σου βγαλει εξω 13 ποντους μαυρο εργαλειο τον εχεις στειλει κανονικα
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
pleasura τι μωρο ειναι αυτο; δικιο εχεις σφιχτο κορμι ακομα και αν η γκομενα εχει πιασιματα μονο οι μαυρες ειναι ετσι, αρε τι μου θυμησες
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
με τι να κανουν κρα οι Αγγλιδες; με τους Αγγλους; μεγαλα παρταλια ειναι αυτες ασπρους μαυρους κοκκινους γκρι ολουςεγώ πάντως θυμάμαι πως κάναν κρα οι Αγγλίδες για μαύρους
νομίζω πάντως πως το έχουν και από περιέργεια γενικά οι λευκές να δουν πως είναι με μαύρο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις