Ανάλογα την περίπτωση.
Θυμάμαι μια γκόμενα που της άρεσε να είναι κυρία στο κρεβάτι.
Της μίλαγα στον πληθυντικό ευγενείας όταν το κάναμε.Μου είχε πει ότι την καυλώνει πολύ.
-"Σας είναι εύκολο να λάβετε τη στάση του σκύλου για να τοποθετήσω το πεος μου εις τον κόλπο σας;
-"Μην ξεχάσετε το πεοχιτώνιο σας αγαπητέ καθώς εβρισκομαι σε πιθανή ωορρηκτικη περίοδο"
Πάω να της τον χώσω με το πεοχιτώνιο λοιπόν και με το που μπαίνω κάνει
"Ωωωωχχχχ"
"Τι είναι φιλτατη;"
"Τίποτα Μιλορδε μου απλά μελαγχόλησα στιγμιαία γιατί κοίταξα το τζαμι κι είδα τις βροχινες νεροσταγονες να διαγράφουν θλιμμένες τροχιές σα ρέκβιεμ ενός ξεχασμένου παιδικού ανεκπλήρωτου ονείρου "
"Θα θέλατε να το γυρίσουμε σε πεοθηλασμο γιατί και η τροχιά του μορίου μου πήρε την κατιούσα;"
Μπας και καταφέρω να την βουλώσω
Μα εκείνη συνέχισε
"Ωωωωχχχχ ευαίσθητε μου πρίγκηπα συγκινήθηκες κι εσύ με την γκριζωπη εικόνα που σα πίνακας ζωγραφικής ενός ονειροπαρμενου Βαν Γκογκ προβάλλεται στο παραθύρι του δωματίου;"
"Μου έπεσε Μιλαιδη μου γιατί ενώ εγώ δίνω πόνο να σας τον φορμάρω εσείς κάνετε άσχετους συνειρμούς"
"Άσχετοι οι συνειρμοί μου;Μα τι ξέρετε επιτέλους από Τέχνη;"
"Να γαμησω ήρθα Μιλαιδη μου όχι να μιλήσουμε για Τέχνη"
"Καλά πάρε τον πούλο τότε εγώ τον άνδρα τον θέλω καλλιεργημένο"
"Κι εγώ τη γυναίκα πουτάνα στο κρεβάτι...εσύ είσαι πουτάνα αλλά στην κουζίνα...γιατί εκεί τα κάνες όντως πουτάνα πριν που αποπειράθηκες να μου μαγειρέψεις ένα αυγο μάτι!!"