papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.443
- Πόντοι
- 27.261
αφού έκανες παράθεση σε μένα ρε μάστορα....δν το'δα καν το δικο σου ρε Κατσαμπα, σχεδον μαζι τα ποσταραμε!!!
αφού έκανες παράθεση σε μένα ρε μάστορα....δν το'δα καν το δικο σου ρε Κατσαμπα, σχεδον μαζι τα ποσταραμε!!!
...για παρτο λιγο αλλιως κ ξανακοιτα καθρεφτηαφού έκανες παράθεση σε μένα ρε μάστορα
ωππππ, σωστός....για παρτο λιγο αλλιως κ ξανακοιτα καθρεφτη
Ενώ το "πουτανάκι" και η "καριόλα" είναι προσφωνήσεις τιμητικές ;;Η λεξη πουτανακι η καριόλα καθόλου δεν τις ενοχλεί.. Τη γουστάρουν κιόλας. Ισωσ ενοχλούν λέξεις που τις μειώνουν ας πούμε.. Πχ σκύλα, βρωμιαρα κλπ.
Ίσως όχι, αλλά μεταξύ τους οι γυναίκες, το "πουτανάκι" το θεωρούν ως αξίωμα.Ενώ το "πουτανάκι" και η "καριόλα" είναι προσφωνήσεις τιμητικές ;;
Το "πουτάνα" αν το πεις εμπλουτισμένο με διάφορα άλλα κοσμητικά την ώρα του καρφώματος θα το λατρέψει...πχ "τετειο γαμησι θέλει η μουνάρα σου πουτάνα..."...χύνει ατάκα κι επιτοπου και σας ακουνε και στο Γουαδαλκιβιρ!!!Σε αντιθεση με εμας που αν μας πει η αλλη "πουστη"..οπως κι αν το πει μας κακοφαίνεται!!!Οχι πως γεννάται ζήτημα..απλα δεν ακουγεται καλα!!!Θελουν προσοχη αυτα guys...μαεστρία και οχι ουγκανιές!!!!Ίσως όχι, αλλά μεταξύ τους οι γυναίκες, το "πουτανάκι" το θεωρούν ως αξίωμα.
Γιατί έχει και την έννοια της καπάτσας, της πονηρής, της μάγκισας, που έχει τσαγανό, που ρίχνει τους άντρες κλπ.
ναι ..μπορει και οι περισσοτερες μαζι με σφαλιαρες στο κωλο και τραβηγμα μαλλιων.Βεβαια υπαρχουν και μερικες που το φτανουν σε αλλο επιπεδο (που γουστάρουν εννοω)Για πείτε από την εμπειρία σας γουστάρουν οι γκόμενες να τις βρίζουμε πανω στο σεξ πχ πουτανα, καργιολα και ξεκωλιαρα η χαλιουνται?? Και ρωτάω διότι οι περισσότεροι σε αυτό είμαστε διστακτικοί τουλάχιστον αν δεν ξέρουμε καλά μια γκόμενα...
Υπάρχουν και τετειοι ακατοικητοι....ενας πρωην φιλος μου έλεγε σε μια πουτανα που φόρτωσε στο αμαξι "γαμω το σπίτι σου"...τον κοιταζε η αλλη παγωμένη και δεν ανταποκριηθηκε απο κει και πέρα σε τιποτα οσο και να το πάλευε ο τριμάλακας...ειναι παραδείγματα προς αποφυγήν αυτα!!!!!!Ένας φίλος μου είχε πει σε μια γκόμενα "πάρτα γαμω την παναγια σου" !
Προσωπικά θα της έλεγα "τ αρχιδια μου θα πάρεις πουτανάκι οπως τα λες...παρτο αλλιώς...για να ακολουθήσει και η πουτσα η σωστή η βαρβάτη"...κι ασε την να ψάχνεται...να γινει άνθρωπος!!!!εδω και οι ιδιες βριζουν τους αντρες καποτε μια μου ειπε "γαμαμε ρε πουστη"
Aυτα μόνο σε Ελληνικές τσόντες παίζουν, σύντροφεΠροσωπικά θα της έλεγα "τ αρχιδια μου θα πάρεις πουτανάκι οπως τα λες...παρτο αλλιώς...για να ακολουθήσει και η πουτσα η σωστή η βαρβάτη"...κι ασε την να ψάχνεται...να γινει άνθρωπος!!!!
Σφαλιάρες στον κώλο ναι γουστάρουν κάργα οι περισσότερες...τραβηγμα στα μαλλιά οχι ολες....κάποιες ειναι τοσο ευαίσθητες με την κόμη τους που αν παει λιγο χυσάκι στο μαλλι παθαινουν αμοκ...το γνωστο "μηηη στα μαλιά μου"...μου έχει συμβεί...πάταγος!!!Κραταγε μουτρα ολο το βράδυ η σαυρίτσα...το λύσαμε ομως!!!!εγω προσωπικα εχω δει οτι γουστάρουν να τους τραβας τα μαλλια και να τους ριχνεις σφαλιαρες στο κωλο...ακομα και αν δεν βριζεις,ετσι φτιάχνονται
ε μαλλον ετυχε...εγω μια φορα ειχα πει μια πουτανα και με σταματησε "μη με ξανα πεις ετσι"Σφαλιάρες στον κώλο ναι γουστάρουν κάργα οι περισσότερες...τραβηγμα στα μαλλιά οχι ολες....κάποιες ειναι τοσο ευαίσθητες με την κόμη τους που αν παει λιγο χυσάκι στο μαλλι παθαινουν αμοκ...το γνωστο "μηηη στα μαλιά μου"...μου έχει συμβεί...πάταγος!!!Κραταγε μουτρα ολο το βράδυ η σαυρίτσα...το λύσαμε ομως!!!!