Νέα

Γουστάρουν οι Ελληνίδες τους τεμπέληδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sad_man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 578
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ενα λαθος που κάνουν οι σημερινοί αντρες ειναι οτι επικεντρωνονται σε μια.
Ενας αντρας μπορει να επικεντρωθει σε μια γκομενα και να δωσει το 100% του εαυτου και στο τελος να μεινει με το πουλι στο χερι.
Πρεπει να ειναι καποιος ευέλικτος, ως ελευθερος να απλωσει πολλες πετονιες και να παιζει ταυτοχρονο παιχνίδι με ολες να διαγραφει και να προσθετει γυναικες στη λιστα του μεχρι να του κατσει αυτη η μια η οι πολλες που θελει.
Αν τωρα καποιος επικεντρωθει σε μια,οι γυναικες ειναι ευελικτες και προσαρμοζονται ευκολα σε νέες καταστάσεις.
Οποτε το συχνοτερο φαινομενο ειναι να πληγωθεί και να μεινει μπουκαλα.
Θελει ευελιξια το θεμα παιχνιδι με πολλες ταυτόχρονα.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Άσε ρε Ζαν τα γυφτιλίκια.
Τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος περιγράφεις.
Απροσάρμοστος είναι ο μουνόδουλος κλαρινογαμπρός που σκάει με ατσαλάκωτη κουστουμιά σε χαλαρή συγκέντρωση.
Απροσάρμοστος είναι και ο χλέμπουρας που σκάει με σαγιονάρα σε σοβαρές εκδηλώσεις. Ειδικά όταν συνοδεύει γυναίκα γιατι μειώνει και αυτήν πέρα από τον εαυτό του.
Ο αξιοπρεπής άνθρωπος προσαρμόζεται στις καταστάσεις και κινείται άνετα και χαλαρά.
32 χρονών έγινες και πρέπει να σου εξηγούμε τα βασικά.
Πηγα σε ραντεβου με ελληνιδα (που ηρθε με φορεμα, κοκκινο της φωτιας) ντυμενος με (παλια) βερμουδα, μπλουζακι ασπρο, χωρις σταμπα ναικ και σνικερακια, και η γκομενα μετα με πηγε σπιτι της για ποτο.

Αλβανεζικο σταιλ, καλα κανει ο Ζαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάτι λάθος κατάλαβα. Τη γάμησες κάνοντας της πρόταση για 120€ μες τα μούτρα της χύμα;
και εγω ηθελα μια διευκρινηση εκει

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Εγώ έχω ένα άλλο ερώτημα...γιατί δεν γουστάρω εγώ(ή εμείς ενδεχομένως) να σχετιστώ μαζί τους σοβαρά! όχι μόνο με ελληνίδες αλλά και με ξένες γενικά. Γιατί έχω πιάσει τον εαυτό μου να αναρωτιέμαι για ποιό λόγο είμαι κάθετος απέναντι και σε σχέση ακόμη(πόσω μάλλον σε κουλούρα) με σχεδόν το 90% των γυναικών της σήμερον. Κατέληξα σε μερικά συμπεράσματα και θα τα παραθέσω όσο μπορώ πιο σαφή και αναλυτικά :

1) Έχουν οι περισσότερες αυτοσκοπό όχι μόνο την κουλούρα(αυτό κάπου το καταλαβαίνω και το δέχομαι), αλλά και να σε φέρουν στα ...νερά τους για να εξυπηρετήσουν τις όποιες ανάγκες τους(και δεν εννοώ οικονομικές) δείγμα χαμηλού iq και εγωιστικού χαρακτήρα με συνέπεια να ξενερώνεις την ώρα και τη στιγμή....
2) Τα περιμένουν όλα από τον άντρα σε όλα σχεδόν τα επίπεδα του καθημερινού βίου με συνέπεια να αρχίζεις να βλέπεις απέναντί σου ένα...θηλυκό σακί και όχι γυναίκα...δεν έχει γοητεία η έλλειψη δημιουργικότητας, αληθινών στόχων και υπηρέτησης αυτών με συνέπεια τι??? πάλι να ξενερώνεις και να θες να πάρεις πούλο.
3) Δεν ενδιαφέρονται για τίποτα παραπάνω πλην του που θα πιούν τον καφέ τους το πρωί, με ποιές ή ποιούς, σε ποιά μαγαζιά θα πάνε να ψωνίσουν τα ρούχα τους ή ότι άλλο και πού θα πάνε έξω το βράδυ συν όλο τον υπόλοιπο συφερτό των social media....όπου όλες σχεδόν θέλουν να επιδεικνύονται....αν τις ρωτήσεις όμως που είναι το μάτσου πίτσου ή λιμνη βαϊκάλη θα σε κοιτάνε σαν χάνοι!!!!!! επίσης αν τις ρωτήσεις ποιός ήταν ο μπρέζνιεφ, ή ο ούλωφ πάλμε ή η φιλική εταιρεία μπορεί και να ακούσεις απαντήσεις όπου ούτε πιθηκόμορφο ον δεν θα έδινε!
4) Δεν ξέρουν να φερθούν σχεδόν πουθενά, ήτοι σε κάθε κοινωνική εκδήλωση μικρή η μεγάλη ενω το παίζουν ουάου.
5) Δεν ξέρουν πολλές φορές πως πρέπει να σε "ρίξουν" όχι στο κρεβάτι αλλά να σε φέρουν πραγματικά "κοντά" τους....οι περισσότερες δεν είναι ικανές να το κάνουν με την καρδιά και την ψυχή τους...και όταν λέω να σε "ρίξουν" δεν εννοώ προφανώς να στην "πέσουν" αλλά να σε κάνουν να γοητευτείς από εκείνες ώστε να έρθει η κίνηση απο μεριά μας...
6) Ένα ακόμη βασικότατο πρόβλημα τους είναι ότι ο σημερινός άντρας δεν νιώθει ηρεμία δίπλα τους....επειδή οι περισσότερες για πολλούς -και μερικώς ανεξήγητους -λόγους είναι συνέχεια σε ένταση και σε τσίτα...αυτές που εργάζονται ειδικά....χτυπάνε 15000 τατουάζ, παίρνουν και ένα σκύλο, αλλάζουν απείρως εύκολα διάθεση και συμπεριφορά απέναντι στον σύντροφο ή σύζυγο ή φίλο ή κλπ κλπ...με συνέπεια να πρέπει εσύ να μπείς στη διαδικασία να κρατάς γκέμια....εμ δε γίνεται έτσι δουλειά....θα τσιτώσει και ο άλλος(αν δεν είναι μουρόχαυλος μέχρι αηδίας βέβαια) και θα σπάσει το σχοινί. Δεν είναι απλές και δεν αποζητούν με την εν γένει στάση τους τα απλά με τα οποία επιβιώνει σε βάθος χρόνου μία σχέση...όπως επιβίωσαν τόσες πολλές των προηγούμενων γενιών και κυρίως αναφέρομαι στη γενιά των σημερινών 75ρηδων που δεν έζησαν πόλεμο.

Σπάνια θα βρώ σε μία γυναίκα αυτή την ηρεμία ψυχής και την κατανόηση του "να δώσει χώρο" στον σύντροφό της για να μπορέσει να νιώσει όμορφα και άνετα δίπλα της. Είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στις άπειρες σημερινές αποτυχημένες σχέσεις οι οποίες δεν έχουν σταθερά υγιή θεμέλια και διαλύονται πολύ γρήγορα. Υπάρχουν φυσικά και πολλά ζητήματα από πλευράς μας προς εκείνες, αλλά λίγο πολύ είναι γνωστά. Αυτά προς το παρόν
Eύγε για τις εύστοχες παρατηρήσεις σου.
Για τα 1) και 2) να θυμάσαι ότι δεν φταίνε μόνον εκείνες, βρίσκουν και τα κάνουν.
Για τα 3), και 4) : της γυναίκας ο καημός, πούτσα, λούσα και χορός.
Τα 5) και 6) αποδέξου τα και προχώρα χωρίς να περιμένεις να αλλάξει κάτι.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Πες τα χρυσόστομε!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε φαντάζομαι σε business meeting να πηγαίνεις με το μαγιό.
Χαλαρωσε μπατμαν.
Ειπα οτι για χαρη καμιας γκομενας δεν θα αλλαζα συμπεριφορά τροπο ντυσιματος η οτιδηποτε αλλο.
Ειμαι ο ζαν και ο ζαν δεν αλλαζει για καμια..εννοειται πως αν παω καζινο να παιξω θα παω κοστουματος η θα ντυθω αναλογα των περιστασεων,αλλα για χαρη καμιας γκομενας δεν θα αλλαζα στυλ.
Παψτε πια να ειστε τοσο αγαπουληδες και πυρφοροι.
Να ειστε ο εαυτος σας για να σας εκτιμησουν και να στηριζετε τις αποψεις σας και τα θελω σας.
Θα σας εκτιμησουν μονο αν ειστε σε ανωτερο λεβελ απο αυτες,αν ειστε στο ίδιο η σε λιγοτερο εχετε χασει την μπαλα και το παιχνίδι

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τί θα πει 'έσωσε',δεν όλοι ζαν κλοντ να τη βρίσκουν μόνο στα μπουρδέλα.Άλλος γουστάρει πιο πολύ τη φάση με γκόμενα,μπορεί να περνάει μοναξιές,η πουτάνα ένα κρύο γαμήσι με καπότα σε δίνει,με τη γκόμενα ζεις παραπάνω πράγματα.Στο κάτω κάτω,αν τη βαρεθείς τη στέλνεις,αλλά φροντίζεις να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα μαζί της.

Κι εμένα αν μου έκανε φίλος κανα τέτοιο,παίζει να μην του ξαναμιλούσα
Με λιγα λογια πηδας τους φιλους σπυ για τις υποψηφιες γκομενες??
Αυτο και αν ειναι ξεφτιλα.
Ο φιλος ειναι φιλος με τα ελλατωματα του και με τις επιλογες του.
Οταν πηγαιναμε για μπυρες και τους ελεγα φασεις με πουτανες ημουν καλος,οταν την επεφτα χυμα σε γκομενες και εφτιαχνα καταστασεις επισης καλος,αλλα που βρεθηκαν 3 μετριες 7αρες και εγω ημουν οπως ημουν καθε φορα εγινα κακος.
Εγω κλαιν,θα γελασω μολις του κανει νερα η 26αρα και φαει τα μουτρακια του,τοτε θα δει τον βανταμ πως συμπεριφερεται ρε αγαπουληδες και πυρφορους απογοητευμενους μαλακομπουκιδες.
Αφου πρωτα φαει κανα 2 μπουνιδια

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εαν ενα καταλαβα μεχρι τα 42 μου σχετικα με τις γυναικες:η γυναικα θελει το αντιθετο απο αυτο που λεει οτι θελει.

Λεει θελει εναν αντρα να την αγαπα κ να την σεβεται...ομως ελκεται απο εναν αντρα που την εχει γραμμενη στη μπουτσα του κ τα φτιαχνει μαζι του γιατι θελει να τον "δαμασει" και δεν μπορει.

Θελει να την εκτιμα,ελκεται ομως απο εναν που την μιλα σα σκατο!Σκεφτεται τι λαθος εχω κανει κ μου μιλαει ετσι,κολλαει με τον τυπο.

Θελει αγαπη κ ερωτα,ενω την καυλωνει το ξυλο κ τα βρωμολογα!Πολλες αποζηταν κ τη σωματικη βια!Αδελφικο μου φιλο,πρωην κατα μισο μετρο κοντοτερη του,τον χαστουκισε,ασυναισθητα αντεδρασε χαστουκιζοντας την,επεσε στο τραπεζακι λυποθυμη!Η γκομενα οταν ξυπνησε ηταν υγρη,την παρατησε σπιτι κ χωρισαν μετα απ αυτο.

Εμενα αλλη πρωην με προκαλουσε να την χτυπησω λεγοντας μ "δεν εισαι αντρας να ενοχληθεις απ αυτο π σ πα;Χτυπα με!" Εννοειται δεν εκανα τιποτ αλλο απ το να την διωξω.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Θα συγκρινω τον εαυτο μου με τον κοντο τον προμοτορα τον μπουλη τζον100.
Δεν ειναι τυχαιο ότι σε καθε μηνυμα μου με φασεις με γκομενες και φασεις απαξιωσεων παιρνω απο 4 εως 7 λαικ,ενω ο προμοτορας που στηριζει το φεμινισμο και γενικα ειναι αγαπουλης πανω απο 3 δεν παιρνει.
Η πλειοψηφια των αντρων υποστηριζει τον ανδρισμο, την απαξιωση των γυναικων την σκληραδα και γενικα οτι το ανδρικο φυλο ειναι αντρικο ισχυρο δυνατο.
Τωρα η μειοψηφια που υποστηριζει την μουνοδουλιαση και τον πυρφορισμο ειναι αξιοι της μοιρας τους

OP
OP
Sad_man

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Με λιγα λογια πηδας τους φιλους σπυ για τις υποψηφιες γκομενες??
Αυτο και αν ειναι ξεφτιλα.
Ο φιλος ειναι φιλος με τα ελλατωματα του και με τις επιλογες του.
Οταν πηγαιναμε για μπυρες και τους ελεγα φασεις με πουτανες ημουν καλος,οταν την επεφτα χυμα σε γκομενες και εφτιαχνα καταστασεις επισης καλος,αλλα που βρεθηκαν 3 μετριες 7αρες και εγω ημουν οπως ημουν καθε φορα εγινα κακος.
Εγω κλαιν,θα γελασω μολις του κανει νερα η 26αρα και φαει τα μουτρακια του,τοτε θα δει τον βανταμ πως συμπεριφερεται ρε αγαπουληδες και πυρφορους απογοητευμενους μαλακομπουκιδες.
Αφου πρωτα φαει κανα 2 μπουνιδια

Στη φιλία εγώ δεν πιστεύω.Βασικά πιστεύω ότι υπάρχει όσο είστε όλοι μπακούρια

Όταν μπαίνουν γκόμενες στη μέση,η πλειοψηφία μπαίνει στο βρακί της γκόμενας.Και δεν λεω να'στε 18ρηδες αλλά 25 και πάνω.Έχω φίλο παιδικό που τώρα ούτε χαιρετιόμαστε,ο τύπος όσες φορές τον βλέπω έξω είναι είτε με τη γκόμενα είτε με άλλο ένα ζευγάρι.Όλοι κάπως έτσι καταλήγουν

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Εγώ στον περιβάλλον μου δεν είδα να γίνεται τέτοιος διαχωρισμός. Και ήμουν και φοιτητής σε μεγάλο νησί. Οι γκόμενες απλά καυλωναν με όποιον το πούλαγε καλύτερα ότι είναι μάγκας και αλάνι. Άμα κάπνιζε και τίποτα περίεργο ακόμα καλύτερα. Πολλοί από αυτούς δούλευαν μπαρ/dj/service/οργανωτές παρτυ. Και οι περισσότερες από ότι βλέπω στο Facebook 10 χρόνια μετά ακόμα με τέτοιους τύπους είναι. Ψευτομαγκες ή αλάνια/Yolo.

Και δεν είναι περίεργο. Η άλλη ψάχνει πρώτα να γαμηθει και μετά να κάνει σχέση. Αν ο άλλος είναι φλώρος ή μουτρωμενος από τη δουλειά όλη μέρα ή γενικά υποτονικός, πως να καυλώσει η γκόμενα

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Έχω φίλο 30 ετών άνεργο και γαμαει συνέχεια. Είναι μαγκακι, ξέρει να παίζει μπάλα, έχει γαμησει και πολλά μουνια και ξέρει να κινηθεί. Τι να κλασει μπροστά του ένας προγραμματιστης με 1-2 σχέσεις το πολύ κι ας βγάζει 2 χιλιάρικα . Η γκόμενα θα γαμηθει με όποιον της βρέξει το κυλοτακι της. Δε στο χρωστάει επειδή είσαι καλό παιδί ή επειδή βγάζεις 2κ ευρώ.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Πηγα σε ραντεβου με ελληνιδα (που ηρθε με φορεμα, κοκκινο της φωτιας) ντυμενος με (παλια) βερμουδα, μπλουζακι ασπρο, χωρις σταμπα ναικ και σνικερακια, και η γκομενα μετα με πηγε σπιτι της για ποτο.

Αλβανεζικο σταιλ, καλα κανει ο Ζαν
Δούλεψε το στερεότυπο για σένα τύπε μου.
Της είπες Αλβανός και νόμισε οτι έρχεσαι κατ' ευθείαν απ' το μπαμπακοχώραφο.
Δεν ήξερε οτι είσαι "Αλβανός" Lux Edition με Γαλλικά και πιάνο να έχει τις αντίστοιχες απαιτήσεις.
Δεν μας είπες όμως... έριξες γκολ στο σπίτι ή την έβγαλες μόνο με Αμστέλ;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Στη φιλία εγώ δεν πιστεύω.Βασικά πιστεύω ότι υπάρχει όσο είστε όλοι μπακούρια

Όταν μπαίνουν γκόμενες στη μέση,η πλειοψηφία μπαίνει στο βρακί της γκόμενας.Και δεν λεω να'στε 18ρηδες αλλά 25 και πάνω.Έχω φίλο παιδικό που τώρα ούτε χαιρετιόμαστε,ο τύπος όσες φορές τον βλέπω έξω είναι είτε με τη γκόμενα είτε με άλλο ένα ζευγάρι.Όλοι κάπως έτσι καταλήγουν
Φιλοι υπαρχουν λιγοι και καλοι.
Απλα η μαζα ειναι γεματοι αγαπουληδες και γκομενοφυλακες και μολις βρουν γκομενα ξεχνουν τους παντες.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
καλά τις μαλακίες σου τις αφήνω ασχολίαστες, αυτό μου έλειπε να κάθομαι να συγκρίνομαι ως άτομο μαζί σου :confused:

μου κάνει εντύπωση όμως πόσο εύκολα λες ΨΕΜΑΤΑ για το οτιδήποτε. εισαι απίστευτος δλδ...
ζαν κλωντ βιτάμ, 15.587 μηνύματα με 5.562 likes (0,35 like/μήνυμα)
john100, 9.765 μηνύματα με 12.946 likes (1,4 like/μήνυμα)
ουστ ρε κοπρίτη...

επίσης ας προσπαθήσω (πάλι) να σε κάνω άνθρωπο...
χαζούλη ο ανδρισμός δεν φαίνεται στην απαξίωση των γυναικών, την σκληράδα και όλες αυτές τις μαλακίες που αραδιάζεις.
ανδρισμός είναι να έχεις αρχίδια και να μην κάνεις πίσω στις δυσκολίες, να πέφτεις αλλά να ξανασηκώνεσαι, να ξέρουν οι άλλοι (άντρες ή γυναίκες) ότι μπορούν να στηρίζονται πάνω σου, να είσαι ο δυνατός στη σχέση χωρίς να το δείχνεις και να το κοπανάς στα μούτρα, να συγχωρείς - όταν χρειάζεται και πρέπει - και να δίνεις ευκαιρία ακόμα και στον ηττημένο αντίπαλο. αυτά και πολλά άλλα είναι αντρισμός.
προσπάθησε να επαναπροσδιορίσεις τη ζωή σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι αν θες επιτέλους κι εσύ να μπεις στον θαυμαστό κόσμο των ενηλίκων...
Κοντε ασε τις πουτάνιες αυτες που ξερεις.
Τα περισσοτερα λαικ τα εχεις παρει στο νημα με τα γυμνα βαζεις γυμνα απο τα κολγκιρλ και εκει μαζεψες.
Εδω σ αυτο το νημα συγκρινε τα λαικ αυτα που γραφω εγω και μ αυτα που γραφεις εσυ και δες ποσα λαικ παίρνω.
Ποιον εχουν προτυπο τα μελη,ενα αγαπουλη πυρφορο γυναικογλυφτη η εναν ντομπρο τυπο που δεν μασαει εχει ιδεολογια και βαζει στις θεσεις τους ολους τους παραλογους.
Ας ανοιξει σχετικο νημα τι προτιμουν τα μελη και οι γκομενες σε εναν αντρα να γινει η ψηφοφορια και να δουμε ποιον θελουν.

Loukoumi

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
112
Πόντοι
1
Κοντε ασε τις πουτάνιες αυτες που ξερεις.
Τα περισσοτερα λαικ τα εχεις παρει στο νημα με τα γυμνα βαζεις γυμνα απο τα κολγκιρλ και εκει μαζεψες.
Εδω σ αυτο το νημα συγκρινε τα λαικ αυτα που γραφω εγω και μ αυτα που γραφεις εσυ και δες ποσα λαικ παίρνω.
Ποιον εχουν προτυπο τα μελη,ενα αγαπουλη πυρφορο γυναικογλυφτη η εναν ντομπρο τυπο που δεν μασαει εχει ιδεολογια και βαζει στις θεσεις τους ολους τους παραλογους.
Ας ανοιξει σχετικο νημα τι προτιμουν τα μελη και οι γκομενες σε εναν αντρα να γινει η ψηφοφορια και να δουμε ποιον θελουν.
Στα περισσότερα θέματα έχει περισσότερα like ο John 100 γιατί εχει λογική σκέψη και είναι νορμαλ αυτά που λέει.όσο για της φωτόγραφιες από της ποιο αληθινές μπορώ να πω. Από κάποιους τα παίρνω σαν τρολ αυτά που διαβάζω δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα εννοούν.

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Εγώ στον περιβάλλον μου δεν είδα να γίνεται τέτοιος διαχωρισμός. Και ήμουν και φοιτητής σε μεγάλο νησί. Οι γκόμενες απλά καυλωναν με όποιον το πούλαγε καλύτερα ότι είναι μάγκας και αλάνι. Άμα κάπνιζε και τίποτα περίεργο ακόμα καλύτερα. Πολλοί από αυτούς δούλευαν μπαρ/dj/service/οργανωτές παρτυ. Και οι περισσότερες από ότι βλέπω στο Facebook 10 χρόνια μετά ακόμα με τέτοιους τύπους είναι. Ψευτομαγκες ή αλάνια/Yolo.

Και δεν είναι περίεργο. Η άλλη ψάχνει πρώτα να γαμηθει και μετά να κάνει σχέση. Αν ο άλλος είναι φλώρος ή μουτρωμενος από τη δουλειά όλη μέρα ή γενικά υποτονικός, πως να καυλώσει η γκόμενα
Kαι τι θα κάνει δηλαδή ο κόσμος ρε μάστορα; θα ξεχάσει τα δεκάδες προβλήματα που έχει, ζώντας εδώ στη βόρεια Αφρική και θα φορέσει μια μάσκα κλόουν για να δείχνει πάντα ευδιάθετος και χαρούμενος;; κι όλ’ αυτά ΜΠΑΣ και κινήσει τη περιέργεια καμμιανής;;
Άσε δὲ που και οι ίδιες οι ελλεηνίδες φημίζονται για τη ζωγραφισμένη ξινίλα και ψευτοσοβαροφάνεια στα μούτρα τους...

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Kαι τι θα κάνει δηλαδή ο κόσμος ρε μάστορα; θα ξεχάσει τα δεκάδες προβλήματα που έχει, ζώντας εδώ στη βόρεια Αφρική και θα φορέσει μια μάσκα κλόουν για να δείχνει πάντα ευδιάθετος και χαρούμενος;; κι όλ’ αυτά ΜΠΑΣ και κινήσει τη περιέργεια καμμιανής;;
Άσε δὲ που και οι ίδιες οι ελλεηνίδες φημίζονται για τη ζωγραφισμένη ξινίλα και ψευτοσοβαροφάνεια στα μούτρα τους...
Θα συμφωνησω για τη ψευτοσοβαροφανεια, που ειναι βαλκανικο χαρακτηριστικο, αλλα οχι για την ξυνιλα.

καποιες ειναι λιγο κακογαμημενες, μεχρι να πεσουν στα αλβανικα χερια

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Θα συμφωνησω για τη ψευτοσοβαροφανεια, που ειναι βαλκανικο χαρακτηριστικο, αλλα οχι για την ξυνιλα.

καποιες ειναι λιγο κακογαμημενες, μεχρι να πεσουν στα αλβανικα χερια
Δύσκολο... Διότι όπως είπαμε και παραπάνω οι ελλεηνίδες θέλουν ν’ αρπάξουν φράγκα, όχι να ρισκάρουν να κλάψουν κι αυτά που ήδη έχουν...

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Δύσκολο... Διότι όπως είπαμε και παραπάνω οι ελλεηνίδες θέλουν ν’ αρπάξουν φράγκα, όχι να ρισκάρουν να κλάψουν κι αυτά που ήδη έχουν...
Βλακιες. Ημουν για περιοδο ανεργος και παλι εβρισκα γκομενες.

οχι τρομερης διαρκειας, αλλα και παλι εβρισκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom