Νέα

Γουστάρουν οι Ελληνίδες τους τεμπέληδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sad_man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 578
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Οι ελληνιδες γενικα πιστευω γουσταρουν το χρημα.
αυτο ειναι σιγουρα πολυ σωστο.
πιστευω οτι συμβαινει γιατι οι περισσοτερες δεν ειναι ανεξαρτητες οικονομικα ουσιαστικα με τον εναν η τον αλλον τροπο τις ταιζει καθ ολη την ζωη τους ο μπαμπας η μαμα ο συζυγος τα επιδοματα διαζυγιου κτλ

OP
OP
Sad_man

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Είσαι πολύ μικρός για να καταλάβεις τι σημαίνει ότι τους ''έσωσε''.

Εφόσον είσαι και παρθένος και δεν έχεις και φίλους ίσως θα το καταλάβεις από την πρώτη σου στην οποία θα προσκολληθείς σαν αυτά τα 3 ''φιλαράκια''.

Αμφιβάλλω.

Μίλησαν οι άπειρες ώρες του γιουπορν τώρα :bigdick:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
δε νομιζω να γουσταρουν τους τεμπεληδες...μαλλον το αναποδο .ενα μαλακα να δουλευει ολη μερα (και για αυτες) και αυτες να ξυνουν το μουνι τους.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Βλέποντας κάθε πρωί πολλούς τύπους αραχτούς στις καφετέριες με γκόμενες,κι έχοντας πολλά παραδείγματα γνωστών,συμμαθητών μου κλπ που παντρεύτηκαν άνεργοι/άεργοι,έχω αρχίσει να πιστεύω ότι οι ελλεεινίδες πιο πολύ γουστάρουν τεμπέληδες παρά εργατικούς.Πολλοί που δουλεύουν καταλήγουν να'ναι μόνο σπίτι-δουλειά και αγάμητοι.Εσεις τί πιστεύετε;
Πιστεύω πως όποιος δουλεύει με κίνητρο να κερδίσει την καρδιά μιας γυναίκας είναι ο χειρότερος μουνόδουλος.
Για όλα έχει σημασία το κίνητρο.
Δουλεύεις για να μην πεθάνεις(σωματικά και ψυχικά) και όχι για να γαμήσεις.
Αυτό είναι άλλο κεφάλαιο.
Αν ο τεμπέλης στη δουλειά,δε τεμπελιάζει να κυνηγά γυναίκες ε θα γαμήσει.
Λίγο παραμύθι στις γυναίκες μέχρι να τις ρίξουμε το πρώτο πούτσο και μετά στον αυτόματο...
Άρα θεωρώ άσχετα τα δύο θέματα μεταξύ τους.
Η γυναίκες δεν.εκτιμούν την εργατικότητα,αλλά το αποτέλεσμα αυτής δλδ το χρήμα.
Πέρα από αυτό όμως εγώ θα δουλέψω για να βγάλω χρήμα να ζήσω και να κάνω ότι γουστάρει η αφεντιά μου
Όχι για τις γυναίκες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
ξερεις με ποσες εχω μιλησει για αυτο το θεμα? και ποσες μ εχουν πει "να ειχα εναν για να μη δουλευω"

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.793
Πόντοι
216
Πάντως πραγματικά για τους τεμπέληδες είναι αυτή η χώρα

Άγχος μηδέν,αραχτοί,καφέδες,γελάκια,βόλτες αν έχουν και κανα γκομενάκι,τί ωραία ζωή ρε πούστη

Κι εσύ ο μαλάκας πχ να αγχώνεσαι με ανεργίες,βιογραφικά,δουλειές του κώλου κλπ.
Τράβα ντελίβερι να βγάλεις κανένα μουνί φοιτήτρια που ζει μόνη της. Σιγά μην πας μαλάκα, εδώ θα κάθεσαι να βροντάς το πουλί σου στο πληκτρολόγιο μέχρι να σου φωνάξει αντίο η ζωή και θα βλέπεις να γαμιούνται τα πιτσιρίκια μπροστά σου. Πού είναι αυτός ο Λάκης που σε ξεφτίλιζε να έρθεις στα ίσια σου :2funny:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Τράβα ντελίβερι να βγάλεις κανένα μουνί φοιτήτρια που ζει μόνη της. Σιγά μην πας μαλάκα, εδώ θα κάθεσαι να βροντάς το πουλί σου στο πληκτρολόγιο μέχρι να σου φωνάξει αντίο η ζωή και θα βλέπεις να γαμιούνται τα πιτσιρίκια μπροστά σου. Πού είναι αυτός ο Μουνοκωλαράκης που σε ξεφτίλιζε να έρθεις στα ίσια σου :2funny:
Λίγο εντιτ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν πάρει πρέφα ο Μουνοκωλαράκης το νήμα που άνοιξες,την έκατσες κακομοίρη.

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Γλυτωσαν που θα τους κανουν πιονακια τους.
Σημερα η 28χρονη η καπαρω ελεγε στο φιλο μου να μας φερει και εκεινο τον μαγκα αλλη φορα ειναι αφασια.
Γενικα καταβαθος οσο και κοντρα να τους πας οσο και να τις απαξιεις αυτες χυνουν με την ιδεα οτι ο τυπος που ειναι περιεργγος εχεις ενδιαφερον και καυλωνουν παραπανω.
Εγω κλαιν είμαι ο εαυτος μου και η ιδεολογια και η πορεια μου πανω απο ολα.
Βετερανος μπουρδελιαρης ετοιμος για καταδρομικη μολις ανοιξουν.
Μεγαλε και Δυσκολε Στοχε , Τσανς Μπορντο , επειδη εχω συσχετιστει με ουκ ολιγα ζωα ( που συνηθως αυτοαποκαλουνται λανθασμενα και ανθρωποι, κλεβοντας απο εμας που ειμαστε, τον τιτλο ) στην πολυταραχη και δαιδαλωδη ζωη μου ,
οφειλω να σε ενημερωσω οτι ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ μια γκομενα ή γκομενες σε παρεες τετοιου ή και ευρυτερου τυπου, να το κανουν αυτο που ειπες ( το οτι δηλαδη θα εκφραστουν για καποιον που τους φανηκε εκ πρωτης 'περιεργος', με ατακες του τυπου 'φερε ξανα αυτον τον τρελακια ή τον αφασια' ) ΟΧΙ απαραιτητα γιατι ειναι καβλωμενες και τους εμεινε στο μυαλο, σαν το ασυμβιβαστο αρσενικο , που σπαει τα στεγανα ΑΛΛΑ πολυ απλα γιατι θελουν να 'δουλεψουν' , 'υποτιμησουν' 'κοροιδεψουν', σπασουν πλακα , σε εσχατο βαθμο με τον ιδιορυθμο ταδε και δεινα ψυχακια ...γενικα τα ζωα τουτα, και ποσο μαλλον τα υπαναπτυκτα ζωα που αποκαλουνται γυναικες , οσο μικροτερες ( αρα και ανωριμοτερες ) ειναι σε ηλικια , τοσο τους 'αρεσει' να επιδιδονται σε τετοιου ειδους 'διασκεδαστικες' για αυτες , μαλακιες ........
Οποτε εχει υποψην, αδερφε, και την αλλη οψη του σκληρου νομισματος.....

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.039
Πόντοι
1.056
Απο την άλλη υπάρχουν άνεργοι που δεν έχουν λεφτά, δεν έχουν αυτοκίνητο και γενικά δεν βγαίνουν έξω. Αυτούς τους τρώει η μαλακία,αλλά γενικά αυτοί δεν είναι ορατοί όσο οι πρώτοι και για αυτό δεν φαίνονται.
ετσι ημουν πριν λιγα χρονια. ποοοο δε φανταζεσαι τι βαρεμαρα και μιζερια ειχα.... ολοι εξω μονο εγω μεσα. μουνι φυσικα ουτε για αστειο, ουτε αμαξι που σημαινει δεμενος χειροποδαρα... ασε.....

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Άσε ρε Ζαν τα γυφτιλίκια.
Τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος περιγράφεις.
Απροσάρμοστος είναι ο μουνόδουλος κλαρινογαμπρός που σκάει με ατσαλάκωτη κουστουμιά σε χαλαρή συγκέντρωση.
Απροσάρμοστος είναι και ο χλέμπουρας που σκάει με σαγιονάρα σε σοβαρές εκδηλώσεις. Ειδικά όταν συνοδεύει γυναίκα γιατι μειώνει και αυτήν πέρα από τον εαυτό του.
Ο αξιοπρεπής άνθρωπος προσαρμόζεται στις καταστάσεις και κινείται άνετα και χαλαρά.
32 χρονών έγινες και πρέπει να σου εξηγούμε τα βασικά.
Ολα αυτα ειναι για τα ματια του κόσμου ρε σκυλε.
Ακου προσαρμοζεται.
Να προσαρμοστει αλλα οχι για χαρη μιας γκομενας.
Αμα θες σκυλε μπορω να σου κανω μαθήματα αφιλοκερδώς και θα δεις τι σημαινει να μην εισαι μουνοδουλος.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μεγαλε και Δυσκολε Στοχε , Τσανς Μπορντο , επειδη εχω συσχετιστει με ουκ ολιγα ζωα ( που συνηθως αυτοαποκαλουνται λανθασμενα και ανθρωποι, κλεβοντας απο εμας που ειμαστε, τον τιτλο ) στην πολυταραχη και δαιδαλωδη ζωη μου ,
οφειλω να σε ενημερωσω οτι ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ μια γκομενα ή γκομενες σε παρεες τετοιου ή και ευρυτερου τυπου, να το κανουν αυτο που ειπες ( το οτι δηλαδη θα εκφραστουν για καποιον που τους φανηκε εκ πρωτης 'περιεργος', με ατακες του τυπου 'φερε ξανα αυτον τον τρελακια ή τον αφασια' ) ΟΧΙ απαραιτητα γιατι ειναι καβλωμενες και τους εμεινε στο μυαλο, σαν το ασυμβιβαστο αρσενικο , που σπαει τα στεγανα ΑΛΛΑ πολυ απλα γιατι θελουν να 'δουλεψουν' , 'υποτιμησουν' 'κοροιδεψουν', σπασουν πλακα , σε εσχατο βαθμο με τον ιδιορυθμο ταδε και δεινα ψυχακια ...γενικα τα ζωα τουτα, και ποσο μαλλον τα υπαναπτυκτα ζωα που αποκαλουνται γυναικες , οσο μικροτερες ( αρα και ανωριμοτερες ) ειναι σε ηλικια , τοσο τους 'αρεσει' να επιδιδονται σε τετοιου ειδους 'διασκεδαστικες' για αυτες , μαλακιες ........
Οποτε εχει υποψην, αδερφε, και την αλλη οψη του σκληρου νομισματος.....
Δεν υπηρχε περιπτωση να θελουν να με δπυλεψοτν γιατι ξερουν οτι δεν τους παιρνει.
Λογω ιδιαιτεροτητας μου μπορει να ήθελαν να δουν το στυλ και μεχρι που φτανω απο περιεργεια.
Παντως απαρατηρητος δεν περασα και στη ζωη είναι καλο να μην εισαι απαρατηρητος.

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
ξερεις με ποσες εχω μιλησει για αυτο το θεμα? και ποσες μ εχουν πει "να ειχα εναν για να μη δουλευω"
Τι διάολο...; Ο Σεΐχης al-goudra είσαι και βρέθηκαν τόσα σπονσορέτ στο διάβα σου;;

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
οπως εγραψε καποιος παραπανω, γουσταρουν οτι τους μουσκευει το κυλωτάκι

farmerjim

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2021
Like
436
Πόντοι
21
Ισχυει. Σαν αφραγκος λεχριτης φοιτητης που με ζορια εβρισκε 3ευρω για φραπε εξω επρεπε να κανω ζογκλερικα να στριμωχνω 4 για γαμησια μεσα στο σ/κ. Μετα απεκτησα δουλειες και αμαξι και διαφορα κερατιατικα κι μου'καναν τις δυσκολες.
Γενικα, εχω φτασει στο συμπερασμα πως αμα μπεις στο στερεοτυπο του "υπευθυνου" σε αντιμετωπιζουν σαν beta male.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
Εγώ έχω ένα άλλο ερώτημα...γιατί δεν γουστάρω εγώ(ή εμείς ενδεχομένως) να σχετιστώ μαζί τους σοβαρά! όχι μόνο με ελληνίδες αλλά και με ξένες γενικά. Γιατί έχω πιάσει τον εαυτό μου να αναρωτιέμαι για ποιό λόγο είμαι κάθετος απέναντι και σε σχέση ακόμη(πόσω μάλλον σε κουλούρα) με σχεδόν το 90% των γυναικών της σήμερον. Κατέληξα σε μερικά συμπεράσματα και θα τα παραθέσω όσο μπορώ πιο σαφή και αναλυτικά :

1) Έχουν οι περισσότερες αυτοσκοπό όχι μόνο την κουλούρα(αυτό κάπου το καταλαβαίνω και το δέχομαι), αλλά και να σε φέρουν στα ...νερά τους για να εξυπηρετήσουν τις όποιες ανάγκες τους(και δεν εννοώ οικονομικές) δείγμα χαμηλού iq και εγωιστικού χαρακτήρα με συνέπεια να ξενερώνεις την ώρα και τη στιγμή....
2) Τα περιμένουν όλα από τον άντρα σε όλα σχεδόν τα επίπεδα του καθημερινού βίου με συνέπεια να αρχίζεις να βλέπεις απέναντί σου ένα...θηλυκό σακί και όχι γυναίκα...δεν έχει γοητεία η έλλειψη δημιουργικότητας, αληθινών στόχων και υπηρέτησης αυτών με συνέπεια τι??? πάλι να ξενερώνεις και να θες να πάρεις πούλο.
3) Δεν ενδιαφέρονται για τίποτα παραπάνω πλην του που θα πιούν τον καφέ τους το πρωί, με ποιές ή ποιούς, σε ποιά μαγαζιά θα πάνε να ψωνίσουν τα ρούχα τους ή ότι άλλο και πού θα πάνε έξω το βράδυ συν όλο τον υπόλοιπο συφερτό των social media....όπου όλες σχεδόν θέλουν να επιδεικνύονται....αν τις ρωτήσεις όμως που είναι το μάτσου πίτσου ή λιμνη βαϊκάλη θα σε κοιτάνε σαν χάνοι!!!!!! επίσης αν τις ρωτήσεις ποιός ήταν ο μπρέζνιεφ, ή ο ούλωφ πάλμε ή η φιλική εταιρεία μπορεί και να ακούσεις απαντήσεις όπου ούτε πιθηκόμορφο ον δεν θα έδινε!
4) Δεν ξέρουν να φερθούν σχεδόν πουθενά, ήτοι σε κάθε κοινωνική εκδήλωση μικρή η μεγάλη ενω το παίζουν ουάου.
5) Δεν ξέρουν πολλές φορές πως πρέπει να σε "ρίξουν" όχι στο κρεβάτι αλλά να σε φέρουν πραγματικά "κοντά" τους....οι περισσότερες δεν είναι ικανές να το κάνουν με την καρδιά και την ψυχή τους...και όταν λέω να σε "ρίξουν" δεν εννοώ προφανώς να στην "πέσουν" αλλά να σε κάνουν να γοητευτείς από εκείνες ώστε να έρθει η κίνηση απο μεριά μας...
6) Ένα ακόμη βασικότατο πρόβλημα τους είναι ότι ο σημερινός άντρας δεν νιώθει ηρεμία δίπλα τους....επειδή οι περισσότερες για πολλούς -και μερικώς ανεξήγητους -λόγους είναι συνέχεια σε ένταση και σε τσίτα...αυτές που εργάζονται ειδικά....χτυπάνε 15000 τατουάζ, παίρνουν και ένα σκύλο, αλλάζουν απείρως εύκολα διάθεση και συμπεριφορά απέναντι στον σύντροφο ή σύζυγο ή φίλο ή κλπ κλπ...με συνέπεια να πρέπει εσύ να μπείς στη διαδικασία να κρατάς γκέμια....εμ δε γίνεται έτσι δουλειά....θα τσιτώσει και ο άλλος(αν δεν είναι μουρόχαυλος μέχρι αηδίας βέβαια) και θα σπάσει το σχοινί. Δεν είναι απλές και δεν αποζητούν με την εν γένει στάση τους τα απλά με τα οποία επιβιώνει σε βάθος χρόνου μία σχέση...όπως επιβίωσαν τόσες πολλές των προηγούμενων γενιών και κυρίως αναφέρομαι στη γενιά των σημερινών 75ρηδων που δεν έζησαν πόλεμο.

Σπάνια θα βρώ σε μία γυναίκα αυτή την ηρεμία ψυχής και την κατανόηση του "να δώσει χώρο" στον σύντροφό της για να μπορέσει να νιώσει όμορφα και άνετα δίπλα της. Είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στις άπειρες σημερινές αποτυχημένες σχέσεις οι οποίες δεν έχουν σταθερά υγιή θεμέλια και διαλύονται πολύ γρήγορα. Υπάρχουν φυσικά και πολλά ζητήματα από πλευράς μας προς εκείνες, αλλά λίγο πολύ είναι γνωστά. Αυτά προς το παρόν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom