Ναι, ισχύει. Όποιος έχει τόσο άνεση χρόνου, όσο και το απαιτούμενο χρήμα, συν μια ελκυστική προσωπικότητα, έχει πολλές επιλογές.
Διάθεση να ´χεις να ασχολήσαι, και όλο και κάποιο καλό μουνί προκύπτει.
O χρόνος είναι key parameter στο καμάκι που την ξεχνάμε γιατί εστιάζουμε στο χρήμα.
Το κατάλαβα όταν ένα job switch με άφησε 3 μήνες off work. Πήρα ότι άδεια μου χρωστάγανε και μετά ήξερα ότι θα ξαναδουλέψω σε 3 μήνες σε άλλη εταιρία, δηλαδή είχα χρόνο χωρίς το άγχος του ανέργου που ψάχνεται.
Είχα ξαφνικά ατελείωτο χρόνο για βόλτα, γυμναστήριο, ποδήλατο, καμάκι και ό,τι άλλο ήθελα.
Επειδή ξύπναγα και κοιμόμουν όποτε ήθελα ήμουν ξεκούραστος και είχα πολλή όρεξη για εξόδους.
Και επειδή έκανα 3πλάσια σωματική άσκηση απ' ότι κανονικά είχα ευεξία και πολύ κέφι για σεξ.
Το πρωί δικτυώνεσαι ευκολότερα με γκόμενες λόγω έλλειψης ανταγωνισμού: π.χ. στο gym έχει αρκετές γυναίκες και λίγους άνδρες και πολύ πιο χαλαρό κλίμα απ' ότι το απόγευμα/βράδυ που σου επιτρέπει να γνωριστείς.
Ακόμα και για καφέ που πήγαινα πρωινές ώρες καθημερινές είχα γνωριστεί με σερβιτόρες γιατί είχαν λίγους πελάτες.
Με μία είχαμε αλλάξει instagram και τσατάραμε λίγο, αν ήθελα νομίζω προχωρούσε το πράγμα εύκολα.
Επειδή είχα λειτουργική σταθερή σχέση δεν την εκμεταλλεύτηκα την όλη συγκυρία, αλλιώς θα μπορούσα να καυλαντάω και συνέχεια στα apps. Τελοσπάντων, σκεφτόμουν συνέχεια πόσο διαφορετικά ζει κάποιος που δε χρειάζεται να δουλεύει. Νομίζω δε θα μου άρεσε να ζω μόνιμα έτσι και θα βαριόμουν (ίσως το λέω επειδή έχω συνηθίσει αλλιώς n habits die hard), αλλά σίγουρα οι ευκαιρίες για γνωριμίες και σεξ πολλαπλασιάζονται όταν τεμπελιάζεις (αρκεί να έχεις λύσει το οικονομικό βέβαια και δεν είναι και εύκολο αυτό).