Νέα

Γουστάρουν οι Ελληνίδες τους τεμπέληδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sad_man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 578
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Kαι τι θα κάνει δηλαδή ο κόσμος ρε μάστορα; θα ξεχάσει τα δεκάδες προβλήματα που έχει, ζώντας εδώ στη βόρεια Αφρική και θα φορέσει μια μάσκα κλόουν για να δείχνει πάντα ευδιάθετος και χαρούμενος;; κι όλ’ αυτά ΜΠΑΣ και κινήσει τη περιέργεια καμμιανής;;
Άσε δὲ που και οι ίδιες οι ελλεηνίδες φημίζονται για τη ζωγραφισμένη ξινίλα και ψευτοσοβαροφάνεια στα μούτρα τους...
Έτσι έχουν τα πράγματα. Προσαρμωζεσαι ή γαμας πατσαβούρα και αν ή βρίσκεις γκόμενα ψιλό-παρθενα, τη μαθαίνεις εσύ και ότι βρε ι

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Βλέποντας κάθε πρωί πολλούς τύπους αραχτούς στις καφετέριες με γκόμενες,κι έχοντας πολλά παραδείγματα γνωστών,συμμαθητών μου κλπ που παντρεύτηκαν άνεργοι/άεργοι,έχω αρχίσει να πιστεύω ότι οι ελλεεινίδες πιο πολύ γουστάρουν τεμπέληδες παρά εργατικούς.Πολλοί που δουλεύουν καταλήγουν να'ναι μόνο σπίτι-δουλειά και αγάμητοι.Εσεις τί πιστεύετε;
Κατ εμέ όλες τέτοιον ψάχνουν , άχρηστο να μην δουλεύει,αλλά να χει φούτσα και κάργα χρήμα.

Να είναι δηλαδή υποχείριό της. Σκλάβος του σεξ, να παρέχει κάργα χρήμα και να είναι και υπό συνεχή έλεγχο. Αν πηγαίνει στη δουλειά κουράζεται και υπάρχει και ο κίνδυνος να βρει άλλη.

Αλλά στο τέλος πάλι ευχαριστημένες δεν θα είναι. Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Χαζούλη άσε τις μαγκιές κλανιές και κάνε μια προσπάθεια να βγάλεις τα κοντά παντελονάκια και να γίνεις άντρας σιγά σιγά.
Το τι σημαίνει αυτό στο είπα...
Προμοτορα εσυ να γινεις αντρας γιατι μ αυτα που μας λες εδω μεσα μας κανεις και γελαμε.
Απλα εισαι βολεμενος και μιλας εκ του ασφαλους.
Αλλα ζωη δεν εχεις ζησει,μια ζωη ανιαρη.
Εχεις παιξει ξυλο ποτε?εχεις κανει μαλακιες για να εχεις να θυμάσαι?εχεις κανει εξτριμ σπορτς να ανεβασεις την αδρεναλινη.
Εχεις παει τσαρκα 14 ωρες στα μπουρδελα και να γαμας μεχρι τελικης πτωσης,εχεις εφαρμοσει μεθοδους και να γαμας εξωτερικες με αντιτιμο,εχεις δημιουργησει κατι χειρονακτικο,εχεις παει στη φυση στο βουνο να κοψεις ξυλα,η να κουβαλας τονους,εχεις κανει κοντρες με τ αμαξια βαζοντας στοιχημα,εχεις παει στα γκετο της φιλαδελφειας και να περπατας 20 λεπτα καθε μερα καταχείμωνο με το χιονι και με τους -15 γυρνωντας απο τη δουλεια.
Η ζωη σου ολη ενα απογευμα δικο μου

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Είσαι αληθινός ζαν ή τρολάρεις και γελάς που απαντάμε στις μαλακίες σου εδώ μέσα? :confused:
Ξαναδιαβάζοντας όσα γράφεις μήπως έχεις τάσεις αυτοκτονίας?
Γιατι ρε τασεις αυτοκτονιας επειδη εκανα εκτριμ σπορτς?
Χαχαχαχαχ εισαι κοτουλα κανονικη απο αυτες τις κλωσσες.
Ρε που ειναι η αντρικες σου ορμονες,γυρευε τι θα λενε οι γυναικες για παρτη σου.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Στα περισσότερα θέματα έχει περισσότερα like ο John 100 γιατί εχει λογική σκέψη και είναι νορμαλ αυτά που λέει.όσο για της φωτόγραφιες από της ποιο αληθινές μπορώ να πω. Από κάποιους τα παίρνω σαν τρολ αυτά που διαβάζω δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα εννοούν.
Λουκουμι καταλαβαμε ανηκεις στο φαν κλαμπ του προμοτορα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.157
Πόντοι
28.246
Εχεις παιξει ξυλο ποτε?εχεις κανει μαλακιες για να εχεις να θυμάσαι?εχεις κανει εξτριμ σπορτς να ανεβασεις την αδρεναλινη.
Τα λες και δυνατά και σε διαβάζουν άνθρωποι που ξέρουν...

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Προμοτορα εσυ να γινεις αντρας γιατι μ αυτα που μας λες εδω μεσα μας κανεις και γελαμε.
Εχεις παει τσαρκα 14 ωρες στα μπουρδελα και να γαμας μεχρι τελικης πτωσης,εχεις εφαρμοσει μεθοδους και να γαμας εξωτερικες με αντιτιμο,εχεις δημιουργησει κατι χειρονακτικο,εχεις παει στη φυση στο βουνο να κοψεις ξυλα,η να κουβαλας τονους,εχεις κανει κοντρες με τ αμαξια βαζοντας στοιχημα,εχεις παει στα γκετο της φιλαδελφειας και να περπατας 20 λεπτα καθε μερα καταχείμωνο με το χιονι και με τους -15 γυρνωντας απο τη δουλεια.

Παίζει να είναι το μόνο αληθινό...

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
:woldman::woldman:
Παρότι μεγάλο μέρος από αυτά που λέει ο καπτάν Ζαν είναι λόγια σαλεμένου ανθρώπου, η τακτική απαξίωσης που εφαρμόζει στις γκόμενες φαίνεται λογική και ίσως και ευεργετική αφενός για τις ίδιες (τις οδηγεί έμμεσα στο να ξεκαβαλήσουν καλάμι) και ακόμη περισσότερο για εμάς τους ίδιους (όντας περισσότερο προσγειωμένες καθίστανται πιο προσβάσιμες στα ψωλιά μας).

Loukoumi

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
112
Πόντοι
1
Παρότι μεγάλο μέρος από αυτά που λέει ο καπτάν Ζαν είναι λόγια σαλεμένου ανθρώπου, η τακτική απαξίωσης που εφαρμόζει στις γκόμενες φαίνεται λογική και ίσως και ευεργετική αφενός για τις ίδιες (τις οδηγεί έμμεσα στο να ξεκαβαλήσουν καλάμι) και ακόμη περισσότερο για εμάς τους ίδιους (όντας περισσότερο προσγειωμένες καθίστανται πιο προσβάσιμες στα ψωλιά μας).
Στης γάτες και τα σκυλιά καταλήγουν όχι στης ψωλες.δεν βλέπουν απαξίωση πρόβλημα βλέπουν.

OP
OP
Sad_man

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Kαι τι θα κάνει δηλαδή ο κόσμος ρε μάστορα; θα ξεχάσει τα δεκάδες προβλήματα που έχει, ζώντας εδώ στη βόρεια Αφρική και θα φορέσει μια μάσκα κλόουν για να δείχνει πάντα ευδιάθετος και χαρούμενος;; κι όλ’ αυτά ΜΠΑΣ και κινήσει τη περιέργεια καμμιανής;;
Άσε δὲ που και οι ίδιες οι ελλεηνίδες φημίζονται για τη ζωγραφισμένη ξινίλα και ψευτοσοβαροφάνεια στα μούτρα τους...

Δυστυχώς έτσι πρέπει να κάνεις για να γίνεσαι εύκολα αποδεκτός.Ακόμα και κομμάτια να'σαι μέσα σου,πρέπει να βάζεις τη μάσκα του κλόουν και να δείχνεις ότι δεν τρέχει τίποτα

Καλά οι ελλεεινίδες και ξινισμένες και ότι να'ναι,πάλι δεν έχουν πρόβλημα γιατί ο κόσμος διψάει για μουνί έξω

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ρε σεις φοβάμαι ότι ΔΕΝ τρολάρει...
Ψαξτε αλλου να βρειτε τρολ.
Μιλαω και πολυ σοβαρα μαλιστα.
Μαλλον προμοτορα εσυ μας τρολαρεις,δεν παιζει να εισαι τοσο γυναικουλιστικος ρε..

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706

Ω ρε φίλε!
Φαίνεται οτι έχεις τρομερές εμπειρίες μιας γεμάτης, συναρπαστικής ζωής.
Φαντάζομαι πόσα περισσότερα θα έγραφες αν δεν έμενες στα 32 χρόνια σου στο παιδικό δωμάτιο στο Λεόντιο!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Σαλεμενος καθολου δεν ειμαι σεβασμιε απλα δεν πιανουν καποιοι τη συχνοτητα,ο δε προμοτορας δεν πιανει τιποτα,εχει πολλες παρεμβολες.
Να τον ειχα 20 μερες κοντα μου να του δειχνα πως ειναι η ζωη πιστευω θα εμπαινε εδω μεσα και θα εγραφε οτι οντως καλα τα λεω.
Οι γκομενες γενικα ειναι πιο ευελικτες προσαρμοζονται πιο γρηγορα και ευκολα σε νεα δεδομενα,βρίσκουν ευκολα συμμαχους και πλατες για να στηριχτουν και γενικα εχουν πολλα συν σε σχεση με τον αντρα τα οποια συν έρχονται εκ φυσεως λογο της αδυναμιας τους.
Παραδειγμα αν μια γυναικα 8αρα 25 ετων μεινει χωρις σπιτι χωρις δουλεια χωρις χρηματα χωρις τιποτα πιστευεται θα παει χαμενη?
Οχι,θα βρεθει σε χρονο ντε τε αυτος ο καποιος αντρας οχι γυναικα ο καποιος αντρας που θα της δωσει σπιτι για να μεινει φαγητο να φαει οπως και δουλεια να βρει,δεν θα παει χαμενη ουτε θα κοπιασει για να τα βρει θα τις ερθουν ετοιμα.
Αν τωρα ενας 8αρης 25 ετων βρεθει χωρις σπιτι φαγητο δουλεια κλπ δεν θα βρεθει καποιος για να τον βοηθησει,θα κοπιασει θα κοιμηθει στο δρομο θα φαει απο τα σκουπιδια θα κοπιασει να βρει δουλεια η να επιβιωσει.
Αυτα ειναι φτιαγμενα απο τη φυση ο ανθρωπος να κοπιαζει για να επιβιωσει.
Αυτο το παραδειγμα που ειναι ακριβως το ιδιο και με το θεμα σχεσης η ευρεσης γυναικας,θα πρεπει να κοπιασεται για να βρειτε γκομενα οπως ο 25χρονος αστεγος για να βρει σπιτι φαγητο και δουλεια και ολα αυτα συμβαινουν απο εμας τους αντρες.
Διαχωριζουμε βαση φυλου αλλα και σεξουαλικου ενδιαφεροντος μονο,χωρις να υπολογιζουμε και τα υπολοιπα.
Συμπερασμα αν σταματησουν να υπαρχουν μουνοδουλοι μονο τοτε θα ειμαστε ισα με τις γυναικες και θα μπορουμε ολοι να πηδαμε και να περναμε καλα,οσο ομως θα υπαρχουν αυτοι να χαλανε τη πιατσα δουλεια δεν γινεται.

Τελευταία τροποποίηση:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ω ρε φίλε!
Φαίνεται οτι έχεις τρομερές εμπειρίες μιας γεμάτης, συναρπαστικής ζωής.
Φαντάζομαι πόσα περισσότερα θα έγραφες αν δεν έμενες στα 32 χρόνια σου στο παιδικό δωμάτιο στο Λεόντιο!
Καλα αστο σκυλε εσυ εισαι αλλου νυχτωμένος.
Μονοτονος προβλεψιμος και αμαθος αυτα ειναι τα 3 κακα σου.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ναι ρε σαίνη το κατάλαβες, τρολάρω !!
Στην πραγματικότητα ήμουν πιλότος, πέρασα ένα τουρ αφγανιστάν και τώρα έχω 4 επιχειρήσεις σε δύο διαφορετικούς κλάδους και 2 χώρες. Έχω 2 πτυχία. +++
Έχω 2 μερσεντες όπως ξέρεις, έχω οδηγήσει f1 σε πίστα, χωρίς μύτη-τακούνι :confused: ξέρεις εσύ, έχω εκπαιδευτεί σε χρήση διαφόρων όπλων, έχω περάσει εκπαιδεύσεις διαβίωσης, μπορώ να περιθάλψω τραυματίες κι έχω και αυχενικό...
Τα πρωινά όταν έχω δυσπεψία ξερνάω φλόγες....
Πως τα ξερασες ολα με μιας ρε προμοτορα.
Κατσε να γραψω.
Πιλοτος
4 επιχειρήσεις
2 αμαξια μερσεντες
Εκπαιδευση οπλων μαχημι

Λοιπον αν εχεις χρονο το καλοκαιρι ελα στο χωριο να κανουμε ορειβασια να φτασουμε κατω αρκαδια να.μενουμε σε σκηνη και να πηγαίνουμε για κυνήγι,επιβιωση φαση ψηνεσαι

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.034
Πόντοι
206
Σαλεμενος καθολου δεν ειμαι σεβασμιε απλα δεν πιανουν καποιοι τη συχνοτητα,ο δε προμοτορας δεν πιανει τιποτα,εχει πολλες παρεμβολες.
Να τον ειχα 20 μερες κοντα μου να του δειχνα πως ειναι η ζωη πιστευω θα εμπαινε εδω μεσα και θα εγραφε οτι οντως καλα τα λεω.
Οι γκομενες γενικα ειναι πιο ευελικτες προσαρμοζονται πιο γρηγορα και ευκολα σε νεα δεδομενα,βρίσκουν ευκολα συμμαχους και πλατες για να στηριχτουν και γενικα εχουν πολλα συν σε σχεση με τον αντρα τα οποια συν έρχονται εκ φυσεως λογο της αδυναμιας τους.
Παραδειγμα αν μια γυναικα 8αρα 25 ετων μεινει χωρις σπιτι χωρις δουλεια χωρις χρηματα χωρις τιποτα πιστευεται θα παει χαμενη?
Οχι,θα βρεθει σε χρονο ντε τε αυτος ο καποιος αντρας οχι γυναικα ο καποιος αντρας που θα της δωσει σπιτι για να μεινει φαγητο να φαει οπως και δουλεια να βρει,δεν θα παει χαμενη ουτε θα κοπιασει για να τα βρει θα τις ερθουν ετοιμα.
Αν τωρα ενας 8αρης 25 ετων βρεθει χωρις σπιτι φαγητο δουλεια κλπ δεν θα βρεθει καποιος για να τον βοηθησει,θα κοπιασει θα κοιμηθει στο δρομο θα φαει απο τα σκουπιδια θα κοπιασει να βρει δουλεια η να επιβιωσει.
Αυτα ειναι φτιαγμενα απο τη φυση ο αντρας να κοπιαζει για να επιβιωσει.
Αυτο το παραδειγμα που ειναι ακριβως το ιδιο και με το θεμα σχεσης η ευρεσης γυναικας,θα πρεπει να κοπιασεται για να βρειτε γκομενα οπως ο 25χρονος αστεγος για να βρει σπιτι φαγητο και δουλεια και ολα αυτα συμβαινουν απο εμας τους αντρες.
Διαχωριζουμε βαση φυλου αλλα και σεξουαλικου ενδιαφεροντος μονο,χωρις να υπολογιζουμε και τα υπολοιπα.
Συμπερασμα αν σταματησουν να υπαρχουν μουνοδουλοι μονο τοτε θα ειμαστε ισα με τις γυναικες και θα μπορουμε ολοι να πηδαμε και να περναμε καλα,οσο ομως θα υπαρχουν αυτοι να χαλανε τη πιατσα δουλεια δεν γινεται.

Πολλές δύσπεπτες αλήθειες. Τα ίδια θα ισχύσουν και στα δικαστήρια, στις δουλειές (προαγωγές, υπερωρίες)

Μπαλίτσα σας παίζει ο Jean μόνος του.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Καλα αστο σκυλε εσυ εισαι αλλου νυχτωμένος.
Μονοτονος προβλεψιμος και αμαθος αυτα ειναι τα 3 κακα σου.
Ρε Ζανούλη με πληγώνεις.
Εγώ υπερθεματίζω σε όσα θαυμαστά μας λες.
Αν τα κατάφερες όλα αυτά ζώντας στο πατρικό στο χωριό πόσα περισσότερα θα πετύχαινες αν έβγαινες λίγο παραέξω;
Τι εμπειρίες θα μας περιέγραφες αν ζούσες με κάτι παραπάνω από το 200σάρι του ΚΕΑ;
Τι συγκλονιστικές νύχτες θα περνούσες αν δεν είχες πρωϊνό ξύπνημα στις 7:30 για να πιεις το καρνέησο που έφτιαξε με φροντίδα η μητέρα;

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.877
Πόντοι
1.406
Πως τα ξερασες ολα με μιας ρε προμοτορα.
Κατσε να γραψω.
Πιλοτος
4 επιχειρήσεις
2 αμαξια μερσεντες
Εκπαιδευση οπλων μαχημι

Λοιπον αν εχεις χρονο το καλοκαιρι ελα στο χωριο να κανουμε ορειβασια να φτασουμε κατω αρκαδια να.μενουμε σε σκηνη και να πηγαίνουμε για κυνήγι,επιβιωση φαση ψηνεσαι
Τυπε brokeback mountain μου θυμιζει αυτο,δεν πιστευω να εχετε σκοπο να κανετε τιποτα ανωμαλιες?:confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom