Νέα

Γουστάρουν οι Ελληνίδες τους τεμπέληδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sad_man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 578
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Τυπε brokeback mountain μου θυμιζει αυτο,δεν πιστευω να εχετε σκοπο να κανετε τιποτα ανωμαλιες?:confused::confused::confused:

Brokeback θα γίνει αν πάνε στο mountain με το τσινκουετσέντο του Ζαν με το πλανισμένο καπάκι και το σπρώχνουν στην ανηφόρα. :confused:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.879
Πόντοι
1.406
Κάτι ξέρεις εσύ, με φοβίζεις ?
Ζαν το ακυρώνουμε :confused:
Οχι μωρε ενταξει πλακα κανω, ειναι σερνικος ο ζαν δεν υπαρχει θεμα,να πατε ωραια θα ειναι,μονο προσοχη με τα ξυδια το βραδυ μη γινεται λιωμα,ο Ζαν ειναι ικανος μεχρι και 5 μπυρες να κατεβασει :confused: :confused: :embarrased::embarrased::embarrased:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.327
Πόντοι
4.546
Ναι ρε σαίνη το κατάλαβες, τρολάρω !!
Στην πραγματικότητα ήμουν πιλότος, πέρασα ένα τουρ αφγανιστάν και τώρα έχω 4 επιχειρήσεις σε δύο διαφορετικούς κλάδους και 2 χώρες. Έχω 2 πτυχία. +++
Έχω 2 μερσεντες όπως ξέρεις, έχω οδηγήσει f1 σε πίστα, χωρίς μύτη-τακούνι :confused: ξέρεις εσύ, έχω εκπαιδευτεί σε χρήση διαφόρων όπλων, έχω περάσει εκπαιδεύσεις διαβίωσης, μπορώ να περιθάλψω τραυματίες κι έχω και αυχενικό...
Τα πρωινά όταν έχω δυσπεψία ξερνάω φλόγες....
Ρε Τζον, μην πέφτεις στην παγίδα του. Ο ζαν τα κάνει όλα αυτά για να σε αναγκάσει να αποκαλύψεις ποιος είσαι και τι έχεις. Θυμάσαι στο νήμα με τα αμάξια? Με τα πολλά πολλά κατάφερε να σε κάνει να ανεβάσεις φώτο με την amg. Υπουλος σαν αλεπού.

topdog

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Like
188
Πόντοι
0
πολύ πόνος αυτό το νήμα τελικά..αν και από ένα σημείο και ύστερα έχει αρχίσει και γίνεται τραγελαφικό..

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ρε Τζον, μην πέφτεις στην παγίδα του. Ο ζαν τα κάνει όλα αυτά για να σε αναγκάσει να αποκαλύψεις ποιος είσαι και τι έχεις. Θυμάσαι στο νήμα με τα αμάξια? Με τα πολλά πολλά κατάφερε να σε κάνει να ανεβάσεις φώτο με την amg. Υπουλος σαν αλεπού.

Ο Ζαν είναι μεγάλη αλεπουδιάρα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Δεν τον ξέρεις, είναι από το χωριό...
Οχι ρε σκυλε που να τον ξερω,εδω με βγαλατε αυγολεμονο,αλλοι εβγαλαν οτι ειμαι πρακτορας του συριζα και πληρωνοναι με 0.60 το μηνυμα.
Τι αλλο θα ακουσω.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
Προμοτορα δεν ειμαστε ολοι ιδιοι ευτυχως.
Εγω προμοτορα δεν χαμπαριαζω νεα ωραια μοντελο κλπ.
Εγω δεν ειμαι σαν κατι αντρακια που τους πεφτουν τα σαλια και κανουν ολα τα χατηρια.
Εγω ειμαι ο εαυτος μου,αντιμετωπιζω την καθε γυναικα γκομενα με τον ιδιο τροπο.
Σεβομαι τις καλες κοπελες τις ντομπρες τις απλες γενικα στη ζωη.
Τις αλλες τις ντιβες ειμαι ο εαυτος μου και παλι ιδιος.
Ειχα κλίσει παλια ραντεβου με μια 9αρα σε μπαρ ψηλη μπλακ τοταλ 25 ετων,εγω πηγα με βερμουδα σπορτεξ και τ σερτ η γκομενα παραξενευτηκε που ημουν ετσι ντυμενος και μου λεει δεν θα παμε στο ταδε που ειχαμε πει της λεω ναι εκει θα παμε,γιατι με ρωτας δεν μου ειπε,τις λεω εγω ετσι παω στα νυχτερινα εφαγε ξενερα η τυπισσα με το ντυσιμο μου και γενικα δεν κυλισε το βραδι δεν την πηδηξα δεν πειραζει απλα εκανα ντιλιτ στο φβ και δεν την ξαναειδα.
Δεν μπορει να αρεσουμε σε ολες.
Δεν μπορει να κυκλοφορεις σαν καγκουρας με γκομενα επιπεδου.Καλα εκανε και ξενερωσε η γκομενα.Στο σπιτι σου κυκλοφορεις οπως θελεις , εξω και ιδιως με γκομενα ΟΦΕΙΛΕΙΣ να κυκλοφορεις σαν ανθρωπος.Δεν ειναι ολες οι γκομενες καγκουρες για να το ανεχονται αυτο...

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Οχι ρε σκυλε που να τον ξερω,εδω με βγαλατε αυγολεμονο,αλλοι εβγαλαν οτι ειμαι πρακτορας του συριζα και πληρωνοναι με 0.60 το μηνυμα.
Τι αλλο θα ακουσω.
Νταξ μωρέ, καλή καρδιά.
Δεν πιστεύω να παρεξηγιέσαι και εσύ.
Την πλάκα μας να κάνουμε και να περνάμε καλά.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Το Λεόντιο τύπε μου είναι ο ομφαλός του κόσμου.
Αράζεις στο παιδικό κρεβατάκι με τα πόδια να εξέχουν και είναι σαν να βρίσκεσαι στα γκέτο της Φιλαδέλφειας. :confused:

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Kαι τι θα κάνει δηλαδή ο κόσμος ρε μάστορα; θα ξεχάσει τα δεκάδες προβλήματα που έχει, ζώντας εδώ στη βόρεια Αφρική και θα φορέσει μια μάσκα κλόουν για να δείχνει πάντα ευδιάθετος και χαρούμενος;; κι όλ’ αυτά ΜΠΑΣ και κινήσει τη περιέργεια καμμιανής;;
Άσε δὲ που και οι ίδιες οι ελλεηνίδες φημίζονται για τη ζωγραφισμένη ξινίλα και ψευτοσοβαροφάνεια στα μούτρα τους...
Δε σε αναγκάζει κανείς να κάνεις κάτι. Αλλά όπως εσύ χαλιέσαι με τις ξυνομουνες έτσι κι αυτές χαλιουνται με τους στρεσαρισμενους και πάνε και πηδιουνται με όσους το παίζουν ιστορία

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656
Όλοι οι τεμπέληδες παντρεμένοι ή με γκόμενες.Και άλλοι που τρώνε τη μισή μέρα στη δουλειά δε γαμάνε τίποτα ή τους βγαίνει η ψυχή να βρουν κάποια.Τι μυαλά κουβαλάνε αυτές οι ελλεεινίδες ρε πστη :idiot:

Geiler12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
507
Πόντοι
301
Μέχρι κάποια ηλικία οι γυναίκες γοητέυονται απο τους επαναστάτες και ας είναι και άφραγκοι αυτό μέχρι 25 απο εκει και μετα ψάχνονται για πιο σταθερές καταστάσεις,να έχει ο άλλος δουλίτσα ,αμαξάκι και οχι παπάκι ,σπιτάκι και πάει λέγοντας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom