Νέα

Γουστάρουν οι Ελληνίδες τους τεμπέληδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sad_man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 578
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Και θα σα φέρω ενα παράδειγμα τι εννοω,...εγω εχω 3 ταξι αλλα δουλευω το ενα (σχετικά χαλαρά) παρολα αυτα ομως επειδη οι γκόμενες δεν εχουν και σε τοση υπόληψη τους ταρίφες ειτε επειδη τους τη πέφτουν ειτε για χιλιους δυο αλλους λόγους (που δε με νοιάζει κιόλας)μια φορα πήγαινα σπιτι μια γκόμενα που μόλις ειχα γαμήσει..λοιπον στο δρόμο καθως προχωρούσα ειχε εναν ταρίφα μπροστα μας..της λεω "με ταριφα θα εκανες κατι? " ρε πας καλα μ λεει ολοι ειναι μαλάκες.πέφτουλες ρεμάλια κτλ..αν σε αυτη τη γκόμενα της έλεγα εξ αρχης την αλήθεια θα γαμουσα? οχι...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Ας ξεκινησουμε πως εμεις που εχουμε πρωτη προτεραιοτητα τη δουλεια, γραφουμε στ αρχιδια μας αυτες που ψαχνουν για τεμπεληδες.
Χιλιες φορες σε τελειωμενη πρεζου της Σολωνος, παρα σε gold/τεμπελο-dingers

Τελευταία τροποποίηση:

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Ειναι δυνατον οι γυναίκες να γουσταρουν τεμπεληδες; Θα μας τρελάνετε...

Ειναι στη φυση τους να θελουν τον αντρα να δουλευει για να συντηρει την οικογένεια....

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Και θα σα φέρω ενα παράδειγμα τι εννοω,...εγω εχω 3 ταξι αλλα δουλευω το ενα (σχετικά χαλαρά) παρολα αυτα ομως επειδη οι γκόμενες δεν εχουν και σε τοση υπόληψη τους ταρίφες
Ισχύει, καλά κάνεις που δεν το λες, αλλά όταν αποκαλύπτεις την αλήθεια μετά δε χαλιέται;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ισχύει, καλά κάνεις που δεν το λες, αλλά όταν αποκαλύπτεις την αλήθεια μετά δε χαλιέται;
δεν ειναι κακο να τους πω οτι εχω μια εξτρα περιουσία...(τους το φέρνω πούστικα) και οτι προς το παρον το δουλεύω μεχρι να βρω κατι αλλο σχετικα με την ειδικότητα μ

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.327
Πόντοι
4.546
Εγώ το εκλαμβάνω ότι ντρέπεται να πει τι δουλειά κάνει και για αυτό λέει ψέμματα. Θεωρώ ότι αν η άλλη θέλει να σου κάτσει, και χαραμοφάεις οικογενειακής περιουσίας να πεις, το βράδυ θα σε βρει να πηδάς.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
δεν ειναι κακο να τους πω οτι εχω μια εξτρα περιουσία...(τους το φέρνω πούστικα) και οτι προς το παρον το δουλεύω μεχρι να βρω κατι αλλο σχετικα με την ειδικότητα μ
Μα προηγουμένως της είχες πει ότι δουλεύεις στα κεντρικά της Vodafone, το οποίο δεν ισχύει, άρα της είχες πει ψέματα. Με κάτι τέτοια καίγεται.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Και θα σα φέρω ενα παράδειγμα τι εννοω,...εγω εχω 3 ταξι αλλα δουλευω το ενα (σχετικά χαλαρά) παρολα αυτα ομως επειδη οι γκόμενες δεν εχουν και σε τοση υπόληψη τους ταρίφες ειτε επειδη τους τη πέφτουν ειτε για χιλιους δυο αλλους λόγους (που δε με νοιάζει κιόλας)μια φορα πήγαινα σπιτι μια γκόμενα που μόλις ειχα γαμήσει..λοιπον στο δρόμο καθως προχωρούσα ειχε εναν ταρίφα μπροστα μας..της λεω "με ταριφα θα εκανες κατι? " ρε πας καλα μ λεει ολοι ειναι μαλάκες.πέφτουλες ρεμάλια κτλ..αν σε αυτη τη γκόμενα της έλεγα εξ αρχης την αλήθεια θα γαμουσα? οχι...
Δε λες "ταριφας" λες "μανατζερ σε μεταφορικη εταιρια"
Ακομα καλυτερα, διοικητικο στελεχος σε μεταφορικη εταιρια

Οι Ελληνιδες ειναι γενικα χαζες, ουτε καν θα σου κανουν δευτερη ερωτηση.

Ειχα ενα φιλο χαμαλη σε αποθηκη που ντρεποτανε για τη δουλεια του και ετρωγε τις χυλοπιτες 10-10 καθε Σαββατο. Ειχε φτασει στο παρα πεντε απο το τηλεφωνημα στον Μονσελα.

Του ειπα να λεει πως ειναι "μανατζερ σε εταιρια logistics"
Πλεον ειναι παντρεμενος με παιδια και χαρουμενος

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Εγώ το εκλαμβάνω ότι ντρέπεται να πει τι δουλειά κάνει και για αυτό λέει ψέμματα. Θεωρώ ότι αν η άλλη θέλει να σου κάτσει, και χαραμοφάεις οικογενειακής περιουσίας να πεις, το βράδυ θα σε βρει να πηδάς.
Όχι, γενικά οι ταρίφες δεν έχουν καλή υπόληψη στα μάτια των γυναικών, επειδή αρκετοί είναι πέφτουλες και γενικά ζώα.

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Κι αν σε ρωτήσει τι ακριβώς κάνεις εκεί;

Βασικά στην Ελλάδα (και στις γκόμενες) ότι δηλώσεις είσαι...

Εσύ μπορείς να είσαι ένας εργάτης σε αποθήκη 2 οροφους κατω απο τη γη αλλά αν το πουλήσεις ώς υπεύθυνος αποθήκης η τροφοδοσίας σε παίρνουν στα σοβαρά....

και γενικά είναι πολύ της μόδας αυτό...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ειχα ενα φιλο χαμαλη σε αποθηκη που ντρεποτανε για τη δουλεια του και ετρωγε τις χυλοπιτες 10-10 καθε Σαββατο. Ειχε φτασει στο παρα πεντε απο το τηλεφωνημα στον Μονσελα.

Αυτό...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060

Εσύ μπορείς να είσαι ένας εργάτης σε αποθήκη 2 οροφους κατω απο τη γη αλλά αν το πουλήσεις ώς υπεύθυνος αποθήκης η τροφοδοσίας σε παίρνουν στα σοβαρά....

και γενικά είναι πολύ της μόδας αυτό...
Έχουμε γεμίσει από υπεύθυνους σε εταιρείες τροφοδιανομής (ντελιβεράδες). :2funny:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.327
Πόντοι
4.546

Όλα είναι θέμα μάρκετινγκ. Αντί να πεις αποθηκάριος, λες υπεύθυνος εσωτερικών δραστηριοτήτων σε εταιρεία logistics. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο λειτουργούν και οι σέξυ τίτλοι δουλειάς στο linkedin. Αν όμως πατάνε τα πόδια σου στη γη, καταλαβαίνεις ότι αυτά είναι απλά για το θεαθήναι.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
μαγκες...οταν αγορασα τη πρωτη αδεια ημουν 25 χρονών..Λοιπον τοτε επειδη ήμουν και άβγαλτος σχετικα με τη ζωη και το κόσμο και απονηρευτος ελεγα κανονικα την δουλεια μ παρολα αυτα εχανα πολλες γυναικες..ακόμα δεν ειχε παει το μυαλο μου στον πραγματικο λόγο μεχρι που ειχα βρεθει σε ενα παρτυ με φέλους-γνωστους..αφου λοιπον γνώρισα μια γκόμενα εκει με ρωτησε με τι ασχολουμε..ε και φυσικά της ειπα την αλήθεια..αυτη βεβαια συνεχισε να μου μιλάει κανονικα,πηρα και τηλ ολα κομπλε. την επομενη μερα λοιπον που μιλουσα με τον κολλητο μου,τον ρωτησα για αυτη τη τυπισσα..μ λεει "θα σου πώ κατι αλλα μη στραβώσεις" τι εγινε του λεω? ειπε για σενα οτι "καλα...κανα μουνοπανο θα ειναι οπως ολοι οι ταρίφες" ηταν λοιπον η μερα που κατάλαβα γιατι ειχα χάσει και οοολες εκεινες που ειχα πει την αλήθεια..

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.327
Πόντοι
4.546
Όπως πολύ σωστά είχε αναφέρει ένα άλλο μέλος του οποίου το όνομα δε θυμάμαι, ότι δηλώσεις είσαι αρκεί να μπορείς να το αποδείξεις. Στα λόγια όλοι καλοί είμαστε.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Εντάξει, κι εγώ γενικά λέω ότι δουλεύω στην τάδε εταιρεία χωρίς να αναφέρω θέση (όχι ότι η θέση έχει κάτι μεμπτό), αλλά συνήθως με ρωτάνε τι ακριβώς κάνω εκεί.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
μονο απο τιντερ και μπαντου εχω γαμήσει καμια 30ρια (ισως και παραπάνω) γυναίκες στη ζωη μου...(δε λέω μαλακίες) ε λοιπον....σε ολες αυτες αν ελεγα την αλήθεια,δε θα γαμουσα καμια..οποτε πειτε μου εσεις αν ήμουν ανήθικος η οχι...τι θα κάνατε στη θέση μ?

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Όλα είναι θέμα μάρκετινγκ. Αντί να πεις αποθηκάριος, λες υπεύθυνος εσωτερικών δραστηριοτήτων σε εταιρεία logistics. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο λειτουργούν και οι σέξυ τίτλοι δουλειάς στο linkedin. Αν όμως πατάνε τα πόδια σου στη γη, καταλαβαίνεις ότι αυτά είναι απλά για το θεαθήναι.
Εγω παλι ειχα μονιμως το αντιθετο προβλημα. Ενιωθα πως με το που θα πω την δουλεια μου σε οποιαδηποτε απλη γκομενα, θα με ορμουσε κατ ευθειαν μεσα στο μαγαζι, θα εβγαινε εξω για να παρει τηλεφωνο τη μαμα και την κολλητη της για να τις πει τα νεα, κ.ο.κ.. Οποτε εχω το πλεονεκτημα να το βλεπω και απο την αλλη μερια.
Και τα πολυ φανταχτερα επαγγελματα ειναι μεγαλο προβλημα ΟΤΑΝ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΔΙΚΟ

Τα φανταχτερα επαγγελματα ειναι καλα για να δελεασεις καποια που γουσταρεις για κατι σοβαρο, η οταν πας να ζητησεις την κορη απο τον υποψηφιο πεθερο. Στα απλα Σαββατοβραδα, τα φανταχτερα επαγγελματα (πχ προισταμενος εισαγγελειας, διοικητης ταξιαρχιας, οικονομικος διευθυντης της κοκα-κολα, υπευθυνος της Shell στα Βαλκανια, κλπ) πιο πολυ κακο κανουν παρα καλο

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
μονο απο τιντερ και μπαντου εχω γαμήσει καμια 30ρια (ισως και παραπάνω) γυναίκες στη ζωη μου...(δε λέω μαλακίες) ε λοιπον....σε ολες αυτες αν ελεγα την αλήθεια,δε θα γαμουσα καμια..οποτε πειτε μου εσεις αν ήμουν ανήθικος η οχι...τι θα κάνατε στη θέση μ?
Όχι, κι εγώ αν ήμουν ταξιτζής ή ντελιβεράς, δε θα το έλεγα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom