Νέα

Γουστάρουν οι Ελληνίδες τους τεμπέληδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sad_man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 578
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Όπως πολύ σωστά είχε αναφέρει ένα άλλο μέλος του οποίου το όνομα δε θυμάμαι, ότι δηλώσεις είσαι αρκεί να μπορείς να το αποδείξεις. Στα λόγια όλοι καλοί είμαστε.

Xαιρω πολύ χαιρόπουλος.... Δεν ειναι ομως αυτο το θεμα μας...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
εγω λεω μια δουλεια που να μη μπει στη διαδικασία να βγάλει διάφορα συμπεράσματα..(παρόλο που κάνω αλλη δουλεια)..και αφου ρίχνω 5-10 πούτσους μετα λέω την αλήθεια
Μετά παραμένει μαζί σου η μην την είδατε...;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Όχι, κι εγώ αν ήμουν ταξιτζής ή ντελιβεράς, δε θα το έλεγα.
ακριβώς...η μια αληθεια ειναι πες το και οποια γουσταρει..αν ομως εισαι νεος,βράζεις θες εμπειρίες θες πολλα μουνια,θες να χτισεις ενα παρελθον να εχεις να θυμάσαι θα αφήσεις αυτη τη λεπτομέρεια να σου χαλάσει τα σχέδια? και οκ αν εισαι ωραιος αλλα χανεις μια-δυο-τρεις-τεσσερις γκομενες καποια στιγμη δε θα σου γυρίσει το μυαλό να πεις δε γαμιεται?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
Έχουμε γεμίσει από υπεύθυνους σε εταιρείες τροφοδιανομής (ντελιβεράδες). :2funny:
Μα είναι και γαμω τις υπεύθυνες δουλειές...αν δεν ενεργήσει ο υπεύθυνος εταιρείας τροφοδιανομης ο νεοέλληνας πως θα φάει το πιτογυρο του;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μετά παραμένει μαζί σου η μην την είδατε...;
2 σχέσεις εχω κανει ολες κιολες στη ζωη μου..δεν ειχα αντιμετωπισει θέμα,που και που μου γκρινιαζανε,αλλα μεχρι εκει...(οτι θα μπαίνουν γκόμενες και θα τη πεφτω) .ολες οι αλλες ηταν για μια-δυο-τρεις νυχτες..και οταν άρχιζαν να πέφτουν βροχη οι καλημέρες και οι καλησπέρες ηταν το εισιτηριο τους για να τις ξαποστείλω μια και καλη

• Like
Αντιδράσεις: vril
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Μα είναι και γαμω τις υπεύθυνες δουλειές...αν δεν ενεργήσει ο υπεύθυνος εταιρείας τροφοδιανομης ο νεοέλληνας πως θα φάει το πιτογυρο του;
Εξ ου και το μπονους παραγωγικοτητας (μπουρμπουαρ) ετσι :D: ;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
ακριβώς...η μια αληθεια ειναι πες το και οποια γουσταρει..αν ομως εισαι νεος,βράζεις θες εμπειρίες θες πολλα μουνια,θες να χτισεις ενα παρελθον να εχεις να θυμάσαι θα αφήσεις αυτη τη λεπτομέρεια να σου χαλάσει τα σχέδια? και οκ αν εισαι ωραιος αλλα χανεις μια-δυο-τρεις-τεσσερις γκομενες καποια στιγμη δε θα σου γυρίσει το μυαλό να πεις δε γαμιεται?
Μέχρι να πέσεις σε κάποια που θα ξεχωρίζει από τον σωρό θα φας στη μάπα κάθε είδος και απόχρωση από ελλεεινιδες....

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Όχι, κι εγώ αν ήμουν ταξιτζής ή ντελιβεράς, δε θα το έλεγα.

Αν πεις στην άλλη στεγνά "είμαι ταρίφας" εχει φυγει απ το παράθυρο γελώντας...

Αν όμως της πεις ακριβώς το ίδιο πράγμα με άλλες λέξεις παίζει και να σε δει στα σοβαρά....

πχ αν της πεις έχω στην κατοχή μου μια άδεια κυκλοφορίας ταξί που ασκώ ως ελευθερος επαγγελματίας για το εισόδημα μου, σίγουρα θα της ακουστεί πιο καλά...

Η αν της βάλεις καμια "σάλτσα" ακόμα στο πιάτο θα σε δει ακόμα καλύτερα, χωρίς να της έχεις πει κάπου ψέμματα....

Εν ολίγης είναι αυτό που είχε γράψει ένα μέλος εδώ παλιότερα.

Οι γκόμενες πέφτουν με τα αυτιά....

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
δεν ασχολουμε με ελληνιδες και πολυ φιλε...δουλευω για ενα 6μηνο,μαζευω φραγκα και μετα την κανω για εξω πλέον

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
Εξ ου και το μπονους παραγωγικοτητας (μπουρμπουαρ) ετσι :D: ;
Σαφώς...δέκτον αν είναι απαγορευτική η απόσταση...αλλά ο μέσος χαχολος και καναπεδοπληκτος νεοέλληνας σιγά μην ξοδέψει λίγες θερμίδες για να περπατήσει λίγο και να φέρει την τροφή στο σπίτι του.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αν πεις στην άλλη στεγνά "είμαι ταρίφας" εχει φυγει απ το παράθυρο γελώντας...

Αν όμως της πεις ακριβώς το ίδιο πράγμα με άλλες λέξεις παίζει και να σε δει στα σοβαρά....
το εχω δοκιμάσει μεχρι και με το λεξικο του μπαμπινιώτη...δεε

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Ισχύει, το "πες το και όποια γουστάρει" είναι αληθές μόνο όταν δε σε ενδιαφέρουν οι εμπειρίες, αλλά ψάχνεις μία να παντρευτείς.

Εγώ που είμαι προγραμματιστής επειδή φέρνει συνειρμούς σαν κάτι βαρετό προσπαθώ να το κάνω να ακούγεται ως κάτι συναρπαστικό και ενδιαφέρον. Δηλαδή αντί να λέω ξερά ότι είμαι προγραμματισμούς, λέω ότι φτιάχνουμε μια εφαρμογή για κινητό που κάνει αυτό. Μακάρι πάντως να υπήρχε ένα επάγγελμα που θα πηδούσες χωρίς προλόγους χωρίς να πρέπει να βγεις 1-2-3 ραντεβού. Αλλά θα μου πείτε ότι τέτοιες είναι οι δουλειές της νύχτας.

Τελευταία τροποποίηση:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
μονο απο τιντερ και μπαντου εχω γαμήσει καμια 30ρια (ισως και παραπάνω) γυναίκες στη ζωη μου...(δε λέω μαλακίες) ε λοιπον....σε ολες αυτες αν ελεγα την αλήθεια,δε θα γαμουσα καμια..οποτε πειτε μου εσεις αν ήμουν ανήθικος η οχι...τι θα κάνατε στη θέση μ?
Θα πιάναμε δουλειά στα κεντρικά της vodafone.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Βλέποντας κάθε πρωί πολλούς τύπους αραχτούς στις καφετέριες με γκόμενες,κι έχοντας πολλά παραδείγματα γνωστών,συμμαθητών μου κλπ που παντρεύτηκαν άνεργοι/άεργοι,έχω αρχίσει να πιστεύω ότι οι ελλεεινίδες πιο πολύ γουστάρουν τεμπέληδες παρά εργατικούς.Πολλοί που δουλεύουν καταλήγουν να'ναι μόνο σπίτι-δουλειά και αγάμητοι.Εσεις τί πιστεύετε;
γουστάρουν την "καλή ζωή" η αλλίως την dolce vita που έλεγε και ο ζαγοραίος....
Γουστάρουν να περνάνε καλά ....
Μπορείς να της το προσφέρεις αυτό;
έχοντας μια καλή δουλειά ,να βγάζεις εύκολα χρήμα ,προσφέροντας της την ωραία ζωή,ταξιδάκια,τσαντες,παπουτσια ,ψώνια ,ακριβά γούστα ....
Τώρα για ατο φαινόμενο αυτό με τους τεμπέληδες ....Δεν ξέρω μπορεί οι πιο νέες να ψάχνουν τον πιο μάγκα,τον αλήτη ,το "κακο παιδί" και οχι τον "φλώρο"....
Αλλα συνήθως το πληρώνουν ,όπως πληρώνεις και εσυ το ωραίο μουνί που δεν ξέρει πέρα απο τα νύχια της να τηγανίζει ούτε ενα αυγό......

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Θα πιάναμε δουλειά στα κεντρικά της vodafone.
φίλε σε ευχαριστω που διάβασες ολα τα μηνύματα μου και απάντησες...εγω να σου πω την αλήθεια δεν εχω διαβάσει τιποτα απο τα δικά σου οχι οτι εχω κανένα θεμα αλλα το θεωρω πιο ενδιαφέρον να μιλάω για γυναίκες παρα για τον κωρονοιο

• Χαχα
Αντιδράσεις: vril
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
γουστάρουν την "καλή ζωή" η αλλίως την dolce vita που έλεγε και ο ζαγοραίος....
Γουστάρουν να περνάνε καλά ....
Μπορείς να της το προσφέρεις αυτό;
έχοντας μια καλή δουλειά ,να βγάζεις εύκολα χρήμα ,προσφέροντας της την ωραία ζωή,ταξιδάκια,τσαντες,παπουτσια ,ψώνια ,ακριβά γούστα ....
Τώρα για ατο φαινόμενο αυτό με τους τεμπέληδες ....Δεν ξέρω μπορεί οι πιο νέες να ψάχνουν τον πιο μάγκα,τον αλήτη ,το "κακο παιδί" και οχι τον "φλώρο"....
Αλλα συνήθως το πληρώνουν ,όπως πληρώνεις και εσυ το ωραίο μουνί που δεν ξέρει πέρα απο τα νύχια της να τηγανίζει ούτε ενα αυγό......
Γενικα οι γυναικες αυτο που ψαχνουν μετα τα 25 ειναι το "Θα σε κανω βασιλισσα"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom