Όπως πολύ σωστά είχε αναφέρει ένα άλλο μέλος του οποίου το όνομα δε θυμάμαι, ότι δηλώσεις είσαι αρκεί να μπορείς να το αποδείξεις. Στα λόγια όλοι καλοί είμαστε.
Xαιρω πολύ χαιρόπουλος.... Δεν ειναι ομως αυτο το θεμα μας...
Όπως πολύ σωστά είχε αναφέρει ένα άλλο μέλος του οποίου το όνομα δε θυμάμαι, ότι δηλώσεις είσαι αρκεί να μπορείς να το αποδείξεις. Στα λόγια όλοι καλοί είμαστε.
Μετά παραμένει μαζί σου η μην την είδατε...;εγω λεω μια δουλεια που να μη μπει στη διαδικασία να βγάλει διάφορα συμπεράσματα..(παρόλο που κάνω αλλη δουλεια)..και αφου ρίχνω 5-10 πούτσους μετα λέω την αλήθεια
ακριβώς...η μια αληθεια ειναι πες το και οποια γουσταρει..αν ομως εισαι νεος,βράζεις θες εμπειρίες θες πολλα μουνια,θες να χτισεις ενα παρελθον να εχεις να θυμάσαι θα αφήσεις αυτη τη λεπτομέρεια να σου χαλάσει τα σχέδια? και οκ αν εισαι ωραιος αλλα χανεις μια-δυο-τρεις-τεσσερις γκομενες καποια στιγμη δε θα σου γυρίσει το μυαλό να πεις δε γαμιεται?Όχι, κι εγώ αν ήμουν ταξιτζής ή ντελιβεράς, δε θα το έλεγα.
Μα είναι και γαμω τις υπεύθυνες δουλειές...αν δεν ενεργήσει ο υπεύθυνος εταιρείας τροφοδιανομης ο νεοέλληνας πως θα φάει το πιτογυρο του;Έχουμε γεμίσει από υπεύθυνους σε εταιρείες τροφοδιανομής (ντελιβεράδες).
2 σχέσεις εχω κανει ολες κιολες στη ζωη μου..δεν ειχα αντιμετωπισει θέμα,που και που μου γκρινιαζανε,αλλα μεχρι εκει...(οτι θα μπαίνουν γκόμενες και θα τη πεφτω) .ολες οι αλλες ηταν για μια-δυο-τρεις νυχτες..και οταν άρχιζαν να πέφτουν βροχη οι καλημέρες και οι καλησπέρες ηταν το εισιτηριο τους για να τις ξαποστείλω μια και καληΜετά παραμένει μαζί σου η μην την είδατε...;
Εξ ου και το μπονους παραγωγικοτητας (μπουρμπουαρ) ετσι ;Μα είναι και γαμω τις υπεύθυνες δουλειές...αν δεν ενεργήσει ο υπεύθυνος εταιρείας τροφοδιανομης ο νεοέλληνας πως θα φάει το πιτογυρο του;
Μέχρι να πέσεις σε κάποια που θα ξεχωρίζει από τον σωρό θα φας στη μάπα κάθε είδος και απόχρωση από ελλεεινιδες....ακριβώς...η μια αληθεια ειναι πες το και οποια γουσταρει..αν ομως εισαι νεος,βράζεις θες εμπειρίες θες πολλα μουνια,θες να χτισεις ενα παρελθον να εχεις να θυμάσαι θα αφήσεις αυτη τη λεπτομέρεια να σου χαλάσει τα σχέδια? και οκ αν εισαι ωραιος αλλα χανεις μια-δυο-τρεις-τεσσερις γκομενες καποια στιγμη δε θα σου γυρίσει το μυαλό να πεις δε γαμιεται?
τι εννοεις εδω μπραδα;..και οταν άρχιζαν να πέφτουν βροχη οι καλημέρες και οι καλησπέρες ηταν το εισιτηριο τους για να τις ξαποστείλω μια και καλη
Όχι, κι εγώ αν ήμουν ταξιτζής ή ντελιβεράς, δε θα το έλεγα.
Σαφώς...δέκτον αν είναι απαγορευτική η απόσταση...αλλά ο μέσος χαχολος και καναπεδοπληκτος νεοέλληνας σιγά μην ξοδέψει λίγες θερμίδες για να περπατήσει λίγο και να φέρει την τροφή στο σπίτι του.Εξ ου και το μπονους παραγωγικοτητας (μπουρμπουαρ) ετσι ;
το εχω δοκιμάσει μεχρι και με το λεξικο του μπαμπινιώτη...δεεΑν πεις στην άλλη στεγνά "είμαι ταρίφας" εχει φυγει απ το παράθυρο γελώντας...
Αν όμως της πεις ακριβώς το ίδιο πράγμα με άλλες λέξεις παίζει και να σε δει στα σοβαρά....
Ισχύει, το "πες το και όποια γουστάρει" είναι αληθές μόνο όταν δε σε ενδιαφέρουν οι εμπειρίες, αλλά ψάχνεις μία να παντρευτείς.ακριβώς...η μια αληθεια ειναι πες το και οποια γουσταρει..αν ομως εισαι νεος,βράζεις θες εμπειρίες θες πολλα μουνια,θες να χτισεις ενα παρελθον να εχεις να θυμάσαι θα αφήσεις αυτη τη λεπτομέρεια να σου χαλάσει τα σχέδια? και οκ αν εισαι ωραιος αλλα χανεις μια-δυο-τρεις-τεσσερις γκομενες καποια στιγμη δε θα σου γυρίσει το μυαλό να πεις δε γαμιεται?
Θα πιάναμε δουλειά στα κεντρικά της vodafone.μονο απο τιντερ και μπαντου εχω γαμήσει καμια 30ρια (ισως και παραπάνω) γυναίκες στη ζωη μου...(δε λέω μαλακίες) ε λοιπον....σε ολες αυτες αν ελεγα την αλήθεια,δε θα γαμουσα καμια..οποτε πειτε μου εσεις αν ήμουν ανήθικος η οχι...τι θα κάνατε στη θέση μ?
Τραγουδιστές ξέρω γω?Αλλά θα μου πείτε ότι τέτοιες είναι οι δουλειές της νύχτας
Μπάρμαν, πορτιέρηδες κλπ. Μόνο αυτοί πηδάνε χωρίς πολλά πολλά. Οι οποίοι απλά σερβίρουν ποτά.Τραγουδιστές ξέρω γω?
γουστάρουν την "καλή ζωή" η αλλίως την dolce vita που έλεγε και ο ζαγοραίος....Βλέποντας κάθε πρωί πολλούς τύπους αραχτούς στις καφετέριες με γκόμενες,κι έχοντας πολλά παραδείγματα γνωστών,συμμαθητών μου κλπ που παντρεύτηκαν άνεργοι/άεργοι,έχω αρχίσει να πιστεύω ότι οι ελλεεινίδες πιο πολύ γουστάρουν τεμπέληδες παρά εργατικούς.Πολλοί που δουλεύουν καταλήγουν να'ναι μόνο σπίτι-δουλειά και αγάμητοι.Εσεις τί πιστεύετε;
φίλε σε ευχαριστω που διάβασες ολα τα μηνύματα μου και απάντησες...εγω να σου πω την αλήθεια δεν εχω διαβάσει τιποτα απο τα δικά σου οχι οτι εχω κανένα θεμα αλλα το θεωρω πιο ενδιαφέρον να μιλάω για γυναίκες παρα για τον κωρονοιοΘα πιάναμε δουλειά στα κεντρικά της vodafone.
Γενικα οι γυναικες αυτο που ψαχνουν μετα τα 25 ειναι το "Θα σε κανω βασιλισσα"γουστάρουν την "καλή ζωή" η αλλίως την dolce vita που έλεγε και ο ζαγοραίος....
Γουστάρουν να περνάνε καλά ....
Μπορείς να της το προσφέρεις αυτό;
έχοντας μια καλή δουλειά ,να βγάζεις εύκολα χρήμα ,προσφέροντας της την ωραία ζωή,ταξιδάκια,τσαντες,παπουτσια ,ψώνια ,ακριβά γούστα ....
Τώρα για ατο φαινόμενο αυτό με τους τεμπέληδες ....Δεν ξέρω μπορεί οι πιο νέες να ψάχνουν τον πιο μάγκα,τον αλήτη ,το "κακο παιδί" και οχι τον "φλώρο"....
Αλλα συνήθως το πληρώνουν ,όπως πληρώνεις και εσυ το ωραίο μουνί που δεν ξέρει πέρα απο τα νύχια της να τηγανίζει ούτε ενα αυγό......