Νέα

Γουστάρουν οι Ελληνίδες τους τεμπέληδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sad_man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 578
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
ήξερα μια κοπέλα που είχε βγάλει ΤΕΙ, δούλευε υπάλληλος σε εταιρεία, μια χαρά από εμφάνιση, καλός χαρακτήρας, δε δυσκολευόταν να βρει γκόμενο. Τελικά παντρεύτηκε ένα χοντρομαλάκα, αντιπαθέστατο, που από τα 30 ως τα 40 του παίζει να μην είχε κολλήσει ούτε ένα ένσημο. Ο σύζυγος εισέπρατε 2 ενοίκια όμως και έβαζε στο σπιτι κάθε μήνα 1 χιλιάρικο.
Όπως λοιπόν έχει ήδη ειπωθεί: Αν έχεις τα λεφτά ,είτε είσαι εργατικός είτε όχι, δεν υπάρχει διαφορά.

Σίγουρα. Όταν έχεις λεφτά και η γκόμενα επωφελείται από τα λεφτά σου, στο μουνί της πως τα βγάζεις και αν τα βγάζεις με την αξία σου. Κι αυτό βέβαια ισχύει για όλες τις περιπτώσεις που κάποιος επωφελείται από κάτι που του προσφέρεις.

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Εχει συμβει και αυτο.
Οταν μια ανακαλυψε οτι ημουν μπουρδελιαρης με απειλουσε με μηνυση συν εμαθα απο φιλη της οτι γαμηθηκε σε εξετασεις.
Με εψαχνε και η μανα της να μου την πει και τελικα την ειπε σε ενα γνωστο μου.χαχαχαχαχ
:2funny::2funny:
Έπρεπε να σε βρει η μάνα της για να τη ξεπατώσεις στις τρολλιές. Μου έχει τύχει και μένα να με πάρει φίλη μιας πρώην μου για να μου ζητήσει τα ρέστα επειδή ανακάλυψαν ότι γαμάω στα μπουρδέλα και κυρίως επειδή φοβήθηκε μήπως η φίλεναδίτσα της (η πρώην μου) κινδυνεύει από κανένα ΣΜΝ. Επίσης είχα κάποιες υποψίες ότι τη πηδάει κι άλλος και μιας και είχα αποφασίσει να το λήξω σιγά-σιγά το νταλαβέρι, τελικά της απάντησα ότι «εγώ κάνω 3 φορές το χρόνο εξετάσεις για ΣΜΝ αλλά δεν πειράζει ας πάει και η άλλη να κάνει καμμιά εξέταση γιατι το μουνί της παίζει να έχει πιάσει σταφίδα και κοράτσα από τον βρωμόπουτσο τον τάδε (αυτόν που υποψιαζόμουν ότι τη γλένταγε)». Είχε παγώσει η φωνή της ρε μλκ...:2funny::2funny::2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Έπρεπε να σε βρει η μάνα της για να τη ξεπατώσεις στις τρολλιές. Μου έχει τύχει και μένα να με πάρει φίλη μιας πρώην μου για να μου ζητήσει τα ρέστα επειδή ανακάλυψαν ότι γαμάω στα μπουρδέλα και κυρίως επειδή φοβήθηκε μήπως η φίλεναδίτσα της (η πρώην μου) κινδυνεύει από κανένα ΣΜΝ. Επίσης είχα κάποιες υποψίες ότι τη πηδάει κι άλλος και μιας και είχα αποφασίσει να το λήξω σιγά-σιγά το νταλαβέρι, τελικά της απάντησα ότι «εγώ κάνω 3 φορές το χρόνο εξετάσεις για ΣΜΝ αλλά δεν πειράζει ας πάει και η άλλη να κάνει καμμιά εξέταση γιατι το μουνί της παίζει να έχει πιάσει σταφίδα και κοράτσα από τον βρωμόπουτσο τον τάδε (αυτόν που υποψιαζόμουν ότι τη γλένταγε)». Είχε παγώσει η φωνή της ρε μλκ...:2funny::2funny::2funny:
Πως ανακαλυψαν οτι εισαι μπουρδελιαρης τυπε?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εγω φοβαμαι περισσοτερο τις εξωτερικες παρα τις κοπελες των τσαρδιων.
Σχεδον το 90% των εξωτερικων γκομενων πηδιουνται ακα που αυτο σημαινει οτι μπαινεις σε κλειστο χωρο χωρις μασκα ανεμβολιαστος με αλλα ατομα και λες θα κολλησω η δεν θα κολλησω κορωνα.
Ετσι ακριβως ειναι και με τις γκομενες.
Η καθε εξωτερικη παιζει να τα ειχε με 3 4 5 10 και παει λεγοντας οτι παρασημο ειχε εχει αυτος το εχει βουτήξει και αυτη και στο σερβιρει ετοιμο.
Αν πατε σε αφροδισιολογους θα δειτε μεγάλο ποσοστο γυναικων με σμν που τα αρπαξαν απο γκομενους.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Μεχρι τα 25 ίσως. Για αυτο και βλεπεις πολλες να πηδιουνται με Αλβανα και μαυρους που το πολυ να ειναι ντελιβεράδες. Μετα τα 25 ψαχνουν τον μορφωμενο πλουσιο Ελληνα και λογικα δεν τον βρίσκουν. Μιλαμε οτι οι ανυπαντρες 30-40αρες ειναι χιλιάδες. Επισης οσες κανουν δουλειες γραφειου, ταμίες σουπερμαρκετ κ.α μενουν ανυπαντρες. Στην πολυκατοικια που μενω ειναι ενα ζευγαρι γιατρων 40αρηδες και αυτο ειναι το λογικό. Οι γυναικες δικηγόροι παντρευονται δικηγορους. Οι υπολοιπες που εχουν δουλειες της πλακας και νομίζουν οτι κανουν καριέρα δεν βρίσκουν ή αν βρουν θα ειναι κανας κακομοίρογλου.

Επισης αν οι Ελληνες ειναι μια φορά τεμπέληδες οι Ελληνίδες ειναι επι 10
να ζησεις 1000000000 χρονια . Αυτα που λες ισχυουν 100% αυτα βλεπω και εγω .
Πλεον μενω Γερμανια αλλα οταν ημουνα Ελλαδα αυτο που θελανε οι γκομενες ειναι οπως το λες οι δικηγορες με δικηγορο η λογιστριες με λογιστη κτλ κτλ κτλ και κοντα στην ηλικια τους.

Ολες οι αλλες πουτανες αχρηστες και οι προηγουμενες κανουν πιπες στην δουλεια και δουλεις τις πλακας και νομιζουν οτι κανουν καριερα. Γυναικα και καριερα ξεχνατο για τα μπαζα .
Ειχα μια που δουλευε νοσοκομα και νομιζε οτι εκανε καριερα στην Ιατρικη.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Εγω φοβαμαι περισσοτερο τις εξωτερικες παρα τις κοπελες των τσαρδιων.
Σχεδον το 90% των εξωτερικων γκομενων πηδιουνται ακα που αυτο σημαινει οτι μπαινεις σε κλειστο χωρο χωρις μασκα ανεμβολιαστος με αλλα ατομα και λες θα κολλησω η δεν θα κολλησω κορωνα.
Ετσι ακριβως ειναι και με τις γκομενες.
Η καθε εξωτερικη παιζει να τα ειχε με 3 4 5 10 και παει λεγοντας οτι παρασημο ειχε εχει αυτος το εχει βουτήξει και αυτη και στο σερβιρει ετοιμο.
Αν πατε σε αφροδισιολογους θα δειτε μεγάλο ποσοστο γυναικων με σμν που τα αρπαξαν απο γκομενους.
με εξωτερικη γκομενα, μετα απο 2 βδομαδες "σχεσης" σε ξερει και βγαζει καποτα.

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Πως ανακαλυψαν οτι εισαι μπουρδελιαρης τυπε?
Διαπίστωσα κατόπιν ότι έψαχνε το κινητό μου η καριόλα αλλά γι αυτό έφταιγα εγώ, αφού το είχα αφήσει ο μλκς για καιρό χωρίς κωδικό/παττερν κτλ. Σε μια συνομιλία στο viber με ένα φίλο μου είχαν ειπωθεί πολλά σχετικά με τα δέλα. Επίσης με τον αδελφό της φίλης της, είχαμε κάνει κάποιες κουβέντες σχετικές. Εεε δεν θέλει και πολύ, μην νομίζεις.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Γλυτωσαν που θα τους κανουν πιονακια τους.
Σημερα η 28χρονη η καπαρω ελεγε στο φιλο μου να μας φερει και εκεινο τον μαγκα αλλη φορα ειναι αφασια.
Γενικα καταβαθος οσο και κοντρα να τους πας οσο και να τις απαξιεις αυτες χυνουν με την ιδεα οτι ο τυπος που ειναι περιεργγος εχεις ενδιαφερον και καυλωνουν παραπανω.
Εγω κλαιν είμαι ο εαυτος μου και η ιδεολογια και η πορεια μου πανω απο ολα.
Βετερανος μπουρδελιαρης ετοιμος για καταδρομικη μολις ανοιξουν.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ωραιος φιλε jean claud!:wink: Πραγματι, εσυ σαν γνησιο μελος μπουρδελιαρη , ησουν σαν την μυγα μεσα στο γαλα στην παρεα αυτη! Μολις ανοιξουν με το καλο τα μπουρδελα να μαζευτουμε αρκετοι μπουρδελιαρηδες να παμε για καμια μπυρα μετα το :knockinb: κορασιδων!
Απο μπυρα στη καθημερινη χαινεκεν αν και πινω το βραδι κανα κουτακι στη πλατεια δεν πινω παραπανω γιατι γυμναζομαι και θελω να κρατηθω μην κανω μπυροκοιλια και σε καλυτερο επιπεδο ανετα μια μακφαρλαντ κοκκινη

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Προμοτορα δεν ειμαστε ολοι ιδιοι ευτυχως.
Εγω προμοτορα δεν χαμπαριαζω νεα ωραια μοντελο κλπ.
Εγω δεν ειμαι σαν κατι αντρακια που τους πεφτουν τα σαλια και κανουν ολα τα χατηρια.
Εγω ειμαι ο εαυτος μου,αντιμετωπιζω την καθε γυναικα γκομενα με τον ιδιο τροπο.
Σεβομαι τις καλες κοπελες τις ντομπρες τις απλες γενικα στη ζωη.
Τις αλλες τις ντιβες ειμαι ο εαυτος μου και παλι ιδιος.
Ειχα κλίσει παλια ραντεβου με μια 9αρα σε μπαρ ψηλη μπλακ τοταλ 25 ετων,εγω πηγα με βερμουδα σπορτεξ και τ σερτ η γκομενα παραξενευτηκε που ημουν ετσι ντυμενος και μου λεει δεν θα παμε στο ταδε που ειχαμε πει της λεω ναι εκει θα παμε,γιατι με ρωτας δεν μου ειπε,τις λεω εγω ετσι παω στα νυχτερινα εφαγε ξενερα η τυπισσα με το ντυσιμο μου και γενικα δεν κυλισε το βραδι δεν την πηδηξα δεν πειραζει απλα εκανα ντιλιτ στο φβ και δεν την ξαναειδα.
Δεν μπορει να αρεσουμε σε ολες.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Οι ελληνιδες γενικα πιστευω γουσταρουν το χρημα.
Δεν τους νοιαζει αν ειναι τεμπελης η οχι αρκει να εχει λεφτα να χαλαει για να περναει καλα.
Η μπαριστα μου εκατσε οταν εσκασα παραμυθι για χρημα κλπ ναι μεν μου τσεπωσε 120 αλλα το εδωσε παω καμια φορα για καφε και μου μιλαει με το σεις και με το σας οταν ειναι το αγορι της στο καφε.
Πιστευω μην περιμενει παλι να κανω αναλογη προταση με καμια 120αρα αλλα με βλεπει οτι δεν κανω και ισως σπαζεται

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Προμοτορα δεν ειμαστε ολοι ιδιοι ευτυχως.
Εγω προμοτορα δεν χαμπαριαζω νεα ωραια μοντελο κλπ.
Εγω δεν ειμαι σαν κατι αντρακια που τους πεφτουν τα σαλια και κανουν ολα τα χατηρια.
Εγω ειμαι ο εαυτος μου,αντιμετωπιζω την καθε γυναικα γκομενα με τον ιδιο τροπο.
Σεβομαι τις καλες κοπελες τις ντομπρες τις απλες γενικα στη ζωη.
Τις αλλες τις ντιβες ειμαι ο εαυτος μου και παλι ιδιος.
Ειχα κλίσει παλια ραντεβου με μια 9αρα σε μπαρ ψηλη μπλακ τοταλ 25 ετων,εγω πηγα με βερμουδα σπορτεξ και τ σερτ η γκομενα παραξενευτηκε που ημουν ετσι ντυμενος και μου λεει δεν θα παμε στο ταδε που ειχαμε πει της λεω ναι εκει θα παμε,γιατι με ρωτας δεν μου ειπε,τις λεω εγω ετσι παω στα νυχτερινα εφαγε ξενερα η τυπισσα με το ντυσιμο μου και γενικα δεν κυλισε το βραδι δεν την πηδηξα δεν πειραζει απλα εκανα ντιλιτ στο φβ και δεν την ξαναειδα.
Δεν μπορει να αρεσουμε σε ολες.

Άσε ρε Ζαν τα γυφτιλίκια.
Τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος περιγράφεις.
Απροσάρμοστος είναι ο μουνόδουλος κλαρινογαμπρός που σκάει με ατσαλάκωτη κουστουμιά σε χαλαρή συγκέντρωση.
Απροσάρμοστος είναι και ο χλέμπουρας που σκάει με σαγιονάρα σε σοβαρές εκδηλώσεις. Ειδικά όταν συνοδεύει γυναίκα γιατι μειώνει και αυτήν πέρα από τον εαυτό του.
Ο αξιοπρεπής άνθρωπος προσαρμόζεται στις καταστάσεις και κινείται άνετα και χαλαρά.
32 χρονών έγινες και πρέπει να σου εξηγούμε τα βασικά.

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Δεν τους νοιαζει αν ειναι τεμπελης η οχι αρκει να εχει λεφτα να χαλαει για να περναει καλα.
Η μπαριστα μου εκατσε οταν εσκασα παραμυθι για χρημα κλπ ναι μεν μου τσεπωσε 120 αλλα το εδωσε παω καμια φορα για καφε και μου μιλαει με το σεις και με το σας οταν ειναι το αγορι της στο καφε.
Πιστευω μην περιμενει παλι να κανω αναλογη προταση με καμια 120αρα αλλα με βλεπει οτι δεν κανω και ισως σπαζεται
Κάτι λάθος κατάλαβα. Τη γάμησες κάνοντας της πρόταση για 120€ μες τα μούτρα της χύμα;

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Αυτή ρε δεν ζήταγε ένα τρελό ποσό;
Την έπεισες τελικά;

OP
OP
Sad_man

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ίσως και να έσωσε 3 ''φιλαράκια'' του. Ο χρόνος θα δείξει.

Τί θα πει 'έσωσε',δεν όλοι ζαν κλοντ να τη βρίσκουν μόνο στα μπουρδέλα.Άλλος γουστάρει πιο πολύ τη φάση με γκόμενα,μπορεί να περνάει μοναξιές,η πουτάνα ένα κρύο γαμήσι με καπότα σε δίνει,με τη γκόμενα ζεις παραπάνω πράγματα.Στο κάτω κάτω,αν τη βαρεθείς τη στέλνεις,αλλά φροντίζεις να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα μαζί της.

Κι εμένα αν μου έκανε φίλος κανα τέτοιο,παίζει να μην του ξαναμιλούσα

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.293
Πόντοι
4.546
η πουτάνα ένα κρύο γαμήσι με καπότα σε δίνει,με τη γκόμενα ζεις παραπάνω πράγματα
Πες τα χρυσόστομε!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε φαντάζομαι σε business meeting να πηγαίνεις με το μαγιό.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
αμα δεν εχεις προσοντα, τι θες να σε κανουμε με το ζορι διευθυντη τραπεζης????
:confused: :confused: :confused:
Ρε Τάκη,θα με πνίξεις λέμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μαγκες μην τρελαινεστε ασκοπως.
αμα γουσταρει η αλλη... δε πα να'σαι τεμπελης, γυφτος, χοντρος, κουτσος, στραβος, βρωμος και οτι αλλο θελετε ?
η φαση θα γινει... τελος.
Καλά το γαμησες κι εσυ.

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.047
Πόντοι
206
Τί θα πει 'έσωσε',δεν όλοι ζαν κλοντ να τη βρίσκουν μόνο στα μπουρδέλα.Άλλος γουστάρει πιο πολύ τη φάση με γκόμενα,μπορεί να περνάει μοναξιές,η πουτάνα ένα κρύο γαμήσι με καπότα σε δίνει,με τη γκόμενα ζεις παραπάνω πράγματα.Στο κάτω κάτω,αν τη βαρεθείς τη στέλνεις,αλλά φροντίζεις να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα μαζί της.

Κι εμένα αν μου έκανε φίλος κανα τέτοιο,παίζει να μην του ξαναμιλούσα

Είσαι πολύ μικρός για να καταλάβεις τι σημαίνει ότι τους ''έσωσε''.

Εφόσον είσαι και παρθένος και δεν έχεις και φίλους ίσως θα το καταλάβεις από την πρώτη σου στην οποία θα προσκολληθείς σαν αυτά τα 3 ''φιλαράκια''.

Αμφιβάλλω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom