Νέα

Γουσταρω την ξαδελφη μου....αλλα κολλαω...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zonky79
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 179
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
zonky79

zonky79

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
1
Πόντοι
0
Μαγκες τζιφος! Δεν μπορεσα να ξεχωρισω αντιδρασεις και τοτε πεταξα την ατακα που μου ειπε ενας φιλος που ειναι καλος σε αυτα.Της ειπα << εαν δεν ειμασταν συγγενεις θα σου την επεφτα>> (γαματη ατακα του φιλου και ετσι δεν καρφωνεσαι) Περιμενα αντιδραση , και αυτη μονο με κοιταξε χωρις ιδιαιτερο υφος.Οποτε παλι δεν εβγαλα ακρη,,,οποτε τζαμπα τα ποτα που πληρωσα...Λεω να μην επιμεινω αλλο...Παμε για αλλα...

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Μαγκες τζιφος! Δεν μπορεσα να ξεχωρισω αντιδρασεις και τοτε πεταξα την ατακα που μου ειπε ενας φιλος που ειναι καλος σε αυτα.Της ειπα << εαν δεν ειμασταν συγγενεις θα σου την επεφτα>> (γαματη ατακα του φιλου και ετσι δεν καρφωνεσαι) Περιμενα αντιδραση , και αυτη μονο με κοιταξε χωρις ιδιαιτερο υφος.Οποτε παλι δεν εβγαλα ακρη,,,οποτε τζαμπα τα ποτα που πληρωσα...Λεω να μην επιμεινω αλλο...Παμε για αλλα...
ναι καλυτερα παρε πουλο.ετσι ειχα παθει και εγω πιο παλια με μια ξαδερφη τουμπανο που μου τριβοτανε και ακομα και τωρα που με βλεπει σα μασλακισμενο κανει

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
ρε την μοσχάρο...πες μωρή καριόλα κάτι στο παιδί......τι κοιτάς σαν βόδι....δεν σε έβρισε...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
ναι καλυτερα παρε πουλο.ετσι ειχα παθει και εγω πιο παλια με μια ξαδερφη τουμπανο που μου τριβοτανε και ακομα και τωρα που με βλεπει σα μασλακισμενο κανει

H Θεια σου καλη?  :tooth:

Ασε την ξαδερφη!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16

Πιο μεγαλη μαλακια δε μπορουσες να πεις. Ετσι ριχνει τις ξαδελφες του αυτος που σε συμβουλεψε? Αυτονοητο ειναι οτι θα την επεφτες σε μια γυναικα που εχει τις προδιαγραφες να μη την πεις μπαζο. Οποτε, με το που το λες, καταλαβε οτι εισαι λιγουρης και θες να την γαμησεις, αλλα αφηνεις αυτη να κανει την πρωτη κινηση.
Διπλο φαουλ δλδ.

πορδηλας

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Οχι ρε , τι πήγε και είπε  :S :S :S :jerking: :jerking: , κριμα , εαν ειχες και 1% να πηδηξεις , το εχασες και αυτο  :jerking:

κριμα διοτι σαν λιγουρης που θελει να γαμησει φανικες ....

Ugly_man.jpg

Μα τι περιμενες , ειδιλιο με την ξαδερφη ..... ?????

URL]]

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

εγώ νομίζω ότι η ατάκα σου ήταν πάαααααααρα πολύ σωστή και η πλέον ενδεδειγμένη για να διακρίνεις τι σκέφτεται εκείνη (κανονικά αν γούσταρε κι αυτή και προφανώς είχε τους ίδιους ενδοιασμούς με εσένα θα είχε πιάσει το σαφές παρασύνθημα και στην χειρότερη θα είχε σκάσει ντροπαλό χαμόγελο)

η αντίδρασή της ήταν εντελώς αποθαρρυντική, οπότε καλά το σκέφτηκες, πάνε γι'άλλα :rockon:

Υ.Γ. πρέπει να επικράτησε λίγη αμηχανία όταν απλά σε κοίταξε ε; :P

OP
OP
zonky79

zonky79

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
1
Πόντοι
0
εγώ νομίζω ότι η ατάκα σου ήταν πάαααααααρα πολύ σωστή και η πλέον ενδεδειγμένη για να διακρίνεις τι σκέφτεται εκείνη (κανονικά αν γούσταρε κι αυτή και προφανώς είχε τους ίδιους ενδοιασμούς με εσένα θα είχε πιάσει το σαφές παρασύνθημα και στην χειρότερη θα είχε σκάσει ντροπαλό χαμόγελο)

η αντίδρασή της ήταν εντελώς αποθαρρυντική, οπότε καλά το σκέφτηκες, πάνε γι'άλλα :rockon:

Υ.Γ. πρέπει να επικράτησε λίγη αμηχανία όταν απλά σε κοίταξε ε; :P
Απο τη μερια μου σιγουρα επικρατησε αμηχανια(γι΄αυτο και δεν την κοιταγα οταν της το ειπα)το καλο ειναι οτι δεν καρφωθηκα διοτι το ειπα σε καλο timing,πανω στην κουβεντα οταν με ρωτησε πως την βρισκω εμφανισιακα(μου χει δειξει τετοιες ανασφαλειες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πιο μεγαλη μαλακια δε μπορουσες να πεις. Ετσι ριχνει τις ξαδελφες του αυτος που σε συμβουλεψε? Αυτονοητο ειναι οτι θα την επεφτες σε μια γυναικα που εχει τις προδιαγραφες να μη την πεις μπαζο. Οποτε, με το που το λες, καταλαβε οτι εισαι λιγουρης και θες να την γαμησεις, αλλα αφηνεις αυτη να κανει την πρωτη κινηση.
Διπλο φαουλ δλδ.

Καλή μου φάνηκε, για να κόψει κίνηση. :think:
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν την πέφτετε γενικά σε μη μπάζα, αλλά ότι διακρίνατε και κάτι άλλο. :P

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Μια ειναι η ατακα ερασιτεχνες
"Σ'αρεσει η ποιηση;"

Κι αμα η γκομενα στραβωσει ή αδιαφορησει,
τοτε φωναζετε τον φυλακα...:knuppel:

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
το 'εάν ήμασταν συγγενείς θα σου την έπεφτα' δεν ενδείκνυται για τέτοιες περιπτώσεις διότι καρφώνεσαι άσχημα,η άλλη καμιά χαζή δεν είναι,αν όντως της πέταξες αυτήν την 'ατάκα' κατάλαβε με τη μία ποιές είναι οι ουσιαστικές προθέσεις σου,οπότε το προσπερνάς...όταν η γκόμενα είναι απ τον συγγενικό σου κύκλο η λεπτότατη θέση σου δεν επιτρέπει και πολλά πολλά έτσι κι αλλιώς.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Για να την πεσεις ,πας παραλια σε απομερο μερος .Της λες να της κανεις μασαζ ,ξεκινας απο πλατη ,προχωρας στα ποδια ,και αφου χαλαρωσει ,αρχιζεις και της κανεις τεχνικες ερεθιστικες στο εσω μερος των μηρων,ενω ταυτοχρονα κανεις μαλαξεις και στη πλατη .Μετα κανεις μασαζ στους γλουτους περνωντας το χερι σου κατω απο το μαγιο.Στη συνεχεια κανεις μαλαξεις στο εσωτερικο των μηρων ,περνωντας και το χερι σου απο την ευαισθητη περιοχη της,για να
καβλωσει .
Ετσι μου εκατσε μια γκομενα ,που δεν ηταν ξαδερφη μου ,αλλα παντως μου εκατσε!

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Για να την πεσεις ,πας παραλια σε απομερο μερος .Της λες να της κανεις μασαζ ,ξεκινας απο πλατη ,προχωρας στα ποδια ,και αφου χαλαρωσει ,αρχιζεις και της κανεις τεχνικες ερεθιστικες στο εσω μερος των μηρων,ενω ταυτοχρονα κανεις μαλαξεις και στη πλατη .Μετα κανεις μασαζ στους γλουτους περνωντας το χερι σου κατω απο το μαγιο.Στη συνεχεια κανεις μαλαξεις στο εσωτερικο των μηρων ,περνωντας και το χερι σου απο την ευαισθητη περιοχη της,για να
καβλωσει .
Είσαι τύπος!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
καβλωσει .

[size=30pt]Εισαι μεγαλος εραστης. Τεραστιος λεμε.[/size]

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
καβλωσει .

νομίζω ότι εκεί ήταν που κατάλαβες ότι η γκόμενα γούσταρε :coffee: όταν της έπιανες τον κώλο κάτω από το μαγιό θα είχες κάποιες επιφυλάξεις ακόμα :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom