Νέα

Γουσταρω την ξαδελφη μου....αλλα κολλαω...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zonky79
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 179
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bear74

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μη "παίζετε" με πρωτοδευτεροξαδέρφες λέμεεεε..είναι επικύνδινα σπόρ και μπορεί να βρεθείς εκτεθμιένος σε οικογένεια , σόι κλπ κλπ..χώρια του ότι υπάρχουν περιπτώσεις που πήγαν για ένα πήδημα και τελικά η ιστορία προχώρησε σε σχέση..παράνοια..γι' αυτό , μακριάααα  :badair: :badair:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
μη "παίζετε" με πρωτοδευτεροξαδέρφες λέμεεεε..είναι επικύνδινα σπόρ και μπορεί να βρεθείς εκτεθμιένος σε οικογένεια , σόι κλπ κλπ..χώρια του ότι υπάρχουν περιπτώσεις που πήγαν για ένα πήδημα και τελικά η ιστορία προχώρησε σε σχέση..παράνοια..γι' αυτό , μακριάααα  :badair: :badair:

Τυπε, παρακολουθεις και συ οικογενειακες ιστοριες στον Alpha;  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
βαριέμε να γραφω....... ολο το στόρυ αλλά εχω τρελλή εμπειρία  ;)

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγω εχω παρει μια 2η και μια 3η μια απο τη μια μερια και μια απο την αλλη και ηταν πολυ ευκολο μαλλον επειδη γουσταρανε, αλλα γενικα ειναι πολυ λεπτη υποθεση, με την 2η ακομα τα λεμε αν και παντρευτηκε, η αλλη μου εβγαλε ερωτα και ε3αφανιστηκα!

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.851
Πόντοι
9.931
Και εγώ γουστάρω την ξαδέλφη μου η οποία είναι 38 χρονών αλλά αν ο φίλος είχε ένα 10% πιθανότητα να γαμήσει εγώ έχω 1% μιας και η τύπισσα προέρχεται από μια μακροχρόνια σχέση την οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει συν το ότι είναι αρκετά συντηρητική :headbang:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Και εγώ γουστάρω την ξαδέλφη μου η οποία είναι 38 χρονών αλλά αν ο φίλος είχε ένα 10% πιθανότητα να γαμήσει εγώ έχω 1% μιας και η τύπισσα προέρχεται από μια μακροχρόνια σχέση την οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει συν το ότι είναι αρκετά συντηρητική :headbang:

όρμα τώρα που είναι ευάλωτη :rockon: ή τώρα ή ποτέ :rockon:

nothorny

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
13
Like
10.993
Πόντοι
5.784
Απο τη μερια μου σιγουρα επικρατησε αμηχανια(γι΄αυτο και δεν την κοιταγα οταν της το ειπα)το καλο ειναι οτι δεν καρφωθηκα διοτι το ειπα σε καλο timing,[size=10pt][size=10pt]πανω στην κουβεντα οταν με ρωτησε πως την βρισκω εμφανισιακα(μου χει δειξει τετοιες ανασφαλειες)[/size][/size]

Αδερφε, προσωπικα πιστευω οτι εκανες μεγα λαθος. Δεν ανεφερες πουθενα την "κοκκινη" λεπτομερεια. Θεωρω οτι η συγγενης σου θελει πουτσο και αντεδρασε κατ'αυτον τον τροπο γιατι περιμενε κατι παραπανω απο εσενα. Φιλικα.

bear74

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τυπε, παρακολουθεις και συ οικογενειακες ιστοριες στον Alpha;  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Σφερδεκλε αυτή είναι η μισή αλήθεια..βλέπω οικογενειακές ιστορίες αλλά μου έτυχε περίπτωση γι' αυτό το ανέφερα σαν συμπέρασμα..δεν θέλω να επεκταθώ γιατί έπαιξε πολλή ίντριγκα και θα σου πω ότι μυρωδια είχαν πάρει 2 άτομα , εγώ και ο πατέρας του ξάδερφου..απλά έκανα το μαλάκα γιατί δεν με αφορούσε και δεν ήθελα να επέμβω στο ξάδερφο παρά το ότι είμαστε σαν κολλητοί και κάνουμε παρέα..ευτυχώς η ιστορία έληξε αναίμακτα και ζήαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα  :s&m_2:

loukos81

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
9
Πόντοι
0
Εγώ ρε παιδιά γιατί πιστεύω πως η γκόμενα γουστάρει? Δεν ρωτάει κάποια στο ξεκάρφωτο πως σου φαίνομαι σαν γυναίκα....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Μαγκες τζιφος! Δεν μπορεσα να ξεχωρισω αντιδρασεις και τοτε πεταξα την ατακα που μου ειπε ενας φιλος που ειναι καλος σε αυτα.Της ειπα << εαν δεν ειμασταν συγγενεις θα σου την επεφτα>> (γαματη ατακα του φιλου και ετσι δεν καρφωνεσαι) Περιμενα αντιδραση , και αυτη μονο με κοιταξε χωρις ιδιαιτερο υφος.Οποτε παλι δεν εβγαλα ακρη,,,οποτε τζαμπα τα ποτα που πληρωσα...Λεω να μην επιμεινω αλλο...Παμε για αλλα...
πανε γι'αλλα και ασε τη ξαδερφη για μας :grin:

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1
όταν σε ρώτησε πως είναι έπρεπε να έλεγες ' είσαι μια όμορφη καυλιάρα ' :P

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Ορμα οποτε βρεις ευκαιρια και αυτην απο την μερια της δε θα τη χαλασει
Και το εχει σκεφτει σιγουρα οι γυναικες ειναι πιο πονηρες και πιο ανωμαλες
Αυτα τα εντελως παρανομα ειναι τα καλυτερα μαμησια...

Ορμααααααα

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
Ποτησε την και πησιασε την αισθησιακα και αμα δεις οτι ψιλογουσταρει ορμα και βαλε γλωσσα ποδια χερια και συ να χωρας εμπα και μη σε νοιαζει

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Για να την πεσεις ,πας παραλια σε απομερο μερος .Της λες να της κανεις μασαζ ,ξεκινας απο πλατη ,προχωρας στα ποδια ,και αφου χαλαρωσει ,αρχιζεις και της κανεις τεχνικες ερεθιστικες στο εσω μερος των μηρων,ενω ταυτοχρονα κανεις μαλαξεις και στη πλατη .Μετα κανεις μασαζ στους γλουτους περνωντας το χερι σου κατω απο το μαγιο.Στη συνεχεια κανεις μαλαξεις στο εσωτερικο των μηρων ,περνωντας και το χερι σου απο την ευαισθητη περιοχη της,για να
καβλωσει .
Ετσι μου εκατσε μια γκομενα ,που δεν ηταν ξαδερφη μου ,αλλα παντως μου εκατσε!

ποιός σκατά σας τη μαθαίνει αυτή τη μαλακια????????
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom