loukia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Like
- 1.371
- Πόντοι
- 201
αν μενει αθηνα εμεις ειμαστε προθυμοι να συνεχισουμε απο το χαμουρεμα και μετα
Καυλιαρη μου εσυ
αν μενει αθηνα εμεις ειμαστε προθυμοι να συνεχισουμε απο το χαμουρεμα και μετα
κανα πμ τσιμπησες σημερα καυλιαρα μου εσυΚαυλιαρη μου εσυ
Καυλιαρη μου εσυ
Και γουστάρω ΠΟΛΥ μαλιστα..Μαγκες δεν γαμησα , xαμουρεμα τρελλο επεσε.Η γκομενα τοσο καιρο γουσταρε και το καταλαβα τελευταια μερα.Σημερα το πρωι εφυγε....Γουσταρω αλλα δεν μπορω να συνεχισω λογω συγγενειας/...
Μαγκες δεν γαμησα , xαμουρεμα τρελλο επεσε.Η γκομενα τοσο καιρο γουσταρε και το καταλαβα τελευταια μερα.Σημερα το πρωι εφυγε....Γουσταρω αλλα δεν μπορω να συνεχισω λογω συγγενειας/...
Μαγκες δεν γαμησα , xαμουρεμα τρελλο επεσε.Η γκομενα τοσο καιρο γουσταρε και το καταλαβα τελευταια μερα.Σημερα το πρωι εφυγε....Γουσταρω αλλα δεν μπορω να συνεχισω λογω συγγενειας/...
κανα πμ τσιμπησες σημερα καυλιαρα μου εσυ
Ο Kosnik μου εχει ζαλισει το μουνι,τι γλυφτης θεε μου
Βαλε προφυλακτικο!
Ειναι ο μονος τροπος να κρατησεις τη συγγενεια μακρυα!
δεν εχω ξαναδει ζαλιζμενο μουνιΟ Kosnik μου εχει ζαλισει το μουνι,τι γλυφτης θεε μου
δεν εχω ξαναδει ζαλιζμενο μουνι
αληθεια πως ειναι
Πανευκολο!!!!! Τηs δινειs μερικα ποτα και εχειs το αποτελεσμα που θεs
της τρύπας εννοείς δίνεις ποτά? εγώ της δίνω μόνο χύσια αλλά δε ζαλίζεται παραμιλάει...
Τα ποτα τηs τα δινω στο στομα......Για να κατεβαινουν καλυτερα τα αλλα υγρα
το θέμα είναι μην ξεγελαστείς και πίνεις και συ και το ποτό σε κάνει άλλο άνθρωπο. Και τότε πιεί κι άλλος και γίνεις φέσι...