apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ορμα τυπεθα παμε σε ενα ωραιαο lounge cafe με πισινα...κλεινω γιατι περναει να με παρει να παμε,,,ευχηθειτε μου καλη τυχη
ορμα τυπεθα παμε σε ενα ωραιαο lounge cafe με πισινα...κλεινω γιατι περναει να με παρει να παμε,,,ευχηθειτε μου καλη τυχη
να τυπε ας πουμε αυτο το νικ ισως ειναι κλωνος του
θα παμε σε ενα ωραιαο lounge cafe με πισινα...κλεινω γιατι περναει να με παρει να παμε,,,ευχηθειτε μου καλη τυχη
[move]καλη τυχη [/move]θα παμε σε ενα ωραιαο lounge cafe με πισινα...κλεινω γιατι περναει να με παρει να παμε,,,ευχηθειτε μου καλη τυχη
θα παμε σε ενα ωραιαο lounge cafe με πισινα...κλεινω γιατι περναει να με παρει να παμε,,,ευχηθειτε μου καλη τυχη
και γιαυτο που λες τυπε αλλα και για την επιλογη του νικτυπε γιατι το λες αυτο?απλως εκανε εγγραφη μολις χθες κ πρωτο μελημα του ηταν να μοιραστει το προβληματισμο του για τη βρωμοποδαρουσα ελεος πια,εχουμε γεμισει καχυποψια σ'αυτο το site
Λοιπόν. επειδή έχει ζέστη όταν πάτε για ποτό πέτα έξω τον παργαλάτσο και πες "ώπα σόρρυ βγήκε να ανασάνει" . Εάν τον πάρει στο στόμα τότε προχωράς . Εάν στο δώσει στο στόμα (που λέει ο λόγος) τότε ρίχνεις το φταίξιμο πάνω της που δεν πήγατε για ποτό χειμώνα όπου ο ψώλος θα καθόταν στα ζεστά
μεχρι στιγμης δεν μου χετεω πει τι να κανω....τι ατακα να της πεταξω ωστε να δω αν γουσταρει αλλα αν δεν γουσταρει να μην γινω ρομπα??
Είσαι δάσκαλος, τέλος! ;)Φίλε...Στη ξαδέρφη και στη θεία η ψωλή πάει ευθεία...
Φίλε...Στη ξαδέρφη και στη θεία η ψωλή πάει ευθεία...
Εγώ ξέρω και το "στη ξαδέρφη και στη θειά η ψωλή πάει βαθιά"...Φίλε...Στη ξαδέρφη και στη θεία η ψωλή πάει ευθεία...
δεν παίζεστε μάγκες!!!καλα ρε πουστη χαθηκανε οι γκομενες σε νησι εισαι ολο και καμια τουριστρια θα παιζει,την ξαδερφη σου βρηκες ?
Απο την αλλη αν γουσταρεις τοσο πολυ γαματη καντην και ενα ανιψακι να σας βλεπει το νησι να σας καμαρωνει
καλα ρε πουστη χαθηκανε οι γκομενες σε νησι εισαι ολο και καμια τουριστρια θα παιζει,την ξαδερφη σου βρηκες ?
Απο την αλλη αν γουσταρεις τοσο πολυ γαματη καντην και ενα ανιψακι να σας βλεπει το νησι να σας καμαρωνει