La Donna Cross
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2021
- Like
- 114
- Πόντοι
- 0
Μόνο να τον ξεφτιλίζεις μπροστά στη γυναίκα του τύπε. Να τη πηδάς πρώτα και μετά να σε βλέπει να πουστεύεις και το μαλάκα της. Απίστευτη καύλα.Μου αρέσει ο αντρικός κωλος ο παντρεμένος να φοράει και ρούχα αξεσουάρ της γυναίκας του ...πολύ καύλα ....οποίος θέλει ενδιαφέρομαι...
ο κωλος του αντρα ειναι ετοιμος να δεχτει καθε επιθυμια !!!!Μου αρέσει ο αντρικός κωλος ο παντρεμένος να φοράει και ρούχα αξεσουάρ της γυναίκας του ...πολύ καύλα ....οποίος θέλει ενδιαφέρομαι...
θα σου άρεσε να φέρεις τα εσώρουχα της δικιάς σου γυναίκας να τα φορέσει μια crosss ?Μου αρέσει ο αντρικός κωλος ο παντρεμένος να φοράει και ρούχα αξεσουάρ της γυναίκας του ...πολύ καύλα ....οποίος θέλει ενδιαφέρομαι...
Στείλε προσωπικό μύνημα να τα πούμεθα σου άρεσε να φέρεις τα εσώρουχα της δικιάς σου γυναίκας να τα φορέσει μια crosss ?
αξιογάμητος κώλος, τον γλύφω,τον γαμάω, τον χύνω .καλημερα σας
τέλειος, με κυλοτα θα είναι...
OK, μόλις συμπληρώσω τα 5 μηνύματα.Στείλε προσωπικό μύνημα να τα πούμε
Καυλα είσαιΔίνω και εγώ κωλαράκι σε δυνατά αρσενικά ...
Μποντυμπιλντερ ;; Όλοι αυτοί τον τρώνε κανονικά μειλαμε
Θες και δυνατά αρσενικά τρομάρα σου !! Που είσαι σαν μαραμένη αγκινάρα !!Δίνω και εγώ κωλαράκι σε δυνατά αρσενικά ...
Αν θες το δοκιμάζεις και από κοντά καύλαρε...Καυλα είσαι
να'σαι καλά!Μποντυμπιλντερ ;; Όλοι αυτοί τον τρώνε κανονικά μειλαμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θες και δυνατά αρσενικά τρομάρα σου !! Που είσαι σαν μαραμένη αγκινάρα !!
Οκ υπέροχη είναι ..Το θέμα είναι στο κρεβάτι να φέρεσαι σαν γυναίκα …σε όλα … όταν είσαι με έναν στραιτ άνδρα ..και προσπαθείς να του βαλεις κολοδαχτυλο η τον προτρέπεις να σε πιπωση είναι άσχημο … λοιπόν τηρείς της προδιαγραφές για έναν στραιτ πελάτη ;Έχω υπέροχη κωλάρα και πανέμορφη περιποιημένη κωλοτρυπίδα!