XristosAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2019
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Σου εχουν κανει;Καλύτερη πίπα από το να σου κάνει άντρας δεν παίζει .. γνωστό αυτό
Σου εχουν κανει;Καλύτερη πίπα από το να σου κάνει άντρας δεν παίζει .. γνωστό αυτό
τυπε κοψε την πουτσα σου και βαλε μουνι,πιστευω θα γαμιεσαι με την ανεση σου.πριν την πεταξεις στον καδο να την φανε τα γατια βαλτην μια στον πατο σου.ομοιοπαθητικη φαση και ετσι :S :S :Sκαλησπερα μαγκες αποφασισα να δοκιμασω τη πισω πορτα μου και μου αρεσε αλλα ειχα ενα προβλημα το καβλι που με πηρε με τραυματισε και τα χυσια μου για ενα μεγαλο διαστημα ειχανε αιμα και απο τοτε φοβαμαι να το ξανακανω εχετε τπτ να προτινετε σοβαρο οχι πλακα
χα γελασα βρετυπε κοψε την πουτσα σου και βαλε μουνι,πιστευω θα γαμιεσαι με την ανεση σου.πριν την πεταξεις στον καδο να την φανε τα γατια βαλτην μια στον πατο σου.ομοιοπαθητικη φαση και ετσι :S :S :S
καλησπερα μαγκες αποφασισα να δοκιμασω τη πισω πορτα μου και μου αρεσε αλλα ειχα ενα προβλημα το καβλι που με πηρε με τραυματισε και τα χυσια μου για ενα μεγαλο διαστημα ειχανε αιμα και απο τοτε φοβαμαι να το ξανακανω εχετε τπτ να προτινετε σοβαρο οχι πλακα
τυπε κοψε την πουτσα σου και βαλε μουνι,πιστευω θα γαμιεσαι με την ανεση σου.πριν την πεταξεις στον καδο να την φανε τα γατια βαλτην μια στον πατο σου.ομοιοπαθητικη φαση και ετσι :S :S :S
Εγω παλι θα θελα να δοκιμασω να δωσω..εγώ θα θελα να πάρω έναν κωλο σφιχτό παντως..
ειμαι 40, 167, 110 κιλα, καθηγητης βιολογιας σε γυμνασιο.Εγώ παιδιά γουστάρω να φάω πουτσο. 26 άνω πατησια μόνος youngman_93@yahoo.com
Θα κάνετε καλή ομάδα.Ολο και κοποιον απελπισμένο θα βρείτε να σας γαμίσει!!!!ειμαι 40, 167, 110 κιλα, καθηγητης βιολογιας σε γυμνασιο.