White Othellos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.848
- Πόντοι
- 1.336
Μία φορά το επιχείρησα και 20 δεν μου σηκωνόταν . Είπα μήπως είναι στο μυαλό μου ότι δεν με συγκινεί αυτή η φάση αλλά κανένα μα κανένα ερέθισμα.
σε ξεφτιλα τμή και εσώρουχο και....κωλαράκι;Ελπίζω να μην θεωρηθεί spam. Εσώρουχο για να δείχνει το κωλαράκι τέλειο!!
Κάντε join στο group και θα το πάρετε σε ξεφτίλα τιμή!!!
https://a.aliexpress.com/_mtHt73I
Εσώρουχο φίλε, το κωλαράκι ανέγγιχτο!!σε ξεφτιλα τμή και εσώρουχο και....κωλαράκι;
τα θέλει όμως ο λοκός οπως καταλαβαίνω...στεγνά και δυνατά....Εσώρουχο φίλε, το κωλαράκι ανέγγιχτο!!
Ο κώλος δεν θέλει τίποτα, πίστεψέ με. Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο γουστάρει η γυναίκα μου με κα΄τι τέτοια. Το καλύτερο σεξ γίνεται όταν φοράω string!!!τα θέλει όμως ο λοκός οπως καταλαβαίνω...στεγνά και δυνατά....
Πέστα αδερφέ!! Έτσι είναι!!!Ο κώλος δεν θέλει τίποτα, πίστεψέ με. Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο γουστάρει η γυναίκα μου με κα΄τι τέτοια. Το καλύτερο σεξ γίνεται όταν φοράω string!!!
σα της μαιμούς στον έχουν κάνει....Αντρικός κώλος ....δεκτικός για test drive
παιχταρά μου είσαι και.....JOSE;;;;Ο κώλος δεν θέλει τίποτα, πίστεψέ με. Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο γουστάρει η γυναίκα μου με κα΄τι τέτοια. Το καλύτερο σεξ γίνεται όταν φοράω string!!!
άβολα πολύ ρε φίλεΠέστα αδερφέ!! Έτσι είναι!!!
Φυσικά και έχει.Έχει καμία διαφορά?
μικρη αλλα εχει νομιζω κ εγωΦυσικά και έχει.
εγω ξερω και καποιους που πανε με τραβεστι για να πηδηξουνε κωλο αποκλειστικαΚάποιοι πάνε με γυναίκες μόνο, άλλοι μόνο με άντρες ενώ υπάρχουν κι αυτοί που πάνε και με τα δύο φύλα.
Υπάρχουν άλλοι που πάνε με τραβεστί γιατί θέλουν μόνο να γαμηθούν και ντρέπονται ή κολλάνε να πάνε με άντρες και καταλήγουν στις τρανς για να τους είναι πιο εύκολο.
Εγώ ας πούμε 15 χρόνια που είμαι στο άθλημα ποτέ δεν πήγα με άντρα γιατί απλά δεν μου αρέσει σαν ιδέα. Με τραβεστί πηγαίνω ακριβώς όπως πηγαίνω και με γυναίκες αλλά επειδή έχουν καβλί κάνουμε κι άλλα πράγματα που δεν μου βγαίνουν με γυναίκα. Είναι καθαρά θέμα απόλαυσης.
Είναι κι αυτό μια λύση αν θέλεις κώλο τόσο πολύ αλλά δεν νομίζω ότι οι γυναίκες δεν τον δίνουν.εγω ξερω και καποιους που πανε με τραβεστι για να πηδηξουνε κωλο αποκλειστικα
πολυ σωστα μιλαςΕίναι κι αυτό μια λύση αν θέλεις κώλο τόσο πολύ αλλά δεν νομίζω ότι οι γυναίκες δεν τον δίνουν.
Όσες σχέσεις είχα τον δίνανε άνετα, κάποιες όχι στην αρχή αλλά μετά από λίγο πάντα.
Τι να πω ,ο καθένας έχει τους λόγους του για ο,τι κάνει.
είναι το καμουφλάζ ...πολυ σωστα μιλας