Επισκέπτης
χτές με γάμαγε,φτάνει τόσο
χτές με γάμαγε,φτάνει τόσο
αυτός ο καύλας ο καργιόλης ο sub30 ελπίζω να ποστάρει σύντομα γιατί τον έχω κάνει σφεντόνα από την καύλα.
Πόσοι έχετε δοκιμάσει να σας φιστάρει άνδρας?Εγώ και φιστάρω και φιστάρομαι αν και προτιμώ να φιστάρω ωραίες ανδρικές κολάρες.Πείτε εμπειρίες σας
στη πούτσα μας.Το θέμα είναι να γουστάρεις να σου κάνω την κολάρα άπατη από τις γροθιές μου
Πόσοι έχετε δοκιμάσει να σας φιστάρει άνδρας?Εγώ και φιστάρω και φιστάρομαι αν και προτιμώ να φιστάρω ωραίες ανδρικές κολάρες.Πείτε εμπειρίες σας
:S :S :SNai re phile goustaro.travas zoria?.Andras einai aytos pou De kolonei pou einai eleytheros. Autos pou prostate yei tin poli, tous adynamous, ta gynaikopaida.ktl.Oloi aytoi pou nomizoun oti mono mouni an gamas eisai adras..ehoun maura mesanyhta kai einai kotes liRates pou krivode piso apo foustes. Kalo to mouni De leo alla allo Mia adriki kolara.H hora einai apo katohi kai oi adres kanoun polemo .akous bouli pou to paizeis adras apla gamodas mouni? Sti mahi Na se do kouklitsa.Htes meta apo Mia poreia sto vouno gia askisi karfosa ena filaraki etsi giati eihame kayla. Kai se opoion aresei.
Τι γυναικείος τι ανδρικός ένας ωραίος κωλος αξίζει να γαμηθει...
Πιο πολύ η απροθυμία των γυναικών και η στέρηση μας οδηγεί σε αυτά τα μονοπάτια