Νέα

Γουστάρετε να ΓΑΜΑΤΕ ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΩΛΟ; Και γιατί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ippotis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 271K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΓΛΥΦΕΙΣ ΑΝΤΡΙΚΗ ΚΩΛΟ/ΔΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ?

• ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΩΛΟ?

Ψήφοι: 86 20,8%
  • ΑΝΤΡΙΚΑ ΠΟΔΙΑ?

Ψήφοι: 12 2,9%
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΟΔΙΑ?

Ψήφοι: 161 39,0%
  • ΚΩΛΟ/ΔΑ ΤΡΑΝΣ?

Ψήφοι: 133 32,2%
  • ΠΟΔΙΑ ΓΕΝΙΚΑ?

Ψήφοι: 21 5,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    413

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους και ολες. Μια ερωτηση...εδω και δυο δεκαετιες , απο τοτε που πρωτο  :fuck2:
σε μπουρδελο...παω μονο με γυναικες. Μετα απο μια συναντηση με ενα παρα πολυ θηλυπρεπες αγορι που ντυνοταν σαν γυναικα ο λουτσος μου σαν να μερακλωσε. Τον αφησα να με παρει στο στομα του αλλα και τον :knockinb: απο το πωπουδι,παντα με κρανος. Μου αρεσε ,ειδικα η :pipa1: αλλα πραγματικα ο τυπος ηταν σαν νεαρη γυναικα.

Δεν ξερω σε ποιο thread να πρωτο-γραψω ...gay? straight? trans? εχω χασει την μπαλα  :2funny:

Περα απο τον χαβαλε, ενα πραγμα ξερω (το εγραψα και σε αλλο θεμα). Υπαρχουν καλοι και κακοι ανθρωποι.Ολα τα αλλα περι φυλου , σεξουαλικων προτιμησεων κτλ ειναι  :pipa2: Το πως συμπεριφερεται καποιος στον αλλον μετραει. Οχι τι κανεις στο κρεββατι. Εξαλλου δεν υποχρεωνει κανενας τον αλλον με το ζορι να  :fuck1: . Εχω συναντησει ''πουστηδες'' που ειχαν πολλα πιο πολλα αρχιδια απο κατι ''φυσιολογικους'' και ειχαν λογο και τιμη επανω τους. Καλο ειναι απο μια ηλικια και μετα να φευγει η τσιμπλα και το πουρι απο το μυαλο.

*Μου αρεσει απ'οτι καταλαβα να  :knockinb: αντρικο λοκο ...αλλα μονο σε πολυ σπανιες περιπτωσεις.
Εκτος αν δε μετραει επειδη ο παρτενερ νιωθει οτι ειναι γυναικα και ντυνεται αναλογα.
**αλλα ρε παιδια μερικα σχολια εδω αν και ρατσιστικα εχουν πολυ γελιο  :2funny: :2funny: :2funny:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.702
Πόντοι
3.656
Καλησπερα σε ολους και ολες. Μια ερωτηση...εδω και δυο δεκαετιες , απο τοτε που πρωτο  :fuck2:
σε μπουρδελο...παω μονο με γυναικες. Μετα απο μια συναντηση με ενα παρα πολυ θηλυπρεπες αγορι που ντυνοταν σαν γυναικα ο λουτσος μου σαν να μερακλωσε. Τον αφησα να με παρει στο στομα του αλλα και τον :knockinb: απο το πωπουδι,παντα με κρανος. Μου αρεσε ,ειδικα η :pipa1: αλλα πραγματικα ο τυπος ηταν σαν νεαρη γυναικα.

Δεν ξερω σε ποιο thread να πρωτο-γραψω ...gay? straight? trans? εχω χασει την μπαλα  :2funny:

Περα απο τον χαβαλε, ενα πραγμα ξερω (το εγραψα και σε αλλο θεμα). Υπαρχουν καλοι και κακοι ανθρωποι.Ολα τα αλλα περι φυλου , σεξουαλικων προτιμησεων κτλ ειναι pipa1 .Το πως συμπεριφερεται καποιος στον αλλον μετραει. Οχι τι κανεις στο κρεββατι. Εξαλλου δεν υποχρεωνει κανενας τον αλλον με το ζορι να  Knockin' Boots . Εχω συναντησει ''πουστηδες'' που ειχαν πολλα πιο πολλα αρχιδια απο κατι ''φυσιολογικους'' και ειχαν λογο και τιμη επανω τους. Καλο ειναι απο μια ηλικια και μετα να φευγει η τσιμπλα και το πουρι απο το μυαλο.

*Μου αρεσει απ'οτι καταλαβα να  :knockinb: αντρικο λοκο ...αλλα μονο σε πολυ σπανιες περιπτωσεις.
Εκτος αν δε μετραει επειδη ο φιλος νιωθει οτι ειναι γυναικα.
**αλλα ρε παιδια μερικα σχολια εδω αν και ρατσιστικα εχουν πολυ γελιο  :2funny: :2funny: :2funny:

ειδες απο κοντα τον λιλα τυπε;  :rockon: :rockon: :rockon:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.702
Πόντοι
3.656
χαχαχααααα!!!  Εχω δει το thread στο οποιο αναφερεσαι. Δεν νομιζω οτι ειναι του γουστου μου.

τυπε ο λιλας δεν θα ειχε προβλημα να ικανοποιησει οποιαδηποτε αναγκη σου  :grin:
αλλα προσεξε μην πεσεις στην τρυπα του και χαθεις για παντα   :S

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
τυπε ο λιλας δεν θα ειχε προβλημα να ικανοποιησει οποιαδηποτε αναγκη σου  :grin:
αλλα προσεξε μην πεσεις στην τρυπα του και χαθεις για παντα   :S
Το αγορι με το οποιο κοιμηθηκα μαζι ηταν νεαρης ηλικιας και εμοιαζε σαν κοπελα 20-25 χρονων.
Σωμα,ρουχα,βαψιμο,αρωμα κτλ.
Ο Λιλας ειναι για πολυ μερακληδες ρε φιλε.  :2funny:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.702
Πόντοι
3.656
Το αγορι με το οποιο κοιμηθηκα μαζι ηταν νεαρης ηλικιας και εμοιαζε σαν κοπελα 20-25 χρονων.

τυπε μπορει να ηταν οντως ο λιλας.ειναι πολυ καλος στο μακιγιαζ  :grin:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και ο λιλας σαν τρεις εικοσπενταχρονες ειναι τυπε,μην κολλας στην ηλικια.

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Ρε μηπως εχετε καβλωσει με τον Λιλα?  :2funny:

Επισκέπτης
γιατί είναι κουλό το poll?Η ερώτηση πρέπει να είναι αν γουστάρετε να γαμάτε αντρική κολάρα.

Φτιάξτε το

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.702
Πόντοι
3.656
γιατί είναι κουλό το poll?Η ερώτηση πρέπει να είναι αν γουστάρετε να γαμάτε αντρική κολάρα.

Φτιάξτε το

τυπε σε θρεντ που ανοιξε ο ιπποτης περιμενες να υπαρχει κατι που δεν ειναι κουλο;  :S

altaiar88

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Eγώ πάλι ειμαι αρρενωπός έχω πέραση σε γυναίκες αλλα προτιμώ να το ευγενικά τα ξινά.. οποιος ενδιαφέρεται να το συζητήσουμε ;)

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Τσοντοσινεμά δεν δοκίμασες τύπε;

altaiar88

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
οχι δεν εχω παει , εσυ εχεις παει? Μωρε τετοια μεροι δεν τα πολυψηνω γιατι λογικα η πλειοψηφια εκει μεσα ψαχνει να γαμηθει κ να παρει πιπα οπως κ γω οποτε το θεωρω πως δεν εχει νοημα..

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Με τις μαλακίες σας,δεν γράφει και ο @Ippotis69 πλέον... :S :S :S

antigregory