george spin
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
δεν ασχολουμαι με το ελληνικο πρωταθλιμα...
προσεξε το λιγο μη στο γυρισει σε υλαρααπο το ξυρισμα ειναι...γιατι σε χαλαει?
οκ..σε ευχαριστω για το ενδιαφερον...
ρε μαλάκες βάλτε στο θέμα του θρέντ ότι έχετε βάλει και φωτογραφίες να ξέρουμε.
Λέω κάτσε να μπώ να δώ τι μαλακίες γράφουν.
Και βλέπω την ανοιχτομπούτα τον ιππότη να κωλοδαχτυλώνεται μόνος του. Πήγα να ξεράσω ο άνθρωπος. Ειδοποιήστε ρε παιδιά.
τυπε γυμναζεσαι?
τυπε η αποτριχωση ειναι με λειζερ η με κερι ?Ειμαι αρρενωπος πολυ διακριτικος τυπος αποτριχωμενος και γουσταρω πολυ να τον παιρνω απο αντρες καυλιαριδες και προστυχους. Οποιος θελει μου στελνει πμ με λιγα λογια και καμια φωτο αν υπαρχει. 40-50αρηδες προτιμουντε
Αρρενωπος και πουστης;Ειμαι αρρενωπος πολυ διακριτικος τυπος αποτριχωμενος και γουσταρω πολυ να τον παιρνω απο αντρες καυλιαριδες και προστυχους. Οποιος θελει μου στελνει πμ με λιγα λογια και καμια φωτο αν υπαρχει. 40-50αρηδες προτιμουντε
αρρενωπος πολυ διακριτικος τυπος μαν ειπε ο φιλος το πουστης που το ειδες?Αρρενωπος και πουστης;
Τιποτα δεν εμεινε ορθιο σε αυτη τη χωρα!!!!Καταραμενη ΜΕρκελ!!!!!!!!!!
λεει οτι τον παιρνει όμως ρε φιλε!!!Λες να παρεξηγησα;αρρενωπος πολυ διακριτικος τυπος μαν ειπε ο φιλος το πουστης που το ειδες?
λεει οτι τον παιρνει όμως ρε φιλε!!!Λες να παρεξηγησα;
Την ειπες παλι την μαλακια σου, δεν αντεξες!!! Ρε φιλε δεν κοιτας τα γουστα τα δικα σου απο το να σχολιαζεις τους αλλους? Δεν εχεις βαρεθει να εισαι να μην πω!!!!Αρρενωπος και πουστης;
Τιποτα δεν εμεινε ορθιο σε αυτη τη χωρα!!!!Καταραμενη ΜΕρκελ!!!!!!!!!!
Μαλον δεν ξερεις ποσοι αρρενωποι τον περνουν φιλε. Κοιτα μην γινεις και εσυ ενας απο αυτους αν δεν τον περνεις κιολασ. Ξερεις ποσες μυξοπαρθενες εχει η Ελλαδα?λεει οτι τον παιρνει όμως ρε φιλε!!!Λες να παρεξηγησα;
τον τσαντισες σιγουρα δεν επρεπελεει οτι τον παιρνει όμως ρε φιλε!!!Λες να παρεξηγησα;
ΛΕς να με κυνηγαει με καμια γοβα στο χερι;Την καναμε φιλαρα!!!!!!τον τσαντισες σιγουρα δεν επρεπε