Νέα

Γουστάρετε να ΓΑΜΑΤΕ ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΩΛΟ; Και γιατί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ippotis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 269K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΓΛΥΦΕΙΣ ΑΝΤΡΙΚΗ ΚΩΛΟ/ΔΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ?

• ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΩΛΟ?

Ψήφοι: 85 20,7%
  • ΑΝΤΡΙΚΑ ΠΟΔΙΑ?

Ψήφοι: 12 2,9%
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΟΔΙΑ?

Ψήφοι: 161 39,2%
  • ΚΩΛΟ/ΔΑ ΤΡΑΝΣ?

Ψήφοι: 132 32,1%
  • ΠΟΔΙΑ ΓΕΝΙΚΑ?

Ψήφοι: 21 5,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    411

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Και συ μιλάς σαν την αγράμματη της γειτονιάς.Μάλιστα με το ύφος κυράτσας που κάνει και κυρήγματα.Ελά μπρρ τα γίδια

Τι να σου πω. Με περνάς και 9 χρόνια και μιλάς σαν ηλίθιος. Ρε 'συ πότε θα καταλάβεις πως δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι πρόβλημα με το τι γουστάρεις; Απλά μην συμπεριφέρεσαι σαν ηλίθιος.

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
legolas το ξωτικο στον αρχοντα ηταν κι αυτο αδερφη??? Πεφτω απο τα συννεφα!!!!

Επισκέπτης
Τι να σου πω. Με περνάς και 9 χρόνια και μιλάς σαν ηλίθιος. Ρε 'συ πότε θα καταλάβεις πως δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι πρόβλημα με το τι γουστάρεις; Απλά μην συμπεριφέρεσαι σαν ηλίθιος.

Να σου πω ρε,καμιά κρυφή είσαι που δε ξέρει πως να την παλέψει με το μίσος για την πάρτη του?Στείλε πμ να σε στρώσω.Κάνω και ψυχικά

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Μίλησε ο ηθικός τσομπάνης να πούμε.Έλα στη τρύπα σου

Ρε βλακόμουτρο πότε θα καταλάβεις ότι είναι το ότι μιλάς σαν πανελίστας σε εκπομπή του σταρ και όχι το τι γουστάρεις που ενοχλεί;

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Να σου πω ρε,καμιά κρυφή είσαι που δε ξέρει πως να την παλέψει με το μίσος για την πάρτη του?Στείλε πμ να σε στρώσω.Κάνω και ψυχικά

Και αν είμαι καμάρι μου ρε ηλίθιε. Τουλάχιστον δεν είμαι κραγμένη ''παλιόπουστα'' σαν εσένα. 

agoraki1990btm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
0
γαμηστε το κωλαρακι μου.... pm me...

Επισκέπτης
Ρε βλακόμουτρο πότε θα καταλάβεις ότι είναι το ότι μιλάς σαν πανελίστας σε εκπομπή του σταρ και όχι το τι γουστάρεις που ενοχλεί;

Ρε τσομπάνη Γαστούνης μάζεψε τις προσωπικές σου θεωρήσεις να πούμε για καμιά γιαγιούλα της εκκλησίας και τσίμπα μου ένα αρχίδι λέω γω.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16

Πότε θα καταλάβεις ότι συμπεριφέρεσαι σαν αυτόν και ότι αυτό είναι το πρόβλημα;

Επισκέπτης
Και αν είμαι καμάρι μου ρε ηλίθιε. Τουλάχιστον δεν είμαι κραγμένη ''παλιόπουστα'' σαν εσένα. 

Είδες πως σε έπιασα μωρή κανάγια από χιλιόμετρο.Εγώ γουστάρω που τον τρώω και γέρνω .Εσύ τι κάνεις?Κλαις κρυφά μην σε πουν ''παλιόπουστα''. Μπρρρρ τις στάνες

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Είδες πως σε έπιασα μωρή κανάγια από χιλιόμετρο.Εγώ γουστάρω που τον τρώω και γέρνω .Εσύ τι κάνεις?Κλαις κρυφά μην σε πουν ''παλιόπουστα''. Μπρρρρ τις στάνες

Μιλάμε είσαι τελείως γίδι και ανώριμος. Ξαφνικά με ψυχολόγησες. Μιλάμε ερευνητικό μυαλό πανελίστα στο σταρ έχεις :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Μιλάμε είσαι τελείως γίδι και ανώριμος. Ξαφνικά με ψυχολόγησες. Μιλάμε ερευνητικό μυαλό πανελίστα στο σταρ έχεις :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Που πήγες σχολείο ρε γαστουνόβλαχε να πούμε.Διάβασες έστω ένα πόστ που έκανα ή απλά επειδή είδες γκέι είπες να χωθείς.Έλα αγραμμάτε ομοφοβικέ καρκίνε στη σπηλιά σου

OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
34
Πόντοι
246
Ρε! τη τρώγεστε σαν κυράτσες? Το θέμα είναι ότι  οι περισσότεροι ΑΝΤΡΕΣ! τον τρώνε όσο και να μην θέλουν, να το παραδεχτούν μερικοί κομπλεξικοί. Τώρα μα, με άντρα η με τρανς, τον τρως και λες αμάν!!! :fuck2: :pipa3: :fuck2: :pipa3:

Επισκέπτης
βασικά όσοι πάνε με τρανς είναι κυρίως στρέητ άνδρες που γουστάρουν να πειραματίζονται.

εμένα λίγα πράγματα μου λένε οι τράνς (οκ θα πάω στη δύσκολη αν είμαι πολύ καυλωμένος) .Εγώ γουστάρω γερό σέξι αρσενικό να γίνει της πουτάνας στο κρεβάτι λέμε.

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
βασικά όσοι πάνε με τρανς είναι κυρίως στρέητ άνδρες που γουστάρουν να πειραματίζονται.

εμένα λίγα πράγματα μου λένε οι τράνς (οκ θα πάω στη δύσκολη αν είμαι πολύ καυλωμένος) .Εγώ γουστάρω γερό σέξι αρσενικό να γίνει της πουτάνας στο κρεβάτι λέμε.
πηγενε στον ιπποτη τι περιμενεις

OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
34
Πόντοι
246

Συνημμένα

• 7797897[1].jpg
    7797897[1].jpg
    213,1 KB · Εμφανίσεις: 58

mouzak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
ΝΑΙ  ΡΕ  ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ  ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ  ΑΝΤΡΑΣ  ΚΑΙ  ΟΧΙ  ΓΚΕΥ  ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ  ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ  ΠΗΓΑΙΝΕ  ΝΑ  :pipa2:  ΚΑΝΕΝΑΝ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom