Επισκέπτης
σα δε ντρεπεσαι ρε κοτζαμ γαιδαρος να σε βαραν με το μπλαστρι στα κωλομερια.....
καύλα είναι αυτό.
όποιος γουστάρει να μου το κάνει ας στείλει πμ
σα δε ντρεπεσαι ρε κοτζαμ γαιδαρος να σε βαραν με το μπλαστρι στα κωλομερια.....
Νταξ το εχω εμπεδωσει οτι οποιος λεει το αντιθετο απο αυτο της γκεη κοινοτητας ειναι ειναι ομοφοβικος. Σαν τους αριστερους με το "φασιστας"Από ομοφοβικούς πολιτικά υποκεινούμενους ψυχιάτρους εννοείς.Τα μη μπάζα είδαν πολύ καλά τις επιπλοκές των ερευνών επί 50 χρόνια και απλά διόρθωσαν το λάθος της κωδικοποίησης.
Όσο για τις σχολές της ψυχανάλυσης.Για δώσε μου εσύ εμπειρική τεκμηρίωση έστω και μιας σχολής έστω σε μια έρευνα να μορφωθώ και γω.Απεναντίας αν σε ενδιαφέρει η ψυχολογία θα πρότεινα τα κουλά της ψυχανάλυσης να τα δεις στο ιστορικό πλαίσιο διδασκαλίας της ψυχολογίας και να αφοσιωθείς σε προσεγγίσεις ψυχοθεραπείας που όντως έχουν υποτυπώδη εμπειρική τεκμηρίωση.
Τα κουλά του Φροίντ για τα όνειρα,σεξουαλικές καταπιέσεις και δεν συμμαζεύεται είναι εντελώς last century.H μοντέρνα δυτική ψυχολογία έχει ξεφύγει από τέτοια στεγανά,ακολουθεί επιστημονικές μεθόδους και μελετά την ψυχανάλυση μόνο στο ιστορικό πλαίσιο του field.
Πολυ θυμωμενο σε βρισκω, μηπως θες να εκδικηθεις καποιον? Να αποδειξεις κατι;σε ποιον?
Κύριοι βλέπω επιστρέψατε στήν πράξη, εμείς οί ξεκάρφωτοι επισκέπτες τήν κάνουμε από τό νήμα ώστε νά σάς αφήσουμε "πάτε νά γαμηθήτε" μέ τήν ησυχία σας. Άντε ρέ καλό βόλι.καύλα είναι αυτό.
Α σόρρυ που με βρίσκεις θυμωμένο.
Θες να κάτσω να με συνετίσεις?Εγώ δε θα πω ότι είσαι ομοφοβικός αν είσαι πολύ επιβλητικός μαζί μου.Απεναντίας θα χύνω ποτάμια όσο πιο σκληρός είσαι ...
Καυλα,δεν μου τα ειπες αυτά!!καύλα είναι αυτό.
καύλα είναι αυτό.
Ρε 'συ να σου πω κάτι; Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι ομοφοβικοί. Εγώ λατρεύω τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Τρούμαν Καπότε, διαβάζω ό,τι γράψει σήμερα ο Άλαν Χόλινγκχερστ, σέβομαι την ιδιαιτερότητα (ή επιλογή) τους και αποθεώνω το έργο τους. Αλλά πιστεύω ότι είναι η συμπεριφορά σου και εσένα και άλλων που σας κάνει τόσο αχώνευτους σε πολύ κόσμο τον οποίο ονομάζετε ''ομοφοβικό''. Σαν κραγμένος κάνεις ρε καραγκιόζη. Είσαι απλά ένας ηλίθιος, ένας αναξιοπρεπής ηλίθιος. Εδώ το έχω να σε πω ''παλιόπουστη'' αλλά δεν το λέω γιατί θα με πεις ''ομοφοβικό''.
Ποιά συμπεριφορά μου ρε μάγκα.Τι καπότε και πράσινα άλογα μας λες once στραβωμένος πάντα στραβωμένος.Τι σε ενόχλησε που είπα?Μήπως σε ενόχλησε μόνο και μόνο ότι ανοιχτα λέω ότι γουστάρω άνδρες και κάνω αντίλογο στις παπαριές περί ανωμαλίες .
Έλα ρε μάγκα να πούμε,την είδαμε όλοι ιστορία όταν απλά κάποιος μιλάει ως ίσος προς ίσο.Στο κωλοχώρι σου φίλος σου αυτά
και ολοι αυτοι που γαμανε-και οχι μονο-τραβελια και τρανσεξουαλ,Τι κωλο γαμανε?? Γυναικειο???Ποιά συμπεριφορά μου ρε μάγκα.Τι καπότε και πράσινα άλογα μας λες once στραβωμένος πάντα στραβωμένος.Τι σε ενόχλησε που είπα?Μήπως σε ενόχλησε μόνο και μόνο ότι ανοιχτα λέω ότι γουστάρω άνδρες και κάνω αντίλογο στις παπαριές περί ανωμαλίες .
Έλα ρε μάγκα να πούμε,την είδαμε όλοι ιστορία όταν απλά κάποιος μιλάει ως ίσος προς ίσο.Στο καλύβι σου φίλος σου αυτά γιατί ξέρω και γω να σου βρίσω στο φτερό ότι έχεις και δεν έχεις.
Η κραγμένη σου συμπεριφορά ενοχλεί όχι μόνο εμένα αλλά και πολλούς άλλους. Πες ανοιχτά, και είναι δικαίωμα σου να το κάνεις, απλά μην συμπεριφέρεσαι σαν κραγμένος ρε ηλίθιε.
Ποιά συμπεριφορά μου ρε μάγκα.Τι καπότε και πράσινα άλογα μας λες once στραβωμένος πάντα στραβωμένος.Τι σε ενόχλησε που είπα?Μήπως σε ενόχλησε μόνο και μόνο ότι ανοιχτα λέω και απολαμβάνω ότι γουστάρω άνδρες και κάνω αντίλογο στις παπαριές περί ανωμαλίες ?
Έλα ρε μάγκα να πούμε,την είδαμε όλοι ιστορία όταν απλά κάποιος μιλάει ως ίσος προς ίσο.Στο καλύβι σου φίλος σου αυτά γιατί ξέρω και γω να σου βρίσω στο φτερό ότι έχεις και δεν έχεις.Έλα μη με ζωχαδιάζεις βραδιάτικο
Πιο είναι το κραγμάμενο μη σου αρχίσω ότι χριστοπαναγία δεν σου χουν χώσει μέχρι σήμερα?Που λέω ότι γουστάρω πούτσα?Σάλτα να πούμε στο χωριό σου.Όπως γουστάρω θα αναφέρομαι ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΜΟΥ
Δεν με ενοχλεί καθόλου που γουστάρεις άνδρες. Το θέμα είναι η χαζή, κραγμένη συμπεριφορά σου. Σαν κουτσομπόλα της γειτονιάς μιλάς. Σαν ηλίθιος πανελίστας στο star κάνεις. Αυτό είναι το εκνευριστικό. Πότε θα το καταλάβεις;;
Είδες;; Σαν κραγμένος κάνεις. Καραγκιόζη ε καραγκιόζη.