Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Το ξερω, oμως ηθελα να δωσω και την δικη μου προσεγγιση
Δώσε, δώσε.
Το ξερω, oμως ηθελα να δωσω και την δικη μου προσεγγιση
λεω μηπως ειναι σπανια περιπτωση.αν και δεν το πιστευωΤί βιολογικό άμα δέν έχει κάποιος έντονη ορμονική διαταραχή; Άμα δέν κάτσει ισχυρό ετεροφυλικό πρότυπο, αρσενικά κάνει παρέα πιό πολύ εκεί στρέφεται ό πιτσιρικάς νωρίς.
Αυτό είπαμε ξεκινάει από σεξουαλισμό καί μετά γίνεται καί κοινωνικό. Δέν ήσουν ό Andy Warhol στά 11, χύμα ηδονικά ήσουν απλά. Καί ένας πιτσιρικάς πού είχε άς πούμε πρότυπο πιό πολύ νά τό κάνει μέ κοριτσάκια άμα τόν παρέσυρες εσύ θά μάθαινε από σένα πού είχες πιό περιέργεια.
λεω μηπως ειναι σπανια περιπτωση.αν και δεν το πιστευω
πολλες φορες δεν εχουμε συνειδηση των παραγοντων που ασκουν πανω μας επιρροηΣιγά μην ήμουν και ο σούπερμαν.Από στρέητ γονείς βγήκα.Με μόνο στρέητ παραστάσεις γύρω μου σε μια κάργα ετεροκανονική χώρα και μια χαρά βγήκα γκέι ενώ ο αδερφός μου βγήκε στρέητ στο ίδιο σπιτικό.
Αυτά βρε μάγκα είναι ιστορίες για αγρίους
Σιγά μην ήμουν και ο σούπερμαν.Από στρέητ γονείς βγήκα.Με μόνο στρέητ παραστάσεις γύρω μου σε μια κάργα ετεροκανονική χώρα και μια χαρά βγήκα γκέι ενώ ο αδερφός μου βγήκε στρέητ στο ίδιο σπιτικό.
Αυτά βρε μάγκα είναι ιστορίες για αγρίους
ποιά ψυχανάλυση ρε φίλος και πράσινα άλογα.Αναφέρεσαι στην εμπειρική μηδενικότητα ένος arbitrary μοντέλου ψυχοθεραπείας ?
Η ψυχανάλυση μας άφησε καιρούς μάγκα μου.Άσε που δε παίζει να υπάρχει θεραπευτής που ακολουθεί ψυχανάλυση και να κυκλοφορεί με την άδεια του άθικτη αν λέει τέτοιες μαλακίες για την ομοφυλοφιλία.Να μου πεις για καμιά γνωσιακή ψυχοθεραπεία που έχει και κάποια ψύγματα εμπειρικής τεκμηρίωσης να σου πω οκ.
Είναι απλό.Τόσο η επίσημη ψυχιατρική όσο και η επίσημη ψυχολογία είναι οι φυσικοί σύμμαχοι των LGBT διότι ήδη εδώ και 50 χρόνια η επιστημονική τεκμηρίωση ήταν αυτή που οδήγησε στην αποκωδικοποίηση της ομοφυλοφιλίας.
Θέματα λεπτής ισορροπίας θράσους καί καταπίεσης τού χαρακτήρα μέσα στό στενό περιβάλον πού εκφράζονται στό πεδίο τής πρώιμης παρορμητικής σεξουαλικότητας είναι αυτές οί ροπές κατά τήν γνώμη μου.
πιστευεις οτι οι ελληνιδες παιζουν σημαντικο ρολο στην εξαρση του φαινομενου και αν ναι σε τη βαθμο?Θέματα λεπτής ισορροπίας θράσους καί καταπίεσης τού χαρακτήρα μέσα στό στενό περιβάλον πού εκφράζονται στό πεδίο τής πρώιμης παρορμητικής σεξουαλικότητας είναι αυτές οί ροπές κατά τήν γνώμη μου.
Υποθέσεις επί υποθέσεων μπορούμε να κάνουμε μέχρι μεθαύριο.Μικρός με απασχολούσε η αιτιολογία.Βασικά εγώ ο ίδιος ψαχνόμουν τι ήταν εκείνο που έκανε εμένα έτσι και τον αδερφό μου αλλιώς μέσα στο ίδιο σπίτι.Κατάληξα ότι δε με απασχολεί.Νιώθει κυριλέ με αυτό,το γουστάρω και περνάω καλά.
Όταν ανακαλύψουν την αιτιολογία του σεξουαλικού προσανατολισμού γενικά τότε θα την ξαναψάξω την δουλειά μέχρι τότε κρατάμε τα βασικά που ανάφερα παραπάνω για το τι γνωρίζουμε επίσημα από την επιστήμη και όχι από τσαρλατάνους και πολιτικά/θρησκευτικά/συντηριτικά υποκεινούμενα γίδια.
Εδω και πενηντα χρονια αυτο που εγινε τοτε ξεσηκωσε θυελλα αντιδρασεων και καταγγελιων απο τους ψυχιατρους.
Υποθέσεις επί υποθέσεων μπορούμε να κάνουμε μέχρι μεθαύριο.Μικρός με απασχολούσε η αιτιολογία.Βασικά εγώ ο ίδιος ψαχνόμουν τι ήταν εκείνο που έκανε εμένα έτσι και τον αδερφό μου αλλιώς μέσα στο ίδιο σπίτι.Κατάληξα ότι δε με απασχολεί.Νιώθει κυριλέ με αυτό,το γουστάρω και περνάω καλά.
Όταν ανακαλύψουν την αιτιολογία του σεξουαλικού προσανατολισμού γενικά τότε θα την ξαναψάξω την δουλειά μέχρι τότε κρατάμε τα βασικά που ανάφερα παραπάνω για το τι γνωρίζουμε επίσημα από την επιστήμη και όχι από τσαρλατάνους και πολιτικά/θρησκευτικά/συντηριτικά υποκεινούμενα γίδια.
Η διαφορα ηταν στον τροπο που επεξεργαστηκατε τις καταστασεις. Αν εσενα σου αρεσει εμας μας περισσευει, κουβεντα κανουμε.
Μπορεις συνοπτικα να μου πεις τι γνωριζουμε απο την επιστημη και που τα ειδες αυτα που υποστηριζεις? Ενα λινκ η ακομα και προταση βιβλιου κανει.
πιστευεις οτι οι ελληνιδες παιζουν σημαντικο ρολο στην εξαρση του φαινομενου και αν ναι σε τη βαθμο?
Mε ξένο κωλο ρε μαλακα;Άλλο,το ένα!αλο το άλλο!!!!Μην ψάχνεις φιλε!!!
Ρε, είπα προκαλώ μέσω Skype! όποιος γουστάρει! Τώρα εάν είμαι εκεί που είμαι, είναι γιατη μπαίνω στο CAM4! Γκε, γκε…Mε ξένο κωλο ρε μαλακα;
Ολοι αυτοι οι κωλοι γιατρευονται με Big poutsa!!!σα δε ντρεπεσαι ρε κοτζαμ γαιδαρος να σε βαραν με το μπλαστρι στα κωλομερια.....