You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Gooοοοd morning bourdeliarides…
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 34K
- Εμφανίσεις 792K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ωρες ωρες αναρωτιεμαι τι κανω εγω εδω μεσα! ναι ξερω κ σεις αναρωτιεστε τι κανω αλλα παρακαλω να ειστε ευγενικοι... :- :- :-
καλημερα θανο!
καλημερα θανο!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
ωρες ωρες αναρωτιεμαι τι κανω εγω εδω μεσα! ναι ξερω κ σεις αναρωτιεστε τι κανω αλλα παρακαλω να ειστε ευγενικοι... :- :- :-
καλημερα θανο!
Ειμαστε παντα ευγενικοι καρδια μου .....οσο ειμαστε ντυμενοι....Δεν νομιζω ναχειs προβλημα με μαs ε????!!!!!!!!!!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
οσο ειστε ντυμενοι κανενα..αλλα κ να γδυθειτε κανενα δε θα χω..απλα θα λειπω!Ειμαστε παντα ευγενικοι καρδια μου .....οσο ειμαστε ντυμενοι....Δεν νομιζω ναχειs προβλημα με μαs ε????!!!!!!!!!!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
οσο ειστε ντυμενοι κανενα..αλλα κ να γδυθειτε κανενα δε θα χω..απλα θα λειπω!
Oυτωs η αλλοιωs μπροστα σου δεν θα γδυνομασταν......εχουμε τιs Ρωσσιδεs γι αυτο....Μην στεναχωριεσαι καρδια μου!!!!
Το φαι να προσεχειs μην καει μοναχα........
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
πωπω...τι διαλογο κανουμε σημερα..;αμα τον δει καποιος απο την αρχη θα φαει πακετο... :o :-*Oυτωs η αλλοιωs μπροστα σου δεν θα γδυνομασταν......εχουμε τιs Ρωσσιδεs γι αυτο....Μην στεναχωριεσαι καρδια μου!!!!
Το φαι να προσεχειs μην καει μοναχα........
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
πωπω...τι διαλογο κανουμε σημερα..;αμα τον δει καποιος απο την αρχη θα φαει πακετο... :o :-*
Να φαει να φαει....για να μην λενε μετα οτι στην Ελλαδα πεινανε...τσ τσ τσ.......Απ ολα εχουμε!!!!!!!!
Επισκέπτης
αχ έχεις παράπονο από μένα βρε συ? εγώ για σένα και τον καλό σου το είπα............... ;) ;) ;) ;)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
μα δεν ειπα τιποτα ξανθη μου..χιουμοραρω.... ;)αχ έχεις παράπονο από μένα βρε συ? εγώ για σένα και τον καλό σου το είπα............... ;) ;) ;) ;)
Επισκέπτης
μα δεν ειπα τιποτα ξανθη μου..χιουμοραρω.... ;)
παλιμπαιδίζεις? που θα πάς πάσχα? θα μείνεις πάνω?
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δε ξερω μωρε ακομα...καμια χαλκιδικη μας βλεπω....οχι οτι με χαλαει..καλη παρεα κ διαθεση να υπαρχει...παλιμπαιδίζεις? που θα πάς πάσχα? θα μείνεις πάνω?
Επισκέπτης
δε ξερω μωρε ακομα...καμια χαλκιδικη μας βλεπω....οχι οτι με χαλαει..καλη παρεα κ διαθεση να υπαρχει...
καλά θα είναι -χεχε τα μέρη μας πάνω τα ξέρουμε- εγώ θα ανέβω, ελπίζω και για παραπάνω μέρες. θα δείξει.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
τις καλημερες μου σε ολους τους στουντιαδες-μασαζαδες-στριποκωλολεπιδοπτερομπαραδες!
KATASKOPOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 80
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα μπουρδελιάρηδες.... εχθές το απόγευμα επιρεασμένος από τις κριτικές του σαιτ για το Φυλής 200 πήγα εκεί με ένα συναθλητή. Τί ΣΕΞ είναι αυτό που κάνει η πουτανίτσα η Ελενίτσα;;; Το ευχαριστήθηκα για τα καλά εγώ και ο φίλος μου. ΑΓΡΙΟΓΑΤΑ η Ελένη..... μου δάγκωσε την μύτη και τα μάγουλα !!!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Στο 200 ε??? αξιζει λοιπον επισκεψη και πιτσιλισμα.....Καλησπέρα μπουρδελιάρηδες.... εχθές το απόγευμα επιρεασμένος από τις κριτικές του σαιτ για το Φυλής 200 πήγα εκεί με ένα συναθλητή. Τί ΣΕΞ είναι αυτό που κάνει η πουτανίτσα η Ελενίτσα;;; Το ευχαριστήθηκα για τα καλά εγώ και ο φίλος μου. ΑΓΡΙΟΓΑΤΑ η Ελένη..... μου δάγκωσε την μύτη και τα μάγουλα !!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις