Pitsirikos1
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 4.395
Καλημέρα σε όλους και σε όλες!
εγω ακομα δεν εχω πιει τον εναν!εναν πινω μονο βεβαια αλλα να χαμε να λεγαμε...!ακομα δε μπορω να πιστεψω τι εγραψα!!!Μη φοβου Μαριαμ....η μαλλον Λουκ...Δεν τιθεται θεμα ρομπαs....
Τωρα ηπιαμαν τον πρωτο φραπε κι αρχιζουν τα δυσκολα........
εγω ακομα δεν εχω πιει τον εναν!εναν πινω μονο βεβαια αλλα να χαμε να λεγαμε...!ακομα δε μπορω να πιστεψω τι εγραψα!!!
καλημερα πιτσιρικο!
ειπαμε...οχι ολοι!!!!!!!!!!!!!Ακομα στον εναν και τον μοναδικο??????????? .......Εχω τον πινω απο την νταμιτζανα γιατι δεν ειχε σε συσκευασια βαρελι!!!!!!!!!!!!
Και βεβαια οπωs ολοι οι αντρεs πρωι πρωι εχουμε κολημενο το μυαλο μαs στο.......
ειπαμε...οχι ολοι!!!!!!!!!!!!!
θες να το πιασουμε απο την αρχη;;;;;;;;;;;;;;ωραια..ξερω στρ8 αντρες που δεν εχουν 24ωρες στο μυαλο τους το μου*ι!Μμμμμμμμμ να σκεφτω!!!!!!! Εχειs δικιο...εξαιρουνται........Γαβαλαs η και Στιρελλαs, Ψινακηs, Μαρινοs και λοιπεs τεθλιμενεs αδελφεs!!!!!! Το συστημα ειναι automatic λεμε ......αλλα που να το καταλαβειs!!!!
θες να το πιασουμε απο την αρχη;;;;;;;;;;;;;;ωραια..ξερω στρ8 αντρες που δεν εχουν 24ωρες στο μυαλο τους το μου*ι!
προσπαθεις να με πεισεις οτι το 100% του στρ8 αντικου πληθυσμου σκεφτεται το σεξ ολη μα ολη την μερα;;;;;;;;;; οκ!!!!!!!!............Οι οποιοι ετρεξαν καλα και ντε και το εκμηστηρευθηκαν σε σενα την γυναικα......Αμε , πωs!!!! βεβαια...σιγουρα πραγματα...οπωs σε βλεπω και με βλεπειs.......αλλοιμονο τωρα τι?????
Δηλαδη ολα τα μυστικα του εναs αντραs ....μα ολα.....θα τα πει στην ανετη φιλη του η γυναικα του.....
Τωρα μ επεισεs!!!!!!!!........επισηs και η γη ειναι στρογγυλη....Μπορειs να το διαδωσειs αφοβα....
Καλημερα Φαρκέλι!! Τι προσπαθείς να μας κάνεις να "πάθουμε" πρωινιάτικα;;
Σημασια εχει το κυριος πιατο καλημεραΚάποιος ίσως "επίλογος" της νύκτας που πέρασε ή κάποιος "πρόλογος" για το μεσημέρι που ακολουθεί...
Σημασια εχει το κυριος πιατο καλημερα
Δεν εχω αναγκη να πεισω κανεναν......Κανε ενα γκαλοπ και θα δειs.............προσπαθεις να με πεισεις οτι το 100% του στρ8 αντικου πληθυσμου σκεφτεται το σεξ ολη μα ολη την μερα;;;;;;;;;; οκ!!!!!!!!
καλημερα αδωνη! καλημερα φαρκελι!!!ωραια κοπελα!!!
προσπαθεις να με πεισεις οτι το 100% του στρ8 αντικου πληθυσμου σκεφτεται το σεξ ολη μα ολη την μερα;;;;;;;;;; οκ!!!!!!!!
καλημερα αδωνη! καλημερα φαρκελι!!!ωραια κοπελα!!!