Νέα

Gooοοοd morning bourdeliarides…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34K
  • Εμφανίσεις 792K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλημέρα φίλε Μαρούλια!!!

με αβατάρ

χωρίς αβαντάζ

και χωρίς κολάζ ...  ;)

Τι άλλο μπορώ να πω. Η αέρινη μελαχρινή παρουσία στο άβατάρ μου σε ποιά θα μπορούσε να μοιάζει; ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Σε κανω γουστο καρδια μου....Μ αρεσει που εισαι μεσα σε αντρικο σαιτ  με φωτο απο κοπελιεs   και που πιανουν οφθαλμοβαρδια απο το πρωι κι εσυ μου λεs....αλλα λογια ν αγαπιομαστε
ξεχνας οτι εδω μεσα δεν ειναι ολοι οι αντρες της γης καλε μου...εγω δεν ειπα οτι αυτο που λεω ειναι ο κανονας..υποστηριζω απλα οτι υπαρχουν εξαιρεσεις... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ξεχνας οτι εδω μεσα δεν ειναι ολοι οι αντρες της γης καλε μου...εγω δεν ειπα οτι αυτο που λεω ειναι ο κανονας..υποστηριζω απλα οτι υπαρχουν εξαιρεσεις... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Σου ειπα ποιεs ειναι οι εξαιρεσειs......Υπαρχουν καποια πραγματα ειτε θελειs να το παραδεχθειs  ειτε οχι που ο αντραs ΔΕΝ θα τα εξομολογηθει στην οσο κι αν ειναι ανετη η απελευθερωμενη συντροφο του...Εσυ μιλαs το ιδιο σε αντρικη και σε γυναικεια παρεα?????....Oλα  μα ολα?????.......την αληθεια λεγε..

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Σου ειπα ποιεs ειναι οι εξαιρεσειs......Υπαρχουν καποια πραγματα ειτε θελειs να το παραδεχθειs  ειτε οχι που ο αντραs ΔΕΝ θα τα εξομολογηθει στην οσο κι αν ειναι ανετη η απελευθερωμενη συντροφο του...Εσυ μιλαs το ιδιο σε αντρικη και σε γυναικεια παρεα?????....Oλα  μα ολα?????.......την αληθεια λεγε..
την αληθεια σ λεω..ολοι οι κανονες εχουν εξαιρεσεις γλυκε μου...εκτος αν γνωριζεις ΟΛΟ τον κοσμο οποτε ...ξαναλεω...υπαρχουν παντου εξαιρεσεις...εσυ εισαι απολυτος ιοχι εγω...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Τι άλλο μπορώ να πω. Η αέρινη μελαχρινή παρουσία στο άβατάρ μου σε ποιά θα μπορούσε να μοιάζει; ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 

...δεν είναι ευδιάκριτο το αβατάρ σου  :cool2:

Ίσως μόνο με την φαντασία να υποθέσω κάποια ομοιότητα με υπαρκτό πρόσωπο,

...αλλά απαιτείται να με βοηθήσεις (ή να καλλιεργήσεις) την φαντασία μου  :sunglasses:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
την αληθεια σ λεω..ολοι οι κανονες εχουν εξαιρεσεις γλυκε μου...εκτος αν γνωριζεις ΟΛΟ τον κοσμο οποτε ...ξαναλεω...υπαρχουν παντου εξαιρεσεις...εσυ εισαι απολυτος ιοχι εγω...
Δε λεω θα πειs καποια πραγματα  με τον αλλο............αλλα παντα κατι αφηνειs στην ακρη....δεν τα λεs ολα ποτε
Τωρα οσον αφορα για το ποιοs ειναι απολυτοs...το ιδιο ισχυει και για σενα που λεs.....την αληθεια σ λεω....η μηπωs αυτο δεν ειναι απολυτο????????

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Δε λεω θα πειs καποια πραγματα  με τον αλλο............αλλα παντα κατι αφηνειs στην ακρη....δεν τα λεs ολα ποτε
Τωρα οσον αφορα για το ποιοs ειναι απολυτοs...το ιδιο ισχυει και για σενα που λεs.....την αληθεια σ λεω....η μηπωs αυτο δεν ειναι απολυτο????????
την αληθεια σ λεω καλο μου..δεν εχω λογο αλλωστε...εγω δεν ειμαι απολυτη...αφηνω ενδεχομενα ανοιχτα...υποστηριζω οτι υπαρχουν και οι δυο πλευρες...εσυ λες το αντιθετο.. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
την αληθεια σ λεω καλο μου..δεν εχω λογο αλλωστε...εγω δεν ειμαι απολυτη...αφηνω ενδεχομενα ανοιχτα...υποστηριζω οτι υπαρχουν και οι δυο πλευρες...εσυ λες το αντιθετο.. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Xαχαχαχαχαχαχαχαχα    δεν βγαζω ακρη μαζι σου!!!!!!!! Ουτε μεση.........Give up!!!!!!!!!
Δεν παιζεσαι λεμε......ενταξει ενταξει...οτι πειs........ρε  θα μου κατσει ο 3οs φραπεs λεμε.......

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Xαχαχαχαχαχαχαχαχα    δεν βγαζω ακρη μαζι σου!!!!!!!! Ουτε μεση.........Give up!!!!!!!!!
Δεν παιζεσαι λεμε......ενταξει ενταξει...οτι πειs........ρε  θα μου κατσει ο 3οs φραπεs λεμε.......
neeeeeeeeeeeeeeeeeext :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Ετσι ε?????  δεν εχειs καθολου αισθηματα εσυ....Εγινεs ...ξεπεταχτρα!!!!!!!!  Αλλα αυτο ειναι το διαβολικο σαs σχεδιο
Να μαs.....ξεπατωσετε ολουs!!!!!!!!!!!!  Εναν προs εναν!!!!!!!!!!
Το ζητημα ομωs θα γινει εντονοτερο απο πριν.......Τι θαχετε μετα????

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
να μαστε καλα να γενναμε αγορακια...να ναι καλα κ αυτα να μεγαλωσουν κ να γινουν αντρες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ειμαι λιγο μπιτς σημερα η ειναι ιδεα μου;;;σορρυυυυυυυυ!!! :grin: :grin: :grin: :-* :-*

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
να μαστε καλα να γενναμε αγορακια...να ναι καλα κ αυτα να μεγαλωσουν κ να γινουν αντρες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ειμαι λιγο μπιτς σημερα η ειναι ιδεα μου;;;σορρυυυυυυυυ!!! :grin: :grin: :grin: :-* :-*
Για να γεννατε....θα χρειαζεται και η συμβολη του αρρενα....Αλλοιωτικα η υποθεση θα ειναι..ανεμογκαστρι η κοινωs πικι πικι ραμ!!!!!!Αρα πρεπει πρωτα να το...δινετε για να σωσουμε την ομογενεια και μετα ολα τ αλλα.....

ΥΓ.....Ακομα να καταλαβειs οτι αυτο θελουμε?????...αν δεν εισαστε  ...μπιτσ    δεν .....
οι τσουλιτσεs μαs φτιαχνουν.....οι αλλεs ειναι για την κατσαρολα!!!!!!!!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
...δεν είναι ευδιάκριτο το αβατάρ σου  :cool2:

Ίσως μόνο με την φαντασία να υποθέσω κάποια ομοιότητα με υπαρκτό πρόσωπο,

...αλλά απαιτείται να με βοηθήσεις (ή να καλλιεργήσεις) την φαντασία μου  :sunglasses:

Το Λακωνίζειν εστί φιλοσοφειν!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Για να γεννατε....θα χρειαζεται και η συμβολη του αρρενα....Αλλοιωτικα η υποθεση θα ειναι..ανεμογκαστρι η κοινωs πικι πικι ραμ!!!!!!Αρα πρεπει πρωτα να το...δινετε για να σωσουμε την ομογενεια και μετα ολα τ αλλα.....

ΥΓ.....Ακομα να καταλαβειs οτι αυτο θελουμε?????...αν δεν εισαστε  ...μπιτσ    δεν .....
οι τσουλιτσεs μαs φτιαχνουν.....οι αλλεs ειναι για την κατσαρολα!!!!!!!!
καταλαβα...στην κατσαρολα εγω...δε πειραζει μωρε...καλα να μαστε... :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom