Καλημέρα φίλε Μαρούλια!!!
με αβατάρ
χωρίς αβαντάζ
και χωρίς κολάζ ... ;)
Τι άλλο μπορώ να πω. Η αέρινη μελαχρινή παρουσία στο άβατάρ μου σε ποιά θα μπορούσε να μοιάζει; ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Καλημέρα φίλε Μαρούλια!!!
με αβατάρ
χωρίς αβαντάζ
και χωρίς κολάζ ... ;)
ξεχνας οτι εδω μεσα δεν ειναι ολοι οι αντρες της γης καλε μου...εγω δεν ειπα οτι αυτο που λεω ειναι ο κανονας..υποστηριζω απλα οτι υπαρχουν εξαιρεσεις... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Σε κανω γουστο καρδια μου....Μ αρεσει που εισαι μεσα σε αντρικο σαιτ με φωτο απο κοπελιεs και που πιανουν οφθαλμοβαρδια απο το πρωι κι εσυ μου λεs....αλλα λογια ν αγαπιομαστε
Σου ειπα ποιεs ειναι οι εξαιρεσειs......Υπαρχουν καποια πραγματα ειτε θελειs να το παραδεχθειs ειτε οχι που ο αντραs ΔΕΝ θα τα εξομολογηθει στην οσο κι αν ειναι ανετη η απελευθερωμενη συντροφο του...Εσυ μιλαs το ιδιο σε αντρικη και σε γυναικεια παρεα?????....Oλα μα ολα?????.......την αληθεια λεγε..ξεχνας οτι εδω μεσα δεν ειναι ολοι οι αντρες της γης καλε μου...εγω δεν ειπα οτι αυτο που λεω ειναι ο κανονας..υποστηριζω απλα οτι υπαρχουν εξαιρεσεις... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
την αληθεια σ λεω..ολοι οι κανονες εχουν εξαιρεσεις γλυκε μου...εκτος αν γνωριζεις ΟΛΟ τον κοσμο οποτε ...ξαναλεω...υπαρχουν παντου εξαιρεσεις...εσυ εισαι απολυτος ιοχι εγω...Σου ειπα ποιεs ειναι οι εξαιρεσειs......Υπαρχουν καποια πραγματα ειτε θελειs να το παραδεχθειs ειτε οχι που ο αντραs ΔΕΝ θα τα εξομολογηθει στην οσο κι αν ειναι ανετη η απελευθερωμενη συντροφο του...Εσυ μιλαs το ιδιο σε αντρικη και σε γυναικεια παρεα?????....Oλα μα ολα?????.......την αληθεια λεγε..
Τι άλλο μπορώ να πω. Η αέρινη μελαχρινή παρουσία στο άβατάρ μου σε ποιά θα μπορούσε να μοιάζει; ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Δε λεω θα πειs καποια πραγματα με τον αλλο............αλλα παντα κατι αφηνειs στην ακρη....δεν τα λεs ολα ποτετην αληθεια σ λεω..ολοι οι κανονες εχουν εξαιρεσεις γλυκε μου...εκτος αν γνωριζεις ΟΛΟ τον κοσμο οποτε ...ξαναλεω...υπαρχουν παντου εξαιρεσεις...εσυ εισαι απολυτος ιοχι εγω...
την αληθεια σ λεω καλο μου..δεν εχω λογο αλλωστε...εγω δεν ειμαι απολυτη...αφηνω ενδεχομενα ανοιχτα...υποστηριζω οτι υπαρχουν και οι δυο πλευρες...εσυ λες το αντιθετο..Δε λεω θα πειs καποια πραγματα με τον αλλο............αλλα παντα κατι αφηνειs στην ακρη....δεν τα λεs ολα ποτε
Τωρα οσον αφορα για το ποιοs ειναι απολυτοs...το ιδιο ισχυει και για σενα που λεs.....την αληθεια σ λεω....η μηπωs αυτο δεν ειναι απολυτο????????
την αληθεια σ λεω καλο μου..δεν εχω λογο αλλωστε...εγω δεν ειμαι απολυτη...αφηνω ενδεχομενα ανοιχτα...υποστηριζω οτι υπαρχουν και οι δυο πλευρες...εσυ λες το αντιθετο..
neeeeeeeeeeeeeeeeeextXαχαχαχαχαχαχαχαχα δεν βγαζω ακρη μαζι σου!!!!!!!! Ουτε μεση.........Give up!!!!!!!!!
Δεν παιζεσαι λεμε......ενταξει ενταξει...οτι πειs........ρε θα μου κατσει ο 3οs φραπεs λεμε.......
neeeeeeeeeeeeeeeeeext
να μαστε καλα να γενναμε αγορακια...να ναι καλα κ αυτα να μεγαλωσουν κ να γινουν αντρες...Τι θαχετε μετα????
Για να γεννατε....θα χρειαζεται και η συμβολη του αρρενα....Αλλοιωτικα η υποθεση θα ειναι..ανεμογκαστρι η κοινωs πικι πικι ραμ!!!!!!Αρα πρεπει πρωτα να το...δινετε για να σωσουμε την ομογενεια και μετα ολα τ αλλα.....να μαστε καλα να γενναμε αγορακια...να ναι καλα κ αυτα να μεγαλωσουν κ να γινουν αντρες...
ειμαι λιγο μπιτς σημερα η ειναι ιδεα μου;;;σορρυυυυυυυυ!!! :-* :-*
...δεν είναι ευδιάκριτο το αβατάρ σου
Ίσως μόνο με την φαντασία να υποθέσω κάποια ομοιότητα με υπαρκτό πρόσωπο,
...αλλά απαιτείται να με βοηθήσεις (ή να καλλιεργήσεις) την φαντασία μου
καταλαβα...στην κατσαρολα εγω...δε πειραζει μωρε...καλα να μαστε...Για να γεννατε....θα χρειαζεται και η συμβολη του αρρενα....Αλλοιωτικα η υποθεση θα ειναι..ανεμογκαστρι η κοινωs πικι πικι ραμ!!!!!!Αρα πρεπει πρωτα να το...δινετε για να σωσουμε την ομογενεια και μετα ολα τ αλλα.....
ΥΓ.....Ακομα να καταλαβειs οτι αυτο θελουμε?????...αν δεν εισαστε ...μπιτσ δεν .....
οι τσουλιτσεs μαs φτιαχνουν.....οι αλλεs ειναι για την κατσαρολα!!!!!!!!
Το Λακωνίζειν εστί φιλοσοφειν!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
καταλαβα...στην κατσαρολα εγω...δε πειραζει μωρε...καλα να μαστε...
μπονζουγ μεσιε!καλημέρα μις βόρεια
δεν πειράζει πατριώτισα άλλοι γλύφουν τα δάχτυλά σου και άλλοι ζηλέυουν ;) ;) ;)