lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.596
Οι διανυκτερεύσεις είναι 4 προς 1 δες τον πίνακα. Δε διαφωνώ ότι μπορεί να έχει γίνει δουλειά αλλά δεν υπάρχει σύγκριση με την Ελλάδα. Σ΄αυτό που σίγουρα έχεις δίκιο είναι πως υπάρχει πολύ μεγάλη δυνατότητα που μένει ανεκμετάλλευτη.Εδω κανεις καποιο λαθος , απο σελιδες του υπουργειου τουρισμου της γειτονος λενε οτι περισσοτερο απο επτα εκατομμυρια επισκεπτονται ετησιως την Βουλγαρια .Στην Ελλαδα ειναι 18-20 εκατομμυρια ετησιως . Τα στατιστικα βγαινουν απο τις διανυκτερευσεις και οχι απο ποιος περασε τα συνορα που σχεδον πλεων δεν υπαρχουν.(Δειχνεις την ταυτοτητα σου μεσα απο το αυτοκινητο και χωρις να την ελεγξουν φευγεις) Η ποιοτητα του τουρισμου στην Βουλγαρια εχει αλλαξει κατα πολυ και εκει κυριαρχουν οι δυτικοευρωπαιοι με πρωταγωνιστές αγγλους,νορβηγους,ρωσους,γερμανους . Με τους ρυθμους που επενδυουν οι γειτονες στον τουρισμο μου φενετε οτι συντομα θα ερθουν τα πανω -κατω . Ο δε κυριος sex volcano που συμφωνησε μαζι μου ειναι απο τους πιο εμπειρους (για να μην πω ο πιο εμπειρος και προσβαλω καποιους). Εχει πολλα χρονια και χιλιομετρα επι βουλγαρικου εδαφους και γνωριζει πραγματα και καταστασεις . Πραγματικα ευχομαι να κανω λαθος εγω , στο κατω-κατω ειπωθηκε ακομα μια βλακεια αν ομως ειναι λαθος η πολιτικη που ακολουθεί η χωρα τοτε τα πραγματα ειναι ασχημα .