bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
00306932745...Έχεις τό τηλέφωνο τής Εβελίνας;
00306932745...Έχεις τό τηλέφωνο τής Εβελίνας;
Δε το σηκωνει...00306932745...
Εκεί είναιΗ Στέλλα το γνωστό Μολδαβό milf είναι ακόμη δύο ίδρυμα η έχει φύγει και αν φύγει ξέρει κανείς που θα τη βρούμε;
Δε το σηκωνει... δεν ισχύει
Δεν ισχύειΔε το σηκωνει...
Έχεις τό τηλέφωνο τής Εβελίνας;
Πως να ισχύει μισό στο έδωσε για να κάνει δήθεν ότι έχει τηλ. απο κοπέλες. Ανάπηρη απάντηση, ανάπηρη και υπόσταση!00306932745...
Η σακιρα ειναι μια ξανθια με καπως σπαστα μαλλια σαρανταρα πανω κατω με ωραια,βυζια?Τι λέει έχει πάει κανείς πρόσφατα?? Η Σακίρα εκεί είναι??
Ξανθιά, μαλλί μέχρι τον κώλο περίπου σπαστό, ωραίο στήθος και σώμα ναι αλλά όχι 40αρα, 30+- νομίζωΗ σακιρα ειναι μια ξανθια με καπως σπαστα μαλλια σαρανταρα πανω κατω με ωραια,βυζια?
Πηρα μια ξανθια με ωραια βυζια στη τελευταια μου,επισκεψη αλλα,δε ξερω αν λεμε την ιδια.Ξανθιά, μαλλί μέχρι τον κώλο περίπου σπαστό, ωραίο στήθος και σώμα ναι αλλά όχι 40αρα, 30+- νομίζω
Αν φορούσε μαύρα εσώρουχα δεν ήταν η Σακίρα, επιίσης η Σακίρα κάνει κανονικά χορό στην πίστα αυτή με τα μαύρα δεν κάνει.Πηρα μια ξανθια με ωραια βυζια στη τελευταια μου,επισκεψη αλλα,δε ξερω αν λεμε την ιδια.
Την εχω ξαναπαρει παλιοτερα εχουμε πιει,και,ποτο την ειχα ρωτησει για σεξακι στο πριβε και ειχε αρνηθει.
Ναι εχεις δικιο μαυρα φοραγε και δεν ανεβηκε πιστα.ευχαριστωΑν φορούσε μαύρα εσώρουχα δεν ήταν η Σακίρα, επιίσης η Σακίρα κάνει κανονικά χορό στην πίστα αυτή με τα μαύρα δεν κάνει.
Την Ξένια θα πήρες εσύ λογικάΝαι εχεις δικιο μαυρα φοραγε και δεν ανεβηκε πιστα.ευχαριστω
Ή την ΛίζαΤην Ξένια θα πήρες εσύ λογικά
περίεργο που έλειπε η μιρέλλα......και μάλιστα παρασκευή(αν κατάλαβα καλά από την ημερομηνία του ποσταρίσματός σου)!!!!! μήπως γκρεμίστηκε κανας φούρνος στο μπουρνάζι? το τσεκάραμε?Πέρασα μια βόλτα από το μαγαζί..η Μιρέλλα έλειπε ..πήρα Σακίρα χορό τίποτα μηδέν..
Πόση ώρα στήθηκες όρθιος έξω από τους καναπέδες για να πάρεις κοπέλα για χορό;Καταπληκτικό μαγαζί... Με ωραίες παρουσίες και η Σακιρα καταπληκτική
Η Σακίρα δεν κάνει απολύτως τίποταΚαταπληκτικό μαγαζί... Με ωραίες παρουσίες και η Σακιρα καταπληκτική
Παρασκευή ήταν έλειπε ρώτησαπερίεργο που έλειπε η μιρέλλα......και μάλιστα παρασκευή(αν κατάλαβα καλά από την ημερομηνία του ποσταρίσματός σου)!!!!! μήπως γκρεμίστηκε κανας φούρνος στο μπουρνάζι? το τσεκάραμε?
πληρωμενα σχόλια... μπας και σώσουν το ναυάγιοΠόση ώρα στήθηκες όρθιος έξω από τους καναπέδες για να πάρεις κοπέλα για χορό;
Είδες καμία ωραία κοπέλα να πλησιάζει το τραπέζι σου ή όταν λες μόνιμα σε άλλα τραπέζια.
Γενικά έχεις πάει σε άλλα στριπ για να δεις τι σημαίνει καταπληκτικό μαγαζί ή πρώτη φορά πήγες σε στριπ;