Νέα

Golden Queens Μπουρνάζι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panos.t
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 319K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546

Meteoritis13

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
6
Πόντοι
0
Θα έπρεπε να κάνουν ενα grand opening...αλλά αν έχει ακόμα τα προηγούμενα κορίτσια να δουλεόυν θα έλεγα οτι είναι τυχερός ο τύπος που έπεσε κορονοιος!

tonydeus

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πήγε κανείς να ενημερώσει για ρόστερ καθώς και πως είναι η κατάσταση πλέον με τον ιό;

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Θα έπρεπε να κάνουν ενα grand opening...αλλά αν έχει ακόμα τα προηγούμενα κορίτσια να δουλεόυν θα έλεγα οτι είναι τυχερός ο τύπος που έπεσε κορονοιος!

Οχι φιλε θα επρεπε να κανουν grand closing.

Αλλα εχω να πω σεβασμος στην πυρφορια. Καθενας οπως τη βρισκει.

Εγγρ.
9 Ιουν 2020
Like
0
Πόντοι
0
είμαι νέος και σκεφτόμουν με την παρέα να πάμε Σάββατο,γνωριζει κανείς αν έχει κάτι καλό?γενικά αξίζει σαν μαγαζί? έχετε να πρότεινε μήπως άλλο? επίσης έχει εκτόνωση στο πριβέ?

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
είμαι νέος και σκεφτόμουν με την παρέα να πάμε Σάββατο,γνωριζει κανείς αν έχει κάτι καλό?γενικά αξίζει σαν μαγαζί? έχετε να πρότεινε μήπως άλλο? επίσης έχει εκτόνωση στο πριβέ?
Καλησπέρα φίλε εγώ θα σου πρότεινα golden h Athens ποιο οικονομικά από τ αλλά στ ποτα των κοριτσιών στους χορούς χωρίς είσοδο κ γενικά κορίτσια για διάφορα γούστα πιτσιρίκες μιλφ αδύνατες λίγο γεμάτες όσο για το πριβέ στ Γκόλντεν υπάρχουν κορίτσια εκτός από τις Ρουμάνες μακριά απ' Αντρεα Μιρέλλα που κάνουν φουλ πρόγραμμα σεξ δλδ στ 70 ευρώ στ διπλό πριβέ που λένε αυτές αρκεί ν πιάσεις μια κουβέντα μαζί της ν πάρεις κανένα χορό ν δεις ποια είναι πιο ανοιχτή σε αυτές τις προσφορές όσο για το αθενς για τα top μουνια δεν κάνουν υπάρχουν μερικές που κάνουν αλλά με 100 ευρώ.. Όλα αυτά από εμπειρία μέχρι πρόσφατα  φίλε πριν κορονοιου τώρα δεν ξέρω τ παιζει άλλες μπορεί ν φοβούνται κ άλλες μπορεί ν ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα ελπίζω να σε βοήθησα..

prometheusgr13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2019
Κριτικές
5
Like
197
Πόντοι
280
Καλησπέρα φίλε εγώ θα σου πρότεινα golden h Athens ποιο οικονομικά από τ αλλά στ ποτα των κοριτσιών στους χορούς χωρίς είσοδο κ γενικά κορίτσια για διάφορα γούστα πιτσιρίκες μιλφ αδύνατες λίγο γεμάτες όσο για το πριβέ στ Γκόλντεν υπάρχουν κορίτσια εκτός από τις Ρουμάνες μακριά απ' Αντρεα Μιρέλλα που κάνουν φουλ πρόγραμμα σεξ δλδ στ 70 ευρώ στ διπλό πριβέ που λένε αυτές αρκεί ν πιάσεις μια κουβέντα μαζί της ν πάρεις κανένα χορό ν δεις ποια είναι πιο ανοιχτή σε αυτές τις προσφορές όσο για το αθενς για τα top μουνια δεν κάνουν υπάρχουν μερικές που κάνουν αλλά με 100 ευρώ.. Όλα αυτά από εμπειρία μέχρι πρόσφατα  φίλε πριν κορονοιου τώρα δεν ξέρω τ παιζει άλλες μπορεί ν φοβούνται κ άλλες μπορεί ν ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα ελπίζω να σε βοήθησα..
γιατι λες μακρια απο αντρεα κ μιρελα εχουν κατι ?

Meteoritis13

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
6
Πόντοι
0
Στο μαγαζί εδώ έιχα πάει πριν τον κορονοιο και είχε μια ξανθιά κόλαση από Μολδαβία μου είχε πει και λίγα ελληνικά μίλαγε. Δεν θυμάμαι όνομα αλλά ήταν το τοπ του μαγαζιού. Η "ατιμη" χωρίς ποτάκι εξαφανιζολ κατευθείαν. Μέτα άλλος μύστης με πρόλαβε για πολυ ωρα. Ξέρει κανένας περαιτέρω πληροφορίες?

Meteoritis13

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
6
Πόντοι
0
Μυστη μου λοιπόν άμα κατάλαβα καλά λες για μια ψηλή η οποία υπάρχει και σε φωτογραφίες του εν λόγο μαγαζιού ξανθιά αντάβιες πορνοβλεμα λίγα παραπάνω κιλάκια στα οπίσθια με ένα τατου κιόλας εκεί .... είσαι δυνατός όμως δύσκολο να καταλάβεις τη Μολδαβή δυγλωσση γιαυτο επίσης μου πλασαρίστηκε σαν Ρωσίδα αλλά τυχαίνει να ξέρω ρουμανικά γιατί μ φάνηκε ότι δεν είναι Ρωσίδα λογικό καλυτερες μετοχεσ ,όποτε της μίλαγα ρουμανικά δεν απανταγε μετά από λίγο μ μίλησε και μ είπε ότι είναι Μολδαβή , εν τελεί το μαγαζί πολύ κακό θα έλεγα 10 1 ποτό δυο χώροι κλείστε το καλύτερα
Μάλλον την ίδια λέμε μυστη! Πολύ δυνατό κομμάτι και θέλω να μάθω στο χορό τι κάνει και αν αξίζει να προστεθεί στις επισκέψεις που θα κάνω σε λίγο καιρό!

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
Μάγκες οτι χορό και να κάνει κάποια στα 10 ευρώ με τα 2 κουπόνια δε προκειταί να δειτε τίποτε περα απο ενα υποτυπώδες τρίψιμο μερικούς κώλους να κουνιούνται στο στίλο και αρκεή εργασία για το σπίτι.

Ναι δίκιο έχεις αυτό είπα 1 ποτό δυο χώρους δέκα ευρώ κλείστε το

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Αν θες να παιξεις με την Αντρεα προετοιμασε καλά το πορτοφολι σου. Οσοι την έχουμε πάρει απλους χορους ξέρουμε οτι δε κάνει τιποτα το ιδιαιτερο. Εχω την εντυπωση οτι πρεπει να την ειχα ρωτησει για πριβε παλαιοτερα και μου ειχε πει only dancing.

Ayth η εξήγα για όποιον του σηκώνεται και θέλει να γαμάει απλά δεν κάνει. Και θα το πώ και ξεκάθαρα οτι για βραδιές που ειμαι καυλωμένος το στριπ ειναι η τελευταία μου επιλογή.
Τωρα οταν θα σου πει only dancing θα της πεις αλλα Σβαρτζενεγκερ και με προφορα noooooo only fucking

pimp.sad

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2020
Like
8
Πόντοι
0
Για μαιρη εχουμε τιποτα ινφο? οποιος εχει PM

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Φίλε τα μπερδεψες αυτή η ψηλή με τις ποδαρες που λες η Μολδαβή είναι η Αντριάνα  που έχει κ φωτό στ site το μαγαζί δεν είναι πολλά για πριβέ εχω εμπειρία με αυτήν δεν κάνει απολύτως τίποτα μέσα ούτε στ διπλό πριβέ των 70 ευρώ η κοπέλα επειδή μιλάει λίγο καλά ελληνικά θέλει πολύ μπλα μπλα κ κέρασμα συνέχεια έχει κάτι γέρους χορηγούς που την κερνανε κ σαμπάνια κ δεν κάνουν τίποτα εάν θες να με ακούσεις την γνώμη μου κρατα τα λεφτά για κάποια άλλη..

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Μάγκες τα είπαμε αυτά εάν πατε σε αυτα τ μέρη έχετε 2 επιλογές η πάτε για την προσφορά ν κάνετε 2 χορούς άντε κ κανένα ποτό στ κορίτσια δλδ τ πολύ 20,30 ευρώ μπάτζετ κ παίρνετε δουλειά γ το σπίτι η γαματε φυλής η πάτε μια στ τόσο με την παρέας σας χαλάτε ένα ποσό από 50 μέχρι 100 ο καθενας κ βλέπετε τ παίζει ποια προσφέρει σεξ μετά από κανένα 2 χορούς που την έχετε πάρει ποια είναι στ μπλα μπλα κ δεν κάνει τίποτα δοκιμάζεις ρωτάς καμιά φορά δεν είναι κακό κ μετα επιλέγεις η βόλτα σε αυτά τ μέρη είναι ακριβό σπορ έγω τ έχω ελαττώσει δεν έχω την ίδια οικονομική κατάσταση όπως πριν..

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Ναι, σε μαδάνε για το τιποτα. Χρονια τις ξέρουμε αυτες.
Σωστός ο παίχτης η Μιρέλλα και η Αντρέα κάνουν αυτήν την δουλειά πάνω από 8 χρόνια πίστεψε με ξέρουν με το μπλα μπλα ν σου φάνε λεφτά χωρίς ν παρεις πρεφα κ στο τέλος να μην έχεις κάνεις και τίποτα οι παλιές; Είναι ντίβες δεν κάνουν πολλά κάθονται στους καναπέδες με τους χορηγούς η τους αγαπούληδες δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι...

dimitrischal

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια, εχεις κανεις εμπειρια σε πριβε με Κιρα, Σαμπινα η Λιλυ; Θα ηθελα να μου πειτε (σε μηνυμα η εδω) αν αξιζουν και τι εμπειριες εχετε

pimp.sad

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2020
Like
8
Πόντοι
0
Μονο χορο και μην περιμενεις πολλα. Οσο για λιλι δεν γνωριζω. Εγω θα ηθελα να μαθω για μαιρη οποιος ξερει  :headbaning2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom