msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.678
- Πόντοι
- 4.546
Εγω θα παω το σαββατο και θα ενημερωσω τι παιζει
Σ'ωραίος τύπε μου!
Διότι σκοπεύω να κάνω μια καταδρομική μέσα στις επόμενες μέρες.
Αναμένουμε ενημέρωση.
Εγω θα παω το σαββατο και θα ενημερωσω τι παιζει
Θα έπρεπε να κάνουν ενα grand opening...αλλά αν έχει ακόμα τα προηγούμενα κορίτσια να δουλεόυν θα έλεγα οτι είναι τυχερός ο τύπος που έπεσε κορονοιος!
Καλησπέρα φίλε εγώ θα σου πρότεινα golden h Athens ποιο οικονομικά από τ αλλά στ ποτα των κοριτσιών στους χορούς χωρίς είσοδο κ γενικά κορίτσια για διάφορα γούστα πιτσιρίκες μιλφ αδύνατες λίγο γεμάτες όσο για το πριβέ στ Γκόλντεν υπάρχουν κορίτσια εκτός από τις Ρουμάνες μακριά απ' Αντρεα Μιρέλλα που κάνουν φουλ πρόγραμμα σεξ δλδ στ 70 ευρώ στ διπλό πριβέ που λένε αυτές αρκεί ν πιάσεις μια κουβέντα μαζί της ν πάρεις κανένα χορό ν δεις ποια είναι πιο ανοιχτή σε αυτές τις προσφορές όσο για το αθενς για τα top μουνια δεν κάνουν υπάρχουν μερικές που κάνουν αλλά με 100 ευρώ.. Όλα αυτά από εμπειρία μέχρι πρόσφατα φίλε πριν κορονοιου τώρα δεν ξέρω τ παιζει άλλες μπορεί ν φοβούνται κ άλλες μπορεί ν ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα ελπίζω να σε βοήθησα..είμαι νέος και σκεφτόμουν με την παρέα να πάμε Σάββατο,γνωριζει κανείς αν έχει κάτι καλό?γενικά αξίζει σαν μαγαζί? έχετε να πρότεινε μήπως άλλο? επίσης έχει εκτόνωση στο πριβέ?
γιατι λες μακρια απο αντρεα κ μιρελα εχουν κατι ?Καλησπέρα φίλε εγώ θα σου πρότεινα golden h Athens ποιο οικονομικά από τ αλλά στ ποτα των κοριτσιών στους χορούς χωρίς είσοδο κ γενικά κορίτσια για διάφορα γούστα πιτσιρίκες μιλφ αδύνατες λίγο γεμάτες όσο για το πριβέ στ Γκόλντεν υπάρχουν κορίτσια εκτός από τις Ρουμάνες μακριά απ' Αντρεα Μιρέλλα που κάνουν φουλ πρόγραμμα σεξ δλδ στ 70 ευρώ στ διπλό πριβέ που λένε αυτές αρκεί ν πιάσεις μια κουβέντα μαζί της ν πάρεις κανένα χορό ν δεις ποια είναι πιο ανοιχτή σε αυτές τις προσφορές όσο για το αθενς για τα top μουνια δεν κάνουν υπάρχουν μερικές που κάνουν αλλά με 100 ευρώ.. Όλα αυτά από εμπειρία μέχρι πρόσφατα φίλε πριν κορονοιου τώρα δεν ξέρω τ παιζει άλλες μπορεί ν φοβούνται κ άλλες μπορεί ν ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα ελπίζω να σε βοήθησα..
γιατι λες μακρια απο αντρεα κ μιρελα εχουν κατι ?
α ναι επιβεβαιωμενο οντωςΝαι, σε μαδάνε για το τιποτα. Χρονια τις ξέρουμε αυτες.
Μάλλον την ίδια λέμε μυστη! Πολύ δυνατό κομμάτι και θέλω να μάθω στο χορό τι κάνει και αν αξίζει να προστεθεί στις επισκέψεις που θα κάνω σε λίγο καιρό!Μυστη μου λοιπόν άμα κατάλαβα καλά λες για μια ψηλή η οποία υπάρχει και σε φωτογραφίες του εν λόγο μαγαζιού ξανθιά αντάβιες πορνοβλεμα λίγα παραπάνω κιλάκια στα οπίσθια με ένα τατου κιόλας εκεί .... είσαι δυνατός όμως δύσκολο να καταλάβεις τη Μολδαβή δυγλωσση γιαυτο επίσης μου πλασαρίστηκε σαν Ρωσίδα αλλά τυχαίνει να ξέρω ρουμανικά γιατί μ φάνηκε ότι δεν είναι Ρωσίδα λογικό καλυτερες μετοχεσ ,όποτε της μίλαγα ρουμανικά δεν απανταγε μετά από λίγο μ μίλησε και μ είπε ότι είναι Μολδαβή , εν τελεί το μαγαζί πολύ κακό θα έλεγα 10 1 ποτό δυο χώροι κλείστε το καλύτερα
Μάγκες οτι χορό και να κάνει κάποια στα 10 ευρώ με τα 2 κουπόνια δε προκειταί να δειτε τίποτε περα απο ενα υποτυπώδες τρίψιμο μερικούς κώλους να κουνιούνται στο στίλο και αρκεή εργασία για το σπίτι.
Δε γνωρίζω συγκεκριμένα αλλα νομίζω αν τη ρωτήσεις ξεκάθαρα θα σου πεί.
Τωρα οταν θα σου πει only dancing θα της πεις αλλα Σβαρτζενεγκερ και με προφορα noooooo only fuckingΑν θες να παιξεις με την Αντρεα προετοιμασε καλά το πορτοφολι σου. Οσοι την έχουμε πάρει απλους χορους ξέρουμε οτι δε κάνει τιποτα το ιδιαιτερο. Εχω την εντυπωση οτι πρεπει να την ειχα ρωτησει για πριβε παλαιοτερα και μου ειχε πει only dancing.
Ayth η εξήγα για όποιον του σηκώνεται και θέλει να γαμάει απλά δεν κάνει. Και θα το πώ και ξεκάθαρα οτι για βραδιές που ειμαι καυλωμένος το στριπ ειναι η τελευταία μου επιλογή.
Σωστός ο παίχτης η Μιρέλλα και η Αντρέα κάνουν αυτήν την δουλειά πάνω από 8 χρόνια πίστεψε με ξέρουν με το μπλα μπλα ν σου φάνε λεφτά χωρίς ν παρεις πρεφα κ στο τέλος να μην έχεις κάνεις και τίποτα οι παλιές; Είναι ντίβες δεν κάνουν πολλά κάθονται στους καναπέδες με τους χορηγούς η τους αγαπούληδες δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι...Ναι, σε μαδάνε για το τιποτα. Χρονια τις ξέρουμε αυτες.