Νέα

Golden Queens Μπουρνάζι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panos.t
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 319K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Καλησπερα παιδια, εχεις κανεις εμπειρια σε πριβε με Κιρα, Σαμπινα η Λιλυ; Θα ηθελα να μου πειτε (σε μηνυμα η εδω) αν αξιζουν και τι εμπειριες εχετε
Κιρα και Λίλυ ξέρω από αθενς εγώ για Γκόλντεν δεν μου έρχονται φάτσες η Κίρα είναι μελαχρινή αδύνατο λίγο σκυλε φάτσα κ η Λίλι είναι ένα ξανθό κοντοπουτανοε μεγάλα βυζιά αυτές είναι από αθενς που λέω εγώ μοιάζουν με τις δικές σου φίλε ?

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Καλά που είναι προσφορά ειμασταν δύο άτομα με κουπόνι που μας μοιράσανε και μέσα ενώ του έδωσα δύο κουπόνια μας έδωσε μια κάρτα χορού ότι να ναι πολύ κόσμο λείπουν αρκετές πιστεύω με το άνοιγμα να έρθουν.

dimitrischal

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
2
Πόντοι
0
Παιδες σε λεσβιακο παιζει τιποτα; Εχετε πορει ποτε ντουο σε πριβε η χορο; Αξιζει; Εχετε να προτεινετε κατι; Ας γραψει οποιος εχει καποια εμπειρια τι περιελαμβανε

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Κιρα και Λίλυ ξέρω από αθενς εγώ για Γκόλντεν δεν μου έρχονται φάτσες η Κίρα είναι μελαχρινή αδύνατο λίγο σκυλε φάτσα κ η Λίλι είναι ένα ξανθό κοντοπουτανοε μεγάλα βυζιά αυτές είναι από αθενς που λέω εγώ μοιάζουν με τις δικές σου φίλε ?

H Λιλι εχει δουλεψει και σε κωλομπαρα με βυζιτα. Μη μασατε απο αυτα που σας λεει

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
H Λιλι εχει δουλεψει και σε κωλομπαρα με βυζιτα. Μη μασατε απο αυτα που σας λεει
Δεν νομίζω να λέμε την ίδια αυτη που λέω εγώ δεν ξέρει καθόλου ελληνικά πως να δουλέψει σε αυτά τ μαγαζιά που θέλει κ λίγο επικοινωνία να τραβάς τον πελάτη..

dimitrischal

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
2
Πόντοι
0
Εγω αναφερομαι στη Λιλη απο Golden Queens με μαλλι καρε, ψηλη, και σωμα γεματο τατουαζ

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Εγω αναφερομαι στη Λιλη απο Golden Queens με μαλλι καρε, ψηλη, και σωμα γεματο τατουαζ
Α κατάλαβα ποια λες αυτό το τούμπανο ουκρανιδα παλιά ήταν ξανθιά από τον Γενάρηκ μερα έγινε μελαχρινή ... Φίλε για αυτήν δεν ξέρω πολλά πολλά πολύ ντίβα μου φαίνεται την πήρα ένα απλό χορό δεν τρελεθηκα παρότι  είναι μουναρα Μ χορεύει δεν ξέρει μου πάμε πάμε γ άλλον ένα της είπα πιο μετά κ όταν ήρθε στ τραπέζι πιο μετά κ δεν την πήρα όπως έκατσε σηκώθηκε έφυγε κ μου πέταξε το χέρι  μου που είχα στ μπούτια της είναι λίγο τρελή δεν πιστεύω ν κάνει πολλά πριβέ εάν θες σεξ δύσκολα εκτός εάν σκάσεις πολύ μαρούλι...

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Α κατάλαβα ποια λες αυτό το τούμπανο ουκρανιδα παλιά ήταν ξανθιά από τον Γενάρηκ μερα έγινε μελαχρινή ... Φίλε για αυτήν δεν ξέρω πολλά πολλά πολύ ντίβα μου φαίνεται την πήρα ένα απλό χορό δεν τρελεθηκα παρότι  είναι μουναρα Μ χορεύει δεν ξέρει μου πάμε πάμε γ άλλον ένα της είπα πιο μετά κ όταν ήρθε στ τραπέζι πιο μετά κ δεν την πήρα όπως έκατσε σηκώθηκε έφυγε κ μου πέταξε το χέρι  μου που είχα στ μπούτια της είναι λίγο τρελή δεν πιστεύω ν κάνει πολλά πριβέ εάν θες σεξ δύσκολα εκτός εάν σκάσεις πολύ μαρούλι...

Αυτη λεω και εγω παιδια. Αμα την ξαναπετυχεις ρωτησε την αν δουλευε σε μπαρακι και αν κανει την παπια ρωτα την αμα ξερει απο Περιστερι

athensgreekboy

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2018
Like
44
Πόντοι
0
Παίδες για ενημερώστε όποιος έχει πάει στην μετά κορονοϊό εποχή.. Οι χοροί είναι ίδιας διάρκειας όπως και πριν; Επίσης αφήνουν να γλειφουμε;

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Παίδες για ενημερώστε όποιος έχει πάει στην μετά κορονοϊό εποχή.. Οι χοροί είναι ίδιας διάρκειας όπως και πριν; Επίσης αφήνουν να γλειφουμε;

Εχω μια αισθηση οτι θα ειναι καλυτερα γιατι παραβαρεσανε μυγες

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Γύρισα πριν λίγο από Γκόλντεν  μέτρια τα πράγματα νταξει ήταν κ καθημερινή δεν είχε κ πολύ κόσμο αλλά τα κορίτσια ψιλοβαριοντουσαν δεν έκαναν βόλτες δύο κορίτσια μου έκαναν εντύπωση μια Τζούλια απ' Ρουμανία με λίγο χυμωδη σώμα κ ωραία τατουάζ στ μπούτια δεύτερη μέρα δουλευε και ένα ξανθό με κοντό μαλλί καρέ δεν θυμάμαι όνομα έκανε καλό χορό οι υπόλοιπες οι ίδιες αδιάφορες παρουσίες ελειπαν Μιρέλλα Αντρέα Ανδριάνα  γενικά πήγα στοχευμένα για την Εβελίνα έκατσα μια ώρα γιατί βιαζομουν θα περάσω ξανά σε καμία βδομάδα..

pimp.sad

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2020
Like
8
Πόντοι
0
Γύρισα πριν λίγο από Γκόλντεν  μέτρια τα πράγματα νταξει ήταν κ καθημερινή δεν είχε κ πολύ κόσμο αλλά τα κορίτσια ψιλοβαριοντουσαν δεν έκαναν βόλτες δύο κορίτσια μου έκαναν εντύπωση μια Τζούλια απ' Ρουμανία με λίγο χυμωδη σώμα κ ωραία τατουάζ στ μπούτια δεύτερη μέρα δουλευε και ένα ξανθό με κοντό μαλλί καρέ δεν θυμάμαι όνομα έκανε καλό χορό οι υπόλοιπες οι ίδιες αδιάφορες παρουσίες ελειπαν Μιρέλλα Αντρέα Ανδριάνα  γενικά πήγα στοχευμένα για την Εβελίνα έκατσα μια ώρα γιατί βιαζομουν θα περάσω ξανά σε καμία βδομάδα..

Αυτη η τζουλια η μονη καινουργια στο μαγαζι?

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Αυτη η τζουλια η μονη καινουργια στο μαγαζι?
Είναι κ αυτή η κοντή ξανθιά καινούργια δεν θυμάμαι όνομα οι άλλες 2 καινούργιες δεν έλεγαν κάτι κρίμα έπρεπε να τα δοκιμασω  ο φίλος μου πήρε την ξανθιά του έκανε πολύ κακο χορό απλό απ' ότι είπε...

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Και ξερεις ενος κακου χορου μυρια επονται

Stories