Νέα

Golden Queens Μπουρνάζι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panos.t
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 331K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

King10

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Έχω μια ερώτηση έχει δοκιμάσει κανείς αυτήν την αντζι γιατί φαινεται πολύ ξινη και με τουπέ ;; Θέλω να ακούσω τις δικιες σας απόψεις.

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
416
Πόντοι
21
Για αυτό έκλεισε τις προάλλες και για αυτό γέμισε ξαφνικά όλο με λατινες. Αλλά χεσμεντεν κανονικα λειτουργούν. 47 άτομα αδηλωτο δλδ όλο το προσωπικό

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
563
Πόντοι
31
Αρχές Αυγούστου είχαν έρθει κάτι φίλοι απ' εξωτερικό και σε μια βδομάδα πήγαμε 3 φορές κ την έπαιρνα πάντα χορό κ με θυμόταν... Κοίτα αυτές οι γυναίκες που δουλεύουν εκεί δεν έχουν ντροπή την μια μέρα σου λένε άσπρο την άλλη μαύρο όταν έχουν ανάγκη για περισσότερα λεφτά κάποια χρονική περίοδο κάνουν κ έξτρα μου έχει ξανά τύχει πάλι στ Γκόλντεν νσ μου λέει όχι αρκετές φορές μια κοπέλα σε πριβέ κ σεξ κ τελευταία φορά να μου προτείνει η ίδια...

Κακομαθημένα πουταναρια είναι.. πάνε εκεί που υπάρχει το μέλι ..σαν τις μέλισσες..άμα δεν τους κάνεις τα χατίρια κάνουν ότι δεν σε βλέπουν στο μαγαζί.. άλλα σου λένε την μια μέρα και άλλα την άλλη..ότι τους συμφέρει..παλιό βρωμες

Peter Pan(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2020
Κριτικές
14
Like
1.194
Πόντοι
371
Εγκληματική οργάνωση, εμπορία ανθρώπων- σεξουαλική εκμετάλλευση, μαστροπεία, καθώς και παραβάσεις των νομοθεσιών για κατοχή ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων. 47 αδήλωτους και εκτός δηλωμένου ωραρίου εργασίας, εργαζομένους.
Αφού άνοιξε και η αστυνομία στο κόλπο θα είναι.

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
416
Πόντοι
21
Εγκληματική οργάνωση, εμπορία ανθρώπων- σεξουαλική εκμετάλλευση, μαστροπεία, καθώς και παραβάσεις των νομοθεσιών για κατοχή ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων. 47 αδήλωτους και εκτός δηλωμένου ωραρίου εργασίας, εργαζομένους.
Αφού άνοιξε και η αστυνομία στο κόλπο θα είναι.
Σίγουρα. Και άλλα μαγαζιά υπάρχουν αλλά δεν έχουν κατηγορηθεί. Ντροπή και μαύρο

Yimazi

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Ρε μάγκες πήγα κάνα μηνα πριν και πήρα χορό με μια μαύρη με κάτι βυζάρες γύρω στα 25 26 μου είχε πει και στον χορό σου κάνει ότι παίρνει τσιμπούκι(τέρμα αστείο) την έχει κανένας; Από Γκάνα νομίζω μου είχε πει. Πολύ δυνατό βυζο και τα έχει τα κιλά της δεν θυμάμαι ονομα

vendeta7

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2015
Like
374
Πόντοι
21
Ρε μάγκες πήγα κάνα μηνα πριν και πήρα χορό με μια μαύρη με κάτι βυζάρες γύρω στα 25 26 μου είχε πει και στον χορό σου κάνει ότι παίρνει τσιμπούκι(τέρμα αστείο) την έχει κανένας; Από Γκάνα νομίζω μου είχε πει. Πολύ δυνατό βυζο και τα έχει τα κιλά της δεν θυμάμαι ονομα
Ίσως να λες την Σολ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom