Athangeo27
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Την είχα βρει φίλε δεν μου κρύφτηκεΚρύφτηκε μη την βρεις εσύ
Την είχα βρει φίλε δεν μου κρύφτηκεΚρύφτηκε μη την βρεις εσύ
Τύπε αυτά είναι παλιά νέα. Αύριο/Σάββατο γεμάτο προβλέπω να είναιμαθατε για το πεσιμο στο goden k mysees??? τησ αστυνομιασ???
Τι έγινε ;μαθατε για το πεσιμο στο goden k mysees??? τησ αστυνομιασ???
Αρχές Αυγούστου είχαν έρθει κάτι φίλοι απ' εξωτερικό και σε μια βδομάδα πήγαμε 3 φορές κ την έπαιρνα πάντα χορό κ με θυμόταν... Κοίτα αυτές οι γυναίκες που δουλεύουν εκεί δεν έχουν ντροπή την μια μέρα σου λένε άσπρο την άλλη μαύρο όταν έχουν ανάγκη για περισσότερα λεφτά κάποια χρονική περίοδο κάνουν κ έξτρα μου έχει ξανά τύχει πάλι στ Γκόλντεν νσ μου λέει όχι αρκετές φορές μια κοπέλα σε πριβέ κ σεξ κ τελευταία φορά να μου προτείνει η ίδια...
Ξέρεις αν άνοιξε ;προς το παρόν βλέπω να παραμένει κλειστό...
ναι κανονικάΞέρεις αν άνοιξε ;
Εγκληματική οργάνωση, εμπορία ανθρώπων- σεξουαλική εκμετάλλευση, μαστροπεία, καθώς και παραβάσεις των νομοθεσιών για κατοχή ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων. 47 αδήλωτους και εκτός δηλωμένου ωραρίου εργασίας, εργαζομένους.ναι κανονικά
Σίγουρα. Και άλλα μαγαζιά υπάρχουν αλλά δεν έχουν κατηγορηθεί. Ντροπή και μαύροΕγκληματική οργάνωση, εμπορία ανθρώπων- σεξουαλική εκμετάλλευση, μαστροπεία, καθώς και παραβάσεις των νομοθεσιών για κατοχή ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων. 47 αδήλωτους και εκτός δηλωμένου ωραρίου εργασίας, εργαζομένους.
Αφού άνοιξε και η αστυνομία στο κόλπο θα είναι.
Ίσως να λες την ΣολΡε μάγκες πήγα κάνα μηνα πριν και πήρα χορό με μια μαύρη με κάτι βυζάρες γύρω στα 25 26 μου είχε πει και στον χορό σου κάνει ότι παίρνει τσιμπούκι(τέρμα αστείο) την έχει κανένας; Από Γκάνα νομίζω μου είχε πει. Πολύ δυνατό βυζο και τα έχει τα κιλά της δεν θυμάμαι ονομα