xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 79
- Like
- 7.577
- Πόντοι
- 17.436
Μάπα μεγάλη...Δεν αξιζει αυτη παιδιά, πηγα πρόσφατα... το κυριότερο...βρωμιαααααααα
Μάπα μεγάλη...Δεν αξιζει αυτη παιδιά, πηγα πρόσφατα... το κυριότερο...βρωμιαααααααα
Eκεί είναι το τρελλοκόριτσο....Καλησπέρα. ερώτηση η Εβελίνα δουλεύει ακόμα εκεί ή άλλαξε μαγαζί?
Ευχαριστώ πολύ φίλε για, την απάντησηEκεί είναι το τρελλοκόριτσο....
Άννα και Αλινα;Δυο μικρές που κάνουν λεσβιακό ποιος τις ξέρει;
Έχεις φωτο η ινστα ;;Δεν θυμάμαι όνοματαΆννα και Αλινα;
Έτσι της λένε.Έχεις φωτο η ινστα ;;Δεν θυμάμαι όνοματα
Ξέρεις αν κανείς συναντήσεις ;;Μπορείς να μου δώσεις το ινστα ;;Έτσι της λένε.
Η Αλινα έχει κοινό account με τον άντρα της που κάνουν μαζί το sex show. Η Άννα δεν ξέρω αν έχει. Τι ψάχνεις αδερφέ ;
Την εχω παρει δυο φορες φιλε μου....πάρτε εύα ελληνίδα μιλφ πριβε και θα με θυμηθείτε...
άμα θες πριβέ..... στα 70 πάρε εύα ή εβελίνα(όποια σου αρέσει) και θα περάσεις καλά....ρε μαγκες για δωστε καμια πληροφορια γιατι σκεφτομαι να παω αποψε πρωτη φορα εκει περα. τι προτεινετε?
ευχαριστω φιλεάμα θες πριβέ..... στα 70 πάρε εύα ή εβελίνα(όποια σου αρέσει) και θα περάσεις καλά....
Και η ευα καλη και επικοινωνιακη....η εβελινα οσες φορες πηγα επρεπε να πεις στα γκαρσονια να τη φωναξεις..ευχαριστω φιλε
αν περιμένεις από το γκαρσόνι να στη φέρει........πας και την αρπάζεις και ........έτσι γίνεται.Και η ευα καλη και επικοινωνιακη....η εβελινα οσες φορες πηγα επρεπε να πεις στα γκαρσονια να τη φωναξεις..
Τελικά είχατε δίκιο,μια που το πα και μια που δεν ήρθε ποτε. Την επόμενηαν περιμένεις από το γκαρσόνι να στη φέρει........πας και την αρπάζεις και ........έτσι γίνεται.
Πες λεπτομέρειες φίλε.άμα θες πριβέ..... στα 70 πάρε εύα ή εβελίνα(όποια σου αρέσει) και θα περάσεις καλά....
Εγω 5 φορες εχω γαμησει στο πριβε με 70 ευρω....Πες λεπτομέρειες φίλε.
Τι κάνει η κάθε μια στα 70€;
Μόνο φραπέ ή μπριζόλα κιόλας;