Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 779
- Πόντοι
- 81
Tι εγραψε ο Corleone και δε το ξέρει ο Corleone !!! Ναι θεωρώ και εγώ ότι μιλάει πολύ και για άσχετα θέματα συν οτι είναι του κουτσομπολιού με αποτέλεσμα αυτό ολο να μη βοηθα το εγκεφαλικό παιχνίδι. Ομως, αυτή την εμπειρια που περιγράφει ο Sydneyk κάτι δε μου κολλάει ειδικά εάν έχει γινει πρόσφατα και όχι οταν ξεκινησε. Επίσης session με λαγνειες και μονο με 50 ευρω δεν υπάρχει περιπτωση καμία Αφεντρα τουλάχιστον απο τις γνωστες δεν κάνει. Και επίσης εάν θέλει ας κανει και μια διευκρινηση ο Sydney τι εννοεί όταν γράφει ότι << καθησε πανω του >> Εγω το έχω γράψει όχι μόνο η Θεανώ όλες μα όλες με καποιους πελάτες που γουστάρουν πηδιούνται . Καλά με 50 ευρω οομως δεν πηδάς Αφεντρα ουτε σε studio μάλλον εννοει ότι του εκατσε για face sitting αλλά μια διευκρινηση ας γινειΌτι γράφει ο corleone ισχύουν, απρόσεκτη πολύ, η ίδια μιλάει πολύ, η ίδια τα λέει. Αναδουλειά αυτό και μόνο. Κάνει με τους περισσότερους σεξ, από αυταρχικό πριν δύο χρόνια τίποτα.
Τα είχα γράψει πριν μήνες ,δυστυχώς ενώ έχει την εμφάνιση στο αυταρχικό τίποτα άσε που ισχύει ότι γράφει o snp 21 κουτσομπολεύει πολύ και μιλάει άσχημα για άλλες αφέντρες .