Νέα

Goddess Theano

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
779
Πόντοι
81
Ότι γράφει ο corleone ισχύουν, απρόσεκτη πολύ, η ίδια μιλάει πολύ, η ίδια τα λέει. Αναδουλειά αυτό και μόνο. Κάνει με τους περισσότερους σεξ, από αυταρχικό πριν δύο χρόνια τίποτα.
Τα είχα γράψει πριν μήνες ,δυστυχώς ενώ έχει την εμφάνιση στο αυταρχικό τίποτα άσε που ισχύει ότι γράφει o snp 21 κουτσομπολεύει πολύ και μιλάει άσχημα για άλλες αφέντρες .
Tι εγραψε ο Corleone και δε το ξέρει ο Corleone !!! :) Ναι θεωρώ και εγώ ότι μιλάει πολύ και για άσχετα θέματα συν οτι είναι του κουτσομπολιού με αποτέλεσμα αυτό ολο να μη βοηθα το εγκεφαλικό παιχνίδι. Ομως, αυτή την εμπειρια που περιγράφει ο Sydneyk κάτι δε μου κολλάει ειδικά εάν έχει γινει πρόσφατα και όχι οταν ξεκινησε. Επίσης session με λαγνειες και μονο με 50 ευρω δεν υπάρχει περιπτωση καμία Αφεντρα τουλάχιστον απο τις γνωστες δεν κάνει. Και επίσης εάν θέλει ας κανει και μια διευκρινηση ο Sydney τι εννοεί όταν γράφει ότι << καθησε πανω του >> Εγω το έχω γράψει όχι μόνο η Θεανώ όλες μα όλες με καποιους πελάτες που γουστάρουν πηδιούνται . Καλά με 50 ευρω οομως δεν πηδάς Αφεντρα ουτε σε studio μάλλον εννοει ότι του εκατσε για face sitting αλλά μια διευκρινηση ας γινει

• Like
Αντιδράσεις: theoro

Taki-Sub

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2018
Like
60
Πόντοι
0
Τελικά απ ότι φαινεται η ομορφιά εξακολουθεί να παραμένει αμάρτημα και στις μέρες μας.
Δεν πειράζει εγω ανυπομονώ να τη συναντήσω εκεί μετά τις 25/8 που θα είμαι πάλι Ελλάδα. Μετράω τις μέρες
Στην τελική γιατι να ταιριάζουμε ολοι με ολους θα ήταν μονότονο. Επίσης ο φιλος που περιγράφει τη δυσάρεστη εμπειρια του με τη Θεανώ έχει μόλις ενα Post και τίποτε αλλο. Θα συμφωνησω με καποιον που εγραψε για αναδουλειά. Ναι ο Covid μας κανει ολους επιφυλακτικούς ε το να γράφονται και αρνητικά σχόλια μέσα στο παιχνίδι είναι. Παντως δε νομίζω της Θεανους να της καιγεται καρφί έχει τοσο μεγάλο κοινό που θα ήταν παράλογο να μην υπάρχουν και καποιοι ελάχιστοι δυσαρεστημένοι. Εάν ηταν οοοοοολοι ευχαριστημένοι κάτι σίγουρα θα έκανε λαθος.

Τωρα ως προς το αιωνιο ερώτημα εάν τον παίρνει η οχι η Θεανώ θα συμφωνήσω με Corleone ναι λιγο πολύ ολες τον παιρνουν τυχεροί λοιπόν όσοι τους έκατσε η Αφέντρα που γουσταραν. Οσο για τη Θεανώ την ώρα που σηκώνει τη φτέρνα και τον χώνεις ανάμεσα στην υπέροχη καμάρα της και το ψηλοτακουνο Mules της είναι ανώτερο και από γαμήσι με το καλυτερο μουνί.

Αντε καλό καλοκαίρι να έχουμε

Sydneyk1266

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
16
Πόντοι
0
Νόμιζα ότι έγραψα με αρκετές λεπτομέρειες το τι συνέβη στο session που έκανα ώστε να μην χρειαστεί να ξαναγραψω. Οι περισσότεροι από ότι είδα είχαν ανάλογη εμπειρία αλλά επειδή κάποιοι έχουν κουκούτσι στο κεφάλι τους θα γράψω άλλο ένα μήνυμα. Την κριτική δεν την έγραψα ούτε για να <ριξω> την κοπέλα, ουτε να της κάνω κακό, να της κόψω πελατεία ούτε γιατί θέλω να την κάνω να σκάσει που δεν μου άρεσε.Την έγραψα σε περίπτωση που κάποιος ψάχνεται και θέλει να κάνει για πρώτη φορά session, να είναι προετοιμασμενος για το τι θα αντιμετωπίσει με την συγκεκριμένη κοπέλα. Τώρα αν σε κάποιον του αρέσει να πάει για session και η κοπέλα να πάει να του κάνει 3-4 αλλα φετίχ από αυτά που ενδιαφέρεται, να κάθεται σε ένα σημείο, να φλυαρει, να βαριέται τη ζωή της και να κάνει ότι κάνει από αγγαρεία (λες και δουλεύει κάπου και βαριέται την δουλειά αφάνταστα και το κάνει μόνο για τα χρήματα) και γενικά σε όποιον του αρέσει να τον κοροϊδεύουν να πάει και να πηγαίνει συνέχεια και να δίνει όχι 100 ή 120 αλλά παραπάνω.

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
276
Πόντοι
21
Νόμιζα ότι έγραψα με αρκετές λεπτομέρειες το τι συνέβη στο session που έκανα ώστε να μην χρειαστεί να ξαναγραψω. Οι περισσότεροι από ότι είδα είχαν ανάλογη εμπειρία αλλά επειδή κάποιοι έχουν κουκούτσι στο κεφάλι τους θα γράψω άλλο ένα μήνυμα. Την κριτική δεν την έγραψα ούτε για να <ριξω> την κοπέλα, ουτε να της κάνω κακό, να της κόψω πελατεία ούτε γιατί θέλω να την κάνω να σκάσει που δεν μου άρεσε.Την έγραψα σε περίπτωση που κάποιος ψάχνεται και θέλει να κάνει για πρώτη φορά session, να είναι προετοιμασμενος για το τι θα αντιμετωπίσει με την συγκεκριμένη κοπέλα. Τώρα αν σε κάποιον του αρέσει να πάει για session και η κοπέλα να πάει να του κάνει 3-4 αλλα φετίχ από αυτά που ενδιαφέρεται, να κάθεται σε ένα σημείο, να φλυαρει, να βαριέται τη ζωή της και να κάνει ότι κάνει από αγγαρεία (λες και δουλεύει κάπου και βαριέται την δουλειά αφάνταστα και το κάνει μόνο για τα χρήματα) και γενικά σε όποιον του αρέσει να τον κοροϊδεύουν να πάει και να πηγαίνει συνέχεια και να δίνει όχι 100 ή 120 αλλά παραπάνω.
Οχι ρε φιλαρακι οι περισσότεροι δεν ειχαμε αναλογη εμπειρία ειχαμε και γαμω τις εμπειρίες και στο άλλο το νημα άμα δεις εβγαινε στην τοπ τριάδα. Αλλα σε ρωτησαν και δεν απαντησες η άλλη εμπειρια σου με ποια Κυρία ήταν ; Ηταν καλή κακή γράψε και δυο λογάκια για την άλλη να μαθαινουμε τι παιζει στην πιάτσα. Ειδικά εάν σε έκανε τα γουστα που ηθελες η άλλη να τη μάθουμε και εμείς

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Tι εγραψε ο Corleone και δε το ξέρει ο Corleone !!! :) Ναι θεωρώ και εγώ ότι μιλάει πολύ και για άσχετα θέματα συν οτι είναι του κουτσομπολιού με αποτέλεσμα αυτό ολο να μη βοηθα το εγκεφαλικό παιχνίδι. Ομως, αυτή την εμπειρια που περιγράφει ο Sydneyk κάτι δε μου κολλάει ειδικά εάν έχει γινει πρόσφατα και όχι οταν ξεκινησε. Επίσης session με λαγνειες και μονο με 50 ευρω δεν υπάρχει περιπτωση καμία Αφεντρα τουλάχιστον απο τις γνωστες δεν κάνει. Και επίσης εάν θέλει ας κανει και μια διευκρινηση ο Sydney τι εννοεί όταν γράφει ότι << καθησε πανω του >> Εγω το έχω γράψει όχι μόνο η Θεανώ όλες μα όλες με καποιους πελάτες που γουστάρουν πηδιούνται . Καλά με 50 ευρω οομως δεν πηδάς Αφεντρα ουτε σε studio μάλλον εννοει ότι του εκατσε για face sitting αλλά μια διευκρινηση ας γινει
Αφού γράφει ότι κάθησε μόνο μισή ώρα και όχι μία ώρα ,ούτε και εγώ είχα περάσει καλά ,ωραία κοπέλα αλλά δεν το έχει το εγκεφαλικό καθόλου, άσε που μιλάει και για άλλες αφέντρες, δεν είναι σωστό

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Μία από τα ίδια και σε εμένα ,φλυαρία και λούφα

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
H Θεανώ ειναι όμορφη, έχει πολύ ωραίο σώμα, ντύσιματα και στήσιμο....απο εκεί και πέρα μηδέν εις το πηλίκο.
Δεν το έχει το θέμα, είναι άσχετη, τραγικά κουτσομπόλα (με πρόσωπα "γνωστά" και άγνωστα) και φλυαρη σε βαθμό απόλυτης ξενέρας στο session. Περί "εγκεφαλικού" παιχνιδιού ουτε λόγος, μάλλον εγκεφαλικο παθαίνει όποιος αντέξει να βγάλει ολόκληρο session και να το πληρώσει κιόλας...

Το σίγουρο είναι ότι γαμιέται ! Τωρα στη σελιδα της διαφημιζει ότι εχει φέρει καποιον απο το LA και την πηδάει live και πας και κανεις session ενω αυτή γαμιέται
Εντάξει ωραια γκομενα πολύ ωραία θα έλεγα αλλά πραγματικη Αφέντρα δεν τη λές, Ερικα, Αλεξανδρα, Λόλα αυτές οι 3 ειναι κορυφαιες και πολυ αυταρχικές
Αυτά εσύ δεν τα έχεις γράψει corleone?

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
779
Πόντοι
81
Αυτά εσύ δεν τα έχεις γράψει corleone?
Αυτά είναι περσινά εγώ νόμιζα ότι αναφερόσουν στο θέμα που άνοιξε ο Sydney. Κοίτα τόσο χάλια κατάσταση που παρουσιάζει αυτός εγώ δε βίωσα να λέμε αλήθειες . Δεν τη βαζω στις 3 πρωτες μου επιλογές αλλά στις 5 μπαινει άνετα. Τωρα ως προς το αν γαμιέται η οχι που εχει τεθεί πολλές φορές εδώ εγω δεν αλλάζω άποψη, υπό κατάλληλες συνθήκες όλες γαμιούνται. Δηλαδή σε αφήνουν να γλυψεις κωλο, να χουφτωσεις κωλο οπως εγραψε ο Sydney, να γλείψεις μουνί αλλά πούτσα όχι... Κυρίες α ολα κι όλα :) Ας σοβαρευτούμε λίγο οι περισσότερες μη σου πώ όλες από βιζιτα ξεκινησαν και το εριξαν μετα στο αυταρχικό.

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.354
Πόντοι
736
Αυτά είναι περσινά εγώ νόμιζα ότι αναφερόσουν στο θέμα που άνοιξε ο Sydney. Κοίτα τόσο χάλια κατάσταση που παρουσιάζει αυτός εγώ δε βίωσα να λέμε αλήθειες . Δεν τη βαζω στις 3 πρωτες μου επιλογές αλλά στις 5 μπαινει άνετα. Τωρα ως προς το αν γαμιέται η οχι που εχει τεθεί πολλές φορές εδώ εγω δεν αλλάζω άποψη, υπό κατάλληλες συνθήκες όλες γαμιούνται. Δηλαδή σε αφήνουν να γλυψεις κωλο, να χουφτωσεις κωλο οπως εγραψε ο Sydney, να γλείψεις μουνί αλλά πούτσα όχι... Κυρίες α ολα κι όλα :) Ας σοβαρευτούμε λίγο οι περισσότερες μη σου πώ όλες από βιζιτα ξεκινησαν και το εριξαν μετα στο αυταρχικό.
το μονο σιγουρο ειναι οτι η θεανω δεν ξεκινησε απο βιζιτα. καποιες αλλες που μπορει να δουλευουν σαν "ανεξαρτητες" σε ξενοδοχεια μπορει. οπως επισης και καποιες που οργωνουν την επαρχια καθε χρονο οπου και σαν αφεντρες ξεχνανε το ρολο τους και το ριχνουν στο εκσορτιλικι για να βγαλουν τα εξοδα τους. εχει υποθει για καποιες στο παρελθον οτι το κανουν αυτο.

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
779
Πόντοι
81
το μονο σιγουρο ειναι οτι η θεανω δεν ξεκινησε απο βιζιτα. καποιες αλλες που μπορει να δουλευουν σαν "ανεξαρτητες" σε ξενοδοχεια μπορει. οπως επισης και καποιες που οργωνουν την επαρχια καθε χρονο οπου και σαν αφεντρες ξεχνανε το ρολο τους και το ριχνουν στο εκσορτιλικι για να βγαλουν τα εξοδα τους. εχει υποθει για καποιες στο παρελθον οτι το κανουν αυτο.
Σχετικό αυτό που λες γιατί με βάση και αυτά που γράφονται εδώ αλλά και αυτά που ακούγονται δεν ξεκινησε απο βιζιτα αλλά από κάτι πολύ κοντινό σε βιζιτα....και σαφως δεν ειναι η μόνη και η Βαρώνη από τον ίδιο κλάδο προέρχεται. Μην τρεφεται αυταπάτες οι μόνες που δεν γαμιούνται γιατι ειναι λεσβιες και κάνουν πάντα πρόγραμμα μαζί ειναι η Κατια με τη Μισελ . Ακόμα και η Ερικα την οποία θεωρώ κάνει δυνατό πρόγραμμα υπάρχουν καποιοι που πιστευουν ότι σε 20 και βαλε χρόνια που εχει στην πιατσα δεν πήγε ποτέ με κανέναν ; Ελεος δηλαδή. Μην κολλάτε όμως σε αυτό όταν πας για αυταρχικό δεν έχει σημασία αν θα σου κατσει η Αφεντρα για άλλο λόγο πας . Σε γενικές γραμμές το συμπέρασμα είναι ότι η Θεανώ θέλει λίγο βελτίωση

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Σχετικό αυτό που λες γιατί με βάση και αυτά που γράφονται εδώ αλλά και αυτά που ακούγονται δεν ξεκινησε απο βιζιτα αλλά από κάτι πολύ κοντινό σε βιζιτα....και σαφως δεν ειναι η μόνη και η Βαρώνη από τον ίδιο κλάδο προέρχεται. Μην τρεφεται αυταπάτες οι μόνες που δεν γαμιούνται γιατι ειναι λεσβιες και κάνουν πάντα πρόγραμμα μαζί ειναι η Κατια με τη Μισελ . Ακόμα και η Ερικα την οποία θεωρώ κάνει δυνατό πρόγραμμα υπάρχουν καποιοι που πιστευουν ότι σε 20 και βαλε χρόνια που εχει στην πιατσα δεν πήγε ποτέ με κανέναν ; Ελεος δηλαδή. Μην κολλάτε όμως σε αυτό όταν πας για αυταρχικό δεν έχει σημασία αν θα σου κατσει η Αφεντρα για άλλο λόγο πας . Σε γενικές γραμμές το συμπέρασμα είναι ότι η Θεανώ θέλει λίγο βελτίωση
Όντως και η Αναστασία από βίζιτα ξεκίνησε ,έχω κάνει session μαζί της από εμφάνιση δεν λέει αλλά είναι πιο αυταρχική από την θεανώ ,όσο για την έρικα που όντως είναι πολύ δυνατή στο αυταρχικό αν έχεις πάει θα ξέρεις τον λόγο που δεν θέλει να κάνει σεξ τα τελευταία χρόνια βέβαια μέχρι να βρεθεί ο μάστορας που θα την καψουρέψει στο μυαλό.

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Έχεις απόλυτο δίκιο μας περιέγραψες το session ,και σε εμένα τα ίδια.

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1

Swingers ξεκίνησε και είναι ακόμα ,Αφέντρα δεν είναι ,εκτός αν θέλεις μόνο ποδολαγνεία και σεξ .

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
403
Πόντοι
6.135
Όσο αφορά τις όχι τόσο επιτυχημένες εμπειρίες που διαβάζω εδώ κ λίγες μέρες από κάποιους συναγωνιστές ήθελα να πω την γνώμη μου. Πιθανόν θα βοηθούσε μια αναλυτική γραπτή φαντασίωση για αυτα τα φετιχ που ψάχνετε. Βοηθήστε την κυρία να μπει στις επιθυμίες κ στα γούστα σας κ σίγουρα θα περάσετε καλύτερα τις επόμενες φορές. Εγώ που έχω πάει 3 φορές τις είχα γράψει αναλυτικά τι να λεει κ τι να κάνει κ το σεσσιον ήταν πετυχημένο.

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Όσο αφορά τις όχι τόσο επιτυχημένες εμπειρίες που διαβάζω εδώ κ λίγες μέρες από κάποιους συναγωνιστές ήθελα να πω την γνώμη μου. Πιθανόν θα βοηθούσε μια αναλυτική γραπτή φαντασίωση για αυτα τα φετιχ που ψάχνετε. Βοηθήστε την κυρία να μπει στις επιθυμίες κ στα γούστα σας κ σίγουρα θα περάσετε καλύτερα τις επόμενες φορές. Εγώ που έχω πάει 3 φορές τις είχα γράψει αναλυτικά τι να λεει κ τι να κάνει κ το σεσσιον ήταν πετυχημένο.
Τα εξήγησα όλα αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση, δεν το έχει καθόλου εκτός και αν πας μόνο για ποδολαγνεία μέχρι εκεί, τίποτα παραπάνω.

• Like
Αντιδράσεις: Mike.b

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
403
Πόντοι
6.135
Τα εξήγησα όλα αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση, δεν το έχει καθόλου εκτός και αν πας μόνο για ποδολαγνεία μέχρι εκεί, τίποτα παραπάνω.
Εγώ δεν έκανα ποδολαγνεία. Έκανα παιχνίδια ρόλων κυριως κ τα έκανε καλά. Δεν είχα παράπονο. Δεν λέω ότι ήταν καθαρό 10/10 αλλά σίγουρα ένα 8,5-9/10 σαν βαθμό το άξιζε. Για τα δικά μου πάντα γούστα. Επίσης παρατήρησα ότι λειτουργούσε καλύτερα στο 2ο κ στο 3ο σεσσιον αφου κατάλαβε πιο πλήρως τι έψαχνα.

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Όσο αφορά τις όχι τόσο επιτυχημένες εμπειρίες που διαβάζω εδώ κ λίγες μέρες από κάποιους συναγωνιστές ήθελα να πω την γνώμη μου. Πιθανόν θα βοηθούσε μια αναλυτική γραπτή φαντασίωση για αυτα τα φετιχ που ψάχνετε. Βοηθήστε την κυρία να μπει στις επιθυμίες κ στα γούστα σας κ σίγουρα θα περάσετε καλύτερα τις επόμενες φορές. Εγώ που έχω πάει 3 φορές τις είχα γράψει αναλυτικά τι να λεει κ τι να κάνει κ το σεσσιον ήταν πετυχημ

Εγώ δεν έκανα ποδολαγνεία. Έκανα παιχνίδια ρόλων κυριως κ τα έκανε καλά. Δεν είχα παράπονο. Δεν λέω ότι ήταν καθαρό 10/10 αλλά σίγουρα ένα 8,5-9/10 σαν βαθμό το άξιζε. Για τα δικά μου πάντα γούστα. Επίσης παρατήρησα ότι λειτουργούσε καλύτερα στο 2ο κ στο 3ο σεσσιον αφου κατάλαβε πιο πλήρως τι έψαχνα.
Ούτε εγώ είμαι fun της ποδολαγνείας αλλά στα σκληρά και στο εγκεφαλικό δεν το είχε, ούτε στα role play ,της αρέσει η ποδολαγνεία και το trampling έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις για αυτό δεν ξαναπήγα ,συν την πολυλογία ,αν περίμένα στο τρίτο session να καταλάβει τι ήθελα και εφόσον της τα είχα εξηγήσει άστα να πάνε

• Χαχα
Αντιδράσεις: Mike.b

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
276
Πόντοι
21
Ετσι οπως τα λες φιλαρακι , εγω της δινω 10 με τόνο με έμαθε και άλλα γουστα απο αυτά που ειχα στο μυαλό μου. Πάντα χαμογελαστή πάντα ορεξάτη μια φορά με κρεμασε και τ αρχιδια απο το ταβάνι. Ασε σε λέω έχει πολύ ανωμαλο μυαλό

• Like

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.301
Πόντοι
206
Εγώ πάντως με τη Θεανώ εχω περάσει σουπερ όσες φορές έχω πάει. Ότι κάνει και σεξ στο session δε λέει κάτι, στο αυταρχικό είναι πολύ καλή και ότι ζητήσεις το κανει και με το παραπάνω. Για Ερικα δεν εχω αποψη καθώς δεν εχω βρεθεί μαζί της. Για τη Βαρώνη, καλύτερα να έπαιζα τα χρήματα που είχα δώσει στον ιππόδρομο...

• Like

Mike.b

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
131
Πόντοι
1
Ωραία γυναίκα αλλά δεν το έχει καθόλου ,μόνο για λάιτ κάνει στο εγκεφαλικό δεν το κατέχει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom