Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 751
- Πόντοι
- 81
Σας πονάει η αλήθεια ,η ντομιναρού δεν αναφέρθηκε να μου πει ούτε για τον σύζυγο ούτε τα προσωπικά της ούτε πάει με τον καθένα, εσείς την πέσατε χωρίς λόγο, Δημοκρατία έχουμε οπότε ελεύθερα την γνώμη μου έγραψα και δεν είμαι ο μόνος ,διάβασε και άλλα πόστ, ναι ξαφνικά από Ισπανία ο άλλος έγραψε ρε μην μας περνάτε για μαλάκες, ας είχε γράψει νωρίτερα τώρα βρήκε να γράψει? μένουν στο εξωτερικό αλλά γράφουν έτσι για πλάκα σε ελληνικό forum,έλα να σε πάρω μια αγκαλίτσα να ηρεμήσεις.Εσύ μένεις Ισπανία ,ο takis sub Αγγλία, έτσι γράφει, και γράφεται και ασχολείστε με το τι γίνεται Ελλάδα ,εμένα μου τα έπρηξε με τα προσωπικά της και τα προβλήματα που έχει με τον άντρα της, ακόμα που δουλεύει μου είχε πει ,να πας για session και να σου μιλάει για τον σύζυγο να μη σου τύχει.Θα ήθελα για αρχή να «συστηθώ» για την αποφυγή παρεξηγήσεων. Αν και παρακολουθώ το forum καιρό (όχι ως μέλος) είναι η πρώτη φορά που γράφω και μάλλον απίθανο να υπάρξει επόμενη. Το nickname το «δανείστηκα» από μια φράση του Taki-Sub και είπα αφού ενδεχομένως να με βαφτίσουν έτσι ας το κάνω μόνος μου !
Αυτό που θα σας διηγηθώ συνέβη πέρυσι τον Δεκέμβριο όταν είχα έρθει Ελλάδα για κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ζω μόνιμα στην Ισπανία. Έκτοτε κάτι ο covid κάτι το ένα κάτι το άλλο δεν κατάφερα να έρθω ξανά και να υπηρετήσω την Κυρία Θεανώ και να ζήσω ξανά τη μοναδική εμπειρία που μου χάρισε.
Μου αρέσουν πολύ τα σενάρια και κατ επέκταση το εγκεφαλικό παιχνίδι. Δεν είμαι τόσο οπαδός του κλασσικού προτύπου μιας Αφέντρας δηλαδή δερμάτινος κορσές μπότες μαστίγιο και στυλιζαρισμένη αγριάδα. Όχι ότι δε μου αρέσει αλλά είναι κάτι που το βρίσκεις σε αφθονία τόσο στο εξωτερικό αλλά νομίζω και στην Ελλάδα. Θα έλεγα μου αρέσει η κατηγορία του elegant mistress. Διαβάζοντας το forum αλλά και επισκεπτόμενος το site της κατέληξα ότι μάλλον η Κυρία Θεανώ θα ήταν κατάλληλη για το σενάριο που είχα στο μυαλό μου το οποίο ήταν μια παραλλαγή του κλασσικού σεναρίου της γραμματέας που μεταμορφώνεται σε Mistress και βασανίζει υποτάσσει τον εργοδότη της.
Το σενάριο λοιπόν έλεγε ότι εκπροσωπεί μια μεγάλη εταιρεία και συναντιόμαστε για να κλείσουμε μια συμφωνία με την εταιρεία μου και φυσικά η κάθε πλευρά προσπαθεί να πάρει τους καλύτερους όρους για την πλευρά της. Η συμφωνία δεν ολοκληρώνεται και ανανεώνουμε το ραντεβού όπου με φωνάζει στο γραφείο της για να συζητήσουμε εκ νέου.
Και κάπως έτσι ξεκίνησε αυτό που θα σας περιγράψω
Το πρώτο ραντεβού έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο όπου αφού θα παίρναμε Brunch μαζί θα συζητούσαμε για τη συμφωνία. Η Κυρία Θεανώ εμφανίστηκε με κομψό ταγέρ ψηλοτάκουνες κλασσικές γόβες χαιρετηθήκαμε κάτσαμε στο τραπέζι και εδώ αρχίζουν οι εκπλήξεις μιας και ότι ακολούθησε το είχε επιμεληθεί μόνη της . Κάθεται βγάζει lap top έχει τυπώσει διαγράμματα με πορείες μετοχών και αρχίζουμε να μιλάμε λες και γίνεται κανονικό deal ! .
Χρησιμοποιούσε με άνεση όρους όπως capex ,opex , NPV ,dividend, retained earnings κτλ και έχω μείνει μαλάκας. Αργότερα έμαθα ότι ήταν κάποια που θυμόταν από τις σπουδές που είχε κάνει στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Τελειώσαμε το brunch και ανανεώσαμε το ραντεβού για την ίδια μέρα μετά από 7 ώρες μιας και είχα να κάνω αληθινές συναντήσεις όπου θα μίλαγα για πραγματικές δουλειές !
Όταν επισκέφτηκα το χώρο της με υποδέχθηκε πάλι με επαγγελματικό ντύσιμο απλά πιο προκλητικό αυτή τη φορά. « Καθίστε κύριε Τόμας μου είπε τελειώνω ένα conference με Γενεύη και θα είμαι στη διάθεση σας» Να πω εδώ ότι το Τόμας το είχα ζητήσει εγώ μιας και γουστάρω πολύ ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες και υποτίθεται στο σενάριο ότι είμαι Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας. Μάλιστα σε ένα video από αυτά που γύρισε μετά κατά την περίοδο του lock down, το Nasty Boss, χρησιμοποίησε το Τομας σε μια υποτιθέμενη συνδιάλεξη που κάνει. Μου έστειλε το video δώρο και την ευχαριστώ και δημόσια.
Μετά από περίπου δέκα λεπτά με φωνάζει να περάσω στον κυρίως χώρο του Dungeon¨όπου φορώντας ένα εκπληκτικό outfit τινάζει ένα μακρύ bullwhip προς τα πόδια μου αναφωνώντας « και τώρα Κύριε Τόμας θα μιλήσουμε με τους δικούς μου όρους»
Για να μη σας κουράσω παραπάνω απλά θα σας πω ένα Highlight προς το τέλος του session όπου είμαι δεμένος πισθάγκωνα με χειροπέδες μου πατάει το κεφάλι στο πάτωμα φορώντας ένα ψηλοτάκουνo μαύρο mule και μου τρίβει στην κυριολεξία στη μούρη την υποτιθέμενη συμφωνία, μου χώνει ένα στυλό στο στόμα και με αρπάζει από τα μαλλιά για να υπογράψω τη δική της συμφωνία.
Κλείνοντας εδώ τη μακροσκελή μου περιγραφή να πω ότι το ίδιο session το είχα κάνει και στο εξωτερικό πληρώνοντας το δυόμισι φορές επάνω σε καμία περίπτωση όμως δεν άγγιξε σε τελειότητα αυτό με την Κυρία Θεανώ. Δεν ξέρω πως ορίζουν κάποιοι το εγκεφαλικό κομμάτι σε ένα session ξέρω όμως ότι για ένα πετυχημένο session μια βασική προϋπόθεση πέρα από το ταλέντο της κάθε Αφέντρας είναι η χημεία. Στο δικό μας session όλα λειτούργησαν κάτι παραπάνω από αρμονικά .
Υ.Γ Κυρία Θεανώ συγγνώμη που λειτούργησα αυτοβούλως γράφοντας αυτό το κείμενο χωρίς να σας ρωτήσω. Το πιο πιθανό εάν σας ρώταγα θα ήταν να μου λέγατε γελώντας « φαε κανά τάπας και άσε τον κόσμο να εκφράζεται όπως θέλει " Θεωρώ όμως ότι θα υπάρχουν και άλλοι στην Ελλάδα που ψάχνουν για να βιώσουν ένα πιο σύνθετο session με σενάριο και role play που δεν θα είναι μια απλή ανταλλαγή ρόλων και νομίζω ότι δύσκολα θα βρουν άλλη Κυρία με τέτοιο ταλέντο στην τέχνη της υποκριτικής. Νομίζω ότι είστε ασυναγώνιστη στο να υποκρίνεστε ρόλους....
Φιλαράκι να σε πω κάτι. Τζάμπα πετάς λεφτά σε Αφέντρες άντρας σου λείπει. Σαν υστερική γκόμενα κάνεις. Σου δείχνουν ότι και η Αλεξάνδρα δηλώνει ότι το παει το γράμμα που και που εσυ να τους βγάλεις όλους τυφλούς.Και καλά κανει και το πάει και αυτή και όλες. Μπαίνει ένας άνθρωπος γράφει την εμπειρία του ,του βάζεις χέρι και σε αυτόν και στον Taki Sub που μένουν εξωτερικό και γράφουν για Αφεντρες στην Ελλάδα μηπως θα τους απαγορέψεις και να έρχονται στη χώρα τους ;
Ο.Κ αφου λοιπόν δε σ αρεσει η Θεανω γιατί κόβεις συνέχεια βόλτες στη σελίδα της; Μας την έκανες την ενημερωση ότι δεν κάνει για Αφεντρα οκ τράβα τώρα να βρεις ένα άντρα να σε πάρει στην αγκαλιά του και να σε ισιώσει λίγο να ησυχάσουμε και εμείς. Στην τελική στη σελίδα αυτή μπαινει κοσμος για να γραφει τη γνωμη του για τη Θεανω ειτε θετικη ειτε αρνητική εσύ μπαίνεις για να κράζεις αυτους που γράφουν ενταξει το τερματισες. Μήπως εισαι βαζελος αυτοί απ όσο ξέρω ειναι μονίμως στη μίρλα εκει κάτω
Μιχαήλ Αγγελε μάλλον κάτι δεν πάει καλά με εσένα. Εγώ μπήκα έγραψα μια άποψη και έδωσα μια πληροφορία που είδα στη σελίδα της εσύ τι ακριβώς κάνεις ;
Εσύ ό ίδιος σε προηγούμενη σελίδα γράφεις ότι πάει με κάποιους τώρα το έκανες με όλους. Ηρέμησε δεν είναι η μόνη όλες πάνε λίγο η πολύ μην είσαι χαζός, εγώ δε το θεωρώ και κατακριτέο.
Έχεις φάει ένα πολύ περίεργο σκάλωμα και ο τρόπος που γράφεις αρχίζει θυμίζει τρολακι Δεν έχεις αφήσει ποστ ασχολίαστο βρες κάτι καλύτερο να κάνεις σίγουρα θα υπάρχει
Όσο για τον "Ισπανό" εμένα η ιστορία του δεν μου φάνηκε ψεύτικη το αντίθετο και μπράβο του που πέρασε καλά. Εμένα δε μου το έβγαλε το εγκεφαλικό πάει τελείωσε δεν ξαναπήγα, πήγα αλλού.