Νέα

Γνωρίζετε αν υπάρχει κάτι.. νότια; Ανάβυσσο, Λαγονήσι κλπ.;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trample
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trample

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδες.....
γνωριζετε αν υπαρχει κατι απο νοτια?
Λαγονηση...Αναβυσσο...κ.λ.π??

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
Νομίζω κάποια γραφεία στέλνουν κοπέλες προς τα εκεί  αλλά δεν ξέρω περισσότερα . Κάποια στιγμή είχα διαβάσει για κάποιο ξενοδοχείο προς Σουνιο ότι παίζαν κάποιες κοπέλες αλλά δεν γράφτηκαν και πολλά .

OP
OP
trample

trample

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω κάποια γραφεία στέλνουν κοπέλες προς τα εκεί  αλλά δεν ξέρω περισσότερα . Κάποια στιγμή είχα διαβάσει για κάποιο ξενοδοχείο προς Σουνιο ότι παίζαν κάποιες κοπέλες αλλά δεν γράφτηκαν και πολλά .

αρχικα σε ευχαριστω για την απαντηση σου....
δεν θελω γραφεια....
απλα εχω ακουσει για τοπικες βυζιτουδες.... 

michael69

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
446
Πόντοι
20
Πάντως επειδή μένω και εγώ προς τα εκεί δεν έχω ακούσει κάτι. Βέβαια εγώ τον μισό χρόνο μένω εξωτερικό λόγω δουλειάς αλλά επειδή το ψάχνω δεν έχω βρει κάτι..αν ξέρει κάποιος συναγωνιστής σε πει..

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.423
Πόντοι
6.955
Παιδιά κι εγώ Ανατολική Αττική μένω και δεν γνωρίζω κάτι. Επιπλέον δεν έρχονται εδώ βίζιτες εδώ για ραντεβού μιας ώρας παρά μόνο για μεγάλο...πόσοι είναι αυτοί που έχουν € για μεγάλης χρονικής διάρκειας ραντεβού?
Εάν υπάρχει κάτι ενδιαφέρει κι εμένα.

paidarakos

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2006
Like
54
Πόντοι
0
εγω πιστευω οτι αν μαζευτουμε ολοι μας που μενουμε απο εκει και πουμε σε καποια ελα και θα πας με 3 ξερω γω πιστευω θα ερθει.

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Ανατολικά το πιο κοντινό είναι η κατεχακη που έχει το παράρτημα του φ104 και άλλο ένα απέναντι. Γίνεται μια προσπάθεια τώρα από ένα γνωστό μου για να ανοίξει studio στη Ραφήνα αλλά ο δήμος δε θέλει

SIDERAS

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
103
Πόντοι
1
Naοymi μόνο .

Masterjimakos

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Like
2
Πόντοι
0
καλησπερα μαγκες και καλη χρονια να εχουμε, υπαρχουν τιποτα τοπικες βυζιτουδες με δικο τους χωρο στην αναβυσσο και γυρω περιοχη τελικα?

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
οσες κανουν ραντεβου σε σπιτι θα ερχονται εκει...δοκιμασμενο διοτι εχω εξοχικο στην κερατεα και εχω φερει κοπελα...την οποια βεβαια γνωριζα και ειχα κανει και αλλα ραντεβου στην αθηνα πριν...αλλα γενικα σκανε χυστη μου αν βαστας πορτοφολακι για τα πηγαινελα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom