Νομίζω κάποια γραφεία στέλνουν κοπέλες προς τα εκεί αλλά δεν ξέρω περισσότερα . Κάποια στιγμή είχα διαβάσει για κάποιο ξενοδοχείο προς Σουνιο ότι παίζαν κάποιες κοπέλες αλλά δεν γράφτηκαν και πολλά .
Νομίζω κάποια γραφεία στέλνουν κοπέλες προς τα εκεί αλλά δεν ξέρω περισσότερα . Κάποια στιγμή είχα διαβάσει για κάποιο ξενοδοχείο προς Σουνιο ότι παίζαν κάποιες κοπέλες αλλά δεν γράφτηκαν και πολλά .
Πάντως επειδή μένω και εγώ προς τα εκεί δεν έχω ακούσει κάτι. Βέβαια εγώ τον μισό χρόνο μένω εξωτερικό λόγω δουλειάς αλλά επειδή το ψάχνω δεν έχω βρει κάτι..αν ξέρει κάποιος συναγωνιστής σε πει..
Παιδιά κι εγώ Ανατολική Αττική μένω και δεν γνωρίζω κάτι. Επιπλέον δεν έρχονται εδώ βίζιτες εδώ για ραντεβού μιας ώρας παρά μόνο για μεγάλο...πόσοι είναι αυτοί που έχουν € για μεγάλης χρονικής διάρκειας ραντεβού?
Εάν υπάρχει κάτι ενδιαφέρει κι εμένα.
Ανατολικά το πιο κοντινό είναι η κατεχακη που έχει το παράρτημα του φ104 και άλλο ένα απέναντι. Γίνεται μια προσπάθεια τώρα από ένα γνωστό μου για να ανοίξει studio στη Ραφήνα αλλά ο δήμος δε θέλει
οσες κανουν ραντεβου σε σπιτι θα ερχονται εκει...δοκιμασμενο διοτι εχω εξοχικο στην κερατεα και εχω φερει κοπελα...την οποια βεβαια γνωριζα και ειχα κανει και αλλα ραντεβου στην αθηνα πριν...αλλα γενικα σκανε χυστη μου αν βαστας πορτοφολακι για τα πηγαινελα