Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MisterGrey

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2017
Like
26
Πόντοι
0
Νορμάλ μιλφ ξέρει ότι δεν μπορεί να κάνει σοβαρή σχέση με πολύ νεότερό της  (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) νομίζω ότι σου λέει και καλά για σχέση για να μην την θεωρείς πουτάνα..... η γυναίκες δίνουν σεξ για να πάρουν αίσθημα και οι άνδρες δίνουμε αίσθημα για να πάρουμε σεξ....
Μεγαλη κουβεντα κ σωστοτατη.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
γαμησε της το μυαλο πρωτα& κ μετα η κατηφορα θα σε βγαλει στο μουνι....

Αυτό δεν ισχύει στην Ελλάδα.Όταν βλέπεις με τί μαλάκες τα έχουν οι περισσότερες,το καταλαβαίνεις.

Οι ελλεηνίδες δεν θέλουν μυαλό,θέλουν αλητεία,προσβολές,βρισιές και κολλάνε σαν βδέλλες.Όσοι πάνε με μυαλό,σοβαρότητα κλπ ή γαμάνε μπάζα ή δεν γαμάνε τίποτα.

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Αυτό δεν ισχύει στην Ελλάδα.Όταν βλέπεις με τί μαλάκες τα έχουν οι περισσότερες,το καταλαβαίνεις.

Οι ελλεηνίδες δεν θέλουν μυαλό,θέλουν αλητεία,προσβολές,βρισιές και κολλάνε σαν βδέλλες.Όσοι πάνε με μυαλό,σοβαρότητα κλπ ή γαμάνε μπάζα ή δεν γαμάνε τίποτα.

Εγώ νομίζω ότι οι γυναίκες θέλουν να τους επιβληθείς με το μυαλό τότε θα καταλάβεις και θα φερθείς ανάλογα ....άλλοτε κρύο άλλοτε ζέστη....δεν είναι όλες ίδιες...και η αλητεία στο παιχνίδι είναι ...
Το ότι κάποιος είναι σοβαρός ή σοβαροφανείς δεν σημαίνει ότι είναι και έξυπνος, ο έξυπνος κόβει την κατάσταση και πράττει ανάλογα.
Τελικά αυτοί που γαμάνε συνήθως είναι και οι πιο έξυπνοι ....εκ του αποτελέσματος..........

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εγώ νομίζω ότι οι γυναίκες θέλουν να τους επιβληθείς με το μυαλό τότε θα καταλάβεις και θα φερθείς ανάλογα ....άλλοτε κρύο άλλοτε ζέστη....δεν είναι όλες ίδιες...και η αλητεία στο παιχνίδι είναι ...
Το ότι κάποιος είναι σοβαρός ή σοβαροφανείς δεν σημαίνει ότι είναι και έξυπνος, ο έξυπνος κόβει την κατάσταση και πράττει ανάλογα.
Τελικά αυτοί που γαμάνε συνήθως είναι και οι πιο έξυπνοι ....εκ του αποτελέσματος..........

Οι γυναίκες αποφασίζουν στα πρώτα δευτερόλεπτα που σε βλέπουν εαν σε γουστάρουν.Εαν εκεί τους κάνεις κλικ για οποιοδήποτε λόγο,θα προχωρήσετε.Εαν όχι,τζάμπα χάνεις το χρόνο σου.

xaris42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Κριτικές
2
Like
194
Πόντοι
281
Ο Αχιλλέας τα λέει πάρα πολύ καλά.
Αχιλλέα ερώτηση: η αποτελεσματικότερη εφαρμογή όλων των εποχών ήταν το  το mirc?
Εγώ λέω ναι. Η πλάκα είναι πως οι νεώτεροι δεν ξέρουν τι ήταν αυτό.

Πες τα μεγάλε, από MIRC είχα πηδήξει θεά 1,82 βυζάρες, καυλιάρα όσο δεν παίρνει.
Η καλύτερη ιντερνετικά ever (οι πληρωμένες εξαιρούνται).

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Πες τα μεγάλε, από MIRC είχα πηδήξει θεά 1,82 βυζάρες, καυλιάρα όσο δεν παίρνει.
Η καλύτερη ιντερνετικά ever (οι πληρωμένες εξαιρούνται).

Εγώ από mirc είχα πάρει την καλύτερα πίπα της ζωής μου. Μια Μαρία, Αθηναία αλλά σπούδαζε Κοζάνη. Πίπα καλύτερη και από τσόντα.. και θυμάμαι στο κινητό της είχε ringtone κάνε υπομονή και θα ρθει το νίνι, το νινί το νινί, το νινί σέρνει καράβι  χαχαχαχα. Ήταν στη μόδα τότα όταν έπαιρνες τηλ. να είχες μουσική μέχρι να σηκώσει. Την είχε πάρει κανείς μήπως ??? Φυσικά είχα πάρει και πολλά άλλα. αχ εποχές...

Vag_peir

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
0
Κι εγώ το Mirc το αγαπώ. Σταθερή λύση χρόνια τώρα. έχουν κάτσει 2-3 φάσεις από εκεί αλλά το καλό που μου αρέσει είναι η καυλάντα και η κουβέντα κάθε ώρα της μέρας. Θέλει λίγο ιστορία και συναίσθημα παραπάνω μεν, αλλά νομίζω πως όσες γυναίκες το έχουν και είναι εκεί είναι πραγματικά καυλιάρες και τον αγαπάνω τον τσοπου

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Δηλαδή τη σημερινή εποχή υπάρχει το mirc και έχει και κόσμο το τσατ ρουμ;;;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
ποια προτιματε?
00dd5b3a66e6e7c973ce7a31d7a9db7f.png
Εσύ 5γιω ποια είσαι;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Εγώ νομίζω ότι οι γυναίκες θέλουν να τους επιβληθείς με το μυαλό τότε θα καταλάβεις και θα φερθείς ανάλογα

Στανταρ ατακα γκομενας που εχω βαρεθει να ακουω (οταν ρωταω "τι τυπος αντρας σου αρεσει" για να κυλαει η συζητηση)... "μ'αρεσει ο αντρας να ειναι δυνατοτερος απο μενα"...

Εκει που τους γαμαω ολο το συμπαν ειναι οταν τους ρωταω πως το εννοουν, γιατι ουτως ή αλλως ενας ανδρας εχει περισσοτερη φυσικη δυναμη... αρα αυταποδεικτα ειναι πιο δυνατος...

Και αρχιζουν να λενε για το χαρακτηρα οπου ουσιαστικα, εμμεσως πλην σαφως, εννοουν οτι ο χαρακτηρας του αλλου πρεπει να ειναι ισχυροτερος απ'της γυναικας... και λεω οκ, αρα αμα εσυ θες κατι τοτε αυτος θα λεει συνεχεια οχι για να σου αποδειξει οτι ειναι ...ο αντρας. Αυτο θες? Σιγα το δυσκολο, λεω... σε φυσικη δυναμη το χουμε ουτως ή αλλως, και το να λεω οχι συνεχεια ειναι πανευκολο... Και ετσι εγινα "δυνατοτερος" που αξιζω μεγαλου σεβασμου και θαυμασμου απο μερους σου? Καπου εκει, οταν τους δειχνεις ποσο απλο ειναι ολο αυτο που χουν πλασει στο μυαλο τους, βραχυκυκλωνει το μυαλο τους και δε ξερουν τι να πουν.

Στη πραγματικοτητα, αν επρεπε να το αναλυσουν περισσοτερο, και ηθελαν να παραδεχτουν τη γυναικεια φυση τους, θα ελεγαν οτι "εμεις ως γυναικες μας αρεσει να καθοδηγουμαστε στη ζωη μας και να ειμαστε σαν επιβατες... δε μας αρεσει να οδηγουμε ως οδηγοι ή να ειμαστε equal partners ως οδηγοι... θελουμε ο αλλος να μας οδηγει και εμεις να ειμαστε επιβατες..."  Αλλα εχουν φαει τετοιο κοινωνικο προγραμματισμο που δε μπορουν να πουν το παραπανω. Και λενε πιπες για ισχυροτερο χαρακτηρα που ψαχνουν στον αντρα, κτλ.

MisterGrey

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2017
Like
26
Πόντοι
0
ολες το ιδιο λενε φιλε
Εννοειτε ολες πανω κατω τα ιδια λενε.
Απλα με ειδε σοβαρο, χαλαρο κ μου μιλησε.
Εχω βεβαια ενα βλεμα κ ενα χαμογελο που αν πει μια μαλακια, οσο χαζη κ ναναι η γκομενα το καταλαβαινει.
Δεν ανοιγομαστε ποτε για προσωπικα κ αν εχουμε η δεν γαμαμε γενικα.
Αφηνουμε ενα μυστηριο, κ μιλαμε λιγο αλλα μπορουμε να αναφερουμε οτι δεν αντεχουμε χαζες κ ανεραστες.
Την αφηνουμε να νοιωσει ανετα, με λιγα καλα λογια, 1,2 κοπλιμεντα, (οχι ασχετα κ αν δεν ισχυουν).
Και φτιαχνουμε τον φακελο της σιγα σιγα.
Φυσκα φροντιζουμε να θυμωμαστε καποιες λεπτομερεις κ οτιηποτε της αρεσει στο σεξ.
Αν της αρεσει κατι προχω π.χ. μεχρι το 5 απο το 0-10, παντα ρωταμε για το Ν6, ετσι απλα χωρι να επιμενουμε.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.803
Πόντοι
216
Μα και μόνες να τις πετύχεις,όλες με κινητά/ακουστικά είναι.Σου λένε δηλαδή μην πλησιάζεις.

Αυτή είναι η μαλακία που μας δέρνει στην Ελλάδα.Ο φόβος να πλησιάσουμε άτομο που δεν το ξέρουμε.Βλέπεις πόσοι μόνοι/ες πάνε για τρέξιμο,γυμναστήριο κλπ αλλά για να γνωριστούν ούτε λόγος.

Τύπε σήμερα πέτυχα μια Ελλεηνίδα ωραίο μουνάκι αλλά ελαφρώς βλαμμένη που ερχόταν σε κάτι κοινά σεμινάρια με μένα στα οποία δε μιλούσε σχεδόν σε κανέναν :S.
Αυτή γενικά έχει μια ξινισμένη μούρη όλη την ώρα λες και έχει μόνιμα περίοδο.
Περιμέναμε το ασανσέρ και στεκόταν από πίσω μου χασκογελώντας σαν ηλίθια και στέλνοντας μηνύματα στον πιρφόρο της ή κοιτώντας γατιά στο κωλοfb.  
Περίμενα επίτηδες πότε θα σηκώσει το κεφάλι για να την χαιρετήσω, οπότε την ακουμπάω και της κάνω "επ, δε σε κατάλαβα" και καλά. Αυτή εξεπλάγην, κάτι ψέλλισε και μετά έπεσε πάλι με τα μούτρα στην μπακατέλα της.

Άμα τους πάρεις τα κινητά παίζει και να αυτοκτονήσουν με τη μαλακία που τους δέρνει  :2funny: :2funny:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Τύπε σήμερα μίλησα με μια Ελλεηνίδα ωραίο μουνάκι αλλά ελαφρώς βλαμμένη που ερχόταν σε κάτι κοινά σεμινάρια με μένα στα οποία δε μιλούσε σχεδόν σε κανέναν :S.
Περιμέναμε το ασανσέρ και στεκόταν από πίσω μου χασκογελώντας σαν ηλίθια και στέλνοντας μηνύματα στον πιρφόρο της ή κοιτώντας γατιά στο κωλοfb. 
Περίμενα επίτηδες πότε θα σηκώσει το κεφάλι για να την χαιρετήσω, οπότε την ακουμπάω και της κάνω "επ, δε σε κατάλαβα" και καλά. Αυτή εξεπλάγην, κάτι ψέλλισε και μετά έπεσε πάλι με τα μούτρα στην μπακατέλα της.

Άμα τους πάρεις τα κινητά παίζει και να αυτοκτονήσουν με τη μαλακία που τους δέρνει  :2funny: :2funny:

απλα το να μη της αρεσες τυπε και να ηθελε να σε αποφυγει δε παιζει?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Άμα τους πάρεις τα κινητά παίζει και να αυτοκτονήσουν με τη μαλακία που τους δέρνει  :2funny: :2funny:

Ετσι... Το κινητο δεν ειναι απλα ενα κινητο. Ολα τα apps, τα notifications, τα chats, τους εχουν δημιουργησει εξαρτηση... ειναι σα ναρκωτικο και θελουν τη δοση τους. Δεν αντεχουν ουτε λιγο χωρις τη δοση και μετα απο λιγο δε μπορουν ουτε να λειτουργησουν φυσιολογικα χωρις το κινητο γιατι σκεφτονται τι μηνυματα, τι notifications, κτλ εχουν παρει οση ωρα δεν ηταν πανω απ'το κινητο.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Ετσι... Το κινητο δεν ειναι απλα ενα κινητο. Ολα τα apps, τα notifications, τα chats, τους εχουν δημιουργησει εξαρτηση... ειναι σα ναρκωτικο και θελουν τη δοση τους. Δεν αντεχουν ουτε λιγο χωρις τη δοση και μετα απο λιγο δε μπορουν ουτε να λειτουργησουν φυσιολογικα χωρις το κινητο γιατι σκεφτονται τι μηνυματα, τι notifications, κτλ εχουν παρει οση ωρα δεν ηταν πανω απ'το κινητο.

ναι λες κ εσεις δε κανετε κρα για να αποκτησετε το τελευταιο μοντελο

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
593
Πόντοι
96
Τύπε σήμερα πέτυχα μια Ελλεηνίδα ωραίο μουνάκι αλλά ελαφρώς βλαμμένη που ερχόταν σε κάτι κοινά σεμινάρια με μένα στα οποία δε μιλούσε σχεδόν σε κανέναν :S.

Κατι ξεραν οι χικικομορι τυπε και τραβηξαν το δρομο τους

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Άμα τους πάρεις τα κινητά παίζει και να αυτοκτονήσουν με τη μαλακία που τους δέρνει  :2funny: :2funny:

ξεροχυνω με περιγραφη σκηνικων πιρφοροχωρας  απο μελη του μπου :wanker: :wanker: :wanker: :headbaning2: :headbaning2: :orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom