Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

altertrail

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Like
1
Πόντοι
0
για εμενα στο ινστα ειναι το παιχνιδι,τουλαχιστον μεσω ιντερνετ

αν εχεις τουλαχιστον μια 6αδα απο ΚΑΛΕΣ φωτογραφιες, που να φαινεται οτι εισαι ενδιαφερον ατομο(καλο ειναι να εισαι οντως και οχι απλα να το παιζεις)

κανεις τα like σου, και στελνεις σε οποια σου κανει like back(αρκει να σου αρεσει προφανως),πολυ απλο  :headbaning1:

το να παραπονιομαστε εδω για το πως ειναι οι γκομενες δε βοηθαει σε κατι, δραση χρειαζεται

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.387
Πόντοι
486
Άσε φιλαράκι έχουμε και ζωή. Η μέρα έχει 24ωρες και δεν μας φθάνουν. Ήμαστε σε παραγωγική ηλικία και ελεύθεροι επαγγελματίες. Οπότε καταλαβαίνεις ότι χρόνος για μηνυματακια και σαλιαρισματα μέσω ινστα κ δεις δεν υπάρχει. Εάν είσαι επιδοματακιας,ενστολος,ποζερας ή και όλα τα παραπάνω τότε ναι είναι για σένα το παιχνίδι του ίντερνετ.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Βλέπω κάποιες γυναίκες κουβαλάνε τσάντα,σακούλες κλπ όλα στο ένα χέρι για να κρατάνε στο άλλο το κινητό.Ρε ούτε στην τσέπη για μισό λεπτό δεν το βάζουν.Περπατάνε 50 μέτρα και αν δεν μιλάνε στο κινητό,παίζει και να πάθουν κρίση πανικού.

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
85
Πόντοι
6
το κινητο ειναι ο καλυτερος φιλος και ταυτοχρονα ο γκομενος των περισσοτερων ελληνιδων. Αν βρεις γυναικα που ασχολειται λιγοτερο με το κινητο της απο τον μ.ο τοτε ειναι δειγμα και ενδειξη εξυπνης γκομενας.
Εχουν αρρωστησει με αυτο το μαραφετι...η πλακα ειναι οτι μερικες το παραδεχονται κιολας οτι ειναι εξαρτημενες. Τις προαλλες πετυχα τυπισσα πανω στη μηχανη και ο γκομενος να οδηγαει και πισω η γκομενα να κοιταει το κινητο της. Αυτο δεν το εχω ξαναδει στην ζωη μου...να πηγαινουν με 60-70 και αυτη αταραχη.
Περα απο τον ινσταγκραμ και το φεις αφιερωνουν αρκετες γκομενες πολυ ωρα καθημερινα στο να τραβανε φωτο...να παρουν την καταλληλη ποζα, στο καταλληλο μερος, να διαγραψουν τις φωτο που δεν τους αρεσουν, να φτιαξουν τις φωτο που θα ανεβασουν για να φαινονται καλυτερες και πιστεψτε με μερικες εχουν τρελη ανασφαλεια με το ποσα λαικ θα παρουν. Θα εχετε παρατηρησει οτι οταν οι περισσοτερες γκομενες ανεβαζουν φωτο καπου τοτε παραμενουν για μεγαλο διαστημα μεσα και παρακολουθουν τα λαικ και τα σχολια...Αν οχι παρατηρηστε το με γνωστες σας. Μπορει να μην ισχυει με ολες αλλα σιγουρα με τις περισσοτερες. Ειλικρινα καθομαι και σκεφτομαι ωρες ωρες με ολη αυτη την μανια που εχουν με το κινητο τους αν αντιμετωπιζουν προβλημα συγκεντρωσης στις σπουδες η την δουλεια τους.Ειναι αδυνατο να αποδοσεις και να αφοσιωθεις καπου οταν συνεχως το μυαλο σου ειναι στο μεσεντζερ η οτι σκατα social media εχουν εθιστει.

Δυστυχως θα διαφωνισω σε ενα σημειο και λεω δυστυχως γιατι θα ηταν ευχαριστο οτι εγραφες να ηταν παπαριες που δεν ισχυουν... Διαφωνω στο οτι το κινητο ειναι ο καλυτερος φιλος και ταυτοχρονα ο γκομενος των περισσοτερων ελληνιδων. Ειναι και των Ελληνων... Δυστυχως σαν επιδημια εξαπλωνεται αυτη η "ασθενεια" και δεν κοιταζει φυλο, δεν κοιταζει αν χαζευεις το κινητο σαν συνοδηγος ή οδηγος, σαν συνεπιβατης ή επιβατης/οδηγος μηχανης γιατι και αυτο το εχω δει...

Και θα σου απαντησω σε αυτο που λες για το αν αντιμετωπιζουν προβλημα συγκεντρωσης σε σπουδες ή εργασια. Για το πρωτο δεν γνωριζω, για το δευτερο, ειναι οι χειροτερη συναδερφοι ή υπαλληλοι που μπορει να εχει καποιος. Απροσεκτοι, δεν ακουνε, δεν προσεχουν. Ειναι επισης οι χειροτεροι φιλοι ή οι χειροτερες σχεσεις και ακομα χειροτερα, οι χειροτεροι γονεις.

Και οσο και αν φανει περιεργο, παροτι φαινεται οτι με το κινητο περιθωριοποιουνται και χανουν επαφη με το περιβαλλον ή αληθεια ειναι αντιθετη και τραγικη για τους υπολοιπους που δεν ειναι κολλημενοι σε αυτο. Η αληθεια ειναι οτι εμεις ζουμε στο περιθωριο γιατι οταν μιλας στον τοιχο και δεν σε ακουει κανεις ποιος ειναι στο περιθωριο?  

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Και οσο και αν φανει περιεργο, παροτι φαινεται οτι με το κινητο περιθωριοποιουνται και χανουν επαφη με το περιβαλλον ή αληθεια ειναι αντιθετη και τραγικη για τους υπολοιπους που δεν ειναι κολλημενοι σε αυτο. Η αληθεια ειναι οτι εμεις ζουμε στο περιθωριο γιατι οταν μιλας στον τοιχο και δεν σε ακουει κανεις ποιος ειναι στο περιθωριο? 

Έχεις απόλυτο δίκιο.Αν δεν είσαι κι εσύ στο τρυπάκι με τα κινητά,αν δεν είσαι κι εσύ σκυμμένος όλη μέρα
όπως η 'παρέα',σίγουρα θα περιθωριοποιηθείς.Άλλο ένα δείγμα της απόλυτης κατάντιας της κοινωνίας.

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
85
Πόντοι
6
Έχεις απόλυτο δίκιο.Αν δεν είσαι κι εσύ στο τρυπάκι με τα κινητά,αν δεν είσαι κι εσύ σκυμμένος όλη μέρα
όπως η 'παρέα',σίγουρα θα περιθωριοποιηθείς.Άλλο ένα δείγμα της απόλυτης κατάντιας της κοινωνίας.

Μια μικρη παρενθεση θα βαλω και θα πω οτι σκυμμενος στο κινητο δεν σημαινει οτι το κανω για να βρω γκομενα ή γκομενο. Τοσο για το πουτσο

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.387
Πόντοι
486
Σημεία των καιρών είναι αυτά παιδιά και χρήζουν κοινωνιολογικής μελέτης.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μια μικρη παρενθεση θα βαλω και θα πω οτι σκυμμενος στο κινητο δεν σημαινει οτι το κανω για να βρω γκομενα ή γκομενο. Τοσο για το πουτσο

Δεν έχει σημασία,αρκεί να κοιτάς το κινητό και να δαχτυλιάζεις την οθόνη.Αν βγήκες για να μιλήσεις,πλέον θεωρείσαι εξωγήινος

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
85
Πόντοι
6
Σημεία των καιρών είναι αυτά παιδιά και χρήζουν κοινωνιολογικής μελέτης.

Φοβαμαι πως κοινωνιολογικη μελετη εγινε πριν συμβει αυτο. Οταν με μια τοσο δα συσκευη μπορεις να τιθασευσεις τον κοσμο κανοντας τον χαζο και αποκομμενο απο την πραγματικοτητα...

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.387
Πόντοι
486
Φοβαμαι πως κοινωνιολογικη μελετη εγινε πριν συμβει αυτο. Οταν με μια τοσο δα συσκευη μπορεις να τιθασευσεις τον κοσμο κανοντας τον χαζο και αποκομμενο απο την πραγματικοτητα...

Συμφωνώ σ αυτό. Εύκολος έλεγχος και παρακολούθηση με την ανοχή μας

altertrail

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Like
1
Πόντοι
0
Άσε φιλαράκι έχουμε και ζωή. Η μέρα έχει 24ωρες και δεν μας φθάνουν. Ήμαστε σε παραγωγική ηλικία και ελεύθεροι επαγγελματίες. Οπότε καταλαβαίνεις ότι χρόνος για μηνυματακια και σαλιαρισματα μέσω ινστα κ δεις δεν υπάρχει. Εάν είσαι επιδοματακιας,ενστολος,ποζερας ή και όλα τα παραπάνω τότε ναι είναι για σένα το παιχνίδι του ίντερνετ.

δε θελει κοπο και ατελειωτες ωρες μηνυματων,τροπο θελει, με ενα σωστα στημενο ινσταγκραμ ειναι εφικτο,αλλα οχι ευκολο.

για την ιστορια δεν ειμαι τιποτα απο τα παραπανω, το ινσταγκραμ για εμενα ειναι ενας ελαχιστα χρονοβορος τροπος να γνωρισεις ατομα απο κοντα,αλλα οτι θελει πιστευει ο καθενας

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.870
Πόντοι
216
Συμφωνώ σ αυτό. Εύκολος έλεγχος και παρακολούθηση με την ανοχή μας

Ναι είμαι σίγουρος ότι ο Ζουκερμπεργκ είχε στο μυαλό του να καταστήσει κοινωνικά ανάπηρη κάθε χαζογκόμενα που είναι κολλημένη στο κινητό 24/7 ενώ η ζωή και οι ευκαιρίες περνούν από μπροστά της, με αυτήν απούσα.
Τύποι, ο τρόπος χρήσης φταίει από τα ίδια τα άτομα και όχι η τεχνολογία.
Αυτή έχει στόχο να διευκολύνει τη ζωή μας και όχι να μας κάνει αυτιστικούς ή να εξαρτώμαστε από ένα μαραφέτι για να ταϊσουμε το εγώ/ματαιοδοξία/κενότητα/βαρεμάρα που μας δέρνει.

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
85
Πόντοι
6
Ναι είμαι σίγουρος ότι ο Ζουκερμπεργκ είχε στο μυαλό του να καταστήσει κοινωνικά ανάπηρη κάθε χαζογκόμενα που είναι κολλημένη στο κινητό 24/7 ενώ η ζωή και οι ευκαιρίες περνούν από μπροστά της, με αυτήν απούσα.
Αυτή έχει στόχο να διευκολύνει τη ζωή μας και όχι να μας κάνει αυτιστικούς ή να εξαρτώμαστε από ένα μαραφέτι για να ταϊσουμε το εγώ/ματαιοδοξία/κενότητα/βαρεμάρα που μας δέρνει.

Δεν ειχε αυτο στο μυαλο του ο Ζουκερμπεργκ και ο καθε Ζουκερμπεργκ. Απλα ο τροπος που εξελιχθηκε η εφαρμογη παραλληλα με τον τροπο που εξελιχθηκε η τεχνολογια στα κινητα ωθησε την κοινωνια προς αυτην την κατευθυνση. Η Κοινωνια δεν πηρε την ωθηση ομως σε αυτον τον βαθμο απο μονη της. Καποιοι εβαλαν το χερι τους να εθιστει η κοινωνια σε ολο αυτο

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Ο Αχιλλέας τα λέει πάρα πολύ καλά.
Αχιλλέα ερώτηση: η αποτελεσματικότερη εφαρμογή όλων των εποχών ήταν το  το mirc?
Εγώ λέω ναι. Η πλάκα είναι πως οι νεώτεροι δεν ξέρουν τι ήταν αυτό.

Ε ναι πως να το κανουμε!ηταν το καλυτερο και της μοδας τοτε! σε δευτερολεπτα ανταλλαγη κινητων με την πανακριβη χρεωση σε κλισεις και μνηματα (ασχετο αλλα τα μηνυματα εξακολουθουν να ειναι πανακριβα απ την τοτε εποχη αν δεν παρεις κανα προγραμμα ενω θα επρεπε να ειναι ΔΩΡΕΑΝ! η εστω 0.001)
Αληθεια Θυμαστε τι εκανε αυτη η εντολη ? (/msg ChanServ #channel +? * ? - ?) οποιος την συμπληρωσει στην θεση των ( ? ) ειμαι σιγουρος οτι εφαγε πολυ ψωμι :knockinb: και 100 βηματα απ την θεση των πυρφορων της εποχης ...

MisterGrey

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2017
Like
26
Πόντοι
0
Ε ναι πως να το κανουμε!ηταν το καλυτερο και της μοδας τοτε! σε δευτερολεπτα ανταλλαγη κινητων με την πανακριβη χρεωση σε κλισεις και μνηματα (ασχετο αλλα τα μηνυματα εξακολουθουν να ειναι πανακριβα απ την τοτε εποχη αν δεν παρεις κανα προγραμμα ενω θα επρεπε να ειναι ΔΩΡΕΑΝ! η εστω 0.001)
Αληθεια Θυμαστε τι εκανε αυτη η εντολη ? (/msg ChanServ #channel +? * ? - ?) οποιος την συμπληρωσει στην θεση των ( ? ) ειμαι σιγουρος οτι εφαγε πολυ ψωμι :knockinb: και 100 βηματα απ την θεση των πυρφορων της εποχης ...
Εμπαινα πολυ λιγο στο 2005-6 αν θυμαμαι καλα. Ειχα γνωρισει κ γιναμε φιλοι με καποιον που ειχε καναλι εκει στο irc. mirc. Ειχα βγει με καποιες οι περισοτερες παντρεμενες τοτε εψαχναν για πουτσα ενα βραδυ κλπ. Εγω ελευθερος τοτε τους το ελεγα κ δεν ξαναμιλουσαν. βεβαια γνωρισα κ πιτσιρικες ετοιμες για ολα αλλα κυριως θεσσαλονικη, κ βορεια, ενω εγω μενω Αθηνα. Φυσικα καλα ηταν αν ειχες 100δες ωρες free καθε εβδομαδα  κ ολα τα βραδια κυριως, Αυτο με την εντολη τι ακριβως ειναι; εντολη ? (/msg ChanServ #channel +? * ? - ?)

gamitsos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
4
Πόντοι
0
εννοειται πως δεν φταιει η τεχνολογια και φταινε οσοι την χρησιμοποιουν λαθος. Πολλοι και κυριως πολλες δεν χρησιμοποιουν απλα τα social media, ειναι λες και τους χρησιμοποιουν αυτα...
Και για τα υπολοιπα που αναφερεστε λυπαμαι ειλικρινα ενα τυπο που ειναι ας πουμε 22-23 και δεν ασχολειται συνεχεια με το κινητο του.Συμφωνω οτι πραγματικα ο τυπος αυτος ή η τύπισσα θα πρεπει να νιώθει ξεμπαρκος/ξεμπαρκη στην κοινωνια
Και μια ερωτηση που θελω να κανω σε ατομα που ζουν η εχουν ζησει στο εξωτερικο παλιοτερα. Ασχολουνται τοσο πολυ στις ξενες χωρες με τα κινητα οσο στην Ελλαδα ή ειναι πιο φυσιολογικα εκει τα πραγματα?

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Το badoo δουλεύει μια χαρά πάντως και τώρα βλέπω παίζουν και τα πινάκια βγήκα εχτές με φοιτήτρια από τη ΑΣΟΕΕ και κανονίσαμε 3μερο σε νησί.

Ακριβός αντίθετα το okc δεν μου δίνει πολλές επιλογές σε κοπέλες όπως στο παρελθόν.

Δεν ψάχνω για βίζιτες μόνο για νορμαλ κοπέλες.

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.387
Πόντοι
486
Το badoo δουλεύει μια χαρά πάντως και τώρα βλέπω παίζουν και τα πινάκια βγήκα εχτές με φοιτήτρια από τη ΑΣΟΕΕ και κανονίσαμε 3μερο σε νησί.

Δεν ψάχνω για βίζιτες μόνο για νορμαλ κοπέλες.

Τι εμφάνισης ήταν η κοπέλα; Εσύ θα χορηγήσεις το 3μερο;

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Τι εμφάνισης ήταν η κοπέλα; Εσύ θα χορηγήσεις το 3μερο;

Πολύ καλή εμφάνιση !!!!
Δεν είναι βίζιτα η κοπέλα ψάχνετε επαγγελματικά και μπορώ να την βοηθήσω......
φυσικά δεν μιλήσαμε για χρήματα και έκανε κίνηση να πληρώσει φαντάζομαι για τα μάτια του κόσμου (δεν θα την άφηνα να πλήρωνε).......  εγώ της πρότεινα να πάμε στο εξοχικό μου φυσικά και δεν θα την αφήσω να πληρώσει και εκεί της ρίχνω 20 χρονάκια ....
Το παράξενο για εμένα που δουλεύω πολύ το badoo είναι το ότι είναι πιπινάκι συνήθως χτυπάω 30-45 εύκολα αλλά πιπινακι (25) δεν έχω φάει ποτέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom