Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.179
Πόντοι
2.356
Πολύ καλή εμφάνιση !!!!
Δεν είναι βίζιτα η κοπέλα ψάχνετε επαγγελματικά και μπορώ να την βοηθήσω......
φυσικά δεν μιλήσαμε για χρήματα και έκανε κίνηση να πληρώσει φαντάζομαι για τα μάτια του κόσμου (δεν θα την άφηνα να πλήρωνε).......  εγώ της πρότεινα να πάμε στο εξοχικό μου φυσικά και δεν θα την αφήσω να πληρώσει και εκεί της ρίχνω 20 χρονάκια ....
Το παράξενο για εμένα που δουλεύω πολύ το badoo είναι το ότι είναι πιπινάκι συνήθως χτυπάω 30-45 εύκολα αλλά πιπινακι (25) δεν έχω φάει ποτέ.

φαε και πες μας.

δεν ειναι βιζιτα αλλα ψαχνετε επαγγελματικα. ολες ετσι λενε. μετα το "φαγητο" θα καταλαβεις καλυτερα σιγουρα.

υ.γ. και εγω δεν ειμαι βιζιτος αλλα ψαχνομαι επαγγελματικα (αλλα στο εξοχικο δεν ερχομαι) μπουχαχα

zonky79

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
1
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά

είμαι σχετικά νέος στο coutchsurfing και θέλω τη βοήθεια σας.πρόσφατα μου έστειλε ένα request μία Γαλλίδα η οποία φαίνεται πολυταξιδεμένη θα μείνει πέντε μέρες. Προχθές μου έστειλαν request δύο κοπέλες από Γαλλία πάλι που μου λένε το εξής:Hi Kostas

Hope you're good! My name is Charlene, I live in French Guiana and will be traveling to Greece for 11 days in July with my good friend Marieke from Paris, we both are English teachers.
It would be great if you could host us for some nights and give us advice on places to visit / things to do. We are very cool and fun girls, you won't regret hosting us haha!

Hope to hear from you soon

Take care

Charlène

σκέφτομαι αν αξίζει τον κόπο να μπω στη διαδικασία να τις φιλοξενήσω να τις γυρίζω από δω και από κει.θέλω να πω χύμα ρε παιδιά θα φάω τίποτα ή απλά θα τις φιλόξενω κ θα κάνω τον βοσκό τζαμπα...παρακαλώ πολύ τα φώτα σας..

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Καλημέρα παιδιά

είμαι σχετικά νέος στο coutchsurfing και θέλω τη βοήθεια σας.πρόσφατα μου έστειλε ένα request μία Γαλλίδα η οποία φαίνεται πολυταξιδεμένη θα μείνει πέντε μέρες. Προχθές μου έστειλαν request δύο κοπέλες από Γαλλία πάλι που μου λένε το εξής:Hi Kostas

Hope you're good! My name is Charlene, I live in French Guiana and will be traveling to Greece for 11 days in July with my good friend Marieke from Paris, we both are English teachers.
It would be great if you could host us for some nights and give us advice on places to visit / things to do. We are very cool and fun girls, you won't regret hosting us haha!

Δεν την ήξερα την πλατφόρμα πολύ καλή ιδέα.
Φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό ....
Τι εμφάνιση έχουν? έχεις τσεκάρει αν αυτά που σου γράφει ισχύουν ?

Take care

Charlène

σκέφτομαι αν αξίζει τον κόπο να μπω στη διαδικασία να τις φιλοξενήσω να τις γυρίζω από δω και από κει.θέλω να πω χύμα ρε παιδιά θα φάω τίποτα ή απλά θα τις φιλόξενω κ θα κάνω τον βοσκό τζαμπα...παρακαλώ πολύ τα φώτα σας..

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Σήμερα είχα την πρώτη μου εμπειρία με ψυχολόγο για ψυχανάλυση. Μου είπε πως διαδικασίες γνωριμιών όπως tinder, fb, speed dates, sites γνωριμιών όπου το αντίθετο φύλλο μιλάει με πολλούς του δικού μας φύλλου ειναι εξαιρετικά ψυχοφθόρες και προκαλούν κατάθλιψη.
Σας το γράφω για να σας μεταφέρω την εμπειρία.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Σήμερα είχα την πρώτη μου εμπειρία με ψυχολόγο για ψυχανάλυση. Μου είπε πως διαδικασίες γνωριμιών όπως tinder, fb, speed dates, sites γνωριμιών όπου το αντίθετο φύλλο μιλάει με πολλούς του δικού μας φύλλου ειναι εξαιρετικά ψυχοφθόρες και προκαλούν κατάθλιψη.
Σας το γράφω για να σας μεταφέρω την εμπειρία.

Και η υπερανάλυση οδηγεί σε κατάθλιψη. Δεν ξέρω ψυχολόγο που δεν πάει σε συνάδελφο του τακτικά.

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Καλημέρα παιδιά

Take care

Charlène

Εάν είναι ωραία μουνια και έχεις χρόνο για πέταμα δεξου. Πάντα θα πηγαίνεις με την ιδέα ότι δεν θα γίνει τίποτα ώστε να μην απογοητευθεις. Από κει και πέρα πάει καιρός πάει κ το καράβι,θα δεις εάν σε παίρνει για τα υπόλοιπα.

ΥΓ: εάν πεις ναι πήγαινε τες σε κάνα swing club ή ρίξε την ιδέα από πρίν να κόψεις αντιδράσεις

zonky79

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
1
Πόντοι
0
Κάποιον που να ζει εμπειρία στο coutchsurfing ψάχνω να μου πει τι παίζει...

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
Άργησες λίγο τύπε....σχεδόν 3-4 χρόνια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 150081

Επισκέπτης
καλησπέρα μου...δεσποινίδα απο zoo μου έδωσε το skype της και το τηλ της...ειπε 100ευρω την ωρα κτλ...
το skype ειναι: Martha masaz, το τηλ θα σας το δωσει η ιδια..πιστευω. δεν ξέρω αν είναι σωστό να το δώσω εγώ...
δεν έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω αν θα το κάνω...αν καποιος έχει την άνεση οικονομικά για δοκιμές ας μας ενημερώσει.

Xios

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
5
Πόντοι
0
Πάντως γενικώς όσοι παίζετε από τα σόσιαλ και τα τοιαυτα, είτε είστε άκυροι-άγαρμποι, είτε χέστηδες....

Έχουν δίκαιο αι γκόμεναι.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Κάποιον που να ζει εμπειρία στο coutchsurfing ψάχνω να μου πει τι παίζει...
Καλησπέρα τυπε !
Φιλοξενούσα αποκλειστικά και μόνο τύπισσες στο σπίτι μου από το couchsurfing.
Όσες φορές φιλοξένησα 2αδα δεν έκανα κάτι με την μια ή την άλλη. Την μια μόνο είχα έναν γνωστό μου ο οποίος χάλασε την φαση. Εκεί θα μπορούσε να γίνει κάτι αν δεν ήταν μαλακας ο τύπος.
Εκεί που έχεις πιθανότητες είναι όταν φιλοξενεις μια και μόνο μία.
Αυτή όμως για να κάτσει θα πρέπει να το έχει ξανακάνει και σε άλλον ή να σε γουστάρει πολυ. Μελέτησε τα προφίλ πριν δεχθείς ή στείλεις αίτημα για φιλοξενία.
Αν στο προφίλ αναφέρει ότι δεν το έχει για γνωριμία τότε μην στέλνεις μήνυμα ή μην αποδέχεσαι το αίτημα αν σου στείλει, γιατί θα χάσεις τον χρόνο σου.
Γνώμη μου είναι να παίξεις και με την εφαρμογή για κινητά και την υπηρεσία hang out του couchsurfing. Αυτή αν και έχει γεμίσει άνδρες και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός αν είσαι τυχερός, εμφανισιμος και καλός επικοινωνιακά θα πετύχεις κάποιο γκολ γκομενάκι. Δεν είναι όμως οι περισσότερες καλές. Στις καλές τα μηνύματα πέφτουνε βροχή.
Καλή επιτυχία κι αν έχεις απορία γράψε εδώ.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Ρε μάγκες πάντως πολλοι εδώ μέσα μου φαίνεται φεν σκέφτεστε. Αν μια γκόμενά την φιλοξενήσεις την ταΐσεις τα πιείτε και στο τέλος την καληνυχτισεις ευγενικά δυο είναι τα σενάρια.
1) Θα σου κάτσει το ίδιο βράδυ
2) Θα σου κάτσει το επόμενο.
Ντυθείτε όμορφα περιποιηθειτε τον εαυτό σας βγείτε να περάσετε κυρίως καλά και μην έχετε την στάμπα του λιγουρη στο μέτωπο σας.

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
365
Πόντοι
21
Συναγωνιστές καλησπέρα! Έχετε δει λογικά το βίντεο αυτό :
Την ξέρει κανείς?? Από κάτω στα σχόλια γράφουν διάφορα μέχρι και διεύθυνση.. ξέρει κάποιος κάτι???

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Οχι οτι εχει και μεγαλη σημασια,αλλα το parea.gr κατεβαζει ρολλα τελος του μηνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom