Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.870
Πόντοι
216
απλα το να μη της αρεσες τυπε και να ηθελε να σε αποφυγει δε παιζει?

Αν πήρε τον χαιρετισμό σαν πέσιμο προφανώς και έχει σκατά στο κεφάλι ή είναι αυτιστική στην καλύτερη.
Χώρια η αγένεια.
Εσύ όταν σε χαιρετάει κάποιος έτσι αντιδράς;
Κάτι τέτοια μηδενικά τύπισσα ούτε να μου τον δουν...παλιά τις τρόλλαρα, τώρα στη χάση και στη φέξη.
Άσε που την λυπόμουν που δε μιλούσε σε κανέναν ενώ εγώ έκανα τσιγάρο με τα υπόλοιπα μουνάκια στα διαλείμματα...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Άμα τους πάρεις τα κινητά παίζει και να αυτοκτονήσουν με τη μαλακία που τους δέρνει  :2funny: :2funny:

Εγώ το πιστεύω.Μιλάμε για πλήρη εξάρτηση.Περπατάνε στο δρόμο και οι 4/5 είναι με το χέρι στο αυτί.Σε αστικά,στάσεις κλπ τα ίδια.Η κατάσταση δυστυχώς είναι μη αναστρέψιμη

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.067
Πόντοι
216
Εγώ το πιστεύω.Μιλάμε για πλήρη εξάρτηση.Περπατάνε στο δρόμο και οι 4/5 είναι με το χέρι στο αυτί.Σε αστικά,στάσεις κλπ τα ίδια.Η κατάσταση δυστυχώς είναι μη αναστρέψιμη

homo othonious

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Τελικά αυτοί που γαμάνε συνήθως είναι και οι πιο έξυπνοι ....εκ του αποτελέσματος..........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: απο τα κορυφαια που εχω δει σε αυτο το ανυπερβλητο και ταυτοχρονως πολυαγαπημενο site της ψυχικης μου χαλαρωσης :rockon:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Αν πήρε τον χαιρετισμό σαν πέσιμο προφανώς και έχει σκατά στο κεφάλι ή είναι αυτιστική στην καλύτερη.
Χώρια η αγένεια.
Κάτι τέτοια μηδενικά τύπισσα ούτε να μου τον δουν...παλιά τις τρόλλαρα, τώρα στη χάση και στη φέξη.
Άσε που την λυπόμουν που δε μιλούσε σε κανέναν ενώ εγώ έκανα τσιγάρο με τα υπόλοιπα μουνάκια στα διαλείμματα...

τυπε εισαι ντιπ για ντιπ
αν περασες απο ακτινογραφια τη γκομενα στο σεμιναριο κ το αντιληφθηκε
ξερεις το λυσασμενο βλεμμα δυσκολα κρυβεται
και αν της μιλησες κ πεταξες μπαρουφες πεσιματος κλπ κλπ
ε δε θελει κ πολυ να κλασει μεντεςςςςς

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.870
Πόντοι
216
τυπε εισαι ντιπ για ντιπ
αν περασες απο ακτινογραφια τη γκομενα στο σεμιναριο κ το αντιληφθηκε
ξερεις το λυσασμενο βλεμμα δυσκολα κρυβεται
και αν της μιλησες κ πεταξες μπαρουφες πεσιματος κλπ κλπ
ε δε θελει κ πολυ να κλασει μεντεςςςςς

Με μέτρο τα χάπια.
Αν δεν πιάνουν δίνε κουτουλιές στον τοίχο μέχρι να επανέρθεις.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Με μέτρο τα χάπια.
Αν δεν πιάνουν δίνε κουτουλιές στον τοίχο μέχρι να επανέρθεις.

χαχαχ ναι φυσικα οι γυναικες φταινε παντα

60% να εισαι κανας χαλιας
35% να εδειξες λιγουρης
5% να ειναι  ακαυλη

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.870
Πόντοι
216
χαχαχ ναι φυσικα οι γυναικες φταινε παντα

60% να εισαι κανας χαλιας
35% να εδειξες λιγουρης
5% να ειναι  ακαυλη

Συγχρωτίζεσαι με άτομα που πασχίζουν να πάρουν το τελευταίο μοντέλο κινητού.
Οι γυναίκες δε φταίνε πάντα αλλά εσύ επιμένεις να πετάγεσαι σαν ψωλή του κόκκορα και να ποστάρεις αηδίες μπαχαλέυοντας ότι thread πέσει στο κόκκινο από τον μπάφο μάτι σου.
Δε νομίζεις ότι πρέπει να βάλεις ένα στοπ σε αυτόν τον κατήφορο;

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Συγχρωτίζεσαι με άτομα που πασχίζουν να πάρουν το τελευταίο μοντέλο κινητού.
Οι γυναίκες δε φταίνε πάντα αλλά εσύ επιμένεις να πετάγεσαι σαν ψωλή του κόκκορα και να ποστάρεις αηδίες μπαχαλέυοντας ότι thread πέσει στο κόκκινο από τον μπάφο μάτι σου.
Δε νομίζεις ότι πρέπει να βάλεις ένα στοπ σε αυτόν τον κατήφορο;

τι λες βρεε εδω ολοκληρη ζωη λασκαρη προτιμησε τον κατηφορο και θα τον απαρνηθω εγω?!!

ps. δε συσχετιζομαι με ατομα που πασχιζουν για το τελευταιο μοντελο
δεν ειμαι δηθεν κ δε κανω παρεα με δηθεν

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Δηλαδη επειδη πηγαινατε στο ιδιο σεμιναριο θα πρεπει να πεσει στα 4 να τη γαμησεις απο ολες τις τρυπες οταν σε συναντησει τυχαια;

Οτι δεν μας καθεται ειναι προβληματικο, του βγαζουμε κακια, μισος;

Οποιος ειναι πιο πανω απο εμας του βγαζουμε τα ιδια και χειροτερα;

Creepy καταστασεις.

Μετα σας φταινε οι γκομενες, οι γυρω σας, η αστρικη σκονη και οτιδηποτε αλλο εκτος απο το να κανετε απλα τη διαπιστωση της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Να διαπιστωσετε τι ακριβως συμβαινει-ειστε-θελετε-μπορειτε.

Με το να κραζετε, να ειρωνευεστε και να λετε τα οσα λετε και να κανετε τα οσα κανετε...δεν υπαρχει ουτε προοδος ουτε ουσια σε κατι.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
276
Πόντοι
36
Χώρια η αγένεια.
Κυκλοφορώ με τα ΜΜΜ και βλέπω σαν κι αυτη, 7-8 στις 10. Εκεί που παλιότερα μπορούσες να πιάσεις κουβέντα, τώρα είναι τόσο απορροφημένες με το κινητό και στην κοσμαρα τους που αν τους μιλήσεις θα σου απαντάνε μονολεκτικά ή και καθόλου. Μάλιστα η μεγαλύτερη αγένεια είναι όταν βγάζουν το ένα ακουστικό να σε ακούσουν και μετά το ξαναβάζουν αφού σου απαντήσουν.
Δεν αντιλαμβάνονται ότι συζητώντας με κάποιον συνεπιβάτη περνάει πιο ευχάριστα η ώρα και υπάρχει η περίπτωση να κάνουν και μια σημαντική γνωριμία.
Πάντως μην το βάζετε κάτω. Βρείτε την ευκαιρία και μία στις 1000+ θα σας μιλήσει και ίσως παιχτεί κανένα καλό σκηνικό αν αλλάξετε τηλέφωνο. Τώρα αν είστε εμφανίσιμος αυξάνονται οι πιθανότητες επιτυχίας.
Οι αυτιστικες πάντως με τα ακουστικά, αν βλέπανε κάποιον γνωστό στα ΜΜΜ όχι μόνο θα βγάζανε τα ακουστικά, αλλά θα του την πεφτανε κιόλας.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.577
Πόντοι
216
Κυκλοφορώ με τα ΜΜΜ και βλέπω σαν κι αυτη, 7-8 στις 10. Εκεί που παλιότερα μπορούσες να πιάσεις κουβέντα, τώρα είναι τόσο απορροφημένες με το κινητό και στην κοσμαρα τους που αν τους μιλήσεις θα σου απαντάνε μονολεκτικά ή και καθόλου. Μάλιστα η μεγαλύτερη αγένεια είναι όταν βγάζουν το ένα ακουστικό να σε ακούσουν και μετά το ξαναβάζουν αφού σου απαντήσουν.
Δεν αντιλαμβάνονται ότι συζητώντας με κάποιον συνεπιβάτη περνάει πιο ευχάριστα η ώρα και υπάρχει η περίπτωση να κάνουν και μια σημαντική γνωριμία.
Πάντως μην το βάζετε κάτω. Βρείτε την ευκαιρία και μία στις 1000+ θα σας μιλήσει και ίσως παιχτεί κανένα καλό σκηνικό αν αλλάξετε τηλέφωνο. Τώρα αν είστε εμφανίσιμος αυξάνονται οι πιθανότητες επιτυχίας.
Οι αυτιστικες πάντως με τα ακουστικά, αν βλέπανε κάποιον γνωστό στα ΜΜΜ όχι μόνο θα βγάζανε τα ακουστικά, αλλά θα του την πεφτανε κιόλας.

Οπως εχω ξαναγραψει κι αλλου,
για μενα πλεον ειναι ΠΡΟΣΟΝ,
να μην ασχολειται μια γυναικα με το κινητο.

Ηδη σκεφτομαι να ενεργοποιησω μια γνωριμια μου,
σκεφτομενος οτι η λεγαμενη εχει το κινητο, μονο ως τηλεφωνο, και τιποτε αλλο!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
276
Πόντοι
36
Οπως εχω ξαναγραψει κι αλλου,
για μενα πλεον ειναι ΠΡΟΣΟΝ,
να μην ασχολειται μια γυναικα με το κινητο.

Ηδη σκεφτομαι να ενεργοποιησω μια γνωριμια μου,
σκεφτομενος οτι η λεγαμενη εχει το κινητο, μονο ως τηλεφωνο, και τιποτε αλλο!
Τυπε κουλ πάτα το κουμπί ενεργοποίησης !
Χαχαχα !
Ας έχει το κινητό και για άλλα πράγματα, όπως όλοι αρκεί όταν ο άλλος θέλει να επικοινωνήσει να επιδεικνύει ευγενική συμπεριφορά και πραγματικη διαθεση, αν τουλάχιστον ενδιαφέρεται για γνωριμία και δεν διακετεχεται από τα ταμπού και τις προκαταλήψεις της ελληνικης αντικοινωνικης κοινωνίας περί γνωριμίας με αγνώστους.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
897
Πόντοι
96
Μακριά από e harmony.Είναι της κονόμας .Ενώ γράφεσαι δωρεάν , για να δεις ακόμη και τις φωτογραφίες πρέπει να πληρώσεις!Άμα δουν σε διάστημα μιας εβδομάδας ότι δεν πληρώνεις σε διαγράφουν χωρίς να σου πουν γιατί!Παλιά είχαν δωρεάν μηνύματα τα Σαββατοκύριακα , τώρα θέλουν να πληρώνεις.Τα ίδια και το oκ cupid.Πλήρωνε κορόιδο..Η πτώση των τσατάδικων. >:(

gamitsos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
4
Πόντοι
0
Ετσι... Το κινητο δεν ειναι απλα ενα κινητο. Ολα τα apps, τα notifications, τα chats, τους εχουν δημιουργησει εξαρτηση... ειναι σα ναρκωτικο και θελουν τη δοση τους. Δεν αντεχουν ουτε λιγο χωρις τη δοση και μετα απο λιγο δε μπορουν ουτε να λειτουργησουν φυσιολογικα χωρις το κινητο γιατι σκεφτονται τι μηνυματα, τι notifications, κτλ εχουν παρει οση ωρα δεν ηταν πανω απ'το κινητο.
το κινητο ειναι ο καλυτερος φιλος και ταυτοχρονα ο γκομενος των περισσοτερων ελληνιδων. Αν βρεις γυναικα που ασχολειται λιγοτερο με το κινητο της απο τον μ.ο τοτε ειναι δειγμα και ενδειξη εξυπνης γκομενας.
Εχουν αρρωστησει με αυτο το μαραφετι...η πλακα ειναι οτι μερικες το παραδεχονται κιολας οτι ειναι εξαρτημενες. Τις προαλλες πετυχα τυπισσα πανω στη μηχανη και ο γκομενος να οδηγαει και πισω η γκομενα να κοιταει το κινητο της. Αυτο δεν το εχω ξαναδει στην ζωη μου...να πηγαινουν με 60-70 και αυτη αταραχη.
Περα απο τον ινσταγκραμ και το φεις αφιερωνουν αρκετες γκομενες πολυ ωρα καθημερινα στο να τραβανε φωτο...να παρουν την καταλληλη ποζα, στο καταλληλο μερος, να διαγραψουν τις φωτο που δεν τους αρεσουν, να φτιαξουν τις φωτο που θα ανεβασουν για να φαινονται καλυτερες και πιστεψτε με μερικες εχουν τρελη ανασφαλεια με το ποσα λαικ θα παρουν. Θα εχετε παρατηρησει οτι οταν οι περισσοτερες γκομενες ανεβαζουν φωτο καπου τοτε παραμενουν για μεγαλο διαστημα μεσα και παρακολουθουν τα λαικ και τα σχολια...Αν οχι παρατηρηστε το με γνωστες σας. Μπορει να μην ισχυει με ολες αλλα σιγουρα με τις περισσοτερες. Ειλικρινα καθομαι και σκεφτομαι ωρες ωρες με ολη αυτη την μανια που εχουν με το κινητο τους αν αντιμετωπιζουν προβλημα συγκεντρωσης στις σπουδες η την δουλεια τους.Ειναι αδυνατο να αποδοσεις και να αφοσιωθεις καπου οταν συνεχως το μυαλο σου ειναι στο μεσεντζερ η οτι σκατα social media εχουν εθιστει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Ειλικρινα καθομαι και σκεφτομαι ωρες ωρες με ολη αυτη την μανια που εχουν με το κινητο τους αν αντιμετωπιζουν προβλημα συγκεντρωσης στις σπουδες η την δουλεια τους.Ειναι αδυνατο να αποδοσεις και να αφοσιωθεις καπου οταν συνεχως το μυαλο σου ειναι στο μεσεντζερ η οτι σκατα social media εχουν εθιστει

Και προβλημα συγκεντρωσης και προβλημα παραγωγικοτητας και συμπτωματα εθισμου με οτι αυτα συνεπαγονται.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αν βρεις γυναικα που ασχολειται λιγοτερο με το κινητο της απο τον μ.ο τοτε ειναι δειγμα και ενδειξη εξυπνης γκομενας.

Άρα καταλήγουμε ότι δεν υπάρχουν έξυπνες γκόμενες

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96
Ο κανόνας υπάρχει και είναι γνωστός: "Οι γκόμενες είναι ηλίθιες."

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το κινητο ειναι ο καλυτερος φιλος και ταυτοχρονα ο γκομενος των περισσοτερων ελληνιδων. Αν βρεις γυναικα που ασχολειται λιγοτερο με το κινητο της απο τον μ.ο τοτε ειναι δειγμα και ενδειξη εξυπνης γκομενας.
Εχουν αρρωστησει με αυτο το μαραφετι...η πλακα ειναι οτι μερικες το παραδεχονται κιολας οτι ειναι εξαρτημενες. Τις προαλλες πετυχα τυπισσα πανω στη μηχανη και ο γκομενος να οδηγαει και πισω η γκομενα να κοιταει το κινητο της. Αυτο δεν το εχω ξαναδει στην ζωη μου...να πηγαινουν με 60-70 και αυτη αταραχη.
Περα απο τον ινσταγκραμ και το φεις αφιερωνουν αρκετες γκομενες πολυ ωρα καθημερινα στο να τραβανε φωτο...να παρουν την καταλληλη ποζα, στο καταλληλο μερος, να διαγραψουν τις φωτο που δεν τους αρεσουν, να φτιαξουν τις φωτο που θα ανεβασουν για να φαινονται καλυτερες και πιστεψτε με μερικες εχουν τρελη ανασφαλεια με το ποσα λαικ θα παρουν. Θα εχετε παρατηρησει οτι οταν οι περισσοτερες γκομενες ανεβαζουν φωτο καπου τοτε παραμενουν για μεγαλο διαστημα μεσα και παρακολουθουν τα λαικ και τα σχολια...Αν οχι παρατηρηστε το με γνωστες σας. Μπορει να μην ισχυει με ολες αλλα σιγουρα με τις περισσοτερες. Ειλικρινα καθομαι και σκεφτομαι ωρες ωρες με ολη αυτη την μανια που εχουν με το κινητο τους αν αντιμετωπιζουν προβλημα συγκεντρωσης στις σπουδες η την δουλεια τους.Ειναι αδυνατο να αποδοσεις και να αφοσιωθεις καπου οταν συνεχως το μυαλο σου ειναι στο μεσεντζερ η οτι σκατα social media εχουν εθιστει.
και που ειναι το παραξενο και το κακο?
ετσι ειναι φτιαγμενος ο θηλυκος εγκεφαλος.
ο αντρικος θελει να γαμησει.
ο γυναικειος θελει να προβαλεται ως η ομορφη που την θελουν ωστε να εξασφαλισει πολλους θαυμαστες και να διαλεξει αυτον που θεωρει καλυτερο..

αν δεν θες το παιχνιδι τους μην το παιζεις, εγω απεχω απο fb κλπ εδω και χρονια, παλια εμπανα να γκομενισω τωρα τα ποσοστα εκει ειναι τραγικα οποτε βρισκω γκομενες με τον παραδοσιακο τροπο, συναδελφισες, γειτονισσες, στο ιδιο γυμναστηριο κλπ, σαν να μην υπαρχουν κινητα και σοσιαλ μιντια γιατι εκει που ηταν μεσο να φλερτρει μια στα μουλωχτα πριν 15 χρονια εγινε μεσο για να μαζευει λαηκ.

για ελλαδα εννοειται, στο εξωτερικο παιζουν μια χαρα οι γκομενες και στα σοσιαλ και στο δρομο πολυ περισσοτερο. ειμαστε η χειροτερη χωρα μετα τις ισλαμικες για φλερτ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom