το κινητο ειναι ο καλυτερος φιλος και ταυτοχρονα ο γκομενος των περισσοτερων ελληνιδων. Αν βρεις γυναικα που ασχολειται λιγοτερο με το κινητο της απο τον μ.ο τοτε ειναι δειγμα και ενδειξη εξυπνης γκομενας.
Εχουν αρρωστησει με αυτο το μαραφετι...η πλακα ειναι οτι μερικες το παραδεχονται κιολας οτι ειναι εξαρτημενες. Τις προαλλες πετυχα τυπισσα πανω στη μηχανη και ο γκομενος να οδηγαει και πισω η γκομενα να κοιταει το κινητο της. Αυτο δεν το εχω ξαναδει στην ζωη μου...να πηγαινουν με 60-70 και αυτη αταραχη.
Περα απο τον ινσταγκραμ και το φεις αφιερωνουν αρκετες γκομενες πολυ ωρα καθημερινα στο να τραβανε φωτο...να παρουν την καταλληλη ποζα, στο καταλληλο μερος, να διαγραψουν τις φωτο που δεν τους αρεσουν, να φτιαξουν τις φωτο που θα ανεβασουν για να φαινονται καλυτερες και πιστεψτε με μερικες εχουν τρελη ανασφαλεια με το ποσα λαικ θα παρουν. Θα εχετε παρατηρησει οτι οταν οι περισσοτερες γκομενες ανεβαζουν φωτο καπου τοτε παραμενουν για μεγαλο διαστημα μεσα και παρακολουθουν τα λαικ και τα σχολια...Αν οχι παρατηρηστε το με γνωστες σας. Μπορει να μην ισχυει με ολες αλλα σιγουρα με τις περισσοτερες. Ειλικρινα καθομαι και σκεφτομαι ωρες ωρες με ολη αυτη την μανια που εχουν με το κινητο τους αν αντιμετωπιζουν προβλημα συγκεντρωσης στις σπουδες η την δουλεια τους.Ειναι αδυνατο να αποδοσεις και να αφοσιωθεις καπου οταν συνεχως το μυαλο σου ειναι στο μεσεντζερ η οτι σκατα social media εχουν εθιστει.
και που ειναι το παραξενο και το κακο?
ετσι ειναι φτιαγμενος ο θηλυκος εγκεφαλος.
ο αντρικος θελει να γαμησει.
ο γυναικειος θελει να προβαλεται ως η ομορφη που την θελουν ωστε να εξασφαλισει πολλους θαυμαστες και να διαλεξει αυτον που θεωρει καλυτερο..
αν δεν θες το παιχνιδι τους μην το παιζεις, εγω απεχω απο fb κλπ εδω και χρονια, παλια εμπανα να γκομενισω τωρα τα ποσοστα εκει ειναι τραγικα οποτε βρισκω γκομενες με τον παραδοσιακο τροπο, συναδελφισες, γειτονισσες, στο ιδιο γυμναστηριο κλπ, σαν να μην υπαρχουν κινητα και σοσιαλ μιντια γιατι εκει που ηταν μεσο να φλερτρει μια στα μουλωχτα πριν 15 χρονια εγινε μεσο για να μαζευει λαηκ.
για ελλαδα εννοειται, στο εξωτερικο παιζουν μια χαρα οι γκομενες και στα σοσιαλ και στο δρομο πολυ περισσοτερο. ειμαστε η χειροτερη χωρα μετα τις ισλαμικες για φλερτ.